Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Merhaba kizlar.
Uzunca zamandir buraya yazamadim. Sanirim artik grupta degilim.

Sehir degisiklikliginden dolayi kilom 64.250 olmustu. Sonrasinda Dukan diyetine basladim. Su anki kilomu tam bilmiyorum; ama 2 gun once tartildigimda 60.800 kg olmustum vucuttan su atildigi icin falan.

Her gun okula yuruyerek gidiyorum. Ekstra musait oldugum her aksam yuruyuse cikiyorum en az 20 dk. ama ben hep 30 dakikayi asmaya dikkat ediyorum.

Yulaf kepegi kullanmaya baslamistim. Sabah aksam 1 kasik yiyorum. Tadi igrenc ama istah kapatici bir ozelligi var. Istesem de eskisi gibi kocaman bir tabagi bitiremiyorum.

Gunluk 2 lt. su icmeye dikkat ediyorum. Sadece dun 750 ml. az ictim.

Durum boylr kizlar. Surekli olarak burayi okuyup takip edemiyorum. Derslerim de yogunlasmaya basladi. Sizlere iyi calismalar. Birkac hafta sonra gorusmek dilegiyle. :)

bende elife kefilim damlacığm onu daha önce hiç bu kadar istikrarlı görmemiştim . sanırım oğluşlarına çıtır bir anne olmak istiyor elif ( benim oğluma çıtır olmak istediğim gibi )

evet nazlım ya tonton bir anne olmak istemiyorum çünkü kilo almaya müsait yapılarımız dikkat etmezsek bir de evdeyken iyice tombik olcam

teşekkür ederim buarada

şimdi yemeğimi yemişken hemen menümü yazayım

8:00 kuru naneli, pul biberli omlet , domates, salatalık, zeytin, peynir, çay, 6 ad. çiğ fındık

11:00 3 mandalina

12:00 türk kahvesi , bikaç yeşil üzüm (komşuda)

14:00 1 tabak tavuklu bamya, yarım turp

16:00 1 avuç leblebi

18:00 2 yk tavuklu bamya, 1 brd ayran, 2 dl peynir

2,5 lt limon dilimlenmiş su

1,5 saat de çocukları parka götürdüm yürüyüş yapmış oldum uzaktaki parka giderek

canım kahve istiyor ege'yi uyutabilirsem bir kahve içebilirim

sizin menüleri bakınca benim ara öğünler çok geliyor ama emzirdiğim için heralde acıkıyorum hemen

Ben geldim çok yorgunum oiyyyy
Wifi çekti gaipten bi yerden neyse yarindan sonra yenileniyor net paketim

Nerde kalmismis dun

Evet dün kahvaltidan sonra bisiy yemedim cigkofte partisi icin evden cikmadan 45dakika sporumuda yaptim gece 10 gibi hazir oldu toplandi yrdik aksam yemegim niyetine ki karatayda serbets zaten 4 5 cigkofte bir ayran sabahladik ve sabaha kadar sabrettim basardim pastadan tüm israrlara ragmen tek lokma almadim sonra sabaha dogru sigara boreg fasli vardi onuda yemedim hatta sekerli cikolatali kahve bile icmedim oturdum ole garibanca :)

Buğün oglene kadar uyuduk
Kahvalti ordaki imkanlar kadar karatay kahvaltisi omlet zeytin peynir salatalik yarim seftali

Donuste yanlis yerde inmisim spor oldu 3.5 lar yusuf yusuflar esliginde ben bi kaptirdim yarım saatte guvenli bölgeye attım kendimi sehrin öbur ucuna inmisimde azıcık tirsıyoruda kocaya demeye bidaha bırakmayacak :)

Arkadaslara ugradim iki tane sonra cocuklar okuldan almaca cok zor bisiy ya tam panik ataklık vuvvv Allah ögrenmenlere sabır ve saglam başagrısız bi hayat versin market ev yeni geldim sayılır daha yemegim yok
DAMLA napıcam ben yemeyimmi hic bi ayranmi icsem ac degilim aslında net gitmeden ginderirsem ne mutlu bana hadi bakalım

Vslla şekerim neyi.kimi kastediyosun bilemem ama hrrgun 1 ev kursbiyrsi.1 kek yiyrrek bu hafta 1 kilo vermişim bence iyi gidiyorum.Umarım burada herkes amacına ulaşır strese girmeden.zYinede sıkı tutmskta fayds var.
Acıkmıcam bugunde eminim.yemicemm:)

