- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
30
165
75
75
60
23.09.2014
dur kız enişteni yeni yolladım geldim .. pc den daha rahat yazılıyor ....Görüyom6sun aeben ablam bildirim yapmamış daha.kızz ablammm yazsana...
amanın şindiden gözüm korktu sevgili rakibem ..Günaydımlar efem
Tartım 500gr daha ekside
tam 1.5 kg vermişim
Bsşlangıç kilom geçen hafta 70 idi
Şimdi 68.5 kg
toğlam 1.5 kilo gitmiş.
Hedef kilom 62
Aebrn brbişle tempplu olmıuo ama idarre ediyoruz
vay elifim 2.1 süper .. süpersiniz kızlar ...serin izmir'den günaydınlar hayırlı cumalar
çoook mutlu kalktım bugün çünkü tartıda 72,9u gördüm
ilk başta sudan veriyorumdur tabi ama bu bile beni acayip motive etti
şu 70li rakamlarla bir daha görüşmemek üzere vedalaşmak istiyorum artık
vaşşşşşş bende 75 hesapladıydım ....22sinde yazdığım mesajım bu damlacım ama o gün güniçinde tartıldığım kiloydu, ertesi gün sabah aç olarak tartıldığımda 74tüm. 23.09.13te 74 kg olarak başladım istersen bu şekilde baz al
vaşşşşşş bende 75 hesapladıydım ....
kız sana yeter maşallahda bize fazlası lazımdıda .çarşamba- perşembe 1,1 kg bu yeter bana abla
kız sana yeter maşallahda bize fazlası lazımdıda .
Evet yaaaa.ne olurduki 75olsaydıkız sana yeter maşallahda bize fazlası lazımdıda .
nazlım menülerini buraya kopyalarken birde monti libkine yapıştırırmısın ..
geçen gün chlet demişti nette montinin başka paylaşım alanı yok diye .. senin menüler monti oldugundan orayda kopyalarmısın? dışardan oyanlara yardımcı oluruz en azından .. bende montiye uygun menülerimi kopyalıycam ...
Evet yaaaa.ne olurduki 75olsaydı
elif bize başladıgım kilo 75 deyilmiydi ilk bildirdigin ? yada bu hafta başı kilon neydi ?salı başlamış sayın o zaman 75 ile olmaz mı
Evet ablam seumun kilosu ikiye bölünecek biliyorum.ve de haklısın hangi gün başlamanın ne önemi var ki.önemli olan bizle kaç kiloyla başlamak.hadi elifim yaz bakalım.sen bizle başladığında kaçtı kilon?seum başlayalı 2 hafta oldu onun verdigi klo 2.ye bölünecek .. elifnde takıma geldiginde bildirdigi kilo var 75 sonra niyen karıştırdınızki ?ama sen benim kilom 74 dü diyorsanda bişi yapılmaz öyle geçer listeye ...
.1. takımın yüzdesi süper . 1.lik gitti bu hafta da ilk 3 e girsek ..
mersa ve mehal gelip şukadar kilo verdim dese ne hoş olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?