canlar bugünde fena değildim kütücüm afiyet olsun sen yakarsın
sabah hafif kahvaltı
öğlen mantı bir porsiyon
akşam iki kurabiye
hepsi bu iyi geceleer
cnm bu ev kurabıyesi az tatlı içinde üzüm var hiç yemesem daha iyi tabi ama evdekilere yetişebilmem için enerji lazımTeşekkürler canım benim.menün de iyiymiş.bu gidişle görürsün sen 59ları inşallah.
Nazım sen de super gidiyorsun...
kilo alıp verme hikayeni çok iyi anlatmışsın kütom.bu sağlıklı beslenme zayıflama işi o kadar iyi ki insan gittikce gitmek istiyir. ..
ah ablam ah ben de p kadar karamsarım ki.kocamın iyi olmasına sevmeme rağmen sırf kaynana yüzünden çok mutsuzum : (((( geçicek mi bunlar?hiç sanmıyorum.bu kadının dayanamadığım huylarına alışa bilecekmiyim yani.
supersin canımcım.misafirlikde olur böyle şeyler.önemli olan telafi etmek...
kötü diyorsun ama çok da fena deyil kuzum ya.iyi iyi...
ben hiç yemedim çiğ köfte.ve yiyebeleceymi sanmıyorum ismi çiğ ya ondan
eh mantı ve kurabiye var ama çok da felaket menü olmamış...benim gözüme batan mantı deyil de kurabiye...tatlı en kötüsü...
Tevecim evdekilere yetismek icin kurabiyeden cok normal yemek yesen sana daha cok enerji olur . Beyaz un ve tatlilar enerji vermez tam tersi srkerimizi dalgalandirir vede halsizlik yapar :)cnm bu ev kurabıyesi az tatlı içinde üzüm var hiç yemesem daha iyi tabi ama evdekilere yetişebilmem için enerji lazım
tartı eksiği çok yansıtmıyo ama kıyafetlerime girmeye başladım ben yasasınnnnn
cnm bu şekilde gidince diyetim strrssiz geçiyo bugun 6 dan sonra bişey yemicemTevecim evdekilere yetismek icin kurabiyeden cok normal yemek yesen sana daha cok enerji olur . Beyaz un ve tatlilar enerji vermez tam tersi srkerimizi dalgalandirir vede halsizlik yapar :)
Vallaha bijom ben bu takıma geldiyimde deyil kaçamakları yazmak raporlar bile verilmiyordu.takımda 7arkadaş vardı.sadece aydasu aeben bir de küto geliyordu.haa benden önce neler oldu diyemem tabi geçmişe bakmadım.ama bildiyim bir şey var hep söylerim onu 1i takıma gelmiyorsa motivasyonu çok düşükdür,ki mutlaka diyet yapmıyordur ondan gelmiyordur.burda olduğunda insan yediklerinden kısıyor baya.bir tek seni görüyorum ki diyetttesin ama takımdan ayrıldın.keşke ayrılmasaydın takımdan...ne kadar iyi diyet yapan arkadaş çok olursa takımın hali 1okadar iyi olur.ben de menü yaziyim kıskandım :)))
sabah: 2 haslanmıs yumurta, 7 zeytin, birkaç dilim dukan sucuk
öğlen: yulaf kepekli krepten beyaz peynirli tost
akşam: 2 tavuk baget, yogurt yicem
şimdiye kadar 1 lt su 2 olur
45 dk yürüme (haftada 5 gün sektirmeden)
bugün protein günümdü..
arkadaşlar hep söylüyorum kurabiyeyle kekle poğaçayla za yıf la ya maz sı nıızzzz..
haa belki dikkat edip bunlardan az yiyip 2 yıl içinde yavaşça kilo vermek istiyorum derseniz hadi anlıyorum derim. ya da zayıflamış da sabit kalmak istiyorsanız da olabilir..
açıkçası aebenim sana yazıyorum bunu.. benim ve bir kaç arkadaşımın takımdan ya da yarışmadan çıkma nedenimiz buydu.. biz sıkı sıkı diyete sarılalım diyorduk.birisi geliyordu bugün ıslak kek yedim.. eee? hani nerde diyet? hani nerde cuma günkü listede eksiler? diyete adapte olmuş birisi bile okuyunca canı istiyor.. yiyim bir kere diyor sonra ucu kaçıyor..