Elife bende kefilim kızlar hakikatrn cok planlı programlı inaniyorum cok kisa zamanda mezunda olacak Eliff emziriyorsun tabiki acikirsin kötu seyler yemedikten sonra ara ogun tabiki yap canım

Tevee hadi bakalım biraz kilo gitsin dahada gaza geleceksin aebenimde demis sen evde sebze salata falanda yapsana kekten kurabiyeden kolay kilo aldirmaz hem dahada vitaminli saglikli yogurtla ye doyana kadar kendine zulmetme

Seumu da takimda olsun tabi paylasimlari güzel ve gitgide menuleride guzellesiyor kiloda veriyor daha nolsun

Nazlım bende spora gitmek istiyorum cok özeniyorum ne guzel incelirsen sen simdi beslenmende zerre sıkıntı yok sporda mukemmel derecede

Bijoma bende katiliyorum kızlar genel olarak bi karar verelim ve uyalım bitaneden bişiy olmazların sonu yok ben yasadim bitti diye bir durumda yok bosa kurek cekmekle kaliyoruz beynimize yerlestirelimki eskisi gibi yasarsak eskisi gibi olmaya mahkumuz fedakarlik yapmamiz şart

Aydasu gene gelememis galiba

Fargant yogunlugundan dolayi takima katilamasan bile ugra buralara yine tebrikl bak vermissin sporada baslamissin ipin ucunu birakma yaşınında verdigi avantajla halledersin güzel yaslarini sisko gecirip yazik etme yillar geri gelmiyor

Mina gelmiyorrrr

Kütücüm ben salata da yiyorum .domates.salatalık kahvaltıda ama fazla sevmem..mecburiyetten yiyoruz.
Yeni diyetlerde güniçinde akşam olmamak şartıyla kek ve kurabiyeye izin var ev tipi unutmayın ve 1 tane.Ha çabuk kilo vercem yemicem derseniz o başka.Unutmayın çabuk verilen kilolar çabuk geri geliyor.

İyi geceler ...

Bijom yazdiklarinin coguna katiliyorum , senide anliyorum canim ama herkesin bunyesi, diyeti, yasam tarzi ayni degil .. Bende isterim herkes isi sıkı tutsun her hafta takit takir verelim ,Takim ucsun .

Kendi adima yavas ,herseyden yiyerek ve
geri almayacak sekilde kilo vermek
istiyorum .. Bir cok diyet deneyiyim
oldu 15 yasindan bu yana diyet icindeyim . en sonunda anladimki tum hayatin boyunca yiyecegin seylerle diyet yapmazsan o verdigin kilolar kalici
olmuyor malesef .. 3-4ay oldu sanirim 7.
Takima gireli 71 civari bAslamistim ara
verdigimde oldu ama eskisi gibi diyet disi
beslendigimde kilom firlamiyor . Kalan 5 kiloyuda 5 ayda versem benimnicin iyi . Yani boyle bijom artik kafama koydum cok sikı yapip hemen vereyim diyemiyorum . Ne o guc bende var nede istiyorum acikcasi .

Birde su var takimi senin ve damlanin yapmak istedigi gibi yapmaya calissak bu takimi ne kadar ayakta tutariz kac uyemiz olur onuda bilmiyorum ...

Menum

Sabah
2 dl ekmek . Peynir
Yesiliki dom .sal.bib .
Zeytin . 1br.sut

Oyleyin
Et haslama . Yesil salata .
2ceviz ..

Aksam
15-20 zeytin .1br sutlu kahve .

1.5saat yurutus ..

***7. TAKIM 380. ETAP***

aeben ( 66,5 / / / %)
mersa ( 86.8 / / / % )
mustang ( 76,5 / / / % )
aydasu ( 86 / / / % )
kutahya ( 73.5 / / / % )

teve( / / / ) yeni üye.hedef kilosu
seummu ( / / / )yeni üye.hedef kilosu
benelse( / / / )yeni üye.hedef kilosu
7.TAKIMIN ORTALAMASI %

İyi akşamlar canlarımmm.inşallah yarın takımın kurtarırız sarı kartdan,notadan.hepinize güveniyorum.çok garip bir piskolojim var benim.listede deyilim ama yarın bildirim ya hiç lokma sürmedim ağzıma. Kocam hadi bir şeyler atıştıralım diye yoldan çıkarmaya çalıştı ama ben uymadım.yarına bıraktım gece ıvır zıvırlarını.

EVET KIZLAR YARIN BİLDİRİM.LÜTFEN HER KES 12E KADAR KİLOSUNU AŞAĞIDAKI ŞEKİLDE BİLDİRSİN.

