bende elife kefilim damlacığm onu daha önce hiç bu kadar istikrarlı görmemiştim . sanırım oğluşlarına çıtır bir anne olmak istiyor elif ( benim oğluma çıtır olmak istediğim gibi )
Vslla şekerim neyi.kimi kastediyosun bilemem ama hrrgun 1 ev kursbiyrsi.1 kek yiyrrek bu hafta 1 kilo vermişim bence iyi gidiyorum.Umarım burada herkes amacına ulaşır strese girmeden.zYinede sıkı tutmskta fayds var.ben kafama koydum mu yaparım. yeter ki isteyeyim... kaptanken bakıyordum yazılanlara kektir kurabiyedir töbe est. e bir iki uyarı.. kocaman insanlarız hepimiz ne diyebilirim. e ekrandan elimi uzatıp da elinden de alamam? en iyisi dedim ben dışardan free yapayım diyetimi. paylaşımı da dışardan bakarak yapayım.. o yüzden takımdan ayrıldım.. böyle daha iyiymiş..
kim hamur işiyle kilo verir aebenim anca olduğu yerde sayar (dukancılar gibi yapmıyorsa tabi) bunu sen de çok iyi biliyorsun. anca gram gram verir yazdığım gibi senelere yayarak.. kısacası burdaki amac zayıflamak. zayıflicaksan da yemiceksin bunları. 2 kere 2 = 4 budur.. diyetin genel geçeridir yani.. şeker un yemiceksin bitti..
tabi ki tavsiye verebiliriz sadece zorlayacak değiliz kimseyi ama sonra gelsin sarı kartlar gelsin uyarılar.. bunu anlatmaya çalışıyorum. kendi seyirinde yasaklardan yiyip gidiceksen her hafta 100 gr vericeksen niye burda olunur ki? bunun icin motivasyona mı gerek var?
neyse bu konuda daha fazla yazmayayım artık.. öyle veya böyle hepiniz ipince olursunuz umarım :)
ablacım dukan hiiiç zor değil. senelerdir bu işteyim vallahi keşke daha önce yapsaymışım.. hem hep tokum hem zayıflıyorum. hem sufle, su böreği vb yiyorum hem zayıflıyorum.. hayatımın diyeti oldu geç buldum malesefçok çok zevkli bir diyet..
Kütücüm ben salata da yiyorum .domates.salatalık kahvaltıda ama fazla sevmem..mecburiyetten yiyoruz.Elife bende kefilim kızlar hakikatrn cok planlı programlı inaniyorum cok kisa zamanda mezunda olacak Eliff emziriyorsun tabiki acikirsin kötu seyler yemedikten sonra ara ogun tabiki yap canım
Tevee hadi bakalım biraz kilo gitsin dahada gaza geleceksin aebenimde demis sen evde sebze salata falanda yapsana kekten kurabiyeden kolay kilo aldirmaz hem dahada vitaminli saglikli yogurtla ye doyana kadar kendine zulmetme
Seumu da takimda olsun tabi paylasimlari güzel ve gitgide menuleride guzellesiyor kiloda veriyor daha nolsun
Nazlım bende spora gitmek istiyorum cok özeniyorum ne guzel incelirsen sen simdi beslenmende zerre sıkıntı yok sporda mukemmel derecede
Bijoma bende katiliyorum kızlar genel olarak bi karar verelim ve uyalım bitaneden bişiy olmazların sonu yok ben yasadim bitti diye bir durumda yok bosa kurek cekmekle kaliyoruz beynimize yerlestirelimki eskisi gibi yasarsak eskisi gibi olmaya mahkumuz fedakarlik yapmamiz şart
Aydasu gene gelememis galiba
Fargant yogunlugundan dolayi takima katilamasan bile ugra buralara yine tebrikl bak vermissin sporada baslamissin ipin ucunu birakma yaşınında verdigi avantajla halledersin güzel yaslarini sisko gecirip yazik etme yillar geri gelmiyor
Mina gelmiyorrrr
Kütom inşallah yememişsindir ve şu anda leptinin saldırısına maruz kalmışsındır....Elife bende kefilim kızlar hakikatrn cok planlı programlı inaniyorum cok kisa zamanda mezunda olacak Eliff emziriyorsun tabiki acikirsin kötu seyler yemedikten sonra ara ogun tabiki yap canım
Tevee hadi bakalım biraz kilo gitsin dahada gaza geleceksin aebenimde demis sen evde sebze salata falanda yapsana kekten kurabiyeden kolay kilo aldirmaz hem dahada vitaminli saglikli yogurtla ye doyana kadar kendine zulmetme
Seumu da takimda olsun tabi paylasimlari güzel ve gitgide menuleride guzellesiyor kiloda veriyor daha nolsun
Nazlım bende spora gitmek istiyorum cok özeniyorum ne guzel incelirsen sen simdi beslenmende zerre sıkıntı yok sporda mukemmel derecede
Bijoma bende katiliyorum kızlar genel olarak bi karar verelim ve uyalım bitaneden bişiy olmazların sonu yok ben yasadim bitti diye bir durumda yok bosa kurek cekmekle kaliyoruz beynimize yerlestirelimki eskisi gibi yasarsak eskisi gibi olmaya mahkumuz fedakarlik yapmamiz şart
Aydasu gene gelememis galiba
Fargant yogunlugundan dolayi takima katilamasan bile ugra buralara yine tebrikl bak vermissin sporada baslamissin ipin ucunu birakma yaşınında verdigi avantajla halledersin güzel yaslarini sisko gecirip yazik etme yillar geri gelmiyor
Mina gelmiyorrrr
Bu hafta menüm pek diyet menüsü gibi olmadı yine de ssğlıklı brslemeye çalıştım vr diyet moduna yemi girdim.Vallaha kızlar ben kendi adıma şunu söyleye bilirim sadece sağlıklı beslenildiyi ve kilo verildiyi takdirde benim için kekmiş,börekmiş farketmez.önemli olan arkadaşın kilo vermesi bir de sağlıklı olması.ve de buraya doğruları yazması...ha yani biri hergün yese ve de üstüne üstlük kilo vermezse hatta alırsa takımda yeri yoktur kusura bakılmasın.evet kaçamaklar olacak tabi.insanız sonuçta ve bizim gibi insanları hayatı hep böyle geçecek.takım kurallarından biri de şu olacak.üst üste 3hafta çok kilo alan yarışmacı takımdan çıkarılacak.vallaha benim 65de takılıp 1ay kaldığım olmuşdu.ama herkes menümün iyi olmasına şahitti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?