ediyorum aebenim mide kazıntısına da alışıyormuş insanİadare edecen bijom ne yapacan . Zafer senin canim :)
ediyorum aebenim mide kazıntısına da alışıyormuş insan
işte bu yüzden bu diyet hiç sana göre değil (((maşallah
benim çevrem pek yok öyle oturmalarım da yok da k.valide için 7 gün kuran okunurken çok fena aç kaldım.. toprağı okula
bırakıp hemen oraya geçiyordum
ve akşamüstüne kadar 8-9 da
yaptığım kahvaltıyla
duruyordum.. bugün yine
döndüm eski düzene.. ne derler
bilirsin aebenim "vay gidene"
kalanlar mecbur hayata
devam...
Menun boyle bitiyse guzel olmus afiyet olsun .Az önce bir kase yoğurda salatalık doğradım kimyonla yedim ablacım. Güzel dileklerin için sağol inşallah öyle olur
Ellerine sağlık tatlım.evet sonuç hiç iyi deyil ama olacak inşallah.kızların azmi benim de desteyimle olacak inşallah...Günaydın 7. Takımcım,
Son sekiz haftayı kapsayan analiz raporunuz hazır.
Ne yazık ki karne notunuz 47, geçer not almanıza minnacık bir adım kalmış.
Bunun en önemli sebebi, son sekiz haftada ilk üçe hiç girememiş olmanız. Karne notu etaplarda takım olarak aldığınız derecelerle oluşuyor.
Aslında takım geneline bakınca hemen hemen bütün üyeler kilo vermiş görünüyor.
nazın izinde aldığı kiloları henüz verememiş olması, izinde olan üyelerinizin olması, bir de ayrılan üyeler olması takım istikrarını az da olsa etkilemiştir, diye düşünüyorum.
Bir dahaki analiz döneminde güzel sonuçlar almanızı dilerim.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...analiz-raporlari.267230/page-28#post-37404951
Canım, benim geçmiş günlerin acısı çıkıyor aslında şu anda ara sıra sıkıntılar devam etsede şu anda huzurlu olmam gerekir. Ama değilim bugün doktora gittim psikiyatrik tedavime başlıyorum inşallah antidepresanlar kilo aldırmazGünaydın canlarımmmm,sizi çik özlesim ama dün gelemedim.gece saat 2de bitirdim işlerimi.e 25kişilik misafirliyin tüm yemeyini işini ben yaparsam olan bu olur işte.1tek annem sağolsun bulaşıkları yıkadı kuruladı ama misafirler gittiyinde sanki evin ortasında bomba patlamışdı.ve ebde kaynana görümce 2de kocamın kadın yiyenleri 1bardağı bile kaldırmadılar.şimdi aeben ablam yap bakalım antipati.ben asla böyle vicdansız olmam...yataöıma uzandığımda hem yorgunluktan hem sinirden ağlıyodum resmen...
kızlar iyi dilekler için h er kese tesekkürler.ben de 6dilim ekmek 6öyün yiyerek 16kilo vermişdim 4aya.yani bünyeler farklı kızlar.aydasum sen böyle devam et olmazsa yöntem deyişirsin.bem de bir karar aldım kızlar.1hafta kendimi dinlenmeye bırakıyorum.hiç tartılmıycam.annemlere falan da gidicem 3 4 günüyüne.bakalım vücudum nasıl tepki verecek.
seumum ben de piskolojik açıdan kötü durumdayım aslında ama kocam deyil kaynana yüzünden.tüm gün içimden onunla konuşuyorum,bende hiç hüzurlu mutlu deyilim
Eline emegine saglik puskuutum :)Günaydın 7. Takımcım,
Son sekiz haftayı kapsayan analiz raporunuz hazır.
Ne yazık ki karne notunuz 47, geçer not almanıza minnacık bir adım kalmış.
Bunun en önemli sebebi, son sekiz haftada ilk üçe hiç girememiş olmanız. Karne notu etaplarda takım olarak aldığınız derecelerle oluşuyor
Aslında takım geneline bakınca hemen hemen bütün üyeler kilo vermiş görünüyor.
nazın izinde aldığı kiloları henüz verememiş olması, izinde olan üyelerinizin olması, bir de ayrılan üyeler olması takım istikrarını az da olsa etkilemiştir, diye düşünüyorum.
Bir dahaki analiz döneminde güzel sonuçlar almanızı dilerim.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...analiz-raporlari.267230/page-28#post-37404951
İnşallah hayrını görürsün kuzum.benimkide piskolojik sorun.bakalım ben ne zaman gidicem doktora.Canım, benim geçmiş günlerin acısı çıkıyor aslında şu anda ara sıra sıkıntılar devam etsede şu anda huzurlu olmam gerekir. Ama değilim bugün doktora gittim psikiyatrik tedavime başlıyorum inşallah antidepresanlar kilo aldırmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?