Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızına başarılar ablacığım İNŞALLAH geçer hayırlısıyla sınavını

günaydın elifçiğim sağol canım önümüzdeki yaza kadar çıtır anne olabilirm İNŞALLAH

İsleri erkenden bitirdin tabiki :)
Cocuklarin kucuk olmasinin en buyuk avantaji , butun isleri hizli gonzales modunda yapmak ....

Elif efenin kollarindan benim yerime birkere isirirmisin kiz ...

İsleri erkenden bitirdin tabiki :)
Cocuklarin kucuk olmasinin en buyuk avantaji , butun isleri hizli gonzales modunda yapmak ....

Elif efenin kollarindan benim yerime birkere isirirmisin kiz ...

pek iş yapmadım abla sabah kalkar kalkmaz süpürmüştüm ,çamaşırları topladım, kahvaltı yaptık o kadar

şimdi ikisi de uyudular tabi ege'yi bırakamıyorum bi yandan onu sallıyorum

ısırırım abla ama efe'yi değil ege'yi

Tatlişkolarrr ben de geldimmm.kızlar benim faceim yok.acaba insragramı olan varmı aranızda?özelden atalım adresleri 1 1mize

Ben de kızın yanında uzandım uyuması için daha 4dönüyor yatakta.elifim seni sallama işi çok kötü ya.bırakır bırakmaz kalkıyor dimi?ne garip.o kadar mı uyanık yatıyor

Ben de kızın yanında uzandım uyuması için daha 4dönüyor yatakta.elifim seni sallama işi çok kötü ya.bırakır bırakmaz kalkıyor dimi?ne garip.o kadar mı uyanık yatıyor

kuş uykusu diyorum ben buna abisi de böyleydi sallamayı bırakınca uyanırdı. 1 yaşından sonra sallayıp yatağına yatırıp uyumaya başlamıştı. nihayet 1,5 yaşından sonra da kendi kendine uyumayı öğrendi

Vasss bir harfimi basima kakiyon kiz hahayy . İsim hafizam cok zayif elifim . Kodlayip bazan oyle ezberliyorum ..

Tum uykusu ayagindami geciyor ???? Eve salincak kursan yada kendi sallanan besik alsan bari bune boyle ..

Vasss bir harfimi basima kakiyon kiz hahayy . İsim hafizam cok zayif elifim . Kodlayip bazan oyle ezberliyorum ..

Tum uykusu ayagindami geciyor ???? Eve salincak kursan yada kendi sallanan besik alsan bari bune boyle ..

ayağımda değil abla küçük beşik var salonda onda sallıyorum

isim hafızam benimde çok kötü unuturum hemen . ama senin adını hatırlıyorum

Damlam o dediginden bende yok hatta netle pek alakamda yok burasi disinda . Kizlar sayesinde burdaki nicimle bir fece acmistim . Sadece burdan birkac kisi oda .. Nazlim bijom falan var .. Elif nazlinin fecesi varsa sende arkadaslari aradindan eaben nicli benim eklermisin arkadasin olarak ?

ayağımda değil abla küçük beşik var salonda onda sallıyorum

isim hafızam benimde çok kötü unuturum hemen . ama senin adını hatırlıyorum
benim ad unutulurmu ki hehe

instagram bende de yok da face'e de eşimle beraber takılıyoruz genelde, kk'dan da haberi olmadığı için ekleyemem malesef abla (

girdim isminden, ordan da nazlışım adına baktım oğluna baktım maşallah çok tatlı

Tünaydın herkese...bu saat oldu sadece 1 tane tuzsuz yumurta ve 1 adet yeşil elma yedim.,,sabah aç karına bitki çayımı içtim...diyet yaparken oluşan hazımsızlığı önlüyor...bbiberiye,funda,kekik,zahter,yeşil çay ve mate çayı karışımı..tavsiye ederim...

Bende arada bir bimdeki form cayi vede 5'1yerdeyi kullaniyorum ....

Pumpulum ac gezmek bazan kilo verdirmez canim ye bisiler ama diyetlik olsun ..

Elifin Seni iyi anlarim malum es durumlari benim halde senden fatkli degil hani ....

Bende arada bir bimdeki form cayi vede 5'1yerdeyi kullaniyorum ....

Pumpulum ac gezmek bazan kilo verdirmez canim ye bisiler ama diyetlik olsun ..

Elifin Seni iyi anlarim malum es durumlari benim halde senden fatkli degil hani ....
Yo aç kalıp zayıflayayıma hep karşıyımdır,sonuçta metabolizmayı çalıştırmak lazım..canım yemek istemedi kahvaltıyı pek sevmem oldum olası hep ayaküstü atıştırmalarla geçiştiririm..

selam .benide aranıza alırmısınız
Hosgeldin melike neden olmasin :)
Gogo seni bize yonlendirmis .

Kendini biraz tanitirmisin ?

Bende tanitayim yaklasik6- 7 senedir buralardayim 39 yasinda 3 de cocuk pardon ergen annesiyim . Verecek cok bir kilom yok Buralarda olmak kilo almamayada fayda sagliyor :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…