• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kizlaaar bugun 6:30'da kalktim yarim saat yuruyus yaptım.

Sabah
-1 bardak cay

Ogle
-Pilav ve patates yemegi toplamda 1 tabak
-1 bardak cay

Aksam
-1 tabak pilav
-1 bardak cay

Aksam yine yuruyuse cikacagim. Gunum bu sekilde su an.

Farang sebze ve salata ..
Pilavlav patatesle diyet olmaz hele kahvaltisiz hic olmaz ... tavsiyelerimizi okuyormusun ?

Gun boyu yedigin 2 tabak pilav ve patates ....
Menunde tek begendigim spor .. Eger yag yakmak istiyorsan 30 dk Yi gecmelisin yag yakimi 20 dk da baslar ....

Son düzenleme:
Pilates iyidir damlacim 1 hafta yap kendindeki degisikligi sen gor ...

2 yil evelden bir trenckotum var İlk baharda dogmeleri zor kapaniyor bedenide sıkıyordu bu sabah giydim rahat oldu . Oleybe.....
İnşallah devam ettirebilirim canım..
Damlacim
Kizin cok tatli masallah ....

Damlam takimi bir arada tutmak katilimi saglamak zordur ...ne yaparsan yap once uye kendisi istiycek kilo vermeyi vede takima yazmayi .....
Sağolasın ablası.,tam da yenicek zamanları..
takım konusunda da çok haklısın,bence zayıflamayı istiyen birinin takıma gelmeyi istememesi normal deyil.ha zamanı olmaz bir türlü imkan bulamaz ama en azından 2dakika zaman ayırıp bugün şu işim var gelemiycem der yani.bilemedim artık.ben elimden geleni yapıyorum...
damla aslında ben spor salonuna gidip aletlerle çalışmayı hiç sevmiyorum daha çok plates ve step için gidiyorum bunların öncesinde de 45 dk kadar koşu bandında yürüyorum . ama grup dersleri bayramdan sonra başlayacak ozamana kadar aletlerle çalışıcam
Spor salonu iyidir ya mecbur olup da zamanını ayırıp yapıyor insan.evde yok şu iş yok bu iş yok biri geldi bilmem ne...
Kizlaaar bugun 6:30'da kalktim yarim saat yuruyus yaptım.

Sabah
-1 bardak cay

Ogle
-Pilav ve patates yemegi toplamda 1 tabak
-1 bardak cay

Aksam
-1 tabak pilav
-1 bardak cay

Aksam yine yuruyuse cikacagim. Gunum bu sekilde su an.
Böyle diet menüsü asla olmaz canım asla.pilavla patatesle diyet mi olurmuş kuzum.ya bir kaç sebzeden salata yapmak o kadar mı zor,yoğurda pul bib.ekleyip yemek,yumurta haşlamak...hem de sen çok azimlisin,istesen yaparsın .hadi canım benim yarın güzel menüyle gel,kahvaltıyı da sakın es geçme ha sakın...en önemli öyün o...

Hayırlı aksamlar takımdaslarım...
Kızımı uyuttum gunun yorgunluguyla geldım netın basına...

aeben ablam tebrık ederım olmayan kıyafetın olması harıka bırsey degıl mı
okula baslayan kızın kac yasında ablam...

naz tekrar hosgeldın, ne guzel kılo vermıssın yılbasına kadar hedefıne ulasacagını dusunuyorum kararlı gorunuyorsun...

damlacım nasılsın
kız toplamda ıkı kılo fazlan var ne mutlu
36 beden kıyafetın ıcıne olmussun Rabbım yıne yasat bana o duyguyu...

fargant tatlım naptın sen?
boyle mı denk geldı bılınclı mı yaptın, pılavla dıyet olur mu hıc cok cok saglıksız kahvaltı hanı...

kutahya ınsallah bır sorun yoktur canım

Gunluk raporumu yazayım...

Sabah

2 dılım tam bugday ekmegıne kasarlı domateslı bıberlı tost
sekersız cay

Ara

2 kuru kayısı
1 kupa sut

Öğle

Nohut salatası
1 kase yogurt

Ara

200 gr karpuz

Akşam

1 tabak etlı güveç
1 kase yogurt
Salata

Spor

Bantta 1 saat 5 km yuruyus

Aeben ablam tıkkanı cekıyım bugun ekmek sadece kahvaltıda :KK76:
Öğlen nohut tok tutuyor dıye yemedım aksam da guvec de eser mıktarda patates vardı dengeleyım dıdım :KK23:

Hımm ben sımdı aklıma gelenlerı sıralarım meydan bos :KK70:

Ben yıllar once takımdayken bırbırıne yakın kılodakı arkadaslarla eslesme yapmıstık cuma yarısması ıcınde bır de takım ıcınde yarısırdık...
ay sunlıght dıye bı ablam vardı onunla yakındı kılolarımız o benım rakıbımdı takımda, sabah acma mı yedı ne gulerdımm hahaha veremıcenkı kılo sen hahah dıye ya da ben sporumu yapamasam sen cuma gorcen derdı
boyle tatlı tatlı rekabetle ıyı gıtmıstı kılolar...

