Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hmmm...demekki aç yatmamışsın dün de.bakıcaz artık yarın senin kilona ablacık...
Pes etmek yok canım.O ne demek.burada pes etmeni gerekdiricek bir şey yok ki.yoksa sevdinmi tombul gezçeyi kız?hayır sevmedin.sadece o sağlıksız yiyecekleri yerken anlık geçirdiyin mutluluk hissi mi seni kararından vaz geçirdi.peki ondan sonra yaşadığın o pişmanlığa ne demeli,kendinden nefret ediyorsun,aynaya bakmak istemiyorsun.peki o yiyceyi yemesen,evet 1kaç dakika gözün kalacak arkasında peki sonrakı o mutluluk,o kazanmak hissi,özgüven.ona ne demeli? yani anlık o zevk mi daha iyi yoksa uzun süreli özgüvenmi?sen seç canım.seçim senin.
su konusindakı fikrin güzel.isteyen yararlana bilir teşekkürler.ama menün yine yanlış be kuzum.sen iyice kararını ver,nefsini bir köşede sakla sonra devam et.yoksa böyle olmaz...
Merhaba kızlar bende zayıflamak için burdayım beni de kabul eder misiniz gruba
merhaba canım benim.hoş geldin aramıza.bize kendinden,kilondan,kilo alma nedeninden bahs edermisin?
sağolasın kütom,ben de burada olmaktan mutıuyum.inşallah bu cuma sende de eksileri görüRüz canım.imkan bulduklca gel...
hele bir şükür.senden de güzel menü gördük...ben de bugün ekmeksiz karatay yapıcam...
ah canım ah.bizim pazarlık işlerini de kaynanatör yapıyor...kendim yapsam istediyimi alırım.neyse bugünü ekmeksiz geçiricem.inşallah faydasını görürüm..
evet canım anlatıp rahatlamışsın ne güzel.bugün seni burada daha sık bekliyorum ve daha güzel menülerle
konmuyoruz derken konuşmuyorsunuz dogrumu anladım ..... ana bunamı mutlu oldun kız
valla ne yalan diyim senin bu enerjin taa bana yansıyor iyiki varsın damla
evett konuşmuyoruz...Allahım ne olur bu uzun süre devam etsinnnn...
amann.Allah şifa versin bebeğine kuzum..ok olur canım.

amin canım çok sağol . biz ateşlenmesini dişe yorarken meğer ondan değilmiş . kuzum enfeksiyon kapmış .ağzında yaralar çıkmış bu yeni çağ hastalıkları ne garip el ayak ağız hastalığıymış ve bulaşıcı bir virüsmüş

Oy Allah korusun canım ya.benimkide azı dişlerini çıkarıyor pek bir huysuz...çocuk da huysuz olunca insan deliriyor resmen insan...

BİR DE BEN ŞUNU TEKRAR ANLADIM Kİ SPOR ÖZ GÜVENDİR...SEVEREK YAPILANIĞSA MUTLULUKTUR...

***7. TAKIM 379. ETAP***

aeben ( 66,5 / / / % )
mersa ( 87 / / / % )
mustang ( 76,5 / / / % )
aydasu ( 86 / / / % )
kutahya ( 75 / / / % )

bijoux ( / / / % )

7.TAKIM ORTALAMASI:%

bijoux, kaptanım izin verirsen bu haftada listeyi ben yapayım.sen hangi etapda gitmişdin?bilgilerini yazarsan listeye eklerim...

Kızlar yeni üyelerin listeye girme hakkına ne diyorsunuz?bana kalırsa daha hiç biri hazır deyil.gelicek haftayı beklesinler...

bir de biliyorsunuz benim bu cuma kaptanlık için iki haftalık deneme sürem de bitiyor.bunun için de bir karar verelim lütfen.yani sizce ne yapmalıyım?dün de kaptanımıza özelden yazdım ama geri dönmedi daha.öncelikle onun fikri önemli.yani burada bana ihtiyaç varmı diye.siz de fikirlerinz yazsanız sevinirim. birlikte bir karar çıkaralım.

