Merhaba tatlım.tabiki alırız.aramıza hoş geldin güzelim ama listeye girmen için kuralları kabul edip uyman gerek...şimdi kuralları koyuyorum.oradakı formu doldurursan da seni daha iyi tanırız kuzum...selam .benide aranıza alırmısınız
selam .benide aranıza alırmısınız
Selam,
Bugün ki menüm: sabah bitki çayı ve 2 kupa nescafe içtim.
Öğle:1 yumurta ,1 yeşil elma
Saat 4 gibi 3 kaşık yumurtalı kavurma.
Akşam:lahana çorbası..
Birazdan Leslie Sansone 4 mil
e fast yapacağım...
İyi geceler swetim . tesekkurler canim ..İyi akşamlar kardeş takımımızın güzelleri dün yazamadım tbrk ediyorum hepinizi harika bir sonuçnotanızı da sildirdiniz darısı başımıza başarılarınızın devamını diliyorum
İyi geceler swetim . tesekkurler canim ..
Alinsin yahu kucuk kizim cok erken kalkiyor , yavrum gun yeni dogerken evden cikiyor . En azindan bir saat fazla uyur:)
bu gece uzun olacak aebenim saatinizi geri almayı unutmayın
Selam,
Bugün ki menüm: sabah bitki çayı ve 2 kupa nescafe içtim.
Öğle:1 yumurta ,1 yeşil elma
Saat 4 gibi 3 kaşık yumurtalı kavurma.
Akşam:lahana çorbası..
Birazdan Leslie Sansone 4 mile fast yapacağım...
Swetim çook sağol güzelim.nehayet kaptanlığımın ilk derecesini aldık.inşallah devamlı olur.ben fıstıklarıma güveniyorummm...İyi akşamlar kardeş takımımızın güzelleri dün yazamadım tbrk ediyorum hepinizi harika bir sonuçnotanızı da sildirdiniz darısı başımıza başarılarınızın devamını diliyorum
Yine de güzel ablam.bana göre bir sorun yok.sadece akşam geç olmuş o kadar.bitanesin sen telafi edersin kesin...İyi geceler .
Menum
8:30
2dl. Ekmek . Peynir . Omlet . Domates .
13:30
Kiyma sote . 2dl. Ekmek , cacik .
17:00
3hurma . 1kayisi .2 yudum sut .
20:30( mecburi yemek misafirle )
Kavurma .salata .1dl ekmek . Kavun .
Su ve spor yok .
Ogundeki ekmekler vede aksamgec yemem Olmadiaslinda misafir olmasa hic yemiycektim . Ama misafire ayip olur esimde yok bugunde boyle olsun bakalim yarin telafi ederim .
Evvet bitanemmm aramıza hoş geldinnn...şimdi senden güzel katılım,güzel diet bekliyorumm...tam destek buradayımmm...haydi başlasınnn...Yeni üyelerin katılım formu.
ADINIZ:melike
YAŞINIZ:32
BOYUNUZ:160
KİLONUZ:89
HEDEF KİLONUZ:60
KİLO ALMA NEDENİNİZ:hamilelik sonrası
KİLO VERMEYİ İSTEME SEBEBİNİZ:daha sağlıklı olmak.daha giydiği yakışan bir bayan olmak.
Sen de hoş geldin kuzummm...bir önceki sayfada takım kuralları ve katılım formu var .kuralları okur kabul edersen formu da doldurursaaaan başlasın maratonnn...Iyi aksamlar
29 yasindayim, 7 aylik bir oglum var. Hamilelikte aldigim 30 kilonun 20'si duruyor. 75 kiloyum, hedef 55.
Takima aldiginiz icin tesekkurler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?