Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

damlam yarın cuma benim 9 da kursum başlıyor .sonrasındada bir arkadaşın yasinine gidicem .. yani sabah ancak kilo bildire bilirim sana pek yardımım dokunmaz anlıycan ...
hmm.olsun ablam yapacaq 1şey yok.inşallah naz buralada olur da o yardımcı olur listeyi taşımaya...gerisini hall ederim...

dün bildiginiz gibi diyet yoktu gun sohbetim vardı ...
akşam aç yatmaya çalıştım ama ertım az daha artmış .. arkadaş salata yapmamıtı hep hamurdu ...
bugun toparlama günüm ...
kahvaltım .
kıymalı yumurta . peynir ..
domates . az tereyag . bir kaç zeytin ..

spor ve yürüyüş ekliycem mutlka .. bugun de öylen kursum var ...

bediş . nasılsın kuzum aklım sizde inan ..
sizin orda bugun sokaga çıkma yasagı kalktı sanırım .. inşallah durulur ortam

GÜNAYDINLAR HERKESE DÜN AKŞAMIM BELLİ OLMADIĞI İÇİN RAPORUMU ŞİMDİ VERİYORUM .

sabah
2 dilim ekmek
domates
peynir

öğlen
3 yemek kaşığı bulgur pilavı
cacık

akşam
1 kutu süt
1 avuç fındık

spor olarak 40 dk koşu bandında yürüyüş ,20 dk bisiklet çevirme ,30 dakika kol,bacak,karın hareketleri

seum paketin vakti yakındır inşallah ..
tevem sen nerelerdesin ?
elifim dün sende gelmemişsin ...
aydam diyetine sagdıksın biliyorum ama takımınada sagdık ol iyce boşladın bizleri .. eski aydamı istiyorum ben ..

bjom tebrik ederim canım .. kazasız atlatmışsın bayramı .. dukanda bir süre sonra duraklamak zormaldir . ama üzüme elbet tekrar inecek baskül

fargant canım yaşından dolayı herşey tez olsun istiyorsun sabırsızsın .ama baskülünde sana uymuş çok güzel inmiş baskül .
. bir işe başladıysan tamamını getir canım dukan amca sana ne diyorsa yap yoksa bırakırsan verdigini birçak haftada geri alırsın ..
hızlı gittigi için kilon hepsi yag degil o yüzden görünüşte 10 kilo vermiş kadar durmazsın .. dukana başlamaan önce yag ölçümü yaptrmış olsaydın keske ... vucud löçüsü almışmıydın mezura ile.. benim her verdigim 1 kilo 1 cm incelmeye takabuldur .. herverdigim 4 kiloda 1 beden inceldim demektir .....
senin su an en az 2 beden incelmiş olman lazım

dün öylen bulgura mecbur kalmışsın nazlım anladım
afiyet olsun ......

şimdilik benden bukadar öyleden sonra yine gelmeye çalışırım ...
damlamın dedigi gibi kuralları unutmayın !

dün öylen bulgura mecbur kalmışsın nazlım anladım
afiyet olsun ......

evet ablacığım malesef mecbur kaldım bulgura . sabahları oğluşu kaldırıp götürmeyelim diye annemde kaldık malum tatil sonrasında pek bişeyim yoktu işyerinde

günaydınlar mutlu sabahlar

dün sabah klasik tambuğday ekmekli kahvaltı, akşamüstü spagetti ve patlıcan turşusu yedim. gece de kurabiye

toparlayamadım kendimi

bijom sera avm dedi resminde kaç kilosun canım kilon yokki ordaki fotoda senin

Amannn Elifimmm bu ne?ben spagettiye kötü bakmıyorum tabi miktarında yediysen ve erken saatde yediysen ama kurabiye hiç olmamış..
günaydınlar mutlu sabahlar

dün sabah klasik tambuğday ekmekli kahvaltı, akşamüstü spagetti ve patlıcan turşusu yedim. gece de kurabiye

toparlayamadım kendimi

Amann aeben ablam artıydın yine mi artdın?vaşşş ...lütfeen bu gün dikkattt...yarına sabitlennn....

Bence menünde bir sorun yok kuzum.canım sen yarın listeyi taşıya bilecekmisin?

Eveeet ben de temiz mis gibi evimde günlük işlerimi bitirdim,yemeyimi yaptım ve hüzurunuzdayımmm....ama herkes kaçtı galiba : (

Eveeet ben de temiz mis gibi evimde günlük işlerimi bitirdim,yemeyimi yaptım ve hüzurunuzdayımmm....ama herkes kaçtı galiba : (

bebişi uyuttum yemek yapayım dedim pırasaları tencereye koyamadan uyandı, sürekli sallamam lazım uyuması için

ütüler var yapılcak daha

bebişi uyuttum yemek yapayım dediyatağındaarı tencereye koyamadan uyandı, sürekli sallamam lazım uyuması için

ütüler var yapılcak daha
Ben kızımı hiç sallamadım.3aya kadar yanında uzanıyodum uyuyodu şimdi 3aydır kendi yatağında uyuyor.ben oturuyorum yanında ama...

selamlar
nıye ust uste gelır kı anlamıyorum...
bahane gıbı gelmesın sıze nolur herkesın hayat mesakkatı kosturmacası var ama su ara sınavdan gecıyoruz galıba

kızım hastalandı doktora goturduk bayramdan once hala gecmedı herseye aglıyor kızıyor ustumden hıc ınmıyor sureklı yapısık haldeyız
bır de gobek delıgınde yara cıkmıs kuruyor kabuk tutuyor gece gene kanamıs gıbı kanlı oluyor, ben mustayım bılıyorsunuzdur buralar cok karısık
kızım bu halde olmasına ragmen doktora gıdemıyoruz evden cıkamıyoruz eylemcıler bızım kapının onunden gecıyor hep

esım polıs
ısten cıktıgı gıbı ac susuz goreve gıdıyor gecenın yarısı gelıyor
yakıp yıkılıyor burdada

bugun artık olsek de gıdıcez dedım az once aradı esım 12 de toplantı var cıkmayın dıye
ogleden sonra cıkıcam kesın ama bakalım doktor var mı

psıkolojı kalmadı bende
yalnızlık kızımın durumu olaylar derken yıprandım

aeben ablam bende ıstıyorum eskı aydasuyu
takım kurallarına uyamadıgımın farkındayım cıkarabılırsınız takımdan gercekten sorun degıl baskasının hakkını yememıs olurum

sevıyorum hepınızı bıze de dua etmeyı unutmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…