Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sağol ablam aynen devam inşallah böyle. zaten biliyosun devam edemiceğimi anladığım zaman söylüyorum

ama sen dün bana yorum yapmadın ya. senin yorumlarını bekliyorum hergün menüme

Bijom kiz niye kiskandin . Canim ben senin acik sozlulugunu severim ,bilirsin bendede kivirma yoktur ne dogrumsa soylerim ..
Srnde buralardasin okuyorsun 1-
2 haftadir yeni uye cagirdik 4-5 tane deneme haftasinda uyemiz vardi . Ama sende bilirsinki cogu gelmez bi daha . Yeni arkadaslarimizoda tam tanimiyoruz ne yerler nasil Kilo verirler bir bilgimiz olmuyor. İlk hafta seninda dedigin gibi menu yorumlarim oldu lakin aldigim crvaplar benim diyet yapisim bu boylede kilo verebiliyorum oldu ... Veriyorlarmi yarin zaten belli olur ...
O yuDen birkac kerede yazdigin gibi menulere sadece afiyet olsun diyip azda olsa yine yorum ekliyorum ....

Birde soyle dusunursek ben dukanada kurabiyeli diyete karsiyim aslinda ama kisi kendi bunu tercih efiyor kiloda veriyorsa banada tebrik etmek dusuyor bijom:)

He bedisin cig koftelere gelince onun yaptigi diyetde cig kofteye izini var . Afiyet olsun ... Ben sahsen canim ceksede bir sikayetim yok sonucta ben evde neler yapiyorum yada evdekiler ben bakarken neler yiyorlar o yuzden kizlarin yedikleri beni cok etkilemiyor ..
Simdi kurabiye kek yazmayin desek kizlarin diyeti boyle, nasil menu yazacaklar bize ?

Anliyorum dukan zor montide zordu ama basta karar verdiysek zor olacagini bildiysek yapmak zorundayiz , sabretmek zorundayiz bijom . Kilo vermek istiyorsak kekde goruruz canimiz ceker pastada cigkoftede :)zaten kilo vermenin ana kurali nefis terbiyesi degilmi ?
Bugun teve bisi dedi, ben yemek yerine kurabiye tercih ediyorum onun sayesinde kasmiyorum ve diyet yapip kilo verebiliyorum . Bu onun tercihi tipki bedisin karatay senin dukan benimdankendi kafama gore takilmam gibi :) o yuzden ben kimseye illa soyle yap demem tavsiye ederim okadar ...
Dukan cok zor allah sabir versin sana ...

Eski takima gelince eski dediysrk birkac ay oncaki ve birkac ay suren donemde, cunki seneler oncesini cok hatirlamiyorum . O zamanda 3 gun diyet yaparsak 4. Gun tozutanlar oluyordu, sıkı diyet anlsminda sadece sen yapiyordun bijom .

Atksdsşlar 1 kilo vetmişim özel günümde olduğum halde.
Ssbah çok az yedım cnm istemedı
Oğlen ceyrek poesiyon salata.2 lokma peynir.1 yımurta hadlanmış.1 dilim ekmek.sı
Afiyet olsun teve. Ay sevgili rakibem sen boyle kilo vermeye devam edersdn haftaya galip srnsin demekki :)) birde bir sir vereyim kimle yaristiysam o hafta hep o kazandi hahay anliycan banim kendimddn cok karsimdakina faydam olur :)))

Bijom birde takimdan cikma nedeninizin takimda kimsenin olmamasi vede diyet yapmamasiydi (zaten burda olmadikmi diyet yapmiyoruz demek ) ben boyle biliyorum .Yedigi kacamagi yazdi diye takimdan cikilmaz yahu . Anliyorum senin dediginide sen hersey duzgun ve kuralina uygunnolsun diyorsun ama olmuyor iste arkadasim . Keske senin ve damlanin dedigi gibi olsa hersey ama olmuyor arkadaslar ....

.. Hepimiz cok sıkı diyet
yapmiyorduku zaten bu birkac aylik
donemde 3gun yaparsak 4. Gun bisiler
oluyordu . Sonucda herkes kopuktu . Simdi yeni kizlar en azindan kendi
tarzlarindada olsa diyet yapiyor paylasim
yapiyor .. Daha takimda tam oturmadi zaten , daha 1 hafta bile olmadi damla kaptan olali . Kilo verimlerine bakilir bir yol cizilir diye dusunuyorum ..

Eskilerden kim kaldiki ? Listedeler ama takimda yoklar buna bir cozumun varmi ? Ne kadar ugrastim sen sahitsin , ama zorla diyetde paylasimda olmuyor . O yuzden artik zorlamiyorum , insallah diyet sevki gelir arkadaslarimizada donerler . Zamanim yok demekde bana bahane geliyor . Goruyorum fecede herkesin iki satir yazacak vakti var .ama dedigimiz gibi diyet olmayinca burayada yazilmiyor iste ....
Bir sihirli deynegim olsada herkesi bir anda istedigi kiloya getirsrm mutlu etsem ahhh ahhh ...

bende elife kefilim damlacığm onu daha önce hiç bu kadar istikrarlı görmemiştim . sanırım oğluşlarına çıtır bir anne olmak istiyor elif ( benim oğluma çıtır olmak istediğim gibi )

Kızlar son yeme saatlerinizzzz....dikkat.ben evde bu kadar yemek olmasına rağmen 6da sadece 3köfte ve ayran içtim.çok tokum hatta miydem bulanıyor...

bende elife kefilim damlacığm onu daha önce hiç bu kadar istikrarlı görmemiştim . sanırım oğluşlarına çıtır bir anne olmak istiyor elif ( benim oğluma çıtır olmak istediğim gibi )
Tamam canlarım.Elifimizi tanıyan sizlersiniz.siz de kefilsiniz.Elif inşallah yarın listede...bir de güzel eksiyle gerirse öperim yanaklardan : ))))

