Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canim tebrik ederim harikasın.

saola aebenim.yıllardır ilk defa böyle uzun tatil yapıyorum hep bayramlarda 3 gün kaçardık. bu tatil 10 gün olacak rekor kırıyoruz )).
gözün aydın seninde canım
Ohhh tadini çikar arkadaşim.ama seninle ilgilenemedim hic. Gitmeden yine bekleriz:))

Saolasin arkafasim ellerine sağlik

Kalisim oluyor bazen. Senin kizin harika vermiş çokk tebrik ediyorum. Devam etsin bizede anlatsin nasil verdiğini.benim kızimda üzgün biraz oda senin gibi anne hiç bozmadim ama gram oynamamiş diyor. Üstelik sporda yapuyor. Ama düzenli regli olmuyor. Bir ara ondada polikover kist vardi. Insulin direnci hepsi var. Bence haftaya çikolata sen benimki patlama yapacaksiniz.
Çikolatam sende sakin moralini bozma arada takilir normal.

Son düzenleme:
kızlar bugün 2 sınav vardı internetten, 25 er dakikalık 2 sınav oldum. sorular o kadar zordu ki üstümden kamyon geçmiş gibi hissediyorum. nolcak sonuç hiçbir fikrim yok. 31 inde açıklayacaklarmış...

ben neden herşeyi doğru yapmama rağmen kilo veremediğimi biliyorum. kitapta yazıyor zaten. leptin gece 2 ile sabah 5 arası en iyi çalışıyor,uyku esnasında. ben işimden ötürü sabah 6 da yatıyorum hergün olmasa da 2 gün böyle... bazen iş yerinde çok açlık hissediyorum, yoğurt ayran bulamıyorum meyve atıyorm ağzıma filan bunlar karatayı bozuyor tabi... yoksa evde olduğm günler spor dahil hiçbir şekilde bozmuyorum diyeti bozmaya da gerek yok açlık yok ki... sabredicem ne yapayım...
çok sıkıldım böyle olmaktan... çok mutsuzum kendimi böyle görmek istemiyorum artık. kabul etmekten,tamam böyleym demekten korkuyorum. pes edersem kendime saygımı kaybederm çünkü sevmem pes etmek çok acizce geliyor bana... sabredicem. ayda 1 kg da olsa gidicek kararlıym!

ohh maşallah ne güzel vermiş senin kız...
ben de baktırayım değerlerime çok uzun zaman oldu zaten...

evet omega 3 alıcam cnm hangi marka kullanıyorsun??

senin hep yazasın gelsin ben seni okumayı çok seviyorum tatlım
diyet denen şey deneme yanılmayla oluyor zaten.herkesin bünyesi farklı. bazı arkadaşlar ekmekle makarnayla zayıflıyor,benim için bu mümkün değil mesela.direk kg alırım .. sen kendini biliyorsun söylüyorum hep sana...deneyimledin..

ablacım sabredicem çünkü diyeti de sevdim asla diyette hissetmiyorum kendimi...

mersammm istikrarlıyz bu seferrr moral bozmak yok

Kutom mezun olmamıştı takımdan ayrıldığında . Zaten cok eski oldunmu mezunda olsan kendinde ayrılsan yeni uye sayiliyliyor diye biliyorum ...
Bir kere daha eline saglik swet .

Cukulam hadi atlatmissin sınavları , bekledigindende iyi cikar insallah .

Ya evet Kalisim kızını tebrik ederim ne guzel gitmis oyle masallah ...

Kutom tebrikler bireyselde yanlis bakmadıysak 2. Sin .:) takimimizde 5. Sanırım ... İnsallah haftaya 1. Lige ..

Oyy oyy kafamda sulfirik asitler,mogollar,dolaylı tümleçler şaşı oldum yter bu kadar çalışma

Sonuclaa bqkayim bir net izin verirse szdede oylemi baska islemlerde net tıkır tıkır (pekistirdim ikileme:)
Kk ya gelince bi tutukluk cok zor

Menu sabah kahvalti krty iste
Aksam sefin tqvsiyesi Ali nazik
Kizilcik corbasi yarim kase
Bol salata
Bu kadar bugün kacamak yaptım bi kutu ice teaictim pisman degilim yine olsa yne cerim çok guzeldi

Yarın olsada bitse.....

