Amanınnn 1kilo artımı?canın sağolsun ablam.ama lütfen bugünki kilondan 100gram bile eksik olursa geeeldamlam sabah dokuza kadar gelmezsem yani giremezsem . kilomu 67 .1 yaz canım. 1 kilo artı yani.. bu hafta böyle olsun bakalım bayram haftası .normal kaçamaklarla...
canlarım benım hepınızden Allah razı olsun. dualarınız da bızı de unutmayın...
psıkolojımız coktu, haber geldı basına dusmeden once bıngol karıstı sehıtlerımız var yıne, esım sabahın korunden berı gorevde ne zaman gelecek bılmıyorum
doktora bugunde gıdemedık gobegıne elletmıyor kuzum ıcım acıyor
hastane 5 dakka uzaklıkta ustelık
ya gercekten hersey bos anlamsız su aralar, hanı gelıp sunu yedım demek ıskence benım ıcın bu zamanlar elım gıtmıyor bıseylere fakat kımse de nazımı kaprısımı cekmek zorunda degıl, napsam bılmıyorum kı ızınlı yazılsam bı sure bu takımın ortalamasını dusurur mu
kendımı toparlamadan adapte olamıyorum
canlarım benım hepınızden Allah razı olsun. dualarınız da bızı de unutmayın...
psıkolojımız coktu, haber geldı basına dusmeden once bıngol karıstı sehıtlerımız var yıne, esım sabahın korunden berı gorevde ne zaman gelecek bılmıyorum
ya gercekten hersey bos anlamsız su aralar, hanı gelıp sunu yedım demek ıskence benım ıcın bu zamanlar elım gıtmıyor bıseylere fakat kımse de nazımı kaprısımı cekmek zorunda degıl, napsam bılmıyorum kı ızınlı yazılsam bı sure bu takımın ortalamasını dusurur mu
Hoş geldin mersacım.seninle tanışamadık ama inşallah artık zamanımız bol.canım benim önemli olan her dakika burda olman deyil ki.önemli olan her akşam raporunu vermen,kilo almaman.şimdi yeni kuralları koyuyorum buraya okey dersen başlayalım yeniden.sadece sen ayrıldığında kaç kiloydun güzelim?Günaydın kızlar. Nasılsınız. Ben yeniden diyet moduna girdim Allahın izniyle. Ama hala takıma dönmekte kararsızım duzenli paylasim yapamayabilirim diye tedirginim ama dönmekte istiyorum aslinda benim motivasyona çok ihtiyacım var.2 gün önce 91 kiloydum şimdi 89.300 geldim. Ne diyosunuz sürekli giremezsem sorun olmaz diyosaniz geri döniyim bir müddet deneyelim. İşlerim çok yoğun personelin yaninda çok fazla giremiyorum.
Bayrama rağmen verdiyin kilo super kuzum.tebrik ederimmmm...günaydınlar hayırlı cumalar olsun hepimize
kilom
geçen hafta : 68,4
bu hafta : 67,0
fark : 1,4
yüzde : 1,02 ( iki haftalık 2 ye bölündü )
Nasıl istersen canım benim ne diyim.ama yine söylüyorum dietini yapıp cumaları bildirim yaparsan bir süre udare ederiz kuzum benim.yok dietimi yapamıyorum diyorsan izinli yazalım.ne zaman istersen dpn.ama eyer eksideysen lütfen bildirimini yap da izne ayrıl....canlarım benım hepınızden Allah razı olsun. dualarınız da bızı de unutmayın...
Bayrama rağmen verdiyin kilo super kuzum.tebrik ederimmmm...
damlanur cum işte benimde demek istediğim tam buydu. işlerimin yoğunluğu ndeniyle eve çok geç gidiyorum. her akşam yediklerimi yazamayabilirim. kiloda alabilirim. ben burda çok eski üyeyim burdakiler beni bilir. yapamıyacağım işlerde söz vermek istemem. bu kurallar yeni gelmiş sanırım. ben hepsini en azından şimdilik uygulayabileceğimi sanmıyorum o yüzden ben hala izinli olarak devam ediyim. yine gelir fırsat buldukça paylaşımda bulunurum.Hoş geldin mersacım.seninle tanışamadık ama inşallah artık zamanımız bol.canım benim önemli olan her dakika burda olman deyil ki.önemli olan her akşam raporunu vermen,kilo almaman.şimdi yeni kuralları koyuyorum buraya okey dersen başlayalım yeniden.sadece sen ayrıldığında kaç kiloydun güzelim?
Hmm.o zaman kesin daha fazla gitmişdir.çünki regl döneminde baya fark ediyor.e o da gelicek haftaya garanti olsun canımcım.sağol damlacığım aslında fazlada vermiş olabilirim bugün regli oldum ona rağmen bu şekilde çıktı
Ok o zaman canım.sen de benim gibi listeden kenar takılırsın.baktık güzel gidiyor listeye de girersin.başarılar kuzumdamlanur cum işte benimde demek istediğim tam buydu. işlerimin yoğunluğu ndeniyle eve çok geç gidiyorum. her akşam yediklerimi yazamayabilirim. kiloda alabilirim. ben burda çok eski üyeyim burdakiler beni bilir. yapamıyacağım işlerde söz vermek istemem. bu kurallar yeni gelmiş sanırım. ben hepsini en azından şimdilik uygulayabileceğimi sanmıyorum o yüzden ben hala izinli olarak devam ediyim. yine gelir fırsat buldukça paylaşımda bulunurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?