Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İyi aksamlar ..

Ah Kutom yine tek kalmissin kiyamam .. Bu cadılar boyle oldular ne ceza vereceksen artik :)))))

Bugun benim gunüm yogun gecti . Sabah Gec kahvaltı yaptım . Sonrada miskin miskin otururken vede kızlarla disari çıkma planları yaparken Kaynimlar geldi .. Neyse fazla durmadılar evlerine yolcu ettik .. Oglanin Dersanesi basladi 8. Sınıfta bu sene, amanın bu senede sinavimiz var poff .. onu dersaneye yolladık kızlarla sinemaya gittim (LUCY) filmi begendim tavsiye ederim ,
Sonra ciktik dolaştık eve geldik ...

Mersam bugun nasil oldun ?

Son düzenleme:
Bugunki menum biliyorum diyet menusu degil ama bu hafta kilo almayım yeter ...

Sabah 10
Tb ekmek .Peynir
Domates . Maydonoz ,
Semizotu ..zeytin

Misafirlerle
az karpuz uzum .

Sinemada az Mısır .

İkindi vakti .
Az çığ kofte ,aysberk
Kunefe ...

Finis .....

Son düzenleme:
Hosbulduk canım :) ben 54 kiloydum ewlendiqimde 1 senede 72 oldum. Zayıflamak istiyorum artikkk :) qrubu qorunce hemen yazmak istedim

Aebnim afiyet olsun yag olmasin inş.cocuklar buyudukce işlee zorlarşıyo yaw

Fuşya gevezeysen gel valla bizim kızlar çok sessiz sıkılıyorum buralarda

günaydın .....

ya evet bediş yaz olunca bebeler misafirler tatiller derken diyet güme gidiyor .... ama ben kilo almadan atlamayıda bir nevi kilo vermek sayıyorum .. düşünürsem ben şimdiye dek 200 kilo vermişimdir geri aldıktan sonra bir anlamı yok işte ...bu yogun diyetsiz dönemlerde kilo alıyorum .onları yoluna koyarsam şükür zaten kilo problemim olmaz .. o yüzden bu sene kendimden baya memnunu bu konuda .... şükür dünki künefede olsa erken yiyip aç yatınca bir yerlerime yapışmamış..

Geldim wala konuskanimdir burda birlik olunca daha bi hewes qelir destek oluruz birbirimize :)
fusya anlat bakalım diyet maceralarını .birazda kendini
ben 38 yaşındayım. 3 bebeyle bide babaları 4 etti evli ,mutlu, çoçuklu modundayım yane taaa 15 yaşından bu yana kilo işinin içindeyim .. bu takımlar sayesinde 4 sene evvel kurtuldum kilollarımdan ....niye burdayım dersen işte arada aldıgımız üçün beşin hesabıyla ugraşıyoruz işte bi sıfırlayamadım gitti

Menü
Sabah karatay kahvaltı
Aksam
Kısır ayran ceviz kayisi

sınavları atlattın bu gidişler senin okul 2.3. yılda biter bedişim .
senin karatay menülerin cukulamınkilere benziyor kütom .. gl endeksi düşük karbonlar var bu güzel ilersi için .tümden proya yüklenmeyin ....

mehal tatil modundan çıkmadınmı bacımmm...... bak 2 haftadır analızlarimizde yok !

banuş sen nerelerdesin bakimmm ..

cukulam sınavların nasıl bimedilermi ?

mersam sen nasıl oldun ..? şu limon suyu işi nasıl olurki onada migde lazım işte . he bide malum limon çeyrekle yarışıyor haa hay limon asidik ama vucuda girinde tam tersi oluyor vucudu temizliyor alkali yapıyor .. oda fazlalıkları atıyor bir nevi . bir bardak olmadasa aslında sabahları yada yatarken limon sıkılmış su içmek ... eşime yapıyorum aslında sabahları yarım limonla su kendimede yapsamya .

kaliş sultan ne yapsak senin bu siteye girememe işini tam olatak yaşadıgınız sorun nedir ayrıntılı yazında bende kazene ileteyim .

bijom tatildesin anladık da ama yazabilirsin pc var yanında
reyhan abladan heberiniz varmı hatunlar feceden falan türkiyedemi ?

He ye künefeleri ama yapıştırma ahahaha

Canım tatil modundan çıkmaya çalışıyorum hala tartıda 1 kilo fazla görünyorum regl de olamadım hala off. yeme düzenimde bozuldu yine dağıl toplan modu yani anlayacağın .

selam ben geldim ,
fuşya hoşgeldin,

aben abla iyiyim ben buralardayım ha unutmadan yazayım karatayon en güzle yanı bakliyat olması ve menüleirmze ekliyoruzzz bakliyatıı mesela ben haftada bir ün bakliyat yogurt salata yiyorum bu hafta mercimek köfte yemişitm hoş beni çok şişirdid(

dünd emisafirleirm vardı , hafta sonud açok yogun ve yorgunumm yani
diyet iyi gidiyor ama şiş hissediyorum kendimi dolunaydanmıdır bilmiycemm
dolunaymı onud abilmiyorum gerçi

birde regli olcma 4 gün sonra baya incelmiştim ama yine şiştim

23 yasindayim :) 1 yıllık ewliyim. Wala çok da böyle diyet yapiyo sayilmam sadece dikkat ediyorum . Akşamları hiç bise yemiyorum sadece su . Sabah kahwaltisinda Herseyi yiyorum sadece ekmeqi azalltim we kepek ekmeqi yiyorum. Aralarda atistirmamaya calisiyorum. Eğer canim bse cekerse de azar azar yiyorum. Aksam yemeqinde ise corba iciyorum muhakkak. Yaninda da msela tawuk Kizartiyorum yada sarma alıp tandir seklinde kendi yaqinda pisiriyorum :) yaninda da salata.hic ekmek yemiyorum akam yemeqinde. Sonra daha bse yemiyorum. Sadece su içiyorum :) yemeklerime dikkat edeli 10 qun olmuştur. Bu sabah tartildim 72 den 70 e dusmusum. Pek yuruyus yada spor yapiyo sayilmam . Sadece öncelikle bu yemek düzenimi oturtmaya calisiyorum. Kola fanta ws. Abur cubur yemiyorum artık. :) bu sekilde yawas yawas kilo wericem inşallah arkadaşlar. Ama sanırım en cok yiyeniz de benim :)

Mehalim tatilden sonra oyle oluyor balim ya . Bir haftada ancak düzene geciyorsun ..

Fusya cok Yemen okadar onemli degil canim ne yedigim ve ne zaman yedigim onemli .. Yasin kucuk cabuk verirsin kasmasa zaten , helede ilk haftalarda .

Banus relg siskinligidir canim uzulme .

Aydasu sen nerelerdesin ?

Swetcim sen nasil oldun?

Slm kardeş takımcımmmm

nasılsınız iyimisiniz geçmiş olsun dilekleriniz için tşkler ben aynıyım yan yatarak yazıyorum perşembe mr sonucu çıkacak baklım artık hayırlısı yatmaktan şişeceğim yakında geçmiş olsun ziyaretlerinin de maşallahı var allah eksik etmesin o yğzden sık gelemez oldum uzun bir geçmiş beklerken şoklardayım nerdesiniz çıtırlarrr gerçi bu yeni kk hepimizi soğuttu alıntı yapmak tam bir işkence aşağı in yukarı çık bu şekle giriyoruz resmen zaten yatarak yazıyorum

kallistecim inş siteye girme sorunun çözülür cnm

aben cnm içtiğin suya 1 limon doğra ve gün boyu iç hem alkali hale getirmiş olursun hem de iç kıyılmalarını önler işenmek yok

adaşım regl dönemlerinde oluyor o şişlik sakın moralini bozma regl sonrası eski kilona inersin yine dolunay da etkiliymiş ama tam bilmiyorum açıkçası

çikolata sınavlarında başarılar cnmmm karataydan memnunsun değilmi bir de gece ki leptin sorununa çözüm bulabilsen

mustang hoşgeldin cnmmm tatilde yine çok almamışsın

Kütahya bi iyileşsem bol bol sohbet ederiz sıkma canını

Fusya hoşgeldin cnmmm sağlıklı ve kalıcı kilo vermeler dilerimmm

İyi aksamlar takimim ...

Hosgeldin swet ... Bizim takim bı coşar bı kaybolur boyle :))...
Limonu deniycem deeydim ama bu hafta zaten diyetde degilim . Kilomu sabit tutmaya calisiyorum .

günaydın....

mutlu umutlu güzel bir gün olsun hepinize . tabi nerdeyseniz

bugun evdeyim şimdilik bir planım yok ben kilo bildiriini perşembe yapayım cumaya giremem büyük ihtimal girsemde tartım olmaz .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…