- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
elif bize başladıgım kilo 75 deyilmiydi ilk bildirdigin ? yada bu hafta başı kilon neydi ?
Evet ablam seumun kilosu ikiye bölünecek biliyorum.ve de haklısın hangi gün başlamanın ne önemi var ki.önemli olan bizle kaç kiloyla başlamak.hadi elifim yaz bakalım.sen bizle başladığında kaçtı kilon?
Super elifim superrr...ilk söylediğim kilo 75ti doğru ablacım ertesi gün diyete başladım o sabah 74 çıktım da ondan dedim. 75 kabul edelim o zaman ilk söylediğim oydu
Kilomu aldın mersa?ooof ya bu hafta takımın sizin eksilere o kadar ihtiyacı vardı ki.çok kötü durum dayız dereceye girmemiz gerek...Kızlar özelliklede aeben hepinizden özür diliyorum. Hala toparlanamadım diyet yapamiyorum. O yüzden burdanda uzak kaldım. Beni izine ayırabilirseniz çok sevinirim.
Evet mersacım ya aeben haklı.belki buraya gelirsen motivasyonun da düzelir diyete de devam edersin kendini de toparlarsın.Kızlar yrözelliklede aeben hepinizden özür diliyorum. Hala toparlanamadım diyet yapamiyorum. O yüzden burdanda uzak kaldım. Beni izine ayırabilirseniz çok sevinirim.
Canım yaa çok üzgünüm. Bütün çiğ sebzeler yasak çoğu pişmiş sebze yasak. Bulgur yadak baklagil yasak. Bide ameliyattan sonra düzelemedim uyuşmalarımda geçmedi o yüzden sporda yapamiyorum. Ama inşallah toparlanip dönecem.☺seum başlayalı 2 hafta oldu onun verdigi klo 2.ye bölünecek .. elifnde takıma geldiginde bildirdigi kilo var 75 sonra niyen karıştırdınızki ?ama sen benim kilom 74 dü diyorsanda bişi yapılmaz öyle geçer listeye ...
.1. takımın yüzdesi süper . 1.lik gitti bu hafta da ilk 3 e girsek ..
mersa ve mehal gelip şukadar kilo verdim dese ne hoş olurdu
mersam üzülme canım benim .. özür dileyecek bişide yok arkadaşım .. en nemlisi saglık sen iyi ol bir an evvel ,diyet işi nasıl olsa olur ...Canım yaa çok üzgünüm. Bütün çiğ sebzeler yasak çoğu pişmiş sebze yasak. Bulgur yadak baklagil yasak. Bide ameliyattan sonra düzelemedim uyuşmalarımda geçmedi o yüzden sporda yapamiyorum. Ama inşallah toparlanip dönecem.☺
Canım ben de bakmışdın zaten.biliyordum ilk notamız olduğunu ve bundan kurtulmak için dereceye girmeli olduğumuzu biliyordum.evet 0. 35% den çok olursak nota gelmeyecek sarı kart olmayacak ama nota orada duracak.fakat dereceye girersek kurtulucaz ondan.kızlar affınıza sıgınarak kart listesini burada paylaşıyorum .. aslında bizin takımın durumu öyle vahim degil .. sadece sarı kart almayalım vede sizleri şevke getirmek için geçen hafta yazmıştım ..
.
şindi 8 haftada bir liste güncelleniyor . ve takımlar içinde en iyi biziz diyebilirim ...
damlacım üzülme bu hafta % 35 üstünde olursak sarı kart falan yok ... aslında analiz linkini sende incelesen bunu görürdün ama ben sizi birazda şevke getirmek için yaptım ....
bu demek degilki salın .. takımımız epeydir ilk 3 e giremiyor
nota durmuyor bu hafta 8. hafta damlam .Canım ben de bakmışdın zaten.biliyordum ilk notamız olduğunu ve bundan kurtulmak için dereceye girmeli olduğumuzu biliyordum.evet 0. 35% den çok olursak nota gelmeyecek sarı kart olmayacak ama nota orada duracak.fakat dereceye girersek kurtulucaz ondan.
Evet ya 8ci haftada sıfırlanıyordu yaa.ben haftanın kaç olduğunu kaçırmışım ...nota hafta 8. hafta damlam .
Evet ya 8ci haftada sıfırlanıyordu yaa.ben haftanın kaç olduğunu kaçırmışım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?