GEÇEN HAFTA:
BU HAFTA:
FARK:

YENİ GELENLERDE AŞAĞIDAKI ŞEKİLDE

İLK KİLO:
BU HAFTA:
FARK:
HEDEF KİLO:

İNŞALLAH HEPİNİZ LEPTİNİN SALDIRISINA MARUZ KALMIŞSINIZDIR ŞİMDİ...

Vallaha kızlar ben kendi adıma şunu söyleye bilirim sadece sağlıklı beslenildiyi ve kilo verildiyi takdirde benim için kekmiş,börekmiş farketmez.önemli olan arkadaşın kilo vermesi bir de sağlıklı olması.ve de buraya doğruları yazması...ha yani biri hergün yese ve de üstüne üstlük kilo vermezse hatta alırsa takımda yeri yoktur kusura bakılmasın.evet kaçamaklar olacak tabi.insanız sonuçta ve bizim gibi insanları hayatı hep böyle geçecek.takım kurallarından biri de şu olacak.üst üste 3hafta çok kilo alan yarışmacı takımdan çıkarılacak.vallaha benim 65de takılıp 1ay kaldığım olmuşdu.ama herkes menümün iyi olmasına şahitti...

Kütom inşallah yememişsindir ve şu anda leptinin saldırısına maruz kalmışsındır....

Canlarım çok uykum var.hemde kafam çatlıyor.uyusam iyi olcak.yarın görüşürüz inşallah.inşallah güzel sonuçlarla gelirsiniz...

Bu hafta menüm pek diyet menüsü gibi olmadı yine de ssğlıklı brslemeye çalıştım vr diyet moduna yemi girdim.
Mrnümde 10 yıl önce fiyete girip uzun yıllar gotmds kslmamı sağlayan ürümlrr olacak.
Şimdi kocişle çay keyfi musadenizle.iyi gecrler kk güzel ve özel bayanların
Abencim keşke ben de uürüuüş yspabilsrm ah ah.şimdişik dsnsa devam:)

Selam kızlar daha az önce geldim dişçiden ağzım yamuldu valla be kadar alet edevat varsa ağzımdaydo bir ara. Bir saate düzelir inşallah uyuyamam bu halde yoksa. Menümü yazayım gelmişken

Sabah
Sulu köfte patates bir tabak
Bir bardak ayran
Bir dilim kepek ekmeği

Ara: 1 bardak çay
Arada 1 tane de küçük kornetler varya onlardan yedim dondurma

Öğlen
Bir kase mantar çorbası
İki kaşık bulgur pilavı

Akşam
1kk peynir doğranmış salata
Akşam salatamı 6 da yedim ve kapanış
1,5 lt su 1,5 saat yürüyüş yarım saati hızlı tempo

Aeben abla önerini dikkate aldım bugün tam buğday ekmeğine geçtim ama henüz yemedim yarın kahvaltıda

Kurabiyecilere uyarılar öneriler sevgiler saygılar olmuş valla ne yalan söyliim bende hamur işiyle kilo veremeyenlerdenim. Verebileni de ayakta alkışlarım imrenirim. Çünkü çok seviyorum hamur işini. Yanlız şöyle bir gariplik var ben ergenlik çağına girdiğim seneden evlenene kadar hep 63 kiloydum evlilik öncesi beş kilo aldım evlendikten sonra 10 kilo daha. Bu 63 kilo olduğum süreçte hani şu yiyip yiyip kilo almayan uyuzlar vardır ya onlardan biriydim. Arkadaşlarım bana gıcık olurdu. Gece yarısı yarım ekmeğe yağ salça sürer yer öyle yatardım. Sonra ne oldu bilmiyorum. Ama arkadaşlarım hep söyler bir oturuşta 2 kişinin yediği yemeği yerim yani doyma hissim yok. Diyete girdiğimden beri doyuyorum bende anlamadım

Birde sabah boydan gecelikten kaynaklanıyormuş fazla kilo çok şükür 77yi gördüm yarın da 76lı rakamları göreceğim inşallah. Yanlız hala bi sorun var ben hiç 3,5 kilo vermiş gibi durmuyorum elbiselerimden biraz anlaşılıyor ama kimse inanmıyor aynısın diyor herkes
Geçen sene 77ye indiğimde göbeğim falan çok farketmişti şimdi neden öyle olmadı ya

Geçen sene 82den 77 ye inmiştim şimdiyse daha 1 ay önce falan 78-79larda geziyordum sonra eşim akşam çalışmaya başlayınca her gece yemek yiyip yattım öyle öyle 15-20 günde 2-2,5 kilo aldım. Acaba ondan mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…