Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İyi geceler kızlar bugün yatılı misafirim var o yüzden doğru düzgün uğrayamadım. İstanbul ayaklanmış gidiyor yağmur rüzgar...
Bayram yaklaştı temizlik derdi çöktü üzerime iki gündür cozuttum yediğim şeyin haddi hesabı yok
Anammm ben kendimi nerden atam

Neyse kızlar zaten kimsecikler yok ben de uykusuzluktan ölüyorum hepinizi öptüm hadi iyi uykular tatlı rüyalar.
Damlam otun ismini aldım bende nazara çok inanırım inşallah yavrunun üzerinden o kötü enerji çıkmıştır. Hiç tekrarlamaz birdaha ateşi.

Yanlız bir limonlu kek yapmışım kütocum canım rakibim sen bırak o mereti sporu falan gel ben sana bi çay demliyim kekle çay iyi gider
Bak 4.takımda bu benim dü taklidimdi....rakibemin kötü menülerini pohpohluyordum şakacıkdan.çok eyleniyorduk...

Ben de inanırım.özellikle çocuklarıhemen tutar.dün de daha 1inandlm.şimdi 37.6 ama ilaç falan vermiyorum.sadece vitamin verdim.inşallah geçer...

Aferim canım benim.çok iyi gidiyorsun doyet konosunda.dukanı bilmediyim için fikir bildiremiycem ama şunu söyleyeyim kuzum takımda olmasan da arada böyle gelip dolu dolu yazman beni çok mutlu ediyor.bizi baya motive ediyorsun güzelimmm...çokkk teşekkürler...

Ah tevem ah sen rakibelerini bays mutlu etmişsin ama.düyün de varmış aslında yapacak 1şey yok.ama bugünün iyi olacağına söz vermişsin canım... evet canım tuzu da bilirim.aslında falaq nası okumam gerekdiyini bilmiyordum.oğum günümde o kadar maymunluk yaptı ki nazara geldi eminim.

Ben de inanırım.özellikle çocuklarıhemen tutar.dün de daha 1inandlm.şimdi 37.6 ama ilaç falan vermiyorum.sadece vitamin verdim.inşallah geçer...
cmm evrt artık ilac verme çok zor biliyorum ama yuksek ateşle yavrunun bsğışıklığı güçlrnmiş oldu.Sen hep oku cnm Abenimin dediği gibi.Şimdi kahvaltı zamanı

Kızlar bu hafta genel bildirim olmazsa takım içi yüzdelerle yarşıcaz haaa haberiniz olsun.bu yarışa ben de bijo gelirse o dahillll...tabi bu hafta benim kendimden pek bir umudum yok.çünki perşenbe düyündeyim.düyün de 6dan sonra yemekli bir düyün.kesin sonuncu olurummm...ama siz tam gaz devam...

cmm evrt artık ilac verme çok zor biliyorum ama yuksek ateşle yavrunun bsğışıklığı güçlrnmiş oldu.Sen hep oku cnm Abenimin dediği gibi.Şimdi kahvaltı zamanı
Evet tevecim ya yine ateşlendi yine tuz falan fırladım başlna yaktım ateşde düşdü 1az.ama doktoru gelmişdi antebyotik yapın dedi.2sin yapmışdım 1ni daha yaptık.boğaz ağrısı 3güün sürüyor ya ondann her halde...

damlacım geçmiş olsun bebeğine. boğaz enfeksiyonu çok ateş yapar evet. düşürmesi de çok zor oluyor.. bizde en işe yarayan yöntem ıslak bezle silmek.. ne ateş düşürücü ne ılık duş fayda etmiyor malesef.. ilaçlara başladınız mı bilmiyorum ama ilaçlardan 2 gün sonra yavaştan kendinize gelirsiniz..

cuma bildirim yaparım.. regl olmama rağmen eksiler görüyorum büyük mutluluk.. bayram hedefimi tutturdum. eylül hedefimi de tutturdum. darısı ekim hedefine inşallah..

