Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

damlam sabah dokuza kadar gelmezsem yani giremezsem . kilomu 67 .1 yaz canım. 1 kilo artı yani.. bu hafta böyle olsun bakalım bayram haftası .normal kaçamaklarla...
Amanınnn 1kilo artımı?canın sağolsun ablam.ama lütfen bugünki kilondan 100gram bile eksik olursa geeel

Sabah dukan krebi yaptim kendime. Aksama kadar dersim vardi. Aralarda cay falan ictim. Eve gelince de kiymali soganli omlet yaptim.

Az once de alisverise gittim. Light yogurt, light peynir, light hindi fume aldim. Bogazimdan farkli bir seyler gecsin diye. Yarina bunlarla bir seyler yapacagim.

Bugun 1 saatten fazla yuruyus yaptim kendimi kaptirip. Marketleri falan dolandim hem de. Sadece su icemiyorum. Bu problem. Yoğurt falan yiyip sindirim sistemimi biraz toparlasam iyi olur.

Simdi odev yapmam lazim kizlar. Ha bu arada dun tartildim 56.800 kg ciktim. Ideal kilom 55.700 kg idi ama fizigim cok duzgun durmuyor. Yani 3-4 kilo daha vermem lazim. Goguslerim falan kuculene kadar diyete devam valla. Bacaklarim da incelmeli tabii.

Ben kactim kizlar. Aman yediklerimizie dikkat. Kurabiye, pogaca falan olmasin lutfen. Ben her pastahanenin onunden gectigimde gözlerim buyuyor falan ama artik canim istemiyor valla. :)

canlarım benım hepınızden Allah razı olsun. dualarınız da bızı de unutmayın...
psıkolojımız coktu, haber geldı basına dusmeden once bıngol karıstı sehıtlerımız var yıne, esım sabahın korunden berı gorevde ne zaman gelecek bılmıyorum

doktora bugunde gıdemedık gobegıne elletmıyor kuzum ıcım acıyor
hastane 5 dakka uzaklıkta ustelık

ya gercekten hersey bos anlamsız su aralar, hanı gelıp sunu yedım demek ıskence benım ıcın bu zamanlar elım gıtmıyor bıseylere fakat kımse de nazımı kaprısımı cekmek zorunda degıl, napsam bılmıyorum kı ızınlı yazılsam bı sure bu takımın ortalamasını dusurur mu
kendımı toparlamadan adapte olamıyorum

ALLAH yardımcınız olsun canım . kuzucuğunada acil şifalar diliyorum .

Günaydın kızlar. Nasılsınız. Ben yeniden diyet moduna girdim Allahın izniyle. Ama hala takıma dönmekte kararsızım duzenli paylasim yapamayabilirim diye tedirginim ama dönmekte istiyorum aslinda benim motivasyona çok ihtiyacım var.2 gün önce 91 kiloydum şimdi 89.300 geldim. Ne diyosunuz sürekli giremezsem sorun olmaz diyosaniz geri döniyim bir müddet deneyelim. İşlerim çok yoğun personelin yaninda çok fazla giremiyorum.

canım Allah yardımcınız olsun . hepimizin eli yüreğinde ama sizler olayların tam göbeğindesiniz. dualarımız sizinle

Günaydın canlarım,güzellerim.mutlu 1cuma sabahından herkese merhaba.aldığı kiloları 2gün aç yatarak def eden biri olarak çok çok mutluyum.Allah aeben ablamdan razı olsun bu yöntemi bana anlattığı için.hayatımın en önemli bilgisi oldu artık.
geçen hafta 58.800
bu hafta 58.800
ama 2gün önce 60.200 idim

Hoş geldin mersacım.seninle tanışamadık ama inşallah artık zamanımız bol.canım benim önemli olan her dakika burda olman deyil ki.önemli olan her akşam raporunu vermen,kilo almaman.şimdi yeni kuralları koyuyorum buraya okey dersen başlayalım yeniden.sadece sen ayrıldığında kaç kiloydun güzelim?