Günün menüsünü yazayim.saay 5den bişiy yemedim.açım açççç...
sabah 1dilim ekmek,peynir,salatalık,çay
ara elma
öylen 2yumurtadan lor peynirli omlet,2dilim ekmek,salata
akşam pul bib.li yogurt,salata,1minik dilim ekmek
su su su 3litrrden fazla
yarım saat yürüyüş,15dakika evde spor...

damlanur yok ya ben hayatta yapamam aksam yemek yemeden nasıl durcan
erken yıyorsun zaten bı tabak sebze yemegı ya da kofte tavuk falan yesen olmaz mı

Gunluk raporumu yazayım...

Sabah

2 dılım tam bugday ekmegıne kasarlı domateslı bıberlı tost
sekersız cay

Ara

2 kuru kayısı
1 kupa sut

Öğle

Nohut salatası
1 kase yogurt

Ara

200 gr karpuz

Akşam

1 tabak etlı güveç
1 kase yogurt
Salata

Spor

Bantta 1 saat 5 km yuruyus

Aeben ablam tıkkanı cekıyım bugun ekmek sadece kahvaltıda :KK76:
Öğlen nohut tok tutuyor dıye yemedım aksam da guvec de eser mıktarda patates vardı dengeleyım dıdım :KK23:
Her xamanki gibi supersin kuzum..
Hımm ben sımdı aklıma gelenlerı sıralarım meydan bos :KK70:

Ben yıllar once takımdayken bırbırıne yakın kılodakı arkadaslarla eslesme yapmıstık cuma yarısması ıcınde bır de takım ıcınde yarısırdık...
ay sunlıght dıye bı ablam vardı onunla yakındı kılolarımız o benım rakıbımdı takımda, sabah acma mı yedı ne gulerdımm hahaha veremıcenkı kılo sen hahah dıye ya da ben sporumu yapamasam sen cuma gorcen derdı
boyle tatlı tatlı rekabetle ıyı gıtmıstı kılolar...
eveeet biz de yapardık onu...ben rakibelerime hep yiyin yiyin afoyet olsun derdim.çok eylenceli olurdu...

damlanur yok ya ben hayatta yapamam aksam yemek yemeden nasıl durcan
erken yıyorsun zaten bı tabak sebze yemegı ya da kofte tavuk falan yesen olmaz mı
kilom fazıayken ben de yerdim mutlska.ama şimdi kilo azalınca mecburen kısıyorum ben de yediklerimden...

İyi geceler .

Aydasu afiyet olsun pek guzel menu . Sende aksami erkenyiyorki niye yapamayasin . Bende oyle iste enson 18 de yiyorum ...

Damlam afiyet olsun pek yahsi menu ..

Ha bu arada o yaris bizin eski takimlardada vardi :))

İnşallah devam ettirebilirim canım..

Sağolasın ablası.,tam da yenicek zamanları..
takım konusunda da çok haklısın,bence zayıflamayı istiyen birinin takıma gelmeyi istememesi normal deyil.ha zamanı olmaz bir türlü imkan bulamaz ama en azından 2dakika zaman ayırıp bugün şu işim var gelemiycem der yani.bilemedim artık.ben elimden geleni yapıyorum...

Spor salonu iyidir ya mecbur olup da zamanını ayırıp yapıyor insan.evde yok şu iş yok bu iş yok biri geldi bilmem ne...

Böyle diet menüsü asla olmaz canım asla.pilavla patatesle diyet mi olurmuş kuzum.ya bir kaç sebzeden salata yapmak o kadar mı zor,yoğurda pul bib.ekleyip yemek,yumurta haşlamak...hem de sen çok azimlisin,istesen yaparsın .hadi canım benim yarın güzel menüyle gel,kahvaltıyı da sakın es geçme ha sakın...en önemli öyün o...

Damlaaa!
Eve yoğurt ve süt aldım. Sabah kahvaltı için hep reçel falan var evde. :KK43: Onları da yersem şişerim. Pilav makarna falan yapıyoruz hep maalesef. :(

Ama ben az az yiyorum ve yuruyus yapiyorum. Tam anlamiyla bir diyetim yok sanirim. Ne bulursam onu yiyorum ama az yiyorum.

