Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İadare edecen bijom ne yapacan . Zafer senin canim :)
ediyorum aebenim mide kazıntısına da alışıyormuş insan
işte bu yüzden bu diyet hiç sana göre değil ((( maşallah

benim çevrem pek yok öyle oturmalarım da yok da k.valide için 7 gün kuran okunurken çok fena aç kaldım.. toprağı okula bırakıp hemen oraya geçiyordum ve akşamüstüne kadar 8-9 da yaptığım kahvaltıyla duruyordum.. bugün yine döndüm eski düzene.. ne derler bilirsin aebenim "vay gidene" kalanlar mecbur hayata devam...

İyi akşamlar kızlar ben de geldim akşam olunca hareketlenmiş burası.

Damlam maşallah size Rabbim huzur geçim versin ömür boyu. Bize de inşallah
Ben bir türlü şu sinir stresten kurtulamıyorum görmezden geliyorum düşünmüyorum bu sefer rüyalarımda yaşıyorum resmen her gece rüyamda eşimle tartışıyoruz kalktığımda etkisiden kurtulamamış oluyorum halbuki o düzelmek için çok gayret gösteriyor. Bu sıkıntı artık farklı frklı belirtiler de vermeye başladı ellerim falan titriyor zil çalınca telefon çalınca uykudan uyanırken sanki boğazımı sıkarak uyandırıyor biri. Görmezden geldikçe kötüye gitti. Ne yapacağımı bilmiyorum diş değilki çektirip kurtulasın Allah sağlıklı kafa versin hepimize.

Bugünkü menümü de vereyim aradan çıksın muhabbet kalsın sadece :)

Sabah

Bu sabah aç karnına bir fincan t kahvesiyle başladım. Sonra
Bir dilim tb ekmeği
Peynir
Domates

Öğlen-akşam bir oldu

Mercimek köftesi
Çay

1.5 lt su spor yok zaten öğlene kadar uyumuşum

Evet bijom bende eskiden senin gibiydim hep evde oldugumdam menulerim ancak nefsime yenik dusunce degisiyordu ..
Ama simdi oyle degil . Sahsen bu durumdanda memnun degilim diyemem .. Acillik bir durumum yok , yavas yavas hayatdanda eksik kalmadan gicedek insallah kalan 3-5 kiloda :)

Seum canim benim evet zor bir hayati secmissin bastan , ama insanoglunun gogus g errmeyecegi sorun yok ölum harici :) bugunlerinde gececek hayatin oturacak insallah .
Menunde guzel gece yemezsen takiki

Az önce bir kase yoğurda salatalık doğradım kimyonla yedim ablacım. Güzel dileklerin için sağol inşallah öyle olur

Günaydın 7. Takımcım,
Son sekiz haftayı kapsayan analiz raporunuz hazır.
Ne yazık ki karne notunuz 47, geçer not almanıza minnacık bir adım kalmış.
Bunun en önemli sebebi, son sekiz haftada ilk üçe hiç girememiş olmanız. Karne notu etaplarda takım olarak aldığınız derecelerle oluşuyor.
Aslında takım geneline bakınca hemen hemen bütün üyeler kilo vermiş görünüyor.
nazın izinde aldığı kiloları henüz verememiş olması, izinde olan üyelerinizin olması, bir de ayrılan üyeler olması takım istikrarını az da olsa etkilemiştir, diye düşünüyorum.
Bir dahaki analiz döneminde güzel sonuçlar almanızı dilerim.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...analiz-raporlari.267230/page-28#post-37404951

Ellerine sağlık tatlım.evet sonuç hiç iyi deyil ama olacak inşallah.kızların azmi benim de desteyimle olacak inşallah...