önerim lütfen kaçamak yapmayın, yapmayın ki zayıflayın. ha yapmak istiyorum derseniz de açıkca yazmayın. yememem gereken bir şey yedim yazın. diğer arkadaşlarınızın veya burayı okuyanların motivasyonunu düşünün.. cuma günü listeyi düşünün çünkü bir yarışmadasınız ve sorumluluğunuz var.
bana da kızmayın. ne takımdayım ne de sizi şahsen tanıyorum. kimseye karşı bir kinim de yok. zayıflamanız için yardım etmeye çalışıyorum sadece..
hadi herkese mutlu günler..
KIZLAR DİKKAT YARIN CUMA.DENEME SÜRESİNDE OLAN TEVE VE SEUM İÇİN OYLAMA YAPALIM DİYORUM.EĞER SİZİN İÇİN DE SORUN YOKSA BEN ONLARIN KATILIMINI İYİ BULUYORUM.BENELSE VAR BİR DE.O ÇOK YENİ AMA DİYETİ GÜZEL ONUNDA.O KONUDA BİLEMEDİM.ESKİ ARKADAŞINIZ YA BELKİ KEFİL OLURSUNUZ : ))) NAZ CANIM SEN BU HAFTA LİSTEYE GİRİYORMUSUN?DURUM NASIL?
Ok canım benim.o zaman seni gelicek hafta tüm hızınla kilo vermiş şekilde listeye alalım...66.8 di dimi ayrıldığında kilon?damlacığım sanırım ben bu hafta listeye giremiycem sporun etkisiyle sanırım kas yoğunluğum arttı ve tartı fazla gösteriyor yarın takım durumuna göre karar verirsin canım pazartesi 68 kilo geliyordum ama diyete ve spora rağmen 69 du bu sabah daha öncede çok yaşadım spora başladığımda artış ama sonrasında tıkır tıkır gidiyor benim kilolar
Ok canım benim.o zaman seni gelicek hafta tüm hızınla kilo vermiş şekilde listeye alalım...66.8 di dimi ayrıldığında kilon?
BİR DE BİLİYORSUNUZ KIZLAR BENİM BİLGİSAYAR BOZUK.LİSTEYİ TAŞIYAMIYORUM.YARIN BANA KİM YARDIMCI OLACAK?ŞİMDİDEN BİLELİM DE.YARIN GEÇEN HAFTAKI DURUMLARA KALMAYAYIM : )))
KIZLAR DİKKAT YARIN CUMA.DENEME SÜRESİNDE OLAN TEVE VE SEUM İÇİN OYLAMA YAPALIM DİYORUM.EĞER SİZİN İÇİN DE SORUN YOKSA BEN ONLARIN KATILIMINI İYİ BULUYORUM.BENELSE VAR BİR DE.O ÇOK YENİ AMA DİYETİ GÜZEL ONUNDA.O KONUDA BİLEMEDİM.ESKİ ARKADAŞINIZ YA BELKİ KEFİL OLURSUNUZ : ))) NAZ CANIM SEN BU HAFTA LİSTEYE GİRİYORMUSUN?DURUM NASIL?
Ok o zaman nazım.inşallah yarın listeyi sen taşıyosun.KIZLAR BİR UYARI DAHA SAAT 12E KADAR TÜM BİLDİRİMLER YAPILSIN LÜTFEN.SONRA SONA KALIYORUZ VE SIKINTI OLUYOR.taşımada ben yardımcı olurum canım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?