Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar kardeş takım listesine bakarken ne görsem iyidir?bu hafta sonuç hazırlama sırası bizdeymişşşşş...nasıl olucak bu iş?ilk defa yapıcam çok heycanlıyım...

Biz hazırlayacaksak bizim birinci olmamız farz oldu

İyi geceler canlarım.ben uyusam iyi olacak.sakinleşdiricimi aldım gözlerim kapanıyor.hepinizi seviyoruuuum.yarın görüşürüz inşallah...

Damlam cezali takimlarin cezalari bittimiki sira bizde eminmisin ?

eşim ve ben akrebiz
İki akrep .... Nasil durumlar hanginiz baskin ? ....
Bedisle kocasida akrepti :)

Benim esimde ikizler yandim allah . Bazan iki kocali hurmuz oluyorum .cani sagolsun ..

Damlam bende baktim simdi evet sira bizde . İyiki bakmissin !

Gunaydin guzeller .

Bir pazarteside artiyla uyamayim yaaa ....
Gunduz cok az yiyip aksam yuklenince kