Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hu hu hatunlar kimse yokmu ?

Menum
2 dl. Ekmek
Menenen , peynir .

Oyleyin
2kase ayran asi .
Salatalik

15:30
2dl firin makarna
Az kavun ..

1.5 saat kadarda yurudum geldim simdi ..

Selamlar canlarım...

Damlacım esının dogum gunu kutlu olsun...

naz masallahın var hem ıs hem ev hem spor

bedısı ben cok merak edıyorum ya

aeben ablam bugun geldım artık ınsallah, oksurugum gecmıyor ablam faranjıtın kotu yanı, bı anda tıkanıyorum bogulcak gıbı oluyorum, gececek ınsallah.
kuzucugunun da bırseyı yokmus cok sevındım ablacım...

Bugun bıraz buyuk konusmaya geldım arkadaslar, başladıgımdan berı ıkı ılerı bı gerı dogru duzgun kılo veremedım yontem bıle oturtamadım cok kızgınım kendıme
bugun bı soz verdım kendıme
1 aralık tarıhıne kadar 5 kılo veremezsem takımdan ayrılıcam utanıyorum artık ıkı ılerı bı gerı ya olacak ya da sızsız kalmak ceza olacak bana
bugun guzel basladım ıstıkrarımı bozmayacagım ınsallah...

Bugunku raporumu vereyım...

Sabah

2 dılım tam bugday ekmegı
1 haslanmıs yumurta
domates salatalık kozlenmıs kırmızı bıber
5 zeytın
beyaz peynır

Ara

Yarım nar

Öğle

Tavuk ızgara
Salata
Yogurt

Ara

1 bardak mıstık cay (bıjo sonunda kucuk bı markette buldum tek bı paket vardı cok sevdım ınsllah getırırler)

Aksam

ıspanak yemegı
kurutulmus bıber yogurtlaması

Sporum suan yok, aksam kızımı yatırdıktan sonra ınsallah okrusuk krızım tutmazsa yarım saat bantta yuruyecegım...

ben geldiiim annemler gitti bugün malesef, iyiydik ne güzel annanem küçüğü sallıyordu. büyüğü de annemle babam oyalıyordu ben de biraz sakinlemiştim

buarada 2 günde oğluş çişini söylemeyi öğrendi maşallah zorlamadan ısrar etmeden kendi kendine bezini çıkarmak istedi, uykusunda bile yapmıyor maşallah. ara ara kaçtı deyip kaçırıyo ama olsun o kadar

yediğim içtiğim bende kalsın lahmacunlar, mantılar falan derken cozuttum cuma 73,2 çıkmıştım ama bu sabah 72,5 çok şükür

yarın normal düzene dönüyorum inşallah söz

begenmene sevindim. begenilmicek gibi de değil hani

günde 6 dilim ekmekle o dediğini biraz zor yaparsın aydasucum.. kademeli olarak önce 4 e sonra da 3 e çekip devam etmeni öneririm...

Aydam elifim hos geldiniz ..

Elifim allah kavustursun canim .

Aydam kuzucunun bisiyi olmamasi a cok sevindim . Sende gecireceksin insallah ..

Ne yalan diyim yeniden seni boyle adepte olmus gordugume sevindim :) karatay yapiyordun sanirim biraktinmi ?

iyi akşamlar..
eşimi işe uğurladım, oğlumu yedirdim çizgi film izliyor. ben de size bakayım dedim..
bediş nerelerde hakatten allah korusun inşallah önemli bir şey yoktur..

bugün protein günümdü
sabah: 1 haşlanmış yumurta, zeytin, peynir
öğlen: dürüm köfte, ayran
akşam: tarcınlı tatlandırıcılı yoğurt
bir sürü su..

Aydam bijoma katiliyorum aslinda menun super sadece ekmekler fazla olmus .
Ama senin eskiye yonelik bir tarzin vardi sanirim ona uyuyorsa boylede veriyorsan ne ala :)
Canim hani srn link vermistin daha onceki kilo verme basarinla ilgili o zaman vakit bulup bakamamistim . Gecenlerde damlada sormustu tekrar linkleti verebilirmisin ?

Afiyet olsun bijom .
Gecen hafta bedisle konusmustun . Net paketi azdi . Ama vakit bulup bir mesajda buraya yazabilir ama keyfi pek yok sanirim . İyi olsunda tek ozleyelim

Kizkar diger takimlarsa haftalik hedefler koymus kizlar hosuma gitti bizde yapalim olmazmi ?
Benim hedefim cumaya 65 li bir rakam gormek

begenmene sevindim. begenilmicek gibi de değil hani

günde 6 dilim ekmekle o dediğini biraz zor yaparsın aydasucum.. kademeli olarak önce 4 e sonra da 3 e çekip devam etmeni öneririm...

