boy kilo kaçSwetcim 45 dakikaydi niyetim 42 de kaldim koca bebek uyandi yorulmuyorum eskisi gibi terlemiyorumdagecrn sene spordaki teyzeler kizim cok terliyosun sen iyi zwyiflarsin diye hergun muhabbet ceviriyorlardi o kilyla tepeden tirnaga islaniyordum tabi kodu bandinda
Aydasumenu harika tavuk kebaplar ev yapimi dimi? Sende bugunki mercimek furyasina katilmissin
Bijm ocakta gelicrm oraya inş ucarakmi kosarakm bilemicem gali
Canm boy172 kilo 72 hedef 70 cizelgem gorunmuyormu?boy kilo kaç
teşkkrler. yok gozukmuyorCanm boy172 kilo 72 hedef 70 cizelgem gorunmuyormu?
Ayranda sikinti olmaz canim ic bence
Ben de spor yaparken çok su içerim.meto hızı yükseliyor baya.vücut sıcaklığından hiss ediliyor zaten...45 dk koşu bandı mekik squat yaEd pıldı efenim 1 dk da plankama son an karnım titredi
42 dk daha ne olsun kuzum iyi yaptık bence bedişimmmbediş spor yaparken yeşilçaylı su iç farkı hissettt
kesinlikle damlacımmmBen de spor yaparken çok su içerim.meto hızı yükseliyor baya.vücut sıcaklığından hiss ediliyor zaten...
saat 7 olmadan köfte ayranımı tuketym bari canm istemiyor ama sağlıktan olmayalm demı açlığa alışıyor insan hele ekmek yoksa hayatında ay ne çok acıktırıyormuş insanı nese bi kaçim ben
12. Yimhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...im-kac-kilo-verdi.246132/page-9#post-37099680
canlarım bu linki inceleyin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?