Bugun kizimin ehliyet sinavi var ablalari , stres yapti iyce iyu kullaniyor aslinda ama bu stresdan eliayagina dolanirsa ne olur bilinmez . Hayirlisi bakalim .
Oyleden sonra onunla gidicem . Aksamada yemekli eltim gelicek .
Esimide is icin izmire yolladim hafta sonu yok .
günaydın güzeller
bedişim gelmiş hoşgelmiş
nazlım azmine hayranım senin
aeben ablam Allah yardımcısı olsun büyük bebenin :) bu lafı ne zaman duysam aklıma sen geliyosun.sen de atlayıp gelseydin ya izmir'e
aynurcum kaptancım günaydın
sabah sabah kalktım süpürge yaptım şimdi kahvaltı yapıyoruz. kardeşim gelicekti kahvaltıya hastalanmış gelmedi. o gelmişken pazara giderim diyordum benim pazar işi de yattı
İsleri erkenden bitirdin tabiki :)
İsleri erkenden bitirdin tabiki :)
Cocuklarin kucuk olmasinin en buyuk avantaji , butun isleri hizli gonzales modunda yapmak ....
Elif efenin kollarindan benim yerime birkere isirirmisin kiz ...
Ben de kızın yanında uzandım uyuması için daha 4dönüyor yatakta.elifim seni sallama işi çok kötü ya.bırakır bırakmaz kalkıyor dimi?ne garip.o kadar mı uyanık yatıyor
Vasss bir harfimi basima kakiyon kiz hahayy . İsim hafizam cok zayif elifim . Kodlayip bazan oyle ezberliyorum ..
pek iş yapmadım abla sabah kalkar kalkmaz süpürmüştüm ,çamaşırları topladım, kahvaltı yaptık o kadar
şimdi ikisi de uyudular tabi ege'yi bırakamıyorum bi yandan onu sallıyorum
ısırırım abla ama efe'yi değil
ege'yi
Vasss bir harfimi basima kakiyon kiz hahayy . İsim hafizam cok zayif elifim . Kodlayip bazan oyle ezberliyorum ..
Tum uykusu ayagindami geciyor ???? Eve salincak kursan yada kendi sallanan besik alsan bari bune boyle ..
benim ad unutulurmu ki hehe
ayağımda değil abla küçük beşik var salonda onda sallıyorum
isim hafızam benimde çok kötü unuturum hemen . ama senin adını hatırlıyorum
benim ad unutulurmu ki hehe
Bende arada bir bimdeki form cayi vede 5'1yerdeyi kullaniyorum ....Tünaydın herkese...bu saat oldu sadece 1 tane tuzsuz yumurta ve 1 adet yeşil elma yedim.,,sabah aç karına bitki çayımı içtim...diyet yaparken oluşan hazımsızlığı önlüyor...bbiberiye,funda,kekik,zahter,yeşil çay ve mate çayı karışımı..tavsiye ederim...
Yo aç kalıp zayıflayayıma hep karşıyımdır,sonuçta metabolizmayı çalıştırmak lazım..canım yemek istemedi kahvaltıyı pek sevmem oldum olası hep ayaküstü atıştırmalarla geçiştiririm..Bende arada bir bimdeki form cayi vede 5'1yerdeyi kullaniyorum ....
Pumpulum ac gezmek bazan kilo verdirmez canim ye bisiler ama diyetlik olsun ..
Elifin Seni iyi anlarim malum es durumlari benim halde senden fatkli degil hani ....
Hosgeldin melike neden olmasin :)selam .benide aranıza alırmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?