Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canlar bugünde fena değildim kütücüm afiyet olsun sen yakarsın
sabah hafif kahvaltı
öğlen mantı bir porsiyon
akşam iki kurabiye
hepsi bu iyi geceleer
cnm bu ev kurabıyesi az tatlı içinde üzüm var hiç yemesem daha iyi tabi ama evdekilere yetişebilmem için enerji lazım
tartı eksiği çok yansıtmıyo ama kıyafetlerime girmeye başladım ben yasasınnnnn

Kizlar disarda yemek icin neden yanina biraz kuruyemis leplebi ve 1 paket sut yada ayran almiyorsun kurabiye vs yerine ????????
Tabi misafirlik haric ...

cnm bu ev kurabıyesi az tatlı içinde üzüm var hiç yemesem daha iyi tabi ama evdekilere yetişebilmem için enerji lazım
tartı eksiği çok yansıtmıyo ama kıyafetlerime girmeye başladım ben yasasınnnnn
Tevecim evdekilere yetismek icin kurabiyeden cok normal yemek yesen sana daha cok enerji olur . Beyaz un ve tatlilar enerji vermez tam tersi srkerimizi dalgalandirir vede halsizlik yapar :)

kurabiye canavarları iş başında dün bende tuzlu kurabiyeleri yedim

herkese günaydınlar, tünaydınlar...sabah kahvaltımızı yaptık çocukları aşıya götürdük 2si de aşı oldular

yarın akşam yemeğe misafirim var. balık yapıcam ama şimdiden dert oldu çocuklarla nasıl halledicem diye

temizlik yapmam lazım ancak kalktım banyoyu temizledim daha süpürge yapılcak

ben de menü yaziyim kıskandım :)))
sabah: 2 haslanmıs yumurta, 7 zeytin, birkaç dilim dukan sucuk
öğlen: yulaf kepekli krepten beyaz peynirli tost
akşam: 2 tavuk baget, yogurt yicem
şimdiye kadar 1 lt su 2 olur
45 dk yürüme (haftada 5 gün sektirmeden)
bugün protein günümdü..

arkadaşlar hep söylüyorum kurabiyeyle kekle poğaçayla za yıf la ya maz sı nıızzzz..
haa belki dikkat edip bunlardan az yiyip 2 yıl içinde yavaşça kilo vermek istiyorum derseniz hadi anlıyorum derim. ya da zayıflamış da sabit kalmak istiyorsanız da olabilir..

açıkçası
aebenim sana yazıyorum bunu.. benim ve bir kaç arkadaşımın takımdan ya da yarışmadan çıkma nedenimiz buydu.. biz sıkı sıkı diyete sarılalım diyorduk.birisi geliyordu bugün ıslak kek yedim.. eee? hani nerde diyet? hani nerde cuma günkü listede eksiler? diyete adapte olmuş birisi bile okuyunca canı istiyor.. yiyim bir kere diyor sonra ucu kaçıyor..

önerim lütfen kaçamak yapmayın, yapmayın ki zayıflayın. ha yapmak istiyorum derseniz de açıkca yazmayın. yememem gereken bir şey yedim yazın. diğer arkadaşlarınızın veya burayı okuyanların motivasyonunu düşünün.. cuma günü listeyi düşünün çünkü bir yarışmadasınız ve sorumluluğunuz var.

bana da kızmayın. ne takımdayım ne de sizi şahsen tanıyorum. kimseye karşı bir kinim de yok. zayıflamanız için yardım etmeye çalışıyorum sadece..

hadi herkese mutlu günler..

bu aradaaa

hayyy çiğköftene
bedişşş.. apiyet olsun. enn kısa zamanda bir karnabahar edinip kısır yapıcam ben de.. ohh sınırsız hem de ye yiyebildiğin kadar. çok kıskandım çooooooooooook

Evet kızlar bijoux çok haklı.sadece siz kendinize çok güveniyorsunuz ben bir az gerideyim ama bu cuma eksileri görmezsem o zamam her kurabiyeye 15dakika spor yaparsınız ceza olarak.bu hafta başından hepinizi defalarca bu haftanın çok önemli olduğunu dair uyardım.beni ne kadar dinlediyinizi yarın tartıda görücez...siz sadece kendiniz için deyil takım için de yediklerinize dikkat etmelisiniz.neyse kurabiye canavarları yarın iyi haberlerle gelin yoka gelicek hafta çekeceyiniz var benden.

Vallaha bijom ben bu takıma geldiyimde deyil kaçamakları yazmak raporlar bile verilmiyordu.takımda 7arkadaş vardı.sadece aydasu aeben bir de küto geliyordu.haa benden önce neler oldu diyemem tabi geçmişe bakmadım.ama bildiyim bir şey var hep söylerim onu 1i takıma gelmiyorsa motivasyonu çok düşükdür,ki mutlaka diyet yapmıyordur ondan gelmiyordur.burda olduğunda insan yediklerinden kısıyor baya.bir tek seni görüyorum ki diyetttesin ama takımdan ayrıldın.keşke ayrılmasaydın takımdan...ne kadar iyi diyet yapan arkadaş çok olursa takımın hali 1okadar iyi olur.

KIZLAR DİKKAT YARIN CUMA.DENEME SÜRESİNDE OLAN TEVE VE SEUM İÇİN OYLAMA YAPALIM DİYORUM.EĞER SİZİN İÇİN DE SORUN YOKSA BEN ONLARIN KATILIMINI İYİ BULUYORUM.BENELSE VAR BİR DE.O ÇOK YENİ AMA DİYETİ GÜZEL ONUNDA.O KONUDA BİLEMEDİM.ESKİ ARKADAŞINIZ YA BELKİ KEFİL OLURSUNUZ : ))) NAZ CANIM SEN BU HAFTA LİSTEYE GİRİYORMUSUN?DURUM NASIL?

damlacığım sanırım ben bu hafta listeye giremiycem sporun etkisiyle sanırım kas yoğunluğum arttı ve tartı fazla gösteriyor yarın takım durumuna göre karar verirsin canım pazartesi 68 kilo geliyordum ama diyete ve spora rağmen 69 du bu sabah daha öncede çok yaşadım spora başladığımda artış ama sonrasında tıkır tıkır gidiyor benim kilolar

BİR DE BİLİYORSUNUZ KIZLAR BENİM BİLGİSAYAR BOZUK.LİSTEYİ TAŞIYAMIYORUM.YARIN BANA KİM YARDIMCI OLACAK?ŞİMDİDEN BİLELİM DE.YARIN GEÇEN HAFTAKI DURUMLARA KALMAYAYIM : )))

Ok canım benim.o zaman seni gelicek hafta tüm hızınla kilo vermiş şekilde listeye alalım...66.8 di dimi ayrıldığında kilon?

bakalım kimler kefil olacak bana

canan karatay sürahiye limon dilimleri attığını sürekli o şekilde içtiğini söylemişti bikaç gündür suyumu sürekli öyle içiyorum çok güzel tavsiye ederim. insanı sanki daha çok diyet moduna sokuyor

Selam hatunlar .....

Damlam elife ben kefilim canim . Tabi oda benim yuzumu kara cikarmamak icin boyle guzrl menulere vede takima yazmaya devam edecek dimi elifim ?
Elif dogundan sonra geldi birde nici degisti zaten o yuzden yeni uye olrak gecer .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…