gelmişken dünkü menümü de yazayım bari.. (protein günümdü)
sabah: sucuklu (dukan) yumurta, peynir, zeytin
öğlen: 4 köfte, yoğurt
ara: dukan helva tarçınla beraber
akşam: 2 tavuk baget
mistik çay, yeşil çay, birrr sürü su (bunlar her gün sabit zaten)
dün okul yoktu malum yürüyüş yapmadım. haftada 5 gün yeter zaten..

bugün sebze+protein günüm. dukan kısır yapıcam yanına da dukan helvalı muhallebi. kendime pazar ödülü (kalorisiz ödül :))
bakalım cumaya inşallah baya inmiş olurum..

işa
ilaç verme derken ates düşürücü verme drmek istemiştim düzelteyim hemen.Antibiyotik geçirir üxülme cnm

Sağolasın bijocum.evet aynen söylediyin gibi.inşallah yarına geçer.ben bu dukan tatlılarını çok merak ediyorum,helvaymış,muhallebiymiş.galiba heryemeyin pişirme üsulu var.neyse benim çok şükür öyle diyetlere ihtiyacım yok artık.

Kızlar benim şimdi düşündüyüm şey ne biliyomusunuz?ben 58e ulaştım diyelim.sonra ne yapcam ya?rapor falan vermiycem mi?ooof ya 56mı yapsam.ama onu da istemiyorum.58yeter bana.yeterki korumayı bileyim.

İyi pazarlar .
Bugun miskinlik gunu cok gec kalktim .
Kahvaltim 12 de oldu ama cokk acikmisim yahu baya yedim .. Dun ogun olarak 15 de yedigimi dusununce 21saat olmus ...

Damlam atesin dusmesine sevindim canim ...

Bijom dukanin iyce profu oldun :)

Kizlaar merhabalar tekrardan. Odevlerden kactim hemen buraya geldim.

Bugun nedense icimde bir mutluluk var. Anlayamadim. Artik yiyemedigim yemekler icin hiic uzulmuyorum.

Sabah kahvaltida dusundum. Benim sorunum doydugumu hissetmemekti. Artik dusunerek yemek yiyorum. Doyduysam birakiyorum. Kendime bir suru laf ediyorum onceden neden boyle yemedim diye.

Yilbasinda arkadaslarimla partiye gidecegim. Bu durum beni daha da hirslandirdi. Herkes mukemmel elbise giyecek haliyle. Ben de yanlarinda paspal kalamam. O zamana kadar ohoo, ideal kiloma coktan ulasacagim. Pes etmek yok kizlaar!! :)

Yalniz cildim falan sarkarsa diye korkmaya basliyorum. Su siralar projelerim cok yogunlasti. Ancak bayramdan 1 hafta sonra spora baslayabilirim. Bu surec icinde muhtemelen cildim sarkacak. Cildim ilerleyen zamanlarda sarkarsa egzersizden sonra toparlanir mi sizce?

tünaydınlar iyi pazarlar.kahvaltıdan beri ütüyle uğraşıyorum çocukların 2 makine çamaşırı + bizimkiler

dünkü felaket menümü yazayım

10:00 2 dl tam buğday ekmeği, domates, zeytin, peynir, 1 avuç çiğ fındık

14:00 1 armut, peynir, yarımdan az gevrek (oğluşa almıştım ondan kalanı yedim)

17:00 fırın balık (çocuklar durmuyordu yanına salata falan yapamadım )

saat 18den sonra oğluşla coştuk 2-3 dilim kavun yedim, 2ısırık muz aldım oğluşunkinden bir de 2 küçük dilim kadayıfla sade dondurma

doğumdan sonra ilk adetimi olcam galiba aşırı tatlı isteği ve bel ağrısı var

cuma sonrası cozutma günü oldu, şimdi tekrar toparlama günü başladı

eski menülerimi görüyorum sende az yedim diye kendimi kandırıp sağlıksız beslendiğim dönemlerimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…