- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
evet Benelse basen ssğlıksız besleniyorumeski menülerimi görüyorum sende az yedim diye kendimi kandırıp sağlıksız beslendiğim dönemlerimi
Tabi almışsındır kuzum.ben dün gün boyu hiç kaçanak falan yapmadım ama gece 2kinder çikolata yediyim için sabah 500gram fazla gösterdi tartı.bu gün de sabah kek yediyin için sadece akşam muhtemelen yine sakdıracaksın.çok dikkatli ol.sakın yeme.sizde daha 6.30.git şimdi 1şeyler yeki sonra abur cubura saldırmayasın.İyi günler kızlar benimki artık tünaydını da geçtiği için iyi günler dedim. Dün gece yediğimin haddi hesabı yoktu şimdi de midem almıyor. Reglden kaynaklanır mı acaba henüz olmadım ama yakındır.
Bu sabahın köründe 1 dilim kek yedim başka da birşey yemedim ama nerdeyse 800gr fazla gösteriyorum cuma cumartesi akşamı yediklerimden bir kilo almamışımdır herhalde değil mi ?
Haftasonu ya ablam herkes kenfini bıraktı kiloları unutdu hele bide cuma güxel kiloları verdik ya oooh saldık kendimizi.KIZIARRRR DİKKAT YARINDAN İTİBAREN HERKESDEN YİNE ÖRNEK MENÜLER GELSİN.MALUM GELİCEK HAFTADA BAYRAM VAT.BU HAFTA LİSTEMİZ KİLOLARIMIZ GÜZEL OLSUN Kİ GELİCEK HAFTAYA GARANTİ OLSUN.ŞİMDİİİ SAAT OLMUŞ 8.HERKES MUTAFAĞININ KAPSINI KAPATSIN BİR TEK SU BİR TEK SUUU...Kizlar ayaginizi denk alin ne oldkilolarımenuler diyet menusu degil gun menusu gibi ,, nerde sizin yarisiniz ????
Kahvaltı yok öylen yok tek öyün olmuş.bu iyi deyil aslında.ama yine de iyi yemişsin.suyunu da uyuyana kadar düzenlersin canım.senin için gece uzun nasılsa.Menum
Bugun hic istahim yok hava kapali yagmurlu karanlik tam depresyonluk birde olaylar var gene haberlerde gormussunuzdur neysee....
Sabah yiyemedim ogleden sonra kuruyemis sutlu mistik cay
Ara form cay
Aksam bikac kasik yesil mercimek tavuk sote ayran salatalik tursu
Su az spor simdilik yok bakariz 72 kilo sabitlendi fazla cikmiyor artik 71 e dogru devam ...
Yol yok kuzum yapmayın öyle şey.siz bana ne bakıyonuz?hedefime az kaldı ya şımardım ben iyice ondan : )))Aydasu hos grldin diyarbakirda yagmur firtina haftasonu evde gecti burnumu cikarmadim disari sıkıldım bende bizde kış çayları cikti sende iç hasta olma inş
Elif bozma moralini vahim kacamak olmamis
Seummu ben 1 gunde 1 kilo aldigimi bilirim ipin ucunu kacirma sakin yerlesmeden gonder onlari geri
Damla bak bu cikolata meselesi iki etti bizde yeriz bak takimca ayagini denk al
Oooh afiyet olsun kuzuma.seni özledik kız.artık sık sık gelmiyorsun.Muş ta dun geceden berı durmaksızın yagan bır yagmur var, bı ara markete gıtmek zorunda kaldım ıslanmadık yerım kalmadı ınsallah hasta olmam...
Bugunku menume gelınce
Sabah
Klasık karatay kahvaltısı
Akşam
1 tabak etli patlıcan guvecte
2 kase cacık
4 tane bulgurlu çiğkofte
kurutulmus bıber kızarttım az zeytınyagında kısık ateste, cok ozlemısım yemısımdır 15-20 tane ohh...
Yarın da ınsallah spora baslıyorum
Yarın apartmandan bı komsum bebek mevludune cagırdı cok yagmur var dıye bugun cıkıp bıse alamadım, bı tepsı kurabıye yapıcam bı de evde kızıma gelenlerden yun yelek var el orgusu onu goturucem hıc ıcıme sınmıyo ama yarın da yagmur var
Menum
Bugun hic istahim yok hava kapali yagmurlu karanlik tam depresyonluk birde olaylar var gene haberlerde gormussunuzdur neysee....
Sabah yiyemedim ogleden sonra kuruyemis sutlu mistik cay
Ara form cay
Aksam bikac kasik yesil mercimek tavuk sote ayran salatalik tursu
Su az spor simdilik yok bakariz 72 kilo sabitlendi fazla cikmiyor artik 71 e dogru devam ...
Oh oh ne güzel kahvaltı olmuş kuzum ya.aslında kahvaltılar hep böyle yapılmalı.ama ben kahvaltlyı hep çabucak yerim.sonra işlerimi yapa bilmek için...Menum
12:00
3-4dl.ekmek .
Peynir .dometes sos .
Kabak biber kizartma
Yogurt ...
19.00
Et izgara .
Coban salata .
3-5 kaju
Su cok olmadi ...
Disardaydim baya yurudum ..
Kızlar benim şimdi düşündüyüm şey ne biliyomusunuz?ben 58e ulaştım diyelim.sonra ne yapcam ya?rapor falan vermiycem mi?ooof ya 56mı yapsam.ama onu da istemiyorum.58yeter bana.yeterki korumayı bileyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?