hmm.olsun ablam yapacaq 1şey yok.inşallah naz buralada olur da o yardımcı olur listeyi taşımaya...gerisini hall ederim...damlam yarın cuma benim 9 da kursum başlıyor .sonrasındada bir arkadaşın yasinine gidicem .. yani sabah ancak kilo bildire bilirim sana pek yardımım dokunmaz anlıycan ...
dün öylen bulgura mecbur kalmışsın nazlım anladımGÜNAYDINLAR HERKESE DÜN AKŞAMIM BELLİ OLMADIĞI İÇİN RAPORUMU ŞİMDİ VERİYORUM .
sabah
2 dilim ekmek
domates
peynir
öğlen
3 yemek kaşığı bulgur pilavı
cacık
akşam
1 kutu süt
1 avuç fındık
spor olarak 40 dk koşu bandında yürüyüş ,20 dk bisiklet çevirme ,30 dakika kol,bacak,karın hareketleri
dün öylen bulgura mecbur kalmışsın nazlım anladım
afiyet olsun ......
elif bu menü sana yakışmamışgünaydınlar mutlu sabahlar
dün sabah klasik tambuğday ekmekli kahvaltı, akşamüstü spagetti ve patlıcan turşusu yedim. gece de kurabiye
toparlayamadım kendimi
günaydınlar mutlu sabahlar
dün sabah klasik tambuğday ekmekli kahvaltı, akşamüstü spagetti ve patlıcan turşusu yedim. gece de kurabiye
toparlayamadım kendimi
Bence menünde bir sorun yok kuzum.canım sen yarın listeyi taşıya bilecekmisin?GÜNAYDINLAR HERKESE DÜN AKŞAMIM BELLİ OLMADIĞI İÇİN RAPORUMU ŞİMDİ VERİYORUM .
sabah
2 dilim ekmek
domates
peynir
öğlen
3 yemek kaşığı bulgur pilavı
cacık
akşam
1 kutu süt
1 avuç fındık
spor olarak 40 dk koşu bandında yürüyüş ,20 dk bisiklet çevirme ,30 dakika kol,bacak,karın hareketleri
Eveeet ben de temiz mis gibi evimde günlük işlerimi bitirdim,yemeyimi yaptım ve hüzurunuzdayımmm....ama herkes kaçtı galiba : (
Bence menünde bir sorun yok kuzum.canım sen yarın listeyi taşıya bilecekmisin?
Ok Nazım teşekkürlertamam canım ben taşırım yarın listeyi paylaşım alanına
Ben kızımı hiç sallamadım.3aya kadar yanında uzanıyodum uyuyodu şimdi 3aydır kendi yatağında uyuyor.ben oturuyorum yanında ama...bebişi uyuttum yemek yapayım dediyatağındaarı tencereye koyamadan uyandı, sürekli sallamam lazım uyuması için
ütüler var yapılcak daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?