Ya arkadaşlar ben delircemmmm..byraya geliyorum tam mesaj yazıcam koskoca bir hataaaa mesajı be güm diye site kapanıyor ..şimdi sanırım yazıyorum umarım kopmam yine..
Sweet canım çok çok teşekkür ederim canım benim dün kötü durumdaydım banuya söyledim sweet oralardaysa listeyi atıbersin diye hay allah razı olsun balım ellerine sağlık..

Günaydin arkadaşlarr. Hepinize iyi pazarlar. Ben 2 gündür çok kötüyüm dün işten geldim kendimi yatağa attim korkunç bir baş ağrisi halsizlik aklimiza geldi tansiyonumu ölçtük 15.6 ayağa kalkamadim. Ama duymustum limon iyi gelir diye kizim hazirlamis hemde 1 çay bardaği içtim 3 -4 saat içinde normale döndüm. Ama beni sevindiren bişey oldu limon sanki başka bişeyede çok iyi geldi. Sabah bir tartildim 87. 500 inanamadim tekrar tartildim yine ayni. Akşamları limonmu içsekki. Yavaş da olsa bu gün itibari ile 5. 500 oldu verdiğim kilo. Takima başlamadan 93 tüm takima girdiğimde 90 dim .yani totalde 5.500 yuppiiiii

İyi pazarlar gunaydın
Mersam gecmis olsun be tebrikler
Aebenim sinavlar iyiydi 3 4 gunluk bi calismayla cokta kasmadim matematik disinda hepsi tamam diye dusunuyorum bakalım
Dun sınav cikişı gezmeye gittik kendime izin verdim yedim ictim ama 3 te falandi aksam yemedim gecede arkadaslara gectik ustumden yuk kalkti simdi iyi bi evtemizligi beni bekliyor ve sonrasinda spora dönebilirim

Sabah 75 e çok yakin ciktim şok oldum tabi gecen pazartesi 80 dim sanirım kilo almamişım yoksa imkansiz yani bi haftada 4.5 kilo ama mutluyum yinede
Bende siteye giremiyorum 10 denememde 1 defa basarili olabiliyorum özel mesaj yazamiyorum ne zaman nasil duzelir acaba

Ben kaçtım öptüm hepiciğinizi ....

Son düzenleme:
Merhaba arkaaşlar bugun tibariyle evimdeyim artık. Şişkimlik regl olamadım onanmı tartıda 1 kg fazla görünüyorum eve gelir gelmez tartıldım tabi aç karnına falan değilim ))
oulların açılmasınada 1 hafta kaldı böyece koşturmaya devam

Mustang şişkinliktir o geçecek koca tatil bitti ha

Menum
Sabah kk
Aksam
Corba tavuk ayran salata hersey yolunda şimdilik iyi geceler

Bebişlerim selaaamm mersam ve kütahyam çok güzel kilolar verilmiş çok sevindm valla ...
Kızlar benim misafirim var salı akşam gidecekler. Onlarla ilgileniyorum uğrayamam bir iki gün daha kusuruma bakmayın. Spor yok ama karatay devam tartılmıyorum şuan için... Hepinizi öpüyorummmm

günaydın güzeller ..
hayırlı bir haftaolsun inşallah ..
dün piknige gittik elticiklerimle:)) dün birde regl oldum.. bu hafta bari biraz toparlaym kendimi en azından perşembeye kadar çünki perşembe bahsettigim ayaş içmecelerine gidiyoruz.anlaşılam okulllar açılmadıkça ben normal diyete döneiycem .. saglık olsun bakalım kilo almayımda ....

kızlar kazen'e mesaj atın bari yaşadıgınız sitedeki sorunları böyle olmayacak ...bilmiyorum sizdeki telden yada pc lerdenmi kaynaklanoyor yoksa başka sorunlarmı var baksınlar .. şahsen ben bu konuda bir sorun yaşamıyorum tam tersi telden artık daha fazla ayrıntılar var ...
kalkıp kahvaltı hazırlayım .. eşimin bugun dışarda kahvaltısı var, çoçuklarda evde kursa yarın gideceler onlarla yapalm kahvaltımızı ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…