Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

H
haklısın canım benim ama ben zayıflayabilirsem ancak böyle zayıflayabilirim ben kendimi çok kasamam. kırk yılda bir senede bir ayda bir gittiğim arkadaşlarım veya gün içinde çaya kahveye çağıran arkadaşlarım ne yapmışşarsa yerim Güler eğlenirim zaten birtek onlarla nefes alıyorum.

Selam .
Sabah dirak kizimin tahlilleri icin cikmistim. Birazda dolastim gelirken .
Aksamda yemekli dugun var ..
Pek tadim yok bugun fazla gelemiycem iyi hafta sonlari dilerim hepibize :)

neler yapıyorsunuz diye bakmaya gelmiştim bari giderken rapor yazıyim de gideyim..
bugün sebze-protein günümdü..
sabah: menemen, peynir, zeytin, çay
öğlen: kıymalı ıspanak yemeği
akşamüstü: üzeri kremalı, havuçlu cevizli kek (kocaman, dukan usulü)
akşam: çok tokum yemem herhalde.. acıkırsam da yoğurt-tarcın yerim
2 litre de su

Derbide basarilar cimbomlu :)
Senin versiyonundan bide bizim evde var .

Sermmu cum ben de senin gibiyim.bunlara hayır diyemiyotum ama azaltıyorum ve evtipi tercih ediyorum.

İyi akşamlar kızlar.pek gelen giden olmamış.aeben ablam inşallah sonuçlar iyidir.teve ablam gelmiş hoş gelmi.,bijom sana da aferim canım.hiç şaşmıyosun yolundan.benim kocamın 20si doğum günü.bu gün market alışverişi falan yaptık.çok yorgunum.yarından hazırlık.çok şey var menüde.yarın pasta da yapıcam.nasıl yetişdiriceksem artık )))))

Bugün 3defa yemek yedim.kendimi kötü hiss ediyorum.menümü yazayım.
sabah 1kaşık şeftali reçeli,1qaşık kadar tereyaö,2dilum ekmek,peynir,yeşillik,şay
öylen 1bardak soğuk yoğurt orbası,2kaşık tazr fasulye,2kaşık yumurtalı ıspanak,yoğurt,salatalık
akşam 1bardak yoğurt çorbası 2dilim ekmek
1litre su ancak olursu.belki de daha az

Kizlar kizim hasta degil sukur . Ama rutin bobreklerine baktirmam lazimdi 3 sene evvel bobreklerinin birinin cikisi geniz demislerdi . Okadar cok test vs yaptilarki . Sukurbisi cikmamisti . 2 senedir kan tahlili icin yalvariyorum ama cadiyi bir turlu ikna edememistim . Birde halsizligi okadar cokki okulda uyuyorum diyor erdenden yatmadina ragmen .. Ama dr gitme daha dogrusu kizimin dojtora gitmesi nebiliyormusunuz ? Sivilce !
Okadar gitmisken birakirmiyim dr . Halimizi anlattim tum tahlilleri istedi :)
Bugun ultrasona girdi temiz cikti sukur . Birde kan verdik sonuclar daha cikmaz sanirim . Ama kansiz cikacagina emimin

Damlam bugun menu yazmasam ?
Cok diyetlik degil tatli yemedin ama aksam dugun yemegi 9 zu buldu ...

İyi gceler kızlar ben de bugünkü menümü verip yatıyorum hemen hepinize. İyi uykular tatlı rüyalar
Bugünkü menüm
Sabah
Bir dilim tb ekmeği
1kk peynir
Domates salatalık . Bundan önce sabahın köründe bir kase sebze çorbası içmiştim sirkeli su midemi haşat etti.

Öğlen
Çeyrek ekmeğe tost
Bir fincan neskafe

Akşam
Bir kase kabak çorbası (ilk kez denedim nefiss)
Bir pırsiyon türlü
Yoğurt

1.5 litre su 15 dk yürüyüş yağmura yakalandık

İyi pazarlar kızlar nasılsınız?
Ton balığı diyetteyken yenebilir mi ben akşama küçük kutunun yarısını salatama eklemeyi düşünüyorum nasıl olur sizce

İyi pazarlar kızlar nasılsınız?
Ton balığı diyetteyken yenebilir mi ben akşama küçük kutunun yarısını salatama eklemeyi düşünüyorum nasıl olur sizce
yağını akıtıp yiyebilirsin. biz dukancılara bile serbest..

selamlar, iyi pazarlar..
eşimin tatili aralığa kadar sadece cumartesi olduğundan bize pazar değil..
madem geldim menü yazayım..
protein günüm bugün
sabah: 1 yumurtayla kepekli krep, peynir, zeytin
öğlen: köfte dürüm, sodalı ayran (tavsiye ederim duraklama kırar kendileri)
akşamüstü: yoğurt+tarçın+tatlandırıcı karışımı
akşam: yemem herhalde. acıkırsam da yoğurt veya süt takılırım.
su da az içtim of canım hiç istemiyor...
yeşil çayım bitmiş maalesef çıkıp alana kadar stop.. yürümek veya ev işi de yok.. akşama kadar yatış var (sefam olsun)

Bugün pazar ve ben sıkıntıdan patlıyorum eşleri pazar çalışan evde tıkılan kadinların bir grup oluşturmasını ve pazar günü gün yapmasını ama avm ve piknik alanlarını gün için tercih etmesini düşünüyorum proje olarak ayy süper ya bi düşünseniZe

Bu arada bugünkü menüm
Sabah
2 dilİm tam buğday ekmeği
Mıhlama
Bir fincan neskafe

Öğlen
Kabak çorbası
Türlü
Yoğurt (1er porsiyon hepsi)

Akşam
Bir avuç fındık
Bir elma

şimdilik bir lt su yarım saat yürüyüş

Ama akşama mercimek köftesi partisi yapmayı düşünüyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…