Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gunaydin , vede hayirli cumalar dilerim rabbin bugun yuzu suyu hurmetine dualarinizi kabul eylesin amin ...

Ah ablam ah...dün sabah 60dım.bu sabah 61.demükki şu açlık yaramadı bana ha?
bi de şpyle bir şey var.mezun olan üye 6 aydan önce listeye giremiyormuş eski kaptanım hatırlattı.ne yapıcam ben yavvv?
Damlacim reglin falanmi yakin su topladin ?

Sen okadar taze mezunmuydun
kiz ...
Damlacim sen takima kilo bildir yarismadaymis gibi . Ne yapalim
Kurallar oyleyse uyucaz artik . Puskuute bir rica et isyersen yada paylasim alaninda kapdanlara bir danis ...

Kilo bildirimim , pc ye gene bisi oldu gecen haftaki gibi telefondan yaziyorum ..

Gecen hafta 67,2
Bu hafta ... 66,5
Giden 700 gr .
Yuzde hesabimda % 1.04

**7. TAKIM 377. ETAP***

aeben ( 67,2 / 66,5/ 0.7/ %1,04)
mersa ( 87,9/ / / % )
mustang ( 76,7/ / /% )
masumm ( 68,6/ / /%)
kendi isteğiyle ayrıldı
aydasu (86,9/ / / %)
kutahya( 74/ / /%)

7.TAKIM ORTALAMASI:

Kilo bildirimim , pc ye gene bisi oldu gecen haftaki gibi telefondan yaziyorum ..

Gecen hafta 67,2
Bu hafta ... 66,5
Giden 700 gr .
Yuzde hesabimda % 1.04
super canım ya.çok güzel.bir geceye vermişsin 500gramı...çok sevindim çok...

Yok tatlım ya.regl 20ne falan.neden böyle oldu anlamadım ben de.bugün de denerim aç uyumayı.bu hafta listeye girmem kalsın kuzum ya.zaten ne yazıcam ki listeye daha ilk cumam ve 61im bugün..61kiloyla başlamış olayım.gelecek haftaya bakarız.hem bakalım püsküüt ne cvp vericek...

Hoşbuldum kütahya...

Hadi kızlar gelin artık...bari bu gün gelin...mustang,mersaaaa...gelince de fırçaya hazır olun derim...ya da öyle bir mazeretle gelin ki fırçamı cebime koyayım : )))))

Günaydın kızlar bu sabah tartıldım 80.6 kiloyum. Çok az bir kahvaltı yaptım çok aç hissetmiyorum ama sizce bu kadar az kahvaltı sağlıksız mı
Bir dilim kızarmış ekmek
Bir kibrit kutusu peynir
İki tane zeytin
Bir çay bardağı çay

gunaydın gunaydın gunaydııııııııııııın

aeben ablam tebrık ederım 66 yı hakkını vere vere gormussun

damlanur su toplamıstır vucut neden 1 kılo alasın yoksa kuzum...

yenı arkadasımız sen de hosgeldın tatlım ay alıntı yapmayınca adını unuttum, beben ne kadarlık?

kutahya okul ısıne cok sevındım canım okumamanın yası mı olur en ıyı sekılde ustesınden gelecegıne ınanıyorum....

kılo bıldırımıme gelınce

gecen hafta 86,9

bu hafta 86,0

gıden kılo 900 gr

1 kılo olaydı ıyıdı ama sporu sadece ıkı kere 60 dakıka yaptım onun oncesı yarım saattı
onumuzdekı hafta hedef daha yuksek ınsallah....

mutluyum bea

günaydın
misafirlerim gelecekmiş o yüzden motor takmış durumdayım. akşam 6 da da veli toplantım var..
siz kg ları yazın ben öğleden sonra bir ara gelip listeyi yaparım...

seummu valla ben doymam tatlım bunla ama tabı herkesın bunyesı ıstegı farklı
ben dıyetteyken bıle doymak ısterım ac kalırsam kesın sapıtırım cunku

seummu valla ben doymam tatlım bunla ama tabı herkesın bunyesı ıstegı farklı
ben dıyetteyken bıle doymak ısterım ac kalırsam kesın sapıtırım cunku
Neyse önemli olan sofradan kalkabilmek benim için zaten doyma hissim yok benim Bunlarla kalktım şimdi açlık hissetmiyorum sadece sağlıksız olmasın çünkü bebeğim var enerjimin bitmesini istemiyorum. Sizde de oluyor mu ben güçsüz uykusuz olunca biraz asabi oluyorum

Enson kelimene en cok sevindim aydasu , bu hafta senini mutsuz gormek benide uzmustu ..
Kilon icinde tebrikler hakettin duzenli menulerinle demekki sporuda eklesen daha fazla gidecek insallah .

Selam kızlar yeniden baya ara verdim ama döndüm inşallah daha çok paylaşımım olur bu haftaki kilom 76,5
Takımda yeni arkadaşlar var henüz tanışmıyoruz ama tanışacağız mutlaka şu anda okuldayım telden yazıyorum geçmişi göremiyorum eve gidince bi göz atacam ))

Seum surekli boyle degilse sorun degil canimn. Ama beslenmen surekli boyleyse bitaz artirmalisin en axondan salatalik domates yesilik bisi ekle menune

Hosgeldin mehal . Cok sukur gerisi gelecek insallah hadi toparlanalim , eskisi gibi azimle

Hadi eski kizlar toplanalim artik bakin yeni kanlar yeni canlarda var bizi motive edicek .... Verecek kilomuz cok burasizda gitmiyor , lutfen kendiniz icin biraz gayret ,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…