Tabi yaa..sana göre çok canım benim.hatta her öyünde salatan eksik...yani fazla deyil...Menumu vermeye geldimmm
Sabah baya bi sabah bir kase. ay ran corbası sonra yagsiz kepekli tost
Ara bikac kuruyemis çiğ
Öglen 2 cigkofte yarim kepekli lavaş ayran
Aksam 1 k.lavaj icine kiyma ayran
Ne cok yedim bugün haa spor yaptim trambolinde saat tutmadim ama baya kan ter içinde kaldim
Agzimdan aldin damla . Bende diycektim bu kiz yanlismi snladi deneme haftadini diye ..Fargant bu gün yazmadın hiç kuzum.görüyorum buradasın ama sessizsin...
Tabi yaa..sana göre çok canım benim.hatta her öyünde salatan eksik...yani fazla deyil...
İyi aksamlar ...
Yeni eve girdim kizlarla , talan etmedigiz magaza kalmadi .... 6 saati r dolasiyoruz yani spor yerine gecermiki ....
Bedis yeni donemin hayirlu olsun yuz yuze egitim ne zaman ? Ay severim cigkofte , afiyet ola .. Hakkat yemisin bugun guzrlce hep tek ogun nereye kadar iyi etmissin ....
Aydasu kuzucuk uyanmis simdi damlayla size bugunler zor grlsede ilerde keske o gunlerde kalsak diyeceksiniz ...
Takıma hoş geldin canım.inşallah kurtulursun fazla kilolardan.tskım kurallarına gelinceyse genel olarak aynı.günlük paylaşımda bulanacaksın her günün menüsünü yazacaksın,günde 3litresu içeceksin ve spor yapacaksın...şimdi iki haftalık deneme süren başlasın.inşallah katılımın iyi olur ve 1.haftadan listeyü katılırsın canım.başarılar sana. ..Merhaba kızlar ben guruba yeni katıldım yarın tartılıp hem yarışmaya hem de menümü yazmaya başlayacağım
Boy:170
Şimdilik Ev hanımıyım kpss ye hazırlanıyorum küçük bir oğlum var geçen yaz 3. Takımda yarışıp 3 kilo verdim bebeğim küçük olduğu için günlük beş mesaj yazamıyordum menüme de dikkat edemiyordum bu yüzden kendi isteğimle yarışmadan çekildim. Şimdi sizinle tekrar başlıyorum. Şimdiki Yarışma kurallarını bilen bi arkadaş yazarsa çok iyi olur
güzel olmuş ablam ya...ben de en son 6.39da yedim.o zamana hazır oldu yemeyim.şimdi de açım ve mutluyum,leptin hormonu salgılıyorum ya ondandır...Benim raporda soyle . Lapa tam olmadi yani ...
Sabah
pirinc ve yogurt pul biber
Oyleyin
Pirinc,semizotu , maydonoz,salatalik ,domates ve pul biberle yapilmis salatam .
Aksam 18.
1porsiyon kofte . Salata , ayran .
Sporda gun boyu gezme .
Yarina ne olur bilinmez aksam cok
Oldu biraz . İnsallah ucundanda olsa 66 yi gorurum ...
kız ne vakit açıktın daha 3 saat olmuş yemek yiyeli..Şimdi ye kadar 6dan sonra yeme lafını çok duydum ama kimse nedenini anlatamadı.aeben ablam sağolsun...şimdi keyifle açımmm...inşallah tartı da da yüzüm güler...
Tamam kurallar anlaşılmıştır. Yanlız sporu hiç sevmiyorum nasıl yapcam ya. Yürüyüş yapsam düzenli olarak olur mu acabaTakıma hoş geldin canım.inşallah kurtulursun fazla kilolardan.tskım kurallarına gelinceyse genel olarak aynı.günlük paylaşımda bulanacaksın her günün menüsünü yazacaksın,günde 3litresu içeceksin ve spor yapacaksın...şimdi iki haftalık deneme süren başlasın.inşallah katılımın iyi olur ve 1.haftadan listeyü katılırsın canım.başarılar sana. ..
hoşgeldin seum . hedefine ulaşman dilegiyle ....Merhaba kızlar ben guruba yeni katıldım yarın tartılıp hem yarışmaya hem de menümü yazmaya başlayacağım
Boy:170
Şimdilik Ev hanımıyım kpss ye hazırlanıyorum küçük bir oğlum var geçen yaz 3. Takımda yarışıp 3 kilo verdim bebeğim küçük olduğu için günlük beş mesaj yazamıyordum menüme de dikkat edemiyordum bu yüzden kendi isteğimle yarışmadan çekildim. Şimdi sizinle tekrar başlıyorum. Şimdiki Yarışma kurallarını bilen bi arkadaş yazarsa çok iyi olur
seum diyete yeni başladı isen bence önce ona devam et biraz kilo verdikden sonra sporada başlarsın .. yürüyüş iyidir canımTamam kurallar anlaşılmıştır. Yanlız sporu hiç sevmiyorum nasıl yapcam ya. Yürüyüş yapsam düzenli olarak olur mu acaba
amanın vur diyince öldürmüşsün sende fargant....... o yüzdenmi gün boyu okudun ama yazmadınKizlaar merhaba!
Yeni arkadasimiz katilmis. Hosgeldiiin! :) Ben de yeniyim. :)
Bugun eti'nin yulafini satin aldim ve dayanamayip butun koca paketi bitirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?