evet cıdden cok guzel tadı muzluydu benım aldıgım
bı gorup bı kaybetmem umarım zaten bı daha cok bulursa stok yapmayı dusunuyorum...
Ya bıjom hep aynı seyı soyluyorum ama ben 6 dılım yıyerek ve 6 ogun beslenerek 6 sene once hehe altılardan gıtmısım hep 4 ayda 22 toplamda 30 kılo verdım
ınsallah gene basarırım
ekmek konusunda sıkıntım yok aslında ama zamanla aksamları yedıgımı cıkarsam o fena olmaz
bu duzenıme bugun gectım yıne
kararsız kazım olaraktan

senın nasıl gıdıyor dukan
seyır evren kac gun
ozel yemek hazırlamak yoruyor mu senı

aeben ablam
evet karataydaydım utanıyorum artık dedım ya
aylardır yontemımı bıle oturtamadım
cok uzuluyorum
ama zaman daralıyor
mayısa ne kaldı bu yuzden ıplerı sıkıyorum gene
sporu hergun ıstısnasız 1 saat yapsam emınım verecegıme ama bakalım

elıf Allah kavustursun canım gelısler ıyı gıdısler kotu demı

koyalım ablacım hedef tamam
benım cumaya hedefım yarım kılo vermek olsun fazlası olursa ne ala

Sizin mistik cayiniza he . Yarin gidip baksam migrosta baya uzak yahu ...
Ama benim cayla kahveyke hic aram yok be kizlar oda bi kenarda kalmasin

valla abla sahlep sevıyorsan buna da bayılırsın
ben bıjo sayesınde duydum adını sagolsun cok da begendım tadını

evet ablam su eskı tarzımı harfıyen uygularsam super olcak
hatta o zamanlar aksam 6 da yemek yer saat 8 dede mutlaka meyvemı yerdım
sımdı onu yapmıyorum mesela

ablacım lınk vermeyı bılmıyorum ama konularımdan arat ya da dırekt google a aydasunun basarı oykusu yaz ablam

koyalım ablacım hedef tamam
benım cumaya hedefım yarım kılo vermek olsun fazlası olursa ne ala
Aydam herkes kendi bunyesini tanir , canim ben bu beslenmeyle daha once verdim bana iyi diyorsan hic dusunme ver startini bir iki haftaya zaten belli
Olur yonteminin ise yarayip yaramadigi :)

Damlam gelince haftalik hedef listesi yapar . Tabi bugun gelemez ya .

Aydam ben bisi icme ozurluyum . Hic aramam icecegi . Sabah kahvaltida icerim 1-2 bardak cay diger zamanlarda hic aliskanligim yok ondan demistim . Ama alicam merak ettim :)
Tamam canim bakarim :)

Afiyet olsun bijom .
Gecen hafta bedisle konusmustun . Net paketi azdi . Ama vakit bulup bir mesajda buraya yazabilir ama keyfi pek yok sanirim . İyi olsunda tek ozleyelim
sağolasın aebenim...
bediş az önce faceden yazmış bana.. kulakları çınladı heralde..

6 sene önce kaç yaşındaydın bir de bu var.. her sene daha da zorlaşır kilo vermek.. ha dersen 2 yıla yayayım ye tabi 6 dilim ekmek.. laakin 6 yazarken bile garibime gidiyor hiç ekmeksiz yaşayan ve gayet memnun olan benim için.. günde 3 dilim yiyerek de ben 20 kg vermiştim tam 6 yıl önce. ama gençtim tabi hahah doğum da yapmamıştım. daha önce ciddi diyet yapmamıştım vsvs...bunlar büyük etkenler...

dukanım harika gidiyor.. sıfır kaçamak.. zaten kaçamak yapmak istersem bile yapıyorum bi soslu dukan kek oh miss.. ya da poğaça falan.. bu yüzden mutluyum..
seyir evrem kaç gün bakmam lazım fakat 2 ocakta 62.1 olacaksın ve 3.evreye yani güçlendirmeye geçeceksin demişti dukan.. ben o kiloya daha erken geleceğim sanırım. ama 60 da güce geçeceğim.. sanırım mayısta 4. evre de bitecek.. o günler gelir mi hakatten.. şimdi yazınca şafak çok uzak göründü..

ama güzel inceldim, kıyafetlerim büyük geliyor.. büyük mutluluk..

Sizin mistik cayiniza he . Yarin gidip baksam migrosta baya uzak yahu ...
Ama benim cayla kahveyke hic aram yok be kizlar oda bi kenarda kalmasin
yol üstü gördüğün marketlere dalıp bak ablacım.. burda bile küçük marketlerde varsa orda daha kolay bulabilmen lazımm..

fakat benimki sade mistik çay.. malum biz dukancılara meyveli seyler yasak

Son düzenleme:
Aydam okudum simdi basari hikayeni .
Cok guzel basarmissin aynini niye yapmayasin .
Ben inaniyorum sana yine incecik olacaksin

Aydam bijomun dediklerini kulak ardi etme gercekden dogru bilgiler :) 23yasla 28 vede dogum yapmis bir olmuyor .
Ama sen bir iki hafta eski duzenin gibi devam et bence . Sonra duruma gore bakarsin

kendime yemek yapmak da başlarda garibime gidiyordu alışkın değildim ama sonradan çok hoşuma gitmeye başladı.. kendime uyacak şeyler, sadece benim yiyeceğim şeyler hazırlamak güzel hissettiriyor.. zaten çok da vakit almıyor.. o konuda da sıkıntım yok.. fakat benim için tek kötü yanı bir yere gidince eğer uyan bir şey yoksa aç kalıyorum.. ayran varsa içiyorum ya da eve gelene kadar aç kalıyorum.. arkadaşlar yapıp götürüyorlar ama aniden gidince kötü oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…