- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
selamlar
nıye ust uste gelır kı anlamıyorum...
bahane gıbı gelmesın sıze nolur herkesın hayat mesakkatı kosturmacası var ama su ara sınavdan gecıyoruz galıba
kızım hastalandı doktora goturduk bayramdan once hala gecmedı herseye aglıyor kızıyor ustumden hıc ınmıyor sureklı yapısık haldeyız
bır de gobek delıgınde yara cıkmıs kuruyor kabuk tutuyor gece gene kanamıs gıbı kanlı oluyor, ben mustayım bılıyorsunuzdur buralar cok karısık
kızım bu halde olmasına ragmen doktora gıdemıyoruz evden cıkamıyoruz eylemcıler bızım kapının onunden gecıyor hep
esım polıs
ısten cıktıgı gıbı ac susuz goreve gıdıyor gecenın yarısı gelıyor
yakıp yıkılıyor burdada
bugun artık olsek de gıdıcez dedım az once aradı esım 12 de toplantı var cıkmayın dıye
ogleden sonra cıkıcam kesın ama bakalım doktor var mı
psıkolojı kalmadı bende
yalnızlık kızımın durumu olaylar derken yıprandım
aeben ablam bende ıstıyorum eskı aydasuyu
takım kurallarına uyamadıgımın farkındayım cıkarabılırsınız takımdan gercekten sorun degıl baskasının hakkını yememıs olurum
sevıyorum hepınızı bıze de dua etmeyı unutmayın
selamlar
bahane gıbı gelmesın sıze nolur herkesın hayat mesakkatı kosturmacası var ama su ara sınavdan gecıyoruz galıba
kızım hastalandı doktora goturduk bayramdan once hala gecmedı herseye aglıyor kızıyor ustumden hıc ınmıyor sureklı yapısık haldeyız
bır de gobek delıgınde yara cıkmıs kuruyor kabuk tutuyor gece gene kanamıs gıbı kanlı oluyor, ben mustayım bılıyorsunuzdur buralar cok karısık
kızım bu halde olmasına ragmen doktora gıdemıyoruz evden cıkamıyoruz eylemcıler bızım kapının onunden gecıyor hep
esım polıs
yakıp yıkılıyor burdada
bugun artık olsek de gıdıcez dedım az once aradı esım 12 de toplantı var cıkmayın dıye
psıkolojı kalmadı bende
takım kurallarına uyamadıgımın farkındayım cıkarabılırsınız takımdan gercekten sorun degıl baskasının hakkını yememıs olurum
Aaa öylemi kütom?mezun olmak istiyonmu?boyun kaçtı senin?Aydasum Allah yardimcimiz olsun anliyorum seni ne diyim
Kizlar benide yarin mezun edin 70 oldum
Evet canım ya anlıyorum.boyunu sana sorduktan sonra profil resmime bakarak anladım : ) boyun da güzelmiş.e 70de o boya iyidir.tanlış hatırlamıyorsam kocan da çok zayıf istemiyor.ama ben bedişimi mezun etmek istemiyom kiii...Bende buradayim damlamda anlatacak hos birseyim yok
Boyum 172 kilom 70
Benim kız öylenleri en çok 1saat uyuyor.öyle imreniyorum ki 2-3 saat uyuyan çocuklara...bende burdayım öyle bakınıyorum kuzular uyuyor
Vallaha bu havalarda beni de uyku bastırıyor,ama ne mümkün uyumak,yanımda yalnız kalamayacak kadar minik bi cadaloz varbende buralardayım ama bu saatlerde inanılmaz bir uyku bastırıyor .
ayy mutlu oldum takdir almak çok güzel.. teşekkür ederim.. sen de farklı değilsin hani. hedefine ulaşmışsın ama hala dikkat ediyorsun bravo..Günaydın bijom.aferin sana.işte diyet yapan böyle olur,zayıflamak isteyen böyle olur.menün de şahane ne diyim...
size de geçmiş olsun ablam. bizim zorlu geçti. hem hastalanmaya alışık değiliz hem de ishal kusmadan kilo verdi cocuk. ben de sürekli çamaşır ve carsaf yıkamaktan yoruldum. ögretmeni bile dedi bugünlerde biraz mahsun duruyor sınıfta diye :) çok etkilendik şükür şimdi iyiyiz..bjom ogluşun iyi lmasına sevindim canım .. hastalık mevsimi benim küçük cadıda evdee oda bayramı burnu tıkalı geçirdi . 2 gun rapor aldık ....
ben burda olurum damla... bir şey olursa hallederim bana yazarsın..hmm.olsun ablam yapacaq 1şey yok.inşallah naz buralada olur da o yardımcı olur listeyi taşımaya...gerisini hall ederim...
teşekkürler.. :) evet normal ama alıştım inmeye canımı sıktı. bakalım akşam hibiskus veya sassy su yapıcam duraklamalar için yapılıyor. içeyim, hem sağlıklı şeyler.. işe yarar umarım..bjom tebrik ederim canım .. kazasız atlatmışsın bayramı .. dukanda bir süre sonra duraklamak zormaldir . ama üzüme elbet tekrar inecek baskül
ayyy ne güzel moral verdin ablacım şimdiki halim işte 71.7 ydim en son.. (boy 1,63)bijom sera avm dedi resminde kaç kilosun canım kilon yokki ordaki fotoda senin
Teşekkürler canım.bir şey lazım olursa yazarım hemenayy mutlu oldum takdir almak çok güzel.. teşekkür ederim.. sen de farklı değilsin hani. hedefine ulaşmışsın ama hala dikkat ediyorsun bravo..
size de geçmiş olsun ablam. bizim zorlu geçti. hem hastalanmaya alışık değiliz hem de ishal kusmadan kilo verdi cocuk. ben de sürekli çamaşır ve carsaf yıkamaktan yoruldum. ögretmeni bile dedi bugünlerde biraz mahsun duruyor sınıfta diye :) çok etkilendik şükür şimdi iyiyiz..
ben burda olurum damla... bir şey olursa hallederim bana yazarsın..
teşekkürler.. :) evet normal ama alıştım inmeye canımı sıktı. bakalım akşam hibiskus veya sassy su yapıcam duraklamalar için yapılıyor. içeyim, hem sağlıklı şeyler.. işe yarar umarım..
ayyy ne güzel moral verdin ablacım şimdiki halim işte 71.7 ydim en son.. (boy 1,63)
kiloluyum yani olmam mı
selamlar
esım polıs
yakıp yıkılıyor burdada
psıkolojı kalmadı bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?