Hosgeldin fusya .Kizlar bende katilmak istiyorum size :)
fusya anlat bakalım diyet maceralarını .birazda kendiniGeldim wala konuskanimdirburda birlik olunca daha bi hewes qelir destek oluruz birbirimize :)
Menü
Sabah karatay kahvaltı
Aksam
Kısır ayran ceviz kayisi
günaydın .....
ya evet bediş yaz olunca bebeler misafirler tatiller derken diyet güme gidiyor .... ama ben kilo almadan atlamayıda bir nevi kilo vermek sayıyorum .. düşünürsem ben şimdiye dek 200 kilo vermişimdir geri aldıktan sonra bir anlamı yok işte ...bu yogun diyetsiz dönemlerde kilo alıyorum .onları yoluna koyarsam şükür zaten kilo problemim olmaz .. o yüzden bu sene kendimden baya memnunu bu konuda.... şükür dünki künefede olsa erken yiyip aç yatınca bir yerlerime yapışmamış..
sınavları atlattın bu gidişler senin okul 2.3. yılda biter bedişim .
senin karatay menülerin cukulamınkilere benziyor kütom .. gl endeksi düşük karbonlar var bu güzel ilersi için .tümden proya yüklenmeyin ....
mehal tatil modundan çıkmadınmı bacımmm...... bak 2 haftadır analızlarimizde yok !
banuş sen nerelerdesin bakimmm ..
cukulam sınavların nasıl bimedilermi ?
mersam sen nasıl oldun ..? şu limon suyu işi nasıl olurki onada migde lazım işte . he bide malum limon çeyrekle yarışıyor haa haylimon asidik ama vucuda girinde tam tersi oluyor vucudu temizliyor alkali yapıyor .. oda fazlalıkları atıyor bir nevi . bir bardak olmadasa aslında sabahları yada yatarken limon sıkılmış su içmek ... eşime yapıyorum aslında sabahları yarım limonla su kendimede yapsamya .
kaliş sultan ne yapsak senin bu siteye girememe işinitam olatak yaşadıgınız sorun nedir ayrıntılı yazında bende kazene ileteyim .
bijom tatildesin anladık da ama yazabilirsin pc var yanında
reyhan abladan heberiniz varmı hatunlar feceden falan türkiyedemi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?