ben takımda olmandan memnunum damla bakalım kaptanımız geldiğinde ne diyecek

Oy Allah korusun canım ya.benimkide azı dişlerini çıkarıyor pek bir huysuz...çocuk da huysuz olunca insan deliriyor resmen insan...
Aynen benimde öyle bugün dışarı çıktık resmen iki saat ağladı. Azı dişlerini çıkarırken ağrı yapıyor diye herhalde karı şeyler yemiyor simit bile. Yemeyince aç kalıyor aç kalınca uyumuyor uyumayınca çekilmiyor

Bana
verdiğin teselliden sonra ben seni kesinlikle burda kaptanım olarak görmek isterim kaptan

Kızlar yeni üyelerin listeye girme hakkına ne diyorsunuz?bana kalırsa daha hiç biri hazır deyil.gelicek haftayı beklesinler...
Ben kendi adıma söyliyim ben bu hafta listeye girmek istemiyorum kendi kafamda hala diyeti oturtmuş değilim. Hem takım için hem de kendi kararımı kesinleştirmek için bir hafta daha denemek istiyorum. Şimdilik vazgeçeceğim gibi ama yarınlar ne gösterir bilinmez :)

Canım şark görevi sanırım; geçici olduğunu düşün düşündükçe çok rahatlarsın hatta ben bazen yüksek sesle kendime geçeceğini sonrasında hayal ettiğim günleri anlatıyorum çok iyi geliyor

İ
Bu arada neden mutluyum biliyomusumuz?çünki kaynanayla konmuyoruzzzz....yehhhuuuu...son nahar geldi bayılırımmmm....ve güzel bir kahvaltı yapıcam inşallah...darısı başınıza kızlaaaarrrr...
işte kendini mutlu etmek böyle birşey elindeki zenginliği görmek. Ama bazen dış etkenler o kadar yıpratıcı oluyor ki mevsim mi değişmiş dünya mı yanmış haberin bile olmuyor. Bu bahar sana kendisi gibi huzur sükunet getirsin damlanurcum

Kolay gelsin aebencim birer tane bize de ver :) Aslında benim gibi psikolojik sorunları yeni yeni atlatmaya çalışan insanlar için diyete tam gaz başlamak biraz zor oluyor galiba. Yaw daha yeni yeni mutlu olmaya hayatı kendimi olduğum gibi sevmeye başladım nedir benim derdim dediğim oluyor ara sıra. Ama bir yandan da daha düzgün bir vücudu kim istemezki göbek boğumlarını saklarken de epey bunalıma giriyorsun diyorum kendime
O yüzden bu bir iki hafta benim kendi kafamda diyetle uğraşmak mı kiloları gizlemekle uğraşmak mı sorusuna vereceğim cevabı kesinleştirmek açısından çok gerekli. Şimdilik araftayım ama önümüzdeki hafta kesin kararımı vereceğim inşallah kararım ne olursa olsun kararımı kabul ediyorum ve seviyorum

bende gelip gidiyorum kimsecikler gelmemiş . aeben ablam şimdi mis gibi sarmaları ve baklavaları yapıyordur :)
E canım ben buradayım ya.yazsana.tüm gün kendi kendime yazıyorum...
Bana

verdiğin teselliden sonra ben seni kesinlikle burda kaptanım olarak görmek isterim kaptan

ben de senin samimiyetine bayılıyorum.evet kararsızsın ama bunu kendi köşende yaşamıyorsun.burda paylaşıyorsun...
benim bu hayattakı felaketim kaynana...bütün güzellikleri görmemi engelliyor...ne kadar zordur insanın nefret ettiyi biriyle yaşaması...
her şey zamanla kuzum.telaş etme.yavaş yavaş.sen buralarda olmaya çalış.biz elimizden geldiyince destek oluruz.ama tam karar vermeden bu iş olmaz...kararını verirsin...yürürsünnn..

iyi akşamlar herkese
damlacım kaptan olabilirsin bence. gerekli yeterliliğin de var. benim için problem yok..
beni de yarışmadan ayrıldı yazarsın çünkü buraya hakatten vakit ayıramıyorum. sabahtan beri anca eve geldim. yorgunluktan geçmişi de okumaya halim yok uyuyacağım..
ama yine gelip yazarım yazabildiğim kadar.. öyle elveda demiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…