Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bijoux ben boşuna uğraşmayayım o zaman Şaka şaka o menü benim diyete deneme haftamdı düzelttim artık
Başlamışken gurur tablom menümü de yazayım bari
Sabah.

2 dilim kepekli kızarmış ekmek.

1 haşlanmış yumurta

çok az peynir

domates salatalık. (Çeyrek simit. Damlam kaçamağa izin vermiştin)

Ara

Ufak zeytinyağlı kurabiye ile bir fincan kahve

öğlen

barbunya yemeği yoğurt.

Akşam

tavuk ızgara

salata.

Şimdiye kadar 1.5 litre su içtim spor yok yağmur var

Kızlar bugün de en geç 17de akşam yemeğimi yedim ve kapatıyorum dün geç vakte kadar uyuyamadım açlıktan canım çıktı ama akşamdan yatmadan tartıldım 79.9 sabah tartıldım 79 çıktım açılııınnn ben geliyorum. Yanlış bugün sabah çeyrek simit yedim onuda eşim darılır gibi yaptı mecbur kaldım. Ben çocuğa al yesin demiştim o ben istiyorum sanmış çok almış o yüzden yani.
Ama cips duruyor yanımda az önce kendi isteğimle 3-4 tane aldım biraz daha yemek istiyorum

Görüyormusun seumum motivasyonun yerine geldi kuzum.e o simitle kurabiyeni görmüyorum ki beeen...

Hayıııır yeme lütfeeen...

canım içindewki şeytanı dinleme o cipsler aslında iğrenç şeyler...böğğğğğğ ay kötüüüüüü kaka kaka at çöpe,seni kandırmasına izin verme,git hafif soğuk su iç canım

Amanın kızlaar.online olanları göremiyodum ben şimdi sol tarafında yeşil ışık yanıyor.çoktan varmıydı bu yenimi?

Ayy rahatlattın beni cipsi de yemedim tevecim su içmeye gidiyorum yanlız çok üzüldüm galiba cipslere burnum kanadı
İnanmıyorum kuzum ya.o kadar güldüm ki...kıyamam sanaaa...bak insanın menüsü iyi olunca motivasyonu yerinde oluyor buraya geliyor,motivasyonu yerinde olup buraya gelince menüsü iyi oluyor.yani önemli olan karar verip başlamak...

Aynen birde geçen gün biriniz acıktıran yiyeceklerden bahsetmişti şu abur cubur varya gerçekten acıktırıyor birde ben salataya yanlışlıkla acı biber doğramışım daha şimdiden acıkmaya başladım. Neyse ben gideyim de oğlum uyuyorken biraz temizlik yapayım sürekli internetteyim hem annelik hem ev hanımlığı hem öğrencilik hem diyet hem de internet olmuyor Ben akşam yine gelirim kızlr ev işi de spordan sayılsın

İyi gecelerrrr ,,,
Cok yorgunum..
Damla gozleme partisinemi gittin kiz yoksa bilmeden banami geldinnnnn...

Ne guzel kaynatmissiniz ..
Seum senin adina cok sevindim ne guzel toplamissin kendini ve menulerini :))

Yav diger kizlarin menulerine yorum yapMiyorum benim diyet bilgimle ve kilo vermemle hic bagdasmiyor ama siz oylde kilo verdiginizi soyleyince bizede
soyleyecek bisi kalmiyor :)
Cumaya kilo vermeden gelin bak nasil kulaginizdan cekiyoruz .....

Benim bugun menum 3 adet gozlemeden vede kavun karpuzdan olusuyor .... Diyetle alakasi yok . Pismanligimda yok sicak kendi elimizle odun atesinde gozlemeyi belki senede bir yerim . Yani afiyet olsun bana :)
Birde regl oldum cumaya gore bayaartim vardi sabah . İnsallah cumaya iner regl gecince ...
Yarin yeni bir hafta ve menuleri toparlama zamani ....

Damla sari elbisen cok hos sanada cok yakismis .... Cokda hossun kilo falan kalmamis .. Anladigim kadariyle senin verdigin dogum kilolariydi dimi ?

Sağol aeben ablacım. İnşallah kilolarda gider ama bu akşam çok acıktım birde şu leptin hormonu meselesi nedir açken mi salgılanıyor ne iş yapıyor seni bulmuşken sorayım :)

Kızlar çok acıktım biraz yoğurt yesem salatalık birde pul biberli nasıl olur acaba

Ya harbiden Canan Hocamın son dediğine kafam takıldı:Koyunlar ot yiyerek yağlanırlar.Eee Egeliler obez olmalı o zaman akdenizliler yeşilliği severler
Yettimmmmm
Eksik bilgi canan hoca yağlar konusunda açıklamalar yapm kitapta yaratılan diyet ve liht ürün sektörünün bizi yanlış yönlerdirdigin söylüyor yağ bol bol yememiz tabi dogal zeytinyagi ve tereyagi soguk sıkım findikda olabilir lazım saglikli protein kaliteli islenmemis dogal didalar glisemik indeksi düsük parcalanmamis karbonhidratlar mesela asurelik bugdag sinirsiz cunku parcalanmamis sindirilmesi uzun suruyor sekerimizi yavas yukseltiyor, bulgur bikac parcaya bolunmus bugdaydir ve sinirli izini ,un tamamen ögütülmüs ve sindirim agızda basliyor ve sekeri çok hızli yükseltiyor 1 dilim ekmek yedigimzde 1 corba kasigi sekerle esdeger duzeyde insilun salgilaniyor velhasil kelam ligt urun ve diyet endustrisi bizi kandirdi bircok universiye besin piramidini degistirmis zararli olan artik yag degil seker ve kotu karbonhidrat ot olayi ise yedigimiz gidalarin yaninda bol yag tuketmeliyiz sindirimi uzatiyor mesela ramazanda pidesiz yapamam diyenler bir parca yiyin ama bol köy teregiyla sindirim yavaslar aciklamasi yapmistı yani sadece yagsiz ot yemekle zayiflanmaz inekler sadece ot yedigi haldw kilo alabiliyor biz vucudumuze saglikli yaglari alalimki zararlı vucut ve organlarimizdaki yaglari yakalim buda glisemik indeksi dusuk ve iki ogunlu saglikli beslenmeyle mümkün

Aynen ablam...hele bi cuma gelsin görüce kzealeçörekle kilo verenleri...: ))))
evet canım.ama ben hiç bekarken bile 59olmadım hep 63 olurdum...ben de bugün 3tane gözleme yedim hem de aynen sen yediyinden.kız abla yoksa birliktemuydik bu gün biz? : ))))) ben de reglim ve kilom artmış durum da ama inşallah yarından tam gaz devam sadece kötü olan çarşanba doğum günüm.oooh misafirler falan...
Sağol aeben ablacım. İnşallah kilolarda gider ama bu akşam çok acıktım birde şu leptin hormonu meselesi nedir açken mi salgılanıyor ne iş yapıyor seni bulmuşken sorayım :)
canım leptin hormonu 4saatlik açlıktan sonra salgılanıyor...geçenlerde sweet bi link atmışdı.superdi okusan iyi olurdu...ben çok şey öyrendim oradan..
Kızlar çok acıktım biraz yoğurt yesem salatalık birde pul biberli nasıl olur acaba

dayanmışken dayan kuzum.sonuçta aç yatmamış olacaksın...yemeeee

Seum leptin yaglarimizi yakan bir hormon canim 4. Saatlik aclik sonrasinda cikiyor ortaya ... Vede geceleri uzun suren acliklarda baya yag yakiyor ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…