Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlarrrr yüzdemiz superrr.şöyle hesap yaptım da mustang gelmese hatta aydasum makul bir kiloyla gelse ki inanıyorum gelir 1. Bile ola bilirizzz...

damlacığım ozaman duruma göre bakıp benide ekleyebilecek gibi olursan eklermisin canım benim kilo baya bir haftaya bölünecek çünkü
damlam nazlıyı katmadan ilk 3 e giriyorsak katma . ama baktın ik 3 e girmiyoruz vede nazlıyı ekleyincede %35 üstündeyiz ekle derim ...

Kızlarrrr yüzdemiz superrr.şöyle hesap yaptım da mustang gelmese hatta aydasum makul bir kiloyla gelse ki inanıyorum gelir 1. Bile ola bilirizzz...
öylemi damlam çok güzelmiş .. ama paylaşım alnanında yüzde 1 rin baya üstünde takımlar var ..

damlam nazlıyı katmadan ilk 3 e giriyorsak katma . ama baktın ik 3 e girmiyoruz vede nazlıyı ekleyincede %35 üstündeyiz ekle derim ...
Evet ablam ben de öyle düşünüyorum.ya nazım rica etsem bilgilerini 1daha yazarmısın.kaçıncl etapd izna ayrıldın.kaç kiloyla şimdiki kilon kaç.şimdi kafam o kadar doluki.unuttum vallaha..

damlam feceden ilk birkaç hafta çagırdım mehali ama 2 haftadır çagırmıyorum çünki biliyorumki gelse gelirdi . sürekli benim çagırmamla nereye kadar ... sen onu geri dönmek üzere ayrıldı yaz bu hafta .

damlacığım ozaman duruma göre bakıp benide ekleyebilecek gibi olursan eklermisin canım benim kilo baya bir haftaya bölünecek çünkü
dogru senin artıda bölünecek aslında çok etkilemez belkide .... damla acele etme akşama kadar vakit var ....

Takımlar dediyin sadece 1 ve 2. Takım paylaşmış ve 1in üstünde sadece 1.takım.ben kaç kere güncelledim öyle çıkıyor
damlam paylaşım alanı degilde takımlara baktım biraz ... bak bizde paylaşmadık ama 7. takımı okuyan görür azçok damlam .

Evet ablam ben de öyle düşünüyorum.ya nazım rica etsem bilgilerini 1daha yazarmısın.kaçıncl etapd izna ayrıldın.kaç kiloyla şimdiki kilon kaç.şimdi kafam o kadar doluki.unuttum vallaha..

375. etapta ayrılmışım canım izne
naz ( 64,8 ) / / 0,00% )izine ayrıldı

Günaydın kızlar şükürler olsunnnn 76yı gördüm şu 70lerden kurtılduğum gün bu günü bana hatırlatın. Hepiniz iyiki varsınız çoook sevinçliyim mıhlamamı yaptım şimdi kalkıp yiyecem ziyafetten önce size bi teşekkür edeyim dedim

seum afiyet olsun . vede tebrikler ... bu mesajını unutmayalım 6lı rakamları görünce onüne koyacagım ...

Yüzdesi -1.1 yapıyor baya etkiler yani.bakalım dereceye girmezsek çıkarırız aradan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…