Günaydın canlarımmmm,sizi çik özlesim ama dün gelemedim.gece saat 2de bitirdim işlerimi.e 25kişilik misafirliyin tüm yemeyini işini ben yaparsam olan bu olur işte.1tek annem sağolsun bulaşıkları yıkadı kuruladı ama misafirler gittiyinde sanki evin ortasında bomba patlamışdı.ve ebde kaynana görümce 2de kocamın kadın yiyenleri 1bardağı bile kaldırmadılar.şimdi aeben ablam yap bakalım antipati.ben asla böyle vicdansız olmam...yataöıma uzandığımda hem yorgunluktan hem sinirden ağlıyodum resmen...
kızlar iyi dilekler için h er kese tesekkürler.ben de 6dilim ekmek 6öyün yiyerek 16kilo vermişdim 4aya.yani bünyeler farklı kızlar.aydasum sen böyle devam et olmazsa yöntem deyişirsin.bem de bir karar aldım kızlar.1hafta kendimi dinlenmeye bırakıyorum.hiç tartılmıycam.annemlere falan da gidicem 3 4 günüyüne.bakalım vücudum nasıl tepki verecek.
seumum ben de piskolojik açıdan kötü durumdayım aslında ama kocam deyil kaynana yüzünden.tüm gün içimden onunla konuşuyorum,bende hiç hüzurlu mutlu deyilim

Canım, benim geçmiş günlerin acısı çıkıyor aslında şu anda ara sıra sıkıntılar devam etsede şu anda huzurlu olmam gerekir. Ama değilim bugün doktora gittim psikiyatrik tedavime başlıyorum inşallah antidepresanlar kilo aldırmaz

Selam kizlar .
Sabah erkenden kizimin tahlili icin gitmistim . Sonuc asiri kansizlik tahmin etigim gibi .en az 2-3 ay demir ilaci kulanacak birde B 12 .

Karnim
Ac balik almistim yapip yiyeyimde gozum acilsin :)

Seum onlari kullanmakda karalimisin seni uyusturmaktan sorunlarin ustunu kapamakdan baska bisiye yararmiki .
Ben ilacdan cok piskologla gorusmekden yanayim sorun cozumleri icin .
Rabbim sifa versin canim ...

Karnimi doyurdum geldim ...

Damlam gelelim senin empati isine hihi .
Canim senin onlarin 2 bardagi tasimasina ihtiyacinmmi var ? Tam tersi ben olsam kendi elimle yapmayi tercih ederim . Hayatta kimseye minnetin olmayacak rabbim saglik verip yapabildikten sonra ..
Ev senin, koca senin, iste senin yap gitsin kizzz :)

Canlar gecsiniz simdi oturup agladiginiz kobulara ilerde ne cahilmisim
Kafami nelere takmisim diyceksiniz :) bos yere hayati kendinize zehir ediyorsunuz

Eline emegine saglik puskuutum :)
Tespitlerinde cok dogru takimca dereceye giremememizin sebebleri oldu , ama bunun ardina siginmamak lazim . Bir dahaki analizlerde insallah gecer not aliriz :)

Selam arkadaşlar,bu konuyu takip ettiğim halde çoğu kez bildirimler gelmiyor niye acaba?
Haftasonu diyeti aksatmam motivasyonumu olumsuz etkiledi.Dünki menümü paylaşarak bildirimime başlayabilirim sanırım..dün geç vakte kadar bişey yiyemedim oğlum hastalandı okula gidemedi üzüldüm o yüzden..,

Öğleden sonra 1 elma
Akşam yeşil salata ve 2-3 kaşık mantı yedim.,Amaaaaa şu sıralar tatlı krizlerimden dolayı bir kase irmik tatlısı yedim..cızzzz Bu cuma kilo bildirimi yapacağım..hadi hayırlısı...

Pumpulum kacamak kotu etkiliyor evet .
. Ne diyeti yapiyordun kacamakdan once ? Lahana corbasiydi ?
İlersi icin adini koydugun bir diyet varmi yoksa kafana goremi takilacaksin ?

İnşallah hayrını görürsün kuzum.benimkide piskolojik sorun.bakalım ben ne zaman gidicem doktora.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…