Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım bence menün iyi deyil ya.sabah az olmuş,öylen 10sarma çok olmuş,akşam yine çok yemişsin..pestil de ne bilmiyorum ama tatlı bir şeydir her halde.
ya sa bahları bırsey yıyesım gelmiyor oyuzden az yıyorum.oglen fazla olduda ekmek yerıne dolma yedım.4 dılım ekmek vardı oglen bende yaprak sarması goturdum ıse.pestil tatlı brşey ama köylü yaptığı ıcın hazır satılan gıbı cok tatlı ballı olmuyor.o tatlı krızlerımden oldu.

sabah ve aksam gırebılıyorum gunduz ıste gıremıyorum telefonda cekmıyorkı ısyerınde cepten gıreyım ( anca sabah bu erken saatler bırde aksam saatlerı. bırde su sıralar yoğunluğumuzvar.ondan

dünli menü
1/4 dilim ekmek
5 zeytin

ara 1 avuç leblebı

ogle
1/4 ekmek
3 kasık yesıl fasulye
3 kasık yoğurt

ara

1 avuç leblebı

aksam
4 kasık sulu köfte
4 kasık pılav
1 dılım ekmek
salata

ara
1 ufak kase böğürtlen

spor: 15 dk
iş yerındede bos kaldıkça yuruyup merdıven ınıp çıkmaya çalışıyorum

Gunaydin guzeller ...

Sky sabah aksam girmen yeterli canim . Teterki diyet azmin olsun raporunu ver ..imkanlar dahilinde burde olun yeter :)

Sky menunde guzel olmus afiyet olsun . Kahvaltin biraz az ama onuda zamsnla oturtursun ....

Kizlar bugun misafirlerim var iki ayagim bir pabucta ...hepinize iyi bir gun dilerim .

Günaydın canlarım...hepimiz için az kalorili bol paylaşımlı bir gün olsun inşallah...ben şu an mükellef bir kahvaltı yapmaktayım.bu hedefim iki öyün beslenmek...onun işin kahvaltı sıkı...

canım benim salata sebze yerken kendini frenleme,bol bol ye...o biskuviler de olmamış.diyet yaparken o bisküvilere uer yok hem ilk başlarda hiç yok...sadece çiğ köfteyle de yemek olmaz,yanına salata yoğurt şart...
Günaydın canlarım inanın burda olmak her gecen gün bana hem mutluluk veriyor hem gayret.. evet sebze özellikle yoğurt pek yiyemiyorum biskuvide yemicem artik ama diyorumki bi on günlük dukan yapsam nasıl olur kızlar yapabilirmiyim :/

dukan ciddi bir diyet. 10 günlük - 20 günlük periyodlarla yaparsan hiç bir işine yaramaz.. evreleri tamamlaman lazım..
ayrıca dukan ömür boyu sadece 2 kere yapılabiliyor.. o yüzden dukan hakkını kullanma derim ben.

hamile kalmadan önce 20 kg vermiştim. size başarı öykü listemin linkini vereyim. belki bazı şeyler işinize yarar..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bijouxun-başarı-öyküsü-fotoğraflı.360022/

bugün dukanda son atak günüm. bugün de krep yapıcam kepek hakkımla, yarın inşallah ekmeğim ve ben karşınızda oluruz.. yeni gelenler tekrar hoşgeldiler.. işlerim biraz yoluna girdi gibi, daha da girince daha sık buradayım inşallah..
herkese mutlu günler..

ps: aebenim kolay gelsin :*

Ben farkediyorum da su içmeyince abır cubura yükleniyorum yarın çok dikkat edicem şimdi suyuma biraz limon sıkayım da 1 lt daha su içeyim yatana kadar
Su şart hayatım,hem de takım kuarllarından.günde en az 2.5litre su içmeye bal derim...her wcye gittiğimizde 40kkal yaktığımızı düşün motive olirsun...
Burdayımmmm ama geç burda benim bebeğim var ya canım birde misafirim vardı dün gece gittiler birde kış hazırlıkları inan daha toparlanamadım oğlumu uyuturken yazıyorum mesajları
Tamam canım benim.mazeretin varsa evet gündüzleri gelemeye bilirsin.ama sabah uyanınca bir günaydın akşam uyumadan da raporunu yazar raporlara fikir bildirirsen güzel olur
Amanın ablam bu ne hem makarna hem üzüm...hmmmm...
4dilim ekmek miii...evet ya senin diyetisyen yazmışdı ya.tatlılar yasak yasak yasak.şu anda evde 3çeşit unlu tatlı var.ben 15kilo verip 60kilo olmama ve hedefime sadece 2kilo kalmasına rağmen yemiyorum 3gündür...
sabah ve aksam gırebılıyorum gunduz ıste gıremıyorum telefonda cekmıyorkı ısyerınde cepten gıreyım ( anca sabah bu erken saatler bırde aksam saatlerı. bırde su sıralar yoğunluğumuzvar.ondan
tamaç skyım sabah ve akşam yeterli olur.sen dietine uy,suyunu içi,sporunu yap ve raporunu ver mutlaka...
şimdi kahvaltı çok az olmuş.akşsm çok olmuş.pilav,makarnayla,bulgurla,karabuödayla ekmek asla yenilmez güzelim bunu unutma.
günaydın ablam...kolay gelsin.kızlar görüyormusunuz hergün sık katılımda olmasına rağmen gelemeceyini haber veriyor ablam...işte buuu...
ben dukan bilmem.bildiyim az yiyerek tavsiyelere uyarak su içerek spor yaparak güzelce verirsin.sen ne istersen sor canım...
Günaydın canim sabah üç dilim yağsiz börek yedim umarim cok olmamistir :/
amannn 3dilim börek mi?me yapmışsın sen kuzum.çıkarın şu börekleri,tatlıları hayatınızdan...
gel kaptanım gel...bak kızlar neler yiyor...görüyomusun?börek tatlı...parmak sallamak gerek ..

