Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Şimdi ye kadar 6dan sonra yeme lafını çok duydum ama kimse nedenini anlatamadı.aeben ablam sağolsun...şimdi keyifle açımmm...inşallah tartı da da yüzüm güler...

Uyumadan 4 saat ince yemek yemis olmamiz lazim. Eger spor yapiyorsak ve erken kalkiyorsak biyolojik olarak saat 11 civari uyuyor sayiliriz. Yani buna gore 7'den sonra yemek yememek lazim. Bir de aksam saatlerinde salgilanan hormonlar kismi var. Onu tam bilmiyorum.

Kizlar yarin kilolarimizi hangi kisma yazacagiz? :))

ferganntcım daha önce diyet deneyimin oldumu hiç ? sana nasıl yardımcı olabiliriz ?
bunu cidden soruyorum bazan öyle zamanlar olurki nerden bşlayacagını bilmezsin ... burası bu yüzden var.....

ferganntcım daha önce diyet deneyimin oldumu hiç ? sana nasıl yardımcı olabiliriz ?
bunu cidden soruyorum bazan öyle zamanlar olurki nerden bşlayacagını bilmezsin ... burası bu yüzden var.....

Ablacigim ben bir ara Dukan diyetine benzer bir diyet yapmistim. Ac kalmiyirdum ustelik. Sonra biraz kilo verdim. Sehir degistirmek zorunda kalinca diyetime uyamadim ve surekli yemeye basladim. Durduramiyorum kendimi su siralar. Bir de regl donemim yaklasiyor. Haftasonu yine sehir degistirecegim, yeni bir duzen kurmam lazim. Sanirim stresliyim su siralar.

buraya yazıyorsunuz fargant ama henüz takımda degilsiniz yazdıgıız kilolar başlangıç kilolarınız olacak ...

evet ya sen hep burda görünüyorsun ...

canım günlük yediklerinizi akşama topluca yazmalısınız ne olursa olsun .. buraya yazacak olmak insanı çakamak yapmasına engel olur ..... varsa sporunuz ,suyunuz menünüz .vede paylaşımınız gerekli takımda olmak için ....

kuzucuklar bakın size bir abla tavsiyesi hayat boyu sürdüremeyeceginiz bir beslenmeyi diyet olarak ŞEÇMEYİN ..
helede dukan tarzı beslenmeler ilk haftalar gözünüzü boyar baskülde .. sonrasıda faciadir .iştah artmasımı arasınız hızlı kilo almamı .bünyenin durmasımı .. hepsi butur kısıtlayıcı diyetlerin sonucudur ..... regl dönemine yakında zaten iştah ve tatkı istegi tavan yapar..

fargant canım sakın sizi yargıladıgımızı falan düşünmeyin hepimizin tozutma evrleri oluyor .. diyet iş kolay degildir .. bu takımlar bu yüzden var birbirimizr destek için ...
şimdi senden ricam fırsat buldukça buraya yazman .kaçamakda yapsan güzel diyetde yapsan.
o yollardan bizlerde geçtik seni anlamıycazmı sandın ...

O zaman beni pazartesi gununden itibaren basliyor sayabilir miyiz? Yediklerimi ve yaptigim sporu pazartesiden itibaren girersem daha saglikli olacak. Hem de bu surec icinde takimla tanismis, neyi nereye yazacagimi da ogrenmis olurum.

Cok tesekkur ederim.

Yasam tarzi haline getiremeyecegimiz diyey bize uzun sureli sonuc vermez, gercekten haklisin.

Burada biraz sizin yazdiklarinizi okuyup bir şeyler kaomaya calisiyorum. Yulafi kesfettim mesela. Onu dozunda kullanicam artik. :)

O zaman beni pazartesi gununden itibaren basliyor sayabilir miyiz? Yediklerimi ve yaptigim sporu pazartesiden itibaren girersem daha saglikli olacak. Hem de bu surec icinde takimla tanismis, neyi nereye yazacagimi da ogrenmis olurum.
tabiki sen nasıl istersen ...

hoşgeldin seum . hedefine ulaşman dilegiyle ....
genelde takım kuralları benzer canım paylaşım ,diyet yapma, cumaları zamanında bildirim ve takıma kaynaşma ..

bebişinide güle güle büyüt seum.
Teşekkürler hoşbuldum aeben. Diyete yarın başlıyorum spor yapmak şart değilse bir süre yapmam ama bebeğim olduğu için günlük düzenli yürüyüşüm var

Teşekkürler hoşbuldum aeben. Diyete yarın başlıyorum spor yapmak şart değilse bir süre yapmam ama bebeğim olduğu için günlük düzenli yürüyüşüm var
seum canım şart şurt meslesi takıma deyil size lazım .. herkes kendini bilir düzenini ona göre ayarlar bir süre sonra zaten sporsuz olmayacagını sizde göreceksiniz ... damlamın takım kuralı derken sizi diyete ve takıma adepte etmek içindi ...

kız ne vakit açıktın daha 3 saat olmuş yemek yiyeli.. inşallah ...
ben henuz acıkmadım baya yemişimde
ben Baküde yaşıyorum ablacım.azeriyim ben...o yüzden saatlerimiz 2saat farklı..
Tamam kurallar anlaşılmıştır. Yanlız sporu hiç sevmiyorum nasıl yapcam ya. Yürüyüş yapsam düzenli olarak olur mu acaba
canım benim yerüyüşden güzel spor olurmu.ben de öyle yapıyodum.hergün en az yarım saatlik yürüyüş yeter kuzum..bebiş kaç aylık.benim ki 18.koyuyorum pusete düşüyorum yollara...
Kizlaar merhaba!

Yeni arkadasimiz katilmis. Hosgeldiiin! :) Ben de yeniyim. :)

Bugun eti'nin yulafini satin aldim ve dayanamayip butun koca paketi bitirdim.
ananın.neredesin canımcım...hep online ama sessiz...
hmm.o zaman sen dua etde abkam ben bu takıma kaptan olmayayım :))))))
amanın vur diyince öldürmüşsün sende fargant....... o yüzdenmi gün boyu okudun ama yazmadın
ayy buna çok güldüm.
yarın kendi kilonu ve hedef kilonu yazarsan sevinirim tatlım...
Hayiiir. Benim telefonumda kadinlar kulubu hep acik, bazen online gorunuyorum. Ben de anlamadim. :/
kız ne bazeni tüm gün online idin sen...
vallaha ablam benim mezun olduğum 4.takımda böyleydi kurallar.her gün spor yapıyoduk ve de en az 2.5litre su içiyoduk...bakalım buranın kurallarını da öyrenicez yavaştan...

sizin kurallar daha iyiymiş damlacım tez vakitte hedefe gidilir .. ama işte onun içinde azim lazım. inşallah o azmide hepimiz buluruz . sizin gibi taze kanlar kolay buluyorda işte ama bizim gibi diyetde yıllanmışlarda okadar azim kalmıyor seneler bitmeyen diyetler yoruyor insanı

Telefonum sag olsun. Surekli kadinlar kulubu sekmesi acik. Surekli de internete bagli. O yuzden online gozukuyorum. Keske telefonuma her yazdiginizda bildirim gelsr ya. Boyle surekli kontrol etmem gerekiyor.

Yarin kilomu ve hedefimi yazacagim sabah uyanir uyanmaz. :)

Biraz kendimi frenlesem iyi olacak. Pazartesi gunu siki bir program beni bekliyor olacak.

Zayiflayip hem saglikli olmak hem de giyemedigim super elbiseleri giymek istiyorum. :)

Ben geldim

Seummu hoş geldin sende canım

Fargantnaptin sen ole canım benim bana 1 ay yetiyor bi paket bu çok yeme nerden kaynaklaniyor biliyormusun ayyy diyete başlamadan çok cok yiyeyim diye insan kendini kaptiriyor bende öyle olurdu yani direkt şak diye başka o ertelemerde insan az once dedigim sebebten bikac kilo alıyor iş uzarsa

Damla vayyy kardeş ülkedensin haa çok seviyorum ben azerbaycanlıları arada azerice yaz ne güzel olur bizde kaParız bışıyler
Damla o uzun süre aç kalma leptin olayı hani karatay beslenmesini araştır seker ve ekmek tamamn yasak ve glisemik indeksi yüksek gıdalar ben ta anlamıyla kurallara uyarak yaprim günde 2 ögünle tamamen tok yaşıyorsun ve bolbol leptin bolbol eksi kilo

Ay var ya cidden icimi okudun ya. Diyete baslayacagim diye yukleniyorum galiba. Bir de ailemdrn ayrilip ogrenci evine gidecegim. Orada yiyemeyecegim diye yukleniyorum sanki biraz da.

Sabahınız xeyir gözəllər...hamınıza bol uğur arzu edirem...inşallah hamınız gözəl nəticələrlə gələrsiz...

Günaydın güzeller.hepinize bol şans diliyorum...inşallah hepiniz güzel sonuçlarla gelirsiniz...

: ))))))

Ah ablam ah...dün sabah 60dım.bu sabah 61.demükki şu açlık yaramadı bana ha?
bi de şpyle bir şey var.mezun olan üye 6 aydan önce listeye giremiyormuş eski kaptanım hatırlattı.ne yapıcam ben yavvv?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…