Tebrikler hayatım.o kadar kızın için de hiççç de fena deyil.böyle gidersen mezumsun zaten yakında...12. Yim
Supersin kütom super ne diyim...Menum sabahhaftasonu kahvaltisi
Yulaf sut meyve kuruyemis
Aksam bir tabak mercimek salatası ayran 2 kuru kayisi 1 ceviz su bol 1 kahve sekersiz 42 dakika spor
Şimdi iyi çok şükür .inşallah hep öyle olur.ömrümden ömür gidiyor yaa : ((((kesinlikle damlacımmmnasıl oldu prensesin
Ben de ekmeksiz doyamayanlardanım.onun için de ben ekmekli karatay yapıyorum diyorum şimdi.monti deyil.çünki 2kere yiyorum.ne bileyim ya neyse ne işte bana uydi kilo da gidiyor ne güzel.sana da saat 6dan sonra bir şey yememeni öneririm güzelim.zaten kurallarımızdan biri perşenbeleri 6dan sonra bir şey yememek.sadece 2gün zorlandım.şimdi super..kofteyi ekmk arası olmadan yiyemedm iki dilimde olsa içine sıvrı scı biber kotdm ceza verdm kendime ağzm yanıyo
Tevem hos geldin. Yediklerinin ismi kotu miktari iyi ya ac gezecegine sevecegin kalorisi az bisilerle doyur karnini yazik sana ya ac geziyorsun yediklerinle doyulmaz doysanda karbonhidrat hemen kana karisip seni aciktirirbugun çok yoğundum.
Ssbah az peynır 1 dilim ekmek
Öğlen düğündeydim minicik pasta çok haififti kek gibi.1 cubuk kraker.2 küçücük kurabiye
Akşam mantı ekmek 2 lokma
Geceye doğru 1 dilim ekmek.çeyrek kibrit peynir.4 zeytin.çay
Canım bazen menü hazırlamam sorun oluyor dediğim gibi bugün düğünümüz vardı sabahtan beri yoğundum.Tevem hos geldin. Yediklerinin ismi kotu miktari iyi ya ac gezecegine sevecegin kalorisi az bisilerle doyur karnini yazik sana ya ac geziyorsun yediklerinle doyulmaz doysanda karbonhidrat hemen kana karisip seni aciktirir
Tevem karbon yiyip acikmamanin hasimatoyla alakadi varmi ?Canım bazen menü hazırlamam sorun oluyor dediğim gibi bugün düğünümüz vardı sabahtan beri yoğundum.
İnanır mısın ben hiç acıkmıyorum.sadece zaman zaman baş dönmem oluyor.Dünkü menüm süperdi.Yarın da süper olacak.
Sen de iyi gidiyorsun devammmm
yok cnm alakalı değil ben de bilmiyorum nasıl oluyo ama hiç acıkmıyorumTevem karbon yiyip acikmamanin hasimatoyla alakadi varmi ?
Sanslisin o zaman tevem .yok cnm alakalı değil ben de bilmiyorum nasıl oluyo ama hiç acıkmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?