Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

rabbim yardımcınız olsun canımm dualarımız sizinle dikkat edin kendinize mecbur kalmadıkça çıkma dışarı bitanemm askerlerimiiz polislerimizi ve masum vatandaşlarımızı rabbim hepinizi korusunn bu zor günleri bir an önce atlatalım inş

Allah yardımcın olsun canım benim.çok zor bir durum,seni şu an o kadar iyi anladım ki.ne demek ya çocuğun hasta ve doktora gidemiyosun,ayrıca kocan da polis . çok kötü oldum.dua edicem senin ve tüm senin durumunda olanlar için.Allah sizi korusun.sen diyetini bozmamaya çalış,cuma 12e kadar bildirimini yapmaya çalış idare ederiz seni.vakit buldukca da gel buraya,en azından dertleşiriz.ben kaç gündür bir tekdün tve izleye bildim ve çok üzüldüm durumlara.çok kötüymüş,tüm şehirler karışmış

Kızlar kızlarrr neredesiniz?benim işler bitti ya dakka başı girip çıkıyorum,gelin hadiii...

***7. TAKIM 382. ETAP***

aeben ( 66,1 / / / %)
aydasu ( 86 / / / % )
kutahya ( 72 / / / % )
mezun olmak istiyor
teve ( 68.5/ / /% )
seummu ( 76.8/ / % )
benelse( 72.9///%)
naz (68.4///%)

7.TAKIM ORTALAMASI:%

Bende buradayim damlamda anlatacak hos birseyim yok

Boyum 172 kilom 70
Evet canım ya anlıyorum.boyunu sana sorduktan sonra profil resmime bakarak anladım : ) boyun da güzelmiş.e 70de o boya iyidir.tanlış hatırlamıyorsam kocan da çok zayıf istemiyor.ama ben bedişimi mezun etmek istemiyom kiii...

Anlamıyorum ki teve ablanın profilinde bugün 1saat önce online olduğunu yazıyor peki takıma neden gelmiyor acaba

bende buralardayım ama bu saatlerde inanılmaz bir uyku bastırıyor .

Günaydın bijom.aferin sana.işte diyet yapan böyle olur,zayıflamak isteyen böyle olur.menün de şahane ne diyim...
ayy mutlu oldum takdir almak çok güzel.. teşekkür ederim.. sen de farklı değilsin hani. hedefine ulaşmışsın ama hala dikkat ediyorsun bravo..

bjom ogluşun iyi lmasına sevindim canım .. hastalık mevsimi benim küçük cadıda evdee oda bayramı burnu tıkalı geçirdi . 2 gun rapor aldık ....
size de geçmiş olsun ablam. bizim zorlu geçti. hem hastalanmaya alışık değiliz hem de ishal kusmadan kilo verdi cocuk. ben de sürekli çamaşır ve carsaf yıkamaktan yoruldum. ögretmeni bile dedi bugünlerde biraz mahsun duruyor sınıfta diye :) çok etkilendik şükür şimdi iyiyiz..

hmm.olsun ablam yapacaq 1şey yok.inşallah naz buralada olur da o yardımcı olur listeyi taşımaya...gerisini hall ederim...
ben burda olurum damla... bir şey olursa hallederim bana yazarsın..

bjom tebrik ederim canım .. kazasız atlatmışsın bayramı .. dukanda bir süre sonra duraklamak zormaldir . ama üzüme elbet tekrar inecek baskül
teşekkürler.. :) evet normal ama alıştım inmeye canımı sıktı. bakalım akşam hibiskus veya sassy su yapıcam duraklamalar için yapılıyor. içeyim, hem sağlıklı şeyler.. işe yarar umarım..

bijom sera avm dedi resminde kaç kilosun canım kilon yokki ordaki fotoda senin
ayyy ne güzel moral verdin ablacım şimdiki halim işte 71.7 ydim en son.. (boy 1,63)
kiloluyum yani olmam mı

Teşekkürler canım.bir şey lazım olursa yazarım hemen

aydam ne demek takımdan çıkarmak . duymamış olayım
bazan hayatta herşey üst üste gelir sen iyi ol kuzun iyileşsin .fırsat olunca gelirsin
geçmiş olsun kuzuna ... iyi haberlerini bekliyorum aydam ..
ortalık karışık evet rabbım ülkemizin bizlerin yardımcısı olsun ..

damlam bugunki menümü yazayım yarınada inecegimi sanmam ikindi bir arkadaş aradı kzının dogum günü varmış illa gel annelerle oturucaz dedi ... bu hafta zaten olmadı haftaya inşallah . benim hayatım böyle damlam o yuzden hedeflerim küçük vede uzun soluklu ben böyle mutluyum kilo verecem diye hayatımı degiştiremem sohbetlerim ve kurslarım hep olacak. ben böylede kilo verebilirim 1 ayda olana kadar 6 ayda olsun

menüm ...
kıymalı yumurta .. domates.
4 zeytın ..peynir.

ara
1 kelek

14
kavurma, salata ,ayran

16
2 kurabiye . 2 çatal pasta ..

İyi akşamlar canlarım.ablam gelmiş ama eli boş gelmemiş, kurabiyelerle pastalarla gelmiş.eh ne yapalım hayat senin ablacım,müdahele edemeyiz ki.sadece listede eksilere ihtiyacımız var...
ben de menümü yazayım.
11.00 2yumurta,2dilim ekmek,2dilim sucuk,salatalık,çay
16.00 2parça et haşlama,yoğurt,salatalık,2dilim ekmek
17.00nar,çay
2litre su

damlam sabah dokuza kadar gelmezsem yani giremezsem . kilomu 67 .1 yaz canım. 1 kilo artı yani.. bu hafta böyle olsun bakalım bayram haftası .normal kaçamaklarla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…