• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Benimki guya ayrı ama bizde tümgün.çok kötü ya çok...bir de benimkinin gidip kendi evinde yerleşme gibi bir şey de olamaz.o kadar dominat bir kadın kı burası da benim evim der,beni boşar ama yine de ayrılıp gitmez.fenası evi de o idare ediyor..neyse ya konuşsam ağlarsınız...

hoş geldin canım.çok sevindim geri döndüyüne.ne kadar çok arkadaş =o kadar çok paylaşım =o kadar iyi sonuç...çoktanmı ayrıldın?kilo aldın mı bakem?

çok olmadı canım izne ayrılalı sanırım ramazandan sonraydı . aldım canım biraz kilo . bugün sporada başlıyorum

Tunaydin kizlar .. Damla ve nazlim sizler varsiniz ....

Nazlisim tekrar holgeldin balim ....

Kizi yerlestirdim geldim , gecen yil 220 lt olan servise bu yil 265 istiyorlar yahu . Ne olcak bu boyle ... Bende kaydetirmedim esime havale ettim onun pazarligi iyidir ...

Damlam erken ye ac yat gercekten ise yariyor .... Nazlimda ayni taktigi uygular ...

Bugun herkes telasli anlasilan . Okullar acildiya ...

günaydın herkese dünkü menü bırbırıne gırdı S:

sabah
2 dılım ekmek
1 domates
3 bıber 7 zeytın
az 2-3 kasık menemen

ara (dsarı cıkmsıtık kusburu topkamaya başladık o arada güneş mı çarptı neoldu ıcım gectı ara ogun saatıde gectı)
topkek
1 meyve

ogle/aksam karışık
pıknıget gıttık
3 ızgara tavuk
3 kasık patates salatası
6 dolma (saatlerdır ac olunca goz doymadı)
4 bardak sekerszı cay
1 nokul
yarım dılım ekmek
artık ogle aksam bırbıene karısınca ne yedım bende karıstrdım

ara ogun
3 adet üzüm

spor 5 dk twist
1 saat kuşburnu toplama işini
spordan saysakmı acaba :D
Dun dunde kaldi kaldi sky cim onumuzdeki gunlere bakalim ...
Ay baya topladinmi bari kusburnu ? Marmelatmi yapacaksin , bende cok severim . Aslinda sekersiz yapsak ne guzrl olur diyetde kahvaltida yemeye ....

Benim okadar cok is varki kizlar . Carsamba arkadas sohbeti bende . Derin bir temizlik beni bekliyor , gelirim arada ....

Kizi yerlestirdim geldim , gecen yil 220 lt olan servise bu yil 265 istiyorlar yahu . Ne olcak bu boyle ... Bende kaydetirmedim esime havale ettim onun pazarligi iyidir ...

hoşbuldum ablacığım tekrardan . bugün spor salonunada start veriyorum en geç saat 17:30 da yeme olayını bitiricem tekrardan gelsin bol eksili haftalar . abla ya iki adimlık mesafeye dünya para alıyor servisler .

çok olmadı canım izne ayrılalı sanırım ramazandan sonraydı . aldım canım biraz kilo . bugün sporada başlıyorum
iyi yapıyorsun kuzum.spor iyidir..benim için en iyisi yürüyüşdür ama beni yürüyüşe yok pilatese ihtiyacım var,pazartesiden başladım ve cumartesi pazar yapmadım,bugün inşallah yapa bilirim...

ben de hiç beceremem pazarlığı,inşallah en uygun olanına anlaşırsınız ablam...
Damlam erken ye ac yat gercekten ise yariyor .... Nazlimda ayni taktigi uygular ...

Bugun herkes telasli anlasilan . Okullar acildiya ...
tamam canım bu hafta onuuyguluyorum,öyleni daha sıkı tutup,akşamı da hafif yiycem...
Dun dunde kaldi kaldi sky cim onumuzdeki gunlere bakalim ...
Ay baya topladinmi bari kusburnu ? Marmelatmi yapacaksin , bende cok severim . Aslinda sekersiz yapsak ne guzrl olur diyetde kahvaltida yemeye ....

Benim okadar cok is varki kizlar . Carsamba arkadas sohbeti bende . Derin bir temizlik beni bekliyor , gelirim arada ....
ooo benim de öyle ihtiyacım var ki güzel bir temizliye,yapıcam ama ne zman bilmiyorum.2günlük bir temizlik yapmam,halıları falan yerlere sermem,tüller falan yıkanacak...o kadar kiii...

hoşbuldum ablacığım tekrardan . bugün spor salonunada start veriyorum en geç saat 17:30 da yeme olayını bitiricem tekrardan gelsin bol eksili haftalar . abla ya iki adimlık mesafeye dünya para alıyor servisler .
sen de mi aç kalarak uyuyordum canım.lütfen anlatırmısın azcık bana,ne kadar veriyordun?şimdi ben 60kiloyum.ramazanda mezun olmuşdum.şimdi iki kilo daha vermek istiyorum,bunun için de üsul değiştirmem gerek,hep yaptıımla olmuyor,inemiyorum 60dan...

sen de mi aç kalarak uyuyordum canım.lütfen anlatırmısın azcık bana,ne kadar veriyordun?şimdi ben 60kiloyum.ramazanda mezun olmuşdum.şimdi iki kilo daha vermek istiyorum,bunun için de üsul değiştirmem gerek,hep yaptıımla olmuyor,inemiyorum 60dan...

