Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menum

10:00
2dl ekmek
Sucuklu yumurta
Peynir .

19:00
Kucuk tb. makarna
5 hurma .

İyi geceler canlarım.vallaha öyle yorgunum ki köfteleri falan görmüyorum duymuyorum.canım çıktı yahu. Bunun daha yarını da var.ama bir şey diyim mi kocama feda olsun.canım o benin.ona hep ne söylerim biliyomusunuz."ben senden razıyım Allah da senden razı olsun" derim.bence bir eşin eşinden bunu duyması çok önemli bir şey...

Günaydın canlarım....hadi toplabın bakalım haftasonu bitti.bugün gelemem çok.malum kocamın doğum günü misafirler falan. ..çok işim var çoook...

Damlam esine seninle birlikte hayirli ,uzun omurler dilerim :)

Hadi kizlar bu hafta kemerleri sikalim ilk 3 e girelim yuzunu guldurelim damlamin :)

Haftalardir ilkkez hafta sonunu kilo almadan atlattim . Bunu degerlendirmek bu hafta tekrar 65 li rakamlar gormek dilegindeyim , insallah tabi :)

günaydınlar . haftasonu benim için hiç iç açıcı değildi . gelelim bugünkü menüye

sabah
3 dilim ekmek
beyaz peynir
domates
salatalık

öğlen
patlıcan yemeği
yoğurt

akşam
2 adet haşlanmış yumurta
beyaz peynir
1 adet salatalık

bugün spor yok evde temizlik yapılacak spor günlerini salı çarşamba perşembe ve cuma günleri olarak ayarladım artık

nazlım afiyet olsun menü süper ..

hafta sonunda diyet olmasada çok güzel geçmiş resimlerinizi gördüm . telafi edersin canım

Arkadaşlar haftasonu kuzenimin düğünü vardı şehirdışına çıktım haliyle diyet hak getire..uçtum biraz bugünden itibaren tekrar diyete başlıyorum...şu saate kadar hiçbirşeyim yemedim pişmanlıktan kahvemi içtim sadece...niye bu kilolar bu kadar zor gidip kolay geliyorrrr

Pumpulum hepimizde oyle canim bir kere kilolu olduysak artan yag hucreleti yuzunden kilo almamiz kolay oluyor malesef

Elif annenler daha burda sanirim gelmedigine gore .

Damlam telasli bugun ..

Nazlim telafi gunletinde pumpulum sende karbonu azaltin proyu cogaltin tum ac kalmakdan iyidir bolda su icip aksamda ac yattinizmi is tamamdir :)

Aydasum sen iyce kayboldun . Kuzum iyilesrmedinmmi hala

Bedis hele srn iyce yok oldun kiz ibsan bir mesaj yazar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…