haklısın canım benim ama ben zayıflayabilirsem ancak böyle zayıflayabilirim ben kendimi çok kasamam. kırk yılda bir senede bir ayda bir gittiğim arkadaşlarım veya gün içinde çaya kahveye çağıran arkadaşlarım ne yapmışşarsa yerim Güler eğlenirim zaten birtek onlarla nefes alıyorum.Vallaha seumum ben diyetteyken ne börek yedim ne krep yedim.ha 4ay da hiç mi yemedim yedim ama çok çok tesadüf...sen böyle sağolasın hergünen az 1bombayla geliyorsun.sen bu yemekle zayıflıyorsan kim bilir kaçamak yapmassan yasak yemrssen nasıl kilo verirsin.kendine neden bu iyiliyi yapmıyorsun ki?vallah ben misafirlikde bile hayır bunu yiyemem diyetteyim dediyimde bile kendimle gürur duyuyordum ki içlerinde aferin kız nefsini nasıl da tutuyor dediklerini biliyordum.bu aslında bir artıdır bizim için.benim kendi kocam annem bile dillendiriyordu ki aferin sana hiç bu kadarlnl beklemezduk,her misafirlik sonrası daha bir öz güvenle uyuyordum.
Derbide basarilar cimbomlu :)neler yapıyorsunuz diye bakmaya gelmiştim bari giderken rapor yazıyim de gideyim..
bugün sebze-protein günümdü..
sabah: menemen, peynir, zeytin, çay
öğlen: kıymalı ıspanak yemeği
akşamüstü: üzeri kremalı,
havuçlu cevizli kek (kocaman,
dukan usulü)
akşam: çok tokum yemem herhalde.. acıkırsam da yoğurt-tarcın yerim
2 litre de su
Sermmu cum ben de senin gibiyim.bunlara hayır diyemiyotum ama azaltıyorum ve evtipi tercih ediyorum.H
haklısın canım benim ama ben zayıflayabilirsem ancak böyle zayıflayabilirim ben kendimi çok kasamam. kırk yılda bir senede bir ayda bir gittiğim arkadaşlarım veya gün içinde çaya kahveye çağıran arkadaşlarım ne yapmışşarsa yerim Güler eğlenirim zaten birtek onlarla nefes alıyorum.
cnm kıxın nasıl grçmiş olsun.Selam .
Sabah dirak kizimin tahlilleri icin cikmistim. Birazda dolastim gelirken .
Aksamda yemekli dugun var ..
Pek tadim yok bugun fazla gelemiycem iyi hafta sonlari dilerim hepibize :)
Çok teşekkür ederim svetim.yardımın için de.ellerine sağlık kardeş kaptan...
yağını akıtıp yiyebilirsin. biz dukancılara bile serbest..İyi pazarlar kızlar nasılsınız?
Ton balığı diyetteyken yenebilir mi ben akşama küçük kutunun yarısını salatama eklemeyi düşünüyorum nasıl olur sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?