- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Selam hatunlar .....
Damlam elife ben kefilim canim . Tabi oda benim yuzumu kara cikarmamak icin boyle guzrl menulere vede takima yazmaya devam edecek dimi elifim ?
Elif dogundan sonra geldi birde nici degisti zaten o yuzden yeni uye olrak gecer .....
Afiyet olsun teve. Ay sevgili rakibem sen boyle kilo vermeye devam edersdn haftaya galip srnsin demekki :)) birde bir sir vereyim kimle yaristiysam o hafta hep o kazandi hahay anliycan banim kendimddn cok karsimdakina faydam olur :)))Atksdsşlar 1 kilo vetmişim özel günümde olduğum halde.
Ssbah çok az yedım cnm istemedı
Oğlen ceyrek poesiyon salata.2 lokma peynir.1 yımurta hadlanmış.1 dilim ekmek.sı
KIZLAR DİKKAT YARIN CUMA.DENEME SÜRESİNDE OLAN TEVE VE SEUM İÇİN OYLAMA YAPALIM DİYORUM.EĞER SİZİN İÇİN DE SORUN YOKSA BEN ONLARIN KATILIMINI İYİ BULUYORUM.BENELSE VAR BİR DE.O ÇOK YENİ AMA DİYETİ GÜZEL ONUNDA.O KONUDA BİLEMEDİM.ESKİ ARKADAŞINIZ YA BELKİ KEFİL OLURSUNUZ : ))) NAZ CANIM SEN BU HAFTA LİSTEYE GİRİYORMUSUN?DURUM NASIL?
Tamam canlarım.Elifimizi tanıyan sizlersiniz.siz de kefilsiniz.Elif inşallah yarın listede...bir de güzel eksiyle gerirse öperim yanaklardan : ))))bende elife kefilim damlacığm onu daha önce hiç bu kadar istikrarlı görmemiştim . sanırım oğluşlarına çıtır bir anne olmak istiyor elif ( benim oğluma çıtır olmak istediğim gibi )
Kızlar son yeme saatlerinizzzz....dikkat.ben evde bu kadar yemek olmasına rağmen 6da sadece 3köfte ve ayran içtim.çok tokum hatta miydem bulanıyor...
Canım benim inşallah bırada hepimiz amacımıza ulaşırız.Aslında ben yavaş yavaş vermek istiyorum.Afiyet olsun teve. Ay sevgili rakibem sen boyle kilo vermeye devam edersdn haftaya galip srnsin demekki :)) birde bir sir vereyim kimle yaristiysam o hafta hep o kazandi hahay anliycan banim kendimddn cok karsimdakina faydam olur :)))
Hos geldiler demek duser bizEde :) ama takima girdik diye paylasimi ve diyeti aksatmasinlar . Ben inaniyorumki daha iyi olcaklar . Teveninde dedigi gibi . Diyetde dogruyu yanlisi ogrenicez hep birlikte her seyi bilsek tek basina yapacak olsak burda ne ismimiz var ...KIZLAR CANLARIIIIIM TEVE VE SEUM için ne diyorsunuz?tamam elifciğime ok aldık çok güzel.
aynen mutfsktsyım bugun et yicem erjen hazıtlıyorum malum:)ve fınış son noktabenim an itibari ile yemem sona erdi damla akşamda spor var yine . İNŞALLAH bende eksileri görürüm yarın spora yeni başladığımdan dolayı gelen + gitmiş olur . seumu ve teve içinde tamamdır
Oh oh.ben bu gün 20dakika yaptım,29de akşam yaparım inşallah...benim an itibari ile yemem sona erdi damla akşamda spor var yine . İNŞALLAH bende eksileri görürüm yarın spora yeni başladığımdan dolayı gelen + gitmiş olur . seumu ve teve içinde tamamdır
Aynen kuzum.yapılan kaçamaklar dahil burada ağza konulan her lokma paylaşılmalı ki yanlışlar düzenlensin...Canım benim inşallah bırada hepimiz amacımıza ulaşırız.Aslında ben yavaş yavaş vermek istiyorum.
Bır hsftada 1 kilo ayda 4 kg demek.
Ben de kaçamaklatımızı paylsşalım yoksa bu topiğin anlamı kslmaz.Deneme yanılma yöntemi ile birebir görmüş oluyoruz birbirimizi.herkesin metebolizması farklı.mesela ben Haşimatoluyum
Evet canım sana katılıyorum.burası çok önemli.çok şey öyreniyor insana.ben en son 59u ne zaman gödüm bilmiyorum.garip olan o ki zayıfladıkca zayıflamak istiyorum...Hos geldiler demek duser bizEde :) ama takima girdik diye paylasimi ve diyeti aksatmasinlar . Ben inaniyorumki daha iyi olcaklar . Teveninde dedigi gibi . Diyetde dogruyu yanlisi ogrenicez hep birlikte her seyi bilsek tek basina yapacak olsak burda ne ismimiz var ...
