Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

selamlar dum giremedim siteye sorun vardi sanirim

yeni gelen arkadaslar olmus hosgeldiniz

gece menumu yazacaktim giremeyince kaldi simdide dun ne yedigim unuttum
balik buralarada gelsede hafizam tazelense artik

bugun cok yogun gececek bana
ev bocek kayniyo yarin ilaclamaya gelecekler ortada birsey birakmamam lazim
mutfak halisini yikicam
ama menumu yazmaya gelicem insallah

gecen hafta gelemedim ya yillardir burdan ayri gibiydim
yok burasi sizler olmadan motivasyon olmuyor

Ben kitabı bu yakınlarda bulamıyorum internetten almak için de kredi kartı gerekiyor. Zaten uzun süredir istiyorum kitabı ama bulamadım yine şehir dışına falan çıkınca farklı kitapçılar bulunca soruyorum ama henüz ulaşamadım kitaba. Sen artık bunu yaşam şekli haline getirdiğine göre bu konuda bilgilisin ben tvden dinlemiştim çok kez canan karatayı ama sadece hayvansal ağırlıklı beslenmeden bahsediyordu. Mesela yeşillik şişmanlatır inekler böyle şişmanlıyor demişti o sözden sonra biraz saçmalıyor diye düşünmedim değil hani ama uyan herkes memnun demekki boşa konuşmuyor.

Seumum canım oraya başarı hikayeni
İnşallah yazarsın tabi.benim boyum 165...ben 3öyün beslendim kuzum 9ay.3 4 gündür 2öyüne geçtim.yani 3öyünlede güzelce kilo veriliyor...
Dunki menum ..

Sabah
Mantarli domatesli biberli omlet .
Ekmek . Peynir .

16;00
Peynirli coban salata .
Hs. Misir ...

18:00
1yemek kasigi un helvasi ...

Sonrasindada 70 dk yuruyus ..
2lt kadarda su ...
Un helvasını görmezsek iyi ablam...
Benim hiç şikayetim yok ta eh biliyosun.
Site hata veriyordu yazamadim
Menum sabah karatay kahvaltisi
Aksam karisik şiş izgara salata ayran

Çokkkk yurudum gecede yalnizim bi bisikletimle takilirim yine
Güzel işte kütom...
kütom sana tebrikler canım,sana da iyi pazarlar ablam..
benim diyet biçimime göre patatesden başka cıs yok.e sen de patates yerine yumurta yesenr güzelim.
supersin seumum super.ama ben sana söyleyim sen kilo verirsen zaten yemeye kıyamıycaksın kuzum.

AYDASUM canım sen sakın bizsiz kalma.sık sık gel.motivasyonun nasıl yükseldiyini görüceksin...

Günaydın canlarımmm günaydın.mutlu bir pazar sabahından her kese selam olsun...hepimize güzel bir pazar olsun inşallah...

Kızlar daha sonuçlara şimdi bakıyirdum.düşünün yani takımın halini 11 takım var ve biz 9.olmuşuz.çok kötü oldum.çok utandım yaaa.. bu hafta mutlaka derecede olmalıyız.bunun için enönemlisi yeni arkadaşların güzel kilo vetmesine ihtiyacımız var.yani ne kötü ki benim listeye hiç bir katkım yok yoksa şu an içimdeki bu hırsla haftaya 2kilo verirdim yani.çok kötüyüm şu an...9. olmak ne demek ya...

Günaydın kızlar
Hepimize afiyet dolu bir pazar olsun.

Ah bu kocalar yok mu:)Kutucum hogbulduk trkrardan.dun siteye girilrmediginden menumu simdi yazim:
SSBAH:
Az peynir.3 zeytin.az dom.salatalik.sekersiz cay.
OGLEN:
Kisir minik ev pogaca
Ikindi.
Sekersiz cay.minik ay corek
Aksam
Disaridaydim doner patesli.soda
Su ictim aralatda.

Amanın öylen olmuş daha uğrayan olmamış topiye...vallaha siz söylemeyin kimse duymasın ben gözleme misafirliyindeyim...

Bence menün hiç olmamış kuzum.poğaça çörek hele hele döner ne öyle?canım benim böyle diyet menüsü olmazzzz...

