Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Melikecim takim kaptanimiz damla gelince sana kuraklari yazar . Onenli olan kilo vermeyi istemen gunluk paylasimin vede raporun .. Cumalarida bildirim gunumuz ..

selam .benide aranıza alırmısınız
Merhaba tatlım.tabiki alırız.aramıza hoş geldin güzelim ama listeye girmen için kuralları kabul edip uyman gerek...şimdi kuralları koyuyorum.oradakı formu doldurursan da seni daha iyi tanırız kuzum...

Son düzenleme:
7.TAKIM KURALLARI...
TAKIM KAPTANI: damlanur 10
1. Her gün takım üyeleri topiğe gelecek
2. Her akşam takım üyeleri gün boyu yediklerini,içdiklerini ve yaptığı sporu paylaşacak
3. Her gün mutlaka en az 15dakika spor yapılacak
4. Her gün en az 2.5litre su içilecek
5. Her cuma kilo bildirimi aşağıdakı şekilde yapılacak

• Geçen hafta:
  • Bu hafta:
  • Fark:
  • Yüzde:
Yüzde aşağıdakı şekilde hesaplanır;
(geçen hafatakı kilo-bu haftakı kilo)*100/geçen haftakı kilo
6. Kilo bildirimleri cuma günleri en geç 12.00kadar yapılacak
7. Perşenbe günleri saat 18.00dan sonra sadece su içilecek
8. Her yeni üyenin 1 yada 2 hafta deneme süresi vardır
9. 2hafta ard arda kilo alan arkadaş uyarılacak ,3.hafta yine kilo alırsa takımdan çıkarılacak
10. Tüm bu kurallar mazereti olan arkadaşlar hariç her takım üyesine şamil olunur

Yeni üyelerin katılım formu.

ADINIZ:

YAŞINIZ:

BOYUNUZ:

KİLONUZ:

HEDEF KİLONUZ:

KİLO ALMA NEDENİNİZ:

KİLO VERMEYİ İSTEME SEBEBİNİZ:

Selam,

Bugün ki menüm: sabah bitki çayı ve 2 kupa nescafe içtim.
Öğle:1 yumurta ,1 yeşil elma

Saat 4 gibi 3 kaşık yumurtalı kavurma.
Akşam:lahana çorbası..

Birazdan Leslie Sansone 4 mile fast yapacağım...

İyi akşamlar kardeş takımımızın güzelleri dün yazamadım tbrk ediyorum hepinizi harika bir sonuç notanızı da sildirdiniz darısı başımıza başarılarınızın devamını diliyorum

İyi geceler .

Menum
8:30
2dl. Ekmek . Peynir . Omlet . Domates .

13:30
Kiyma sote . 2dl. Ekmek , cacik .

17:00
3hurma . 1kayisi .2 yudum sut .

20:30( mecburi yemek misafirle )
Kavurma .salata .1dl ekmek . Kavun .

Su ve spor yok .

Ogundeki ekmekler vede aksamgec yemem Olmadi aslinda misafir olmasa hic yemiycektim . Ama misafire ayip olur esimde yok bugunde boyle olsun bakalim yarin telafi ederim .

Guzel
Menu pumpulum afiyet olsun sporunda guzel :)

İyi geceler swetim . tesekkurler canim ..

Menü iyi ablam.olucak bu iş olucak..

Swetim çook sağol güzelim.nehayet kaptanlığımın ilk derecesini aldık.inşallah devamlı olur.ben fıstıklarıma güveniyorummm...

Yine de güzel ablam.bana göre bir sorun yok.sadece akşam geç olmuş o kadar.bitanesin sen telafi edersin kesin...

Yeni üyelerin katılım formu.

ADINIZ:melike
YAŞINIZ:32
BOYUNUZ:160

KİLONUZ:89

HEDEF KİLONUZ:60

KİLO ALMA NEDENİNİZ:hamilelik sonrası

KİLO VERMEYİ İSTEME SEBEBİNİZ:daha sağlıklı olmak.daha giydiği yakışan bir bayan olmak.

Evvet bitanemmm aramıza hoş geldinnn...şimdi senden güzel katılım,güzel diet bekliyorumm...tam destek buradayımmm...haydi başlasınnn...

Iyi aksamlar

29 yasindayim, 7 aylik bir oglum var. Hamilelikte aldigim 30 kilonun 20'si duruyor. 75 kiloyum, hedef 55.

Takima aldiginiz icin tesekkurler:)
Sen de hoş geldin kuzummm...bir önceki sayfada takım kuralları ve katılım formu var .kuralları okur kabul edersen formu da doldurursaaaan başlasın maratonnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…