Kızlar son yeme saatlerinizzzz....dikkat.ben evde bu kadar yemek olmasına rağmen 6da sadece 3köfte ve ayran içtim.çok tokum hatta miydem bulanıyor...

benim an itibari ile yemem sona erdi damla akşamda spor var yine . İNŞALLAH bende eksileri görürüm yarın spora yeni başladığımdan dolayı gelen + gitmiş olur . seumu ve teve içinde tamamdır

Afiyet olsun teve. Ay sevgili rakibem sen boyle kilo vermeye devam edersdn haftaya galip srnsin demekki :)) birde bir sir vereyim kimle yaristiysam o hafta hep o kazandi hahay anliycan banim kendimddn cok karsimdakina faydam olur :)))
Canım benim inşallah bırada hepimiz amacımıza ulaşırız.Aslında ben yavaş yavaş vermek istiyorum.
Bır hsftada 1 kilo ayda 4 kg demek.
Ben de kaçamaklatımızı paylsşalım yoksa bu topiğin anlamı kslmaz.Deneme yanılma yöntemi ile birebir görmüş oluyoruz birbirimizi.herkesin metebolizması farklı.mesela ben Haşimatoluyum

KIZLAR CANLARIIIIIM TEVE VE SEUM için ne diyorsunuz?tamam elifciğime ok aldık çok güzel.
Hos geldiler demek duser bizEde :) ama takima girdik diye paylasimi ve diyeti aksatmasinlar . Ben inaniyorumki daha iyi olcaklar . Teveninde dedigi gibi . Diyetde dogruyu yanlisi ogrenicez hep birlikte her seyi bilsek tek basina yapacak olsak burda ne ismimiz var ...

Sky yok ortalarda . Hasgulu gordum gecengun ama yazmadi , zorla olacak bisode degil . Fargant sa biraz yasi geegi sanirim menu elestirisine pek gelemedi . Keske birakmasalar burasi gercekden insani motive efici bir yer .. Buradi olmasaydi zamaninda ben genc kizliginda gormedigim kiloyu (58)asla goremezdim ...

Bedisss cig kofte ve o kalpli pastadan sonra uyanamadinmi kizzzz ...

Ben kacarrrrr...

benim an itibari ile yemem sona erdi damla akşamda spor var yine . İNŞALLAH bende eksileri görürüm yarın spora yeni başladığımdan dolayı gelen + gitmiş olur . seumu ve teve içinde tamamdır
Oh oh.ben bu gün 20dakika yaptım,29de akşam yaparım inşallah...
Aynen kuzum.yapılan kaçamaklar dahil burada ağza konulan her lokma paylaşılmalı ki yanlışlar düzenlensin...
Evet canım sana katılıyorum.burası çok önemli.çok şey öyreniyor insana.ben en son 59u ne zaman gödüm bilmiyorum.garip olan o ki zayıfladıkca zayıflamak istiyorum...
Damla kiz ben acikmadim daha nolcek ???

Oyleni gec yedim ondan sanirim . Yurumeye cikicam birazdan ..
ablam yeminlen ben de hiç aç deyildim ama zorla yedim ki 6da kapansın benim için.şimdi de miydem zonkluyor...

Hadi yedim hatrin kalmasin

Son menum az evvel 15-20 zeytin . 1br sutlu kahve ...
Ooof ya benim 2saat oldu yemek yeyeli miydem dopdolu.bugün ben bir milföy hamuru yedim yarı kısmı etli yarı kısmı peynirli.acaba o mu beni böyle yaptı acaba?ekmek yemedim tüm gün.ama çoook kötüyüm...

bir tek seni görüyorum ki diyetttesin ama takımdan ayrıldın.keşke ayrılmasaydın takımdan...ne kadar iyi diyet yapan arkadaş çok olursa takımın hali 1okadar iyi olur.
ben kafama koydum mu yaparım. yeter ki isteyeyim... kaptanken bakıyordum yazılanlara kektir kurabiyedir töbe est. e bir iki uyarı.. kocaman insanlarız hepimiz ne diyebilirim. e ekrandan elimi uzatıp da elinden de alamam? en iyisi dedim ben dışardan free yapayım diyetimi. paylaşımı da dışardan bakarak yapayım.. o yüzden takımdan ayrıldım.. böyle daha iyiymiş..

kim hamur işiyle kilo verir aebenim anca olduğu yerde sayar (dukancılar gibi yapmıyorsa tabi) bunu sen de çok iyi biliyorsun. anca gram gram verir yazdığım gibi senelere yayarak.. kısacası burdaki amac zayıflamak. zayıflicaksan da yemiceksin bunları. 2 kere 2 = 4 budur.. diyetin genel geçeridir yani.. şeker un yemiceksin bitti..

tabi ki tavsiye verebiliriz sadece zorlayacak değiliz kimseyi ama sonra gelsin sarı kartlar gelsin uyarılar.. bunu anlatmaya çalışıyorum. kendi seyirinde yasaklardan yiyip gidiceksen her hafta 100 gr vericeksen niye burda olunur ki? bunun icin motivasyona mı gerek var?

neyse bu konuda daha fazla yazmayayım artık.. öyle veya böyle hepiniz ipince olursunuz umarım :)

ablacım dukan hiiiç zor değil. senelerdir bu işteyim vallahi keşke daha önce yapsaymışım.. hem hep tokum hem zayıflıyorum. hem sufle, su böreği vb yiyorum hem zayıflıyorum.. hayatımın diyeti oldu geç buldum malesef çok çok zevkli bir diyet..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…