Aydaaam geldin mi kuzum?yanlış hatırlamıyorsam dün gelmedin sen.yaz bakalım ne yiyip içmişsin...

Canim dukanla kac kilo verdin sanirim onuncu gunundesin benim acilen ikili rakamlara inmem lazim

Canim dukanla kac kilo verdin sanirim onuncu gunundesin benim acilen ikili rakamlara inmem lazim
Canım benim kilolarından kurtulmak istiyorsan önce kendine bir yol belirlemelisin.kararlı olmalısın.kesinlikle yasak yememelisin kesinlikle.günde 2.5 3 litre su içmelisin.inan bana doyarak kilo vermek mümkün hem de daha zevkli.senin yolun uzun canım.onun için ilk başlarda sen ne istersen sor bize.şahsen ben bıkmadan cevaplarım yeterki iste karar ver ve başla...böyle böreklerle abut cuburla gitmez o kilolar...

bijom canım benim hikayeni okudum.her kesin öyküsü farklıymış.zaten çok farklı diyet fikirleri de varmış.ben 8ay yarışdım ama hiç karatay,monti diye bir şey duymadım ve araştırmadım,şimdi araştırıyorum bakıyorum.bu da takımda arkadaşlara yardımcı ola bilmek için.benim whatsappda da arkadaşlarım ve onların arkadaşlarından oluşan 10kişilik bir diyet grupum var.ve neredeyse hepsi ömrü boyunca sağlıksız şok diyet yapan arkadaşlar.şimdi hepsi güzelce zayıflıyor çok şükür.ben de çok sıkı tuttuğum şu 3günde 61.200falandım pazar sabahı bu sabah 59.900düm.yani sağlıklı beslenerek 3güne 1.300gram verdim.buna mutluyum.o milin 60dan aşağı 1tık inmesine bile çok mutluyum.bu günden 2öğün besleniyorum.zaten kahvaltıyı geç yapıyordum,iyi oldu bu bana.super bir kahvaltı yaptım saat 11de.bir 5de yiycem.evet karatay deyl ekmek yiyorum,monti de deyil.bu da benim üsulum olsun.ekmekli karatay diyelim...şimdilik çok sevdim.inşallah iki kilodan bu sayede kurtulurum...

oooof kimse yok kimse yok...çene çalmak istiryorum kise yoke ben de kalkıp spor yapayım bari

Tam olarak öğün şeklin nasıl canım bende geç kahvaltı yapıyorum ama ben gece de geç yatıyorum o yüzden yemeden duramıyorum beşten sonra hiç mi birşey yemiyorsun

Bu sabah dört kaşık yemek kaşığıyla mıhlama yedim iki dilim de ekmek
Mıhlamaya bayılıyorum içindr bir kaşık tereyağ iki kaşık mısır unu üç kibrit kutusu kadar kaşar peyniri var. Oğlumla bölüştük ben üçte ikisini yemişimdir. Şimdi bu içindeki kaşara alternatif lütfen çünkü kaşar cıss diye biliyorum doğru mu?

Tam olarak öğün şeklin nasıl canım bende geç kahvaltı yapıyorum ama ben gece de geç yatıyorum o yüzden yemeden duramıyorum beşten sonra hiç mi birşey yemiyorsun
Evet canım 3 gün yemedim.bugün de mutemelen yemem.şu iki öğün de iyiydi takii köfteleri fırına koyana kadar.kokusu çıktımı açlıktan geberdim.ve 3köfte yedim 2dilim ekmekle ne kadar yanında yoğurt ve salata yesem de doymadım.sonradan 1ni de yedim...ben saat 12de falan uyuyorum ona kadar da sadece su içiyorum...
vallaha 9aydır falan ben tereyağ kullanmıyorum,kaşar da yiyodum.sen kahvaltını neden normal şekilde yapmıyorsun ki?mıhlama yeyeceyine,güzelce domates,salatalık,yeşillik pul bib.den oluşan salata yap yanına da peynir,siyah ekmek,doymazsan yumurta da haşla...

Ah ablam ah yerin nasıl sa gözüküyor.sen ben yazışırdık sayfalar ilerlerdi...gel ablam gel...ben de raporumu yazayım belki bir gelip de fikir bildiren olur.
2öğün yaptım bugün..
11de 2yumurta lor peyniriyle azcık yağda yapılmış omlet,salata,2dilim ekmek,1dilim elma,5tane üzüm,çay
17.30da 4köfte,2dilim ekmek,yoğurt,salata.
3litreden fazla su.
20+20 spor.20dakikada şimdi yapıcam...

İyi aksamlar hatunlar ...
Misafirlerim yeni gitti hepsi kankam ....

Simdide pazara cikiyorum biraz kislik domtis alicam ..

Seum zayifkamak istiyorsan mihlama gibi agir cislardan uzakdur canim tereyag bide misir cok agir ikisi birde yagli peynir bide ustune ekmek .. Hadi kizlar menulerinizi duzeltin biraz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…