canım ben ramazandan öncesine kadar hep spora gidiyordum . ramazandan dolayı bir ara verdim işyerinden çıkıp spora gittiğim için genelde işyerinde yiyip gittim spora ve sonrasındada bişey yemedim . ama öyle yemek falanda değil süt çiğ kuruyemiş ayrna salata veya yumurta tarzı yiyip çıkıyordum . ben 66 ile hamile kalıp 81,2 kilo ile doğuma gittim doğumdan sonra nerdeyse hiç kilo kaybım olmadı çünkü sütüm azdı ve süt olsun diye söylenen herşeyi yaptım . sütüm oldumu tabiki hayır boşyere kilolarımla kaldım sonrasında karar verdim spora başladım beraberinde montignac diyeti tabi 4 ay gibi bir sürede bütün doğum kilolarımı verdim ama sonrasında takılmalarım oldu bide ramazan girince araya diyet olayı biraz yattı tatil falanda derken biraz kilo aldım geri

canım ben ramazandan öncesine kadar hep spora gidiyordum . ramazandan dolayı bir ara verdim işyerinden çıkıp spora gittiğim için genelde işyerinde yiyip gittim spora ve sonrasındada bişey yemedim . ama öyle yemek falanda değil süt çiğ kuruyemiş ayrna salata veya yumurta tarzı yiyip çıkıyordum . ben 66 ile hamile kalıp 81,2 kilo ile doğuma gittim doğumdan sonra nerdeyse hiç kilo kaybım olmadı çünkü sütüm azdı ve süt olsun diye söylenen herşeyi yaptım . sütüm oldumu tabiki hayır boşyere kilolarımla kaldım sonrasında karar verdim spora başladım beraberinde montignac diyeti tabi 4 ay gibi bir sürede bütün doğum kilolarımı verdim ama sonrasında takılmalarım oldu bide ramazan girince araya diyet olayı biraz yattı tatil falanda derken biraz kilo aldım geri
Ben de şu iki kiloyu vermek için bu yöntemi deniycem.inşallah faydasını görürüm...

Bedis hayir olsun insalah ...

Huhu nerde bu takim ?

Nazlim spor isi iyi olacak ...

Bedis hayir olsun insalah ...

Huhu nerde bu takim ?

Nazlim spor isi iyi olacak ...
Ben de anlamıyorum ya.sitem etmek isti yorum sonra çok ta sıkmayayım diyorum...takımda 11arkadaş var.sadece 5kişi gelmiş bugün.inşallaj akşsna gelirler.

spor + bu yöntem çok işe yarıyor
Ben pilatesle hiç barışamadım.youtubeden ayakta tapabileceyim hareketler öyrendim.onları yapıcam.belki üstüne leslie de yaparım.şimdi de kızımı pusete koyup dışarı çıkıcam.en az yarım saat yürürüm...

Pilates iyidir damlacim 1 hafta yap kendindeki degisikligi sen gor ...

2 yil evelden bir trenckotum var İlk baharda dogmeleri zor kapaniyor bedenide sıkıyordu bu sabah giydim rahat oldu . Oleybe.....

Damlacim
Kizin cok tatli masallah ....

Damlam takimi bir arada tutmak katilimi saglamak zordur ...ne yaparsan yap once uye kendisi istiycek kilo vermeyi vede takima yazmayi .....

Pilates iyidir damlacim 1 hafta yap kendindeki degisikligi sen gor ...

2 yil evelden bir trenckotum var İlk baharda dogmeleri zor kapaniyor bedenide sıkıyordu bu sabah giydim rahat oldu . Oleybe.....

vayyy süpersin abla sende üyelik yapmıştın yanlış hatırlamıyorsam spor kompleksine neden gitmiyorsun abla . bakalım yılbaşına kadar hedef belirledim kendime . bide yemek yapıp getirebilsem işyerine süper olacak evde düzen falan kalmadı bir yatmaya gidiyoruz eve hafta içi bu haftayıda atlatırsak herşey düzelecek İNŞALLAH

Ben de anlamıyorum ya.sitem etmek isti yorum sonra çok ta sıkmayayım diyorum...takımda 11arkadaş var.sadece 5kişi gelmiş bugün.inşallaj akşsna gelirler.

damla aslında ben spor salonuna gidip aletlerle çalışmayı hiç sevmiyorum daha çok plates ve step için gidiyorum bunların öncesinde de 45 dk kadar koşu bandında yürüyorum . ama grup dersleri bayramdan sonra başlayacak ozamana kadar aletlerle çalışıcam

Nazlim gidicem m ama inan firsat olmuyorki . Haftanin 3 gunu bayanlara ait orasi sali persembe cumartesi . Yarin gideyim diyordum , ertesi gun misafir gelecek . Sabah firsat bulursam kacayim bari . Birde benim gittigim yer uzak biraz dolmusla gidiyorum evden cikip donmem 4 saat suruyor nerdeyse , gitmisken tum inkanlari kulaniyorum, spor yuzme Saguna derken Tum gunumu ayirmam gerekiyor ...
Araba sart bana artik iyce isyanlardayim, ama iste 3 cocuk okutmak kolay degil , birazdaha sabir bakalim ...

Back
X