Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar bu gün menüm fena.kahvaltı yapamadım.
saat 2de 1dilim ekmek,peynir,biber yedim ayakta zaten.
5.45de de 2yumurta,yoğurt,domates,salatalık,peynir,2dilim ekmek

su 1.5litre ancak olmuşdur.içemedim çok.dikkat edemedim yani.spor da yok.fakat kendimi o kadar kasmışım ki heryerim spor yapmış gibi sızlıyor

kofteyi ekmk arası olmadan yiyemedm iki dilimde olsa içine sıvrı scı biber kotdm ceza verdm kendime ağzm yanıyo
Ben de ekmeksiz doyamayanlardanım.onun için de ben ekmekli karatay yapıyorum diyorum şimdi.monti deyil.çünki 2kere yiyorum.ne bileyim ya neyse ne işte bana uydi kilo da gidiyor ne güzel.sana da saat 6dan sonra bir şey yememeni öneririm güzelim.zaten kurallarımızdan biri perşenbeleri 6dan sonra bir şey yememek.sadece 2gün zorlandım.şimdi super..

Neyse kuzularım.hazır evdeki kuzum uyumuşken ben de uyuyayım.çok uykum var.gece sadece 4saat uyuya bildim...hepinize iyi geceler...yarına mutlu başlayalım inşallah.öptümmm kocaman yanaklardan...

Kizlar merhaba!
Dukan diyetinde 1 haftayi dolduracagim yarin. Baslangic kilom 64.800 idi. Bugun soguktan kapkalin giyinip kahvalti yapmistim ve tartilmak icin eczaneye gittiğimde 60 kg gozukuyordum. Yani bugunku kilom yaklasik tahminen 59 kusurlu bir sey. Sali gunune kadar tami tamina 59 olmasi gerek Dukan'a gore.

Su an ev arkadasim mukemmel cevizli havuclu ve tarcinli kek yiyor. Canim nasil cekti anlatamam. Tabi ki de yemedim. Cay ictim onun yerine. :)

Diyet konusunda kararliyim bayramdan sonra ciddi anlamda egzersizlere baslayacagim. Hatta arkadasimi da ikna edip spor salonuna kaydolmayi dusunuyorum.

Sanki kilo vermiyormusum gibi hissediyorum kizlar ya. Sanki bu 1 haftalik surecte 10 kilo vermem gerekiyormus gibi bir psikolojideyim. Sinirlerim bozuluyor biraz. Bel cevremden inceldim cok azicik. Yaz tatilinde giyemedigim pantolonuma sigiyorum su an ama ciddi bir degisim degil bu sanki. Bir seyler eksik. Egzersiz yapmam gerek. Sadece yuruyusle olmaz bence.

Bugun 2 saat yurumek zorunda kaldim. Iyi oldu yine spor. Icmem gereken su miktarini icemiyorum. Kilo vermem yavaslayacak tahminen.

Bugun aksam yemeginde kofte yedim. Dukan usulu yaptim. Biraz fazla mi yedim sanki bilmiyorum. 6 minik kofte yedim. Ustune de hicbir sey yemiyorum. Cay iciyorum su an 1 bardak sadece.

Uyku duzenim projelerim yuzunden alt ust oldu. Duzene sokmam lazim.

Bayramda kendime birkac etek alacagim. 1 beden kucuk alacagim hatta. Onun icine sigmaya calisacagim. Daha cok hirs yaparim hem.

Of!
Bu is cok zormus be kizlar. Bikiyorum artik. Aksamlari arkadasarimla disari cikmiyorum. Disarida hicbir mekana gitmiyorum sirf diyeti bozmamak icin.