Ben geldim d

Damla çok iyi arıglamışsan maşaAllah canım

Teve napalim biz kolay veremiyoruz öyle börek pogaca kek gorunce sarımsak görmuş vampire baglanmamız ondan ne güzel işte bildigin gibi devam et cumaya bakarız sonuca

Ben bugun keyifli birahvalti yapmak istedim malum pazar yumurtasiz korkacak birsey yok meyve ve süt için Ferahladı iyi geldi

Canim dukanla kac kilo verdin sanirim onuncu gunundesin benim acilen ikili rakamlara inmem lazim
dukana daha yeni başladım. 10 gün oldu 4 kilo verdim.. facedeki dukan gruplarına üye olmanı tavsiye ederim..

Bijom dukana baslamişsın bende cok heveslendimde ben yapamam eski vejateryanden dukancı mı olurmuş ama baya araştırdim hatta gecrn markette yulaf kepegini aldim aldim geri bıraktım çok yapasım varda olmayacak iş

bediş sana da söyleyeyim facedeki dukan gruplarına üye ol.. diyet süper acıkmak yok kek var pasta var su böregi var.. valla midemin bayram ettiği bir diyet yapıyorum tek kötü yanı mutfakta biraz daha fazla zaman geçirmek.. az önce çikolata yedim mesela (kendim yaptım)
ben de et pek sevmiyorum akşamları yoğurt takılıyorum ya da sucuklu yumurta [dukan sucugu tadı aynı yemesi sınırsız ]

Canım benim sen bu kadar uzun sürelimi gidiyorsun?ama aeben haklı ne güzel diyetini yapıyorsun neden ayrılıyorsun ki?ayrılmasan daha iyi olurdu.çünki takımın senin gibi diyetini yapan üyelere ihtiyacı var...
bak yine burdayım sadece listeden cıktım damlacım. elimden geldiğince takıma gelip yazacağım.. hadi cumaları da aklıma geldiği sürece kilomu yani eksimi yazarım size..

ağız kokusu metabolizmanın calıstıgını ve zayıfladığını gösterir. doğru yoldayken yanlıs yola sapıp gereksiz seyler yemişsin. al naneli bir sakız veya aspartamlı naneli şeker akşamları at ağzına olmadı..

muhlamayla (ben de lazım süreki yaparım) ve kurabiye kısırla zayıflayamazsın. bu şekilde yersen boşuna ugrasma..

diyet yaparken patates ve makarna yemiyoruz. pop kek hele hiç yemiyoruz. sütlaç hem prinç hem şeker illa yiceksek öğlen yiyoruz..

Prk cok seyi zaten kestim.Nu yaz ilkkez mesrubata dadandim.kilo almadim
Ye canım sefan olsun yarına güzel.enerjik başlarsın yine:)
Yok canım ben kolay kilo verip kolay alıyorum haşimatoluyum.
Şu çorek işine bi el atayım:Şimdi benim zayıflama metotlarımda ev poğaçası,keki.kurabiyesi ve böreği var.
Katkı maddelerden paketlenmiş ürünler yok bende.Mesela dün ayçoreği yedim sadece büyük bir ceviz kadar.
70 kioyum bir buçuk ay önce 74 kioydum.Sıkı diyet yapamam bebek ve ev ahalisi kalabalık.strese girerim sonra.
Bugunku monüm:
Sabah:Az peynir,3 zeetin.yarım yumurta kıymalı sahanda,2 kuçuk kaşık kısır,1 ince dilim ekmek kuçük boy.
Öğlen yemedim kahvaltıyı geç yapmıştım
İkindi 1 minik parça tolala(çıkolata)
Alşam eşim simit getircek peynirle yiyeceğim ve kapatacağım menümü.
Aralarda şekersiz çay,su

Csnim hsklisin kulaga tuhaf grliyo ama ben bole zayifliyotum.Birazdan ev keki yapcam.Ama az yiyorum merak etme.Simdi ben bugunku monumu nasil yazicam.tirsttirik oldum simdi:)
Sen öyle diyorsan o zaman sorun yok.yeterki cuma eksileri gör.bi de menünü yazmaktan tırsma canımcım onları yemekden tırs...
Evey canım benim ariqladım.sene de qismet...

öyle mi kuzum?demekki iyiye işaretmiş ağız kokusu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…