7.TAKIM KURALLARI...
TAKIM KAPTANI: damlanur 10
1. Her gün takım üyeleri topiğe gelecek
2. Her akşam takım üyeleri gün boyu yediklerini,içdiklerini ve yaptığı sporu paylaşacak
3. Her gün mutlaka en az 15dakika spor yapılacak
4. Her gün en az 2.5litre su içilecek
5. Her cuma kilo bildirimi aşağıdakı şekilde yapılacak

• Geçen hafta:
  • Bu hafta:
  • Fark:
  • Yüzde:
Yüzde aşağıdakı şekilde hesaplanır;
(geçen hafatakı kilo-bu haftakı kilo)*100/geçen haftakı kilo
6. Kilo bildirimleri cuma günleri en geç 12.00kadar yapılacak
7. Perşenbe günleri saat 18.00dan sonra sadece su içilecek
8. Her yeni üyenin 1 yada 2 hafta deneme süresi vardır
9. 2hafta ard arda kilo alan arkadaş uyarılacak ,3.hafta yine kilo alırsa takımdan çıkarılacak
10. Tüm bu kurallar mazereti olan arkadaşlar hariç her takım üyesine şamil olunur

Yeni üyelerin katılım formu.

ADINIZ:

YAŞINIZ:

BOYUNUZ:

KİLONUZ:

HEDEF KİLONUZ:

KİLO ALMA NEDENİNİZ:

KİLO VERMEYİ İSTEME SEBEBİNİZ:

***7. TAKIM 382. ETAP***

aeben ( 66,1 / 67.1 / -1/ %-0.76)
aydasu ( 86 / / / % )
kutahya ( 72 /70 / 2/ % 1.39)
mezun olmak istiyor
teve ( 68.5/ / /% )
seummu ( 76.8/ / % )
benelse( 72.9///%)
naz (68.4/67/1.4/%1.02)

7.TAKIM ORTALAMASI:%

Nasıl istersen canım benim ne diyim.ama yine söylüyorum dietini yapıp cumaları bildirim yaparsan bir süre udare ederiz kuzum benim.yok dietimi yapamıyorum diyorsan izinli yazalım.ne zaman istersen dpn.ama eyer eksideysen lütfen bildirimini yap da izne ayrıl....

damlanur cum işte benimde demek istediğim tam buydu. işlerimin yoğunluğu ndeniyle eve çok geç gidiyorum. her akşam yediklerimi yazamayabilirim. kiloda alabilirim. ben burda çok eski üyeyim burdakiler beni bilir. yapamıyacağım işlerde söz vermek istemem. bu kurallar yeni gelmiş sanırım. ben hepsini en azından şimdilik uygulayabileceğimi sanmıyorum o yüzden ben hala izinli olarak devam ediyim. yine gelir fırsat buldukça paylaşımda bulunurum.

sağol damlacığım aslında fazlada vermiş olabilirim bugün regli oldum ona rağmen bu şekilde çıktı
Hmm.o zaman kesin daha fazla gitmişdir.çünki regl döneminde baya fark ediyor.e o da gelicek haftaya garanti olsun canımcım.

Ok o zaman canım.sen de benim gibi listeden kenar takılırsın.baktık güzel gidiyor listeye de girersin.başarılar kuzum

günaydınn herkese,
1 haftadır duraklamadayım 71.7
ama bugün kıracağım inşallah :)

elif abla ben dışardan takılıyorum böyle daha çok hoşuma gitti. sen de takıl benim gibi. yazalım buraya illa listede olmamız gerekmiyor..

dün yediklerim (sebze-protein günü)
sabah: 1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir, zeytin
öğlen: sebzeli et sote, zero
akşamüstü: kooocaman yani bir sürü dilim soslu dukan kek
akşam: yemedim canım istemedi toktum
2 litreden fazla su, yeşil çay vs
yürüme de 30 dk falan yine araba takıldım

bugün suyu 3 lt içeceğim ve enn safından protein yiyeceğim. yeşil çayı da 4 fincan falan içip akşamı yoğurt ile geçireceğim. sanırım yarına kırılma olur.. yürüyebilsem de iyi olurdu ama hava buzz burda.. bir de hasta olmayalım şimdi.. bir tane bakanım nasılsın diyenim olmuyor.. çocuklar hasta olunca bakanları var da anne hasta olunca hem kendisi hem ev perişan oluyor malesef.. hep derim allah korusun fakat çocuklar hasta olsun bakarız iyileştiririz ama anneler olmasın

günaydın kızlar

aşı olmaya gittik sağlık ocağına yeni geldik

kilom 73,1

geçen hafta 72,9

fark + 0,2

***7. TAKIM 382. ETAP***

aeben ( 66,1 / 67.1 / -1/ %-0.76)
aydasu ( 86 / / / % )
kutahya ( 72 /70 / 2/ % 1.39)
mezun olmak istiyor
teve ( 68.5/ / /% )
seummu ( 76.8/ / % )
benelse( 72.9/73.1/-o.2/%-0.14)
naz (68.4/67/1.4/%1.02)

7.TAKIM ORTALAMASI:%

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…