Sky yok ortalarda . Hasgulu gordum gecengun ama yazmadi , zorla olacak bisode degil . Fargant sa biraz yasi geegi sanirim menu elestirisine pek gelemedi . Keske birakmasalar burasi gercekden insani motive efici bir yer .. Buradi olmasaydi zamaninda ben genc kizliginda gormedigim kiloyu (58)asla goremezdim ...
ablam yeminlen ben de hiç aç deyildim ama zorla yedim ki 6da kapansın benim için.şimdi de miydem zonkluyor...Damla kiz ben acikmadim daha nolcek ???
Oyleni gec yedim ondan sanirim . Yurumeye cikicam birazdan ..
Ben de bitirdim artık yrme.içme işini.Hadi yedim hatrin kalmasin
Son menum az evvel 15-20 zeytin . 1br sutlu kahve ...
Evet şekerim çay su kahve olur.sadece suyu tercih ederiz...Ben de bitirdim artık yrme.içme işini.
Prki 8 gibi şeketsiz kahve.çay içebiliyor muyuz şrkerler:)
Ooof ya benim 2saat oldu yemek yeyeli miydem dopdolu.bugün ben bir milföy hamuru yedim yarı kısmı etli yarı kısmı peynirli.acaba o mu beni böyle yaptı acaba?ekmek yemedim tüm gün.ama çoook kötüyüm...Hadi yedim hatrin kalmasin
Son menum az evvel 15-20 zeytin . 1br sutlu kahve ...
ben kafama koydum mu yaparım. yeter ki isteyeyim... kaptanken bakıyordum yazılanlara kektir kurabiyedir töbe est. e bir iki uyarı.. kocaman insanlarız hepimiz ne diyebilirim. e ekrandan elimi uzatıp da elinden de alamam? en iyisi dedim ben dışardan free yapayım diyetimi. paylaşımı da dışardan bakarak yapayım.. o yüzden takımdan ayrıldım.. böyle daha iyiymiş..bir tek seni görüyorum ki diyetttesin ama takımdan ayrıldın.keşke ayrılmasaydın takımdan...ne kadar iyi diyet yapan arkadaş çok olursa takımın hali 1okadar iyi olur.
kim hamur işiyle kilo verir aebenim anca olduğu yerde sayar (dukancılar gibi yapmıyorsa tabi) bunu sen de çok iyi biliyorsun. anca gram gram verir yazdığım gibi senelere yayarak.. kısacası burdaki amac zayıflamak. zayıflicaksan da yemiceksin bunları. 2 kere 2 = 4 budur.. diyetin genel geçeridir yani.. şeker un yemiceksin bitti..Bijom kiz niye kiskandin . Canim ben senin acik sozlulugunu severim ,bilirsin bendede kivirma yoktur ne dogrumsa soylerim ..
Srnde buralardasin okuyorsun 1-
2 haftadir yeni uye cagirdik 4-5 tane deneme haftasinda uyemiz vardi . Ama sende bilirsinki cogu gelmez bi daha . Yeni arkadaslarimizoda tam tanimiyoruz ne yerler nasil Kilo verirler bir bilgimiz olmuyor. İlk hafta seninda dedigin gibi menu yorumlarim oldu lakin aldigim crvaplar benim diyet yapisim bu boylede kilo verebiliyorum oldu ... Veriyorlarmi yarin zaten belli olur ...
O yuDen birkac kerede yazdigin gibi menulere sadece afiyet olsun diyip azda olsa yine yorum ekliyorum ....
Birde soyle dusunursek ben dukanada kurabiyeli diyete karsiyim aslinda ama kisi kendi bunu tercih efiyor kiloda veriyorsa banada tebrik etmek dusuyor bijom:)
He bedisin cig koftelere gelince onun yaptigi diyetde cig kofteye izini var . Afiyet olsun ... Ben sahsen canim ceksede bir sikayetim yok sonucta ben evde neler yapiyorum yada evdekiler ben bakarken neler yiyorlar o yuzden kizlarin yedikleri beni cok etkilemiyor ..
Simdi kurabiye kek yazmayin desek kizlarin diyeti boyle, nasil menu yazacaklar bize ?
Anliyorum dukan zor montide zordu ama basta karar verdiysek zor olacagini bildiysek yapmak zorundayiz , sabretmek zorundayiz bijom . Kilo vermek istiyorsak kekde goruruz canimiz ceker pastada cigkoftede :)zaten kilo vermenin ana kurali nefis terbiyesi degilmi ?
Bugun teve bisi dedi, ben yemek yerine kurabiye tercih ediyorum onun sayesinde kasmiyorum ve diyet yapip kilo verebiliyorum . Bu onun tercihi tipki bedisin karatay senin dukan benimdankendi kafama gore takilmam gibi :) o yuzden ben kimseye illa soyle yap demem tavsiye ederim okadar ...
Dukan cok zor allah sabir versin sana ...
Eski takima gelince eski dediysrk birkac ay oncaki ve birkac ay suren donemde, cunki seneler oncesini cok hatirlamiyorum . O zamanda 3 gun diyet yaparsak 4. Gun tozutanlar oluyordu, sıkı diyet anlsminda sadece sen yapiyordun bijom .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?