Eve yogurt ve sut aldik simdi. Oglen yogurt yerim biraz ya da ayran yapip icerim.

Sabah birazcik tost yedim. Helva vardi 2 kasik tadina baktim. Cay iciyorum bir de.

günaydın canlarım...hepimiz için güzel,umut dolu bir gün olsun...arzularımız umudumuz,umudumuz gerçek olsun inşallah...gün sonunda herkesin göğsünü gererek paylaşacak menüleri olsun,sporları olsun inşallah. .

İyi akşamlar kardeş takımcımmm:KK68::KK68:

damlanurcummm aşağıda vereceğim linkleri incelermisin boş bir zamanında cnmm

http://woto.com/oneriler:) bu uzun detaylı karatay püf noktaları

http://woto.com/Karatay-Diyeti--Ozet-Bilgi :)

https://tr-tr.facebook.com/ObezliktenKurtul :)bu sayfayı takip edersen çok şey kazanırsın
fakat en önemlisi karatay kitabını alıp başucu kitabı yapmalısın cnm

sevgiler cnmmm güzel bir hafta olsun hepimiz içinn:KK36::KK36:

çok teşekkürler sweetcim...vakit bulduğum anda okuycam inşallah.ben baküdeyim ya arıycam ama kirabı
kitabı bulursam mutlaka alıcam canım.şimdi ben sabah kahvaltıda 1dilim siyah ekmek,peynir le 15 tane falan üzüm yedim.eskiden olsa evet çok iyi yedim hiç yasak yok derdim.ama galiba üzüm de yasaklar arasında.fakat peynirle yedim.bir de ben eskiden kahvaltıyı çom dıkı yapardım ama şimdi hafif yiyorum.ama öyleni sıkı tutuyorum.yani kafam karıştı anlayacağın...
.
="Fargant, post: 36929810, member: 624671"]Damlaaa!
Eve yoğurt ve süt aldım. Sabah kahvaltı için hep reçel falan var evde. :KK43: Onları da yersem şişerim. Pilav makarna falan yapıyoruz hep maalesef. :KK43:

Ama ben az az yiyorum ve yuruyus yapiyorum. Tam anlamiyla bir diyetim yok sanirim. Ne bulursam onu yiyorum ama az yiyorum.

Eve yogurt ve sut aldik simdi. Oglen yogurt yerim biraz ya da ayran yapip icerim.

Sabah birazcik tost yedim. Helva vardi 2 kasik tadina baktim. Cay iciyorum bir de.[/QUOTE]
öylen de sadece yoğurt ve ayranla olmaz.bir yumurta haşlarsın,domates salatalıj biber yeşillikden falan güzelce salata yaparsın yersin olur güzel...

günaydınlar ..

kalkalı çok oldu da ancak taksit taksit evdekileri yoluyorum......

dün akşam menü yazamadım vakirtkalmadı giremedim ... dün çıslıydı vede geç yedim daha dogrusu geç kaçamak yaptım diyim .. baskül hemen tokatladı yahu:KK12:

günaydın canlarım...hepimiz için güzel,umut dolu bir gün olsun...arzularımız umudumuz,umudumuz gerçek olsun inşallah...gün sonunda herkesin göğsünü gererek paylaşacak menüleri olsun,sporları olsun inşallah. .
inşallah damlacım ..... ne güzel dua olmuş ...

önümüzdeki 3 gün doluyum benim yogunluk başladı bakalım bu yogunlukda diyeti nasıl edecem....
yarın benim arkadaşlar geliyor .. kendi evimdeya yaparım .. ertesi gün bir arkadaşın ogluşunun dügünü var bakave yaprak dolması yapıcaz tüm gün ordayım yani .. ertesi günde tekrar sohbetim var ama ilkkez gidecegim bir yer ikramlımı bilmyorum .. bakacaz artık kalan 5 kilo için sıkacam dişleri....

İyi akşamlar kardeş takımcımmm:KK68::KK68:

damlanurcummm aşağıda vereceğim linkleri incelermisin boş bir zamanında cnmm

http://woto.com/oneriler:) bu uzun detaylı karatay püf noktaları

http://woto.com/Karatay-Diyeti--Ozet-Bilgi :)

https://tr-tr.facebook.com/ObezliktenKurtul :)bu sayfayı takip edersen çok şey kazanırsın
fakat en önemlisi karatay kitabını alıp başucu kitabı yapmalısın cnm

sevgiler cnmmm güzel bir hafta olsun hepimiz içinn:KK36::KK36:
çok güzel bilgiler swet teşekkürler. boş bir vakitte okuyacagım canım saggol ..

Back
X