Haklısın canım ama telefonumdan giremiyorum...denedim sorun veriyor..,denemedeyim ama haftasonu şehirdışına çıkınca diyet hava oldu döndüm ablam geldi marifet konusunda usta olduğu için o yaptı biz yedik..pazar yaptığım çorbadan ancak 2 kase içebildim,amaaa bugün dikkat etmeye başladım haftaya cuma listeye gireceğim...birkaç diyeti karıştırıp yapacağım yani günün bir öğünü lahana çorbamı içeceğim sanırım akşam olur...Pumpulum anliyorum ama telden girmek daha kolay . Canim bak kac gundur denemedesin hic menunu gormedim
Calisiyormusun ?
Lahana diyetine tekrar basladinmi ? Yada neler yapiyorsun ?
Menün her zamanki gibi çok iyi tatlım.tost da olsun artık.sonuçta cıss deyilki...ben de güzel bi kahvaltı yaptım ama şişlik hala üzerimde.neden bilmiyorum ama..günaydınlar herkese hayırlı haftasonları diliyorum . şu cumartesileri hiç sevmiyorum 4 saat için kalkıp işe geliyoruz sırf patronun egoları tatmin olsun diye ...
dünkü menüm
sabah
2 dilim ekmek
beyaz peynir
domates
salatalık
öğlen
tavuk şiş
ayran
akşam
küçük bir tost
akşam için yanımda bişey yoktu yemeye mecburen spor öncesi küçük peynirli bir tost yapıp yedim
spor olarak 45 dk koşu bandında yürüyüş,15 dk bisiklet çevirme 1 saat aerobic step ( eşimin beni işyerinden almaya geldiği günler güzel oluyor daha çok yürüme şansım oluyor erken gittiğim için
Evet kuzum ablam yaaa...çok fena şişlik var içimde.eve gittiyimde aç kalıcam bakalım şişlik geçicek mi...Gunaydinnnn ....
Bedis hosgeldin . Evet kermes haberinizi aldim . Allah kabul etsin :)
Mamalarida gordum afiyet olsun .senib yerin her daim belli :)
Nazlim afiyet olsun . Masallah okadar spora tost falan kalmaz . Takimda en guzel spor yapan sensin rakibem masallah.
Damla eve gec diyete basla cok saldin sennn !
Seum balim ozel olmazssa esin ne is yapiyor kuzum . Havalar sogumadiysa al oglani cik disari :)Günaydın canlar naz bende senin gibiyim haftasonlarını hiç sevmiyorum daha önce de dertlenmiştim ya herkesin eşi evde bizim oğlan 7de kalkıyor kös kös oturuyoruz evde. havalar da hala tam soğumadı insanın siniri bozuluyor yapacak birşey yok
Ben severim ama.kocam sadece pazar evde ama yayılıyor kanepede onu getir şunu götür.çok yoruyor beni evde olduğumuzda...pofff...ama yine de evde olsun isterim...Günaydın canlar naz bende senin gibiyim haftasonlarını hiç sevmiyorum daha önce de dertlenmiştim ya herkesin eşi evde bizim oğlan 7de kalkıyor kös kös oturuyoruz evde. havalar da hala tam soğumadı insanın siniri bozuluyor yapacak birşey yok
Günaydın canlar naz bende senin gibiyim haftasonlarını hiç sevmiyorum daha önce de dertlenmiştim ya herkesin eşi evde bizim oğlan 7de kalkıyor kös kös oturuyoruz evde. havalar da hala tam soğumadı insanın siniri bozuluyor yapacak birşey yok
Günaydın canlar naz bende senin gibiyim haftasonlarını hiç sevmiyorum daha önce de dertlenmiştim ya herkesin eşi evde bizim oğlan 7de kalkıyor kös kös oturuyoruz evde. havalar da hala tam soğumadı insanın siniri bozuluyor yapacak birşey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?