Isleri biraz daha sikmam lazim. Gorusuruz.

bugun çok yoğundum.
Ssbah az peynır 1 dilim ekmek
Öğlen düğündeydim minicik pasta çok haififti kek gibi.1 cubuk kraker.2 küçücük kurabiye
Akşam mantı ekmek 2 lokma
Geceye doğru 1 dilim ekmek.çeyrek kibrit peynir.4 zeytin.çay

Fargant canim hos geldin once dukani okudum arastirdim facede gruplara uyeyim kisaca bilgim var
1 öncelikle suyuna mutlaka dikkat etmelisin bol protein aliyodun kilo veriyosun toksik maddeleri suyla temizlemen lazim kesinlikle ihmal etme yanindan suse eksik olmasin o zaman iciliyor

2 o kilolar 1haftada alinmadiki 1 haftada veresin gay t iyi vermissin zaten

3 dukanda izinlilerde porsiyon siniri zaman siniri yok bolca yiyebilirsin uygun yag orani dogru pisirme ve yag siniri uygun oldugu surece

4 arkadaslarin tabiki yaninda birsey yiyecekler can cekmemesi mumkun degil ayni esim bir tepsi abartmiyorum abur cuburr yedi az once ben bakiyorum kedi gibi ama dukanda istemedigin kadat imkan ve tarif var evdemisin yurttami bilmiyorum imkanlarin dahilinde atistirmalikbisiler yap stokla yaninda tasi uzun bir yolda ve kesinlikle kacamaksiz olmasi gereken bir yolda oldugunu unutma pierr dukan diyorki bu diyette kacamak balona igne batirmak gibidir ona göre

5 spor mutlaka yapmaya calis incelirsin ama moralin bozylmasin motivasyonunu kaybetme tarti Arti gosterebilir kas yagdan daha agirdir daha ince ama daha agir olacaksin bu normal bir durum

6 sebze gunlerinde sebzeyi abartma proteinin 3/1 i kadar olmali sebze

7 bir bden kucuk etek fikrini sevdim vee basarilar dilerim opuyorum seni

Tevem hos geldin. Yediklerinin ismi kotu miktari iyi ya ac gezecegine sevecegin kalorisi az bisilerle doyur karnini yazik sana ya ac geziyorsun yediklerinle doyulmaz doysanda karbonhidrat hemen kana karisip seni aciktirir

İyi geceler ...

Damlam bilirim uzerligi :) birde iri tuz vardit onu yavrunun basindan uc kere dolandirarak felak ve nas surelerini oku. Ve o tuzu atasin ustune at . Oda nazara iyi gelir allahin iznizle..

Swet bedis ne guzel karsilikli spor yapmisinz ...

Aydasum karatayin cok guzel gidiyor masallah .. Gozlerim seni daha sık gormek istiyor :) annenler nerdeler canim ankarada ..

Ankaralim sen bizim buraya baya uzaksin ...Canim gun boyu yediklerini tek liste yaparmisin ?

.

Bedis dukan konusundada iyce uzman olmusun :)

Tevecim menunu begendim desem yalan olur rakibem

Fargant aferin sana senden bukadar guzrl diyete adepte olmani
beklemiyordum dogrusu ....

İyi geceler aebenim sende hos geldin bizdede var üzerlik bizim yegenler kücükken az dumana boyamadi bizimkiler evi harika kokar o ya özlemisim

Yorgunum evede ancak 10:30 da geldim esim alacakti guya ekti bizi .. bogazim agrimazssa iyi baya bagirdim .. Maci biz aldik ama fransayi yendik .. Oleyyyy..

Menum

10:30
1dl ekmek .
Yr. Dl borek .
Domates sal . Bib .
Maydonoz .
Yogurt ...

15:00
Peynirli salata ve yufka ...
Cok azda makarna ...

19:00
1acuk kuru yemis...

40 dk pilates ..
Gun boyu bayada yurudum. Toplami 1-2saat vardir ...su 2 lt kadar

Tevem sana dedim ama bugun benim karbonda kacmis :)

Tevem hos geldin. Yediklerinin ismi kotu miktari iyi ya ac gezecegine sevecegin kalorisi az bisilerle doyur karnini yazik sana ya ac geziyorsun yediklerinle doyulmaz doysanda karbonhidrat hemen kana karisip seni aciktirir
Canım bazen menü hazırlamam sorun oluyor dediğim gibi bugün düğünümüz vardı sabahtan beri yoğundum.
İnanır mısın ben hiç acıkmıyorum.sadece zaman zaman baş dönmem oluyor.Dünkü menüm süperdi.Yarın da süper olacak.
Sen de iyi gidiyorsun devammmm

Tevem karbon yiyip acikmamanin hasimatoyla alakadi varmi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…