Damlacim reglin falanmi yakin su topladin ?Ah ablam ah...dün sabah 60dım.bu sabah 61.demükki şu açlık yaramadı bana ha?
bi de şpyle bir şey var.mezun olan üye 6 aydan önce listeye giremiyormuş eski kaptanım hatırlattı.ne yapıcam ben yavvv?
super canım ya.çok güzel.bir geceye vermişsin 500gramı...çok sevindim çok...Kilo bildirimim , pc ye gene bisi oldu gecen haftaki gibi telefondan yaziyorum ..
Gecen hafta 67,2
Bu hafta ... 66,5
Giden 700 gr .
Yuzde hesabimda % 1.04
Yok tatlım ya.regl 20ne falan.neden böyle oldu anlamadım ben de.bugün de denerim aç uyumayı.bu hafta listeye girmem kalsın kuzum ya.zaten ne yazıcam ki listeye daha ilk cumam ve 61im bugün..61kiloyla başlamış olayım.gelecek haftaya bakarız.hem bakalım püsküüt ne cvp vericek...Damlacim reglin falanmi yakin su topladin ?
Sen okadar taze mezunmuydun
kiz ...
Damlacim sen takima kilo bildir yarismadaymis gibi . Ne yapalim
Kurallar oyleyse uyucaz artik . Puskuute bir rica et isyersen yada paylasim alaninda kapdanlara bir danis ...
Hoşbuldum kütahya...Ben geldim
Seummu hoş geldin sende canım
Fargantnaptin sen ole canım benim bana 1 ay yetiyor bi paket bu çok yeme nerden kaynaklaniyor biliyormusun ayyy diyete başlamadan çok cok yiyeyim diye insan kendini kaptiriyor bende öyle olurdu yani direkt şak diye başka o ertelemerde insan az once dedigim sebebten bikac kilo alıyor iş uzarsa
Damla vayyy kardeş ülkedensin haa çok seviyorum ben azerbaycanlıları arada azerice yaz ne güzel olur bizde kaParız bışıyler
Damla o uzun süre aç kalma leptin olayı hani karatay beslenmesini araştır seker ve ekmek tamamn yasak ve glisemik indeksi yüksek gıdalar ben ta anlamıyla kurallara uyarak yaprim günde 2 ögünle tamamen tok yaşıyorsun ve bolbol leptin bolbol eksi kilo
Günaydın kızlar bu sabah tartıldım 80.6 kiloyum. Çok az bir kahvaltı yaptım çok aç hissetmiyorum ama sizce bu kadar az kahvaltı sağlıksız mı
Bir dilim kızarmış ekmek
Bir kibrit kutusu peynir
İki tane zeytin
Bir çay bardağı çay
Neyse önemli olan sofradan kalkabilmek benim için zaten doyma hissim yok benimseummu valla ben doymam tatlım bunla ama tabı herkesın bunyesı ıstegı farklı
ben dıyetteyken bıle doymak ısterım ac kalırsam kesın sapıtırım cunku
kılo bıldırımıme gelınce
gecen hafta 86,9
bu hafta 86,0
gıden kılo 900 gr
1 kılo olaydı ıyıdı ama sporu sadece ıkı kere 60 dakıka yaptım onun oncesı yarım saattı
onumuzdekı hafta hedef daha yuksek ınsallah....
mutluyum bea
Seum surekli boyle degilse sorun degil canimn. Ama beslenmen surekli boyleyse bitaz artirmalisin en axondan salatalik domates yesilik bisi ekle menuneGünaydın kızlar bu sabah tartıldım 80.6 kiloyum. Çok az bir kahvaltı yaptım çok aç hissetmiyorum ama sizce bu kadar az kahvaltı sağlıksız mı
Bir dilim kızarmış ekmek
Bir kibrit kutusu peynir
İki tane zeytin
Bir çay bardağı çay
Selam kızlar yeniden baya ara verdim ama döndüm inşallah daha çok paylaşımım olur bu haftaki kilom 76,5
Takımda yeni arkadaşlar var henüz tanışmıyoruz ama tanışacağız mutlaka şu anda okuldayım telden yazıyorum geçmişi göremiyorum eve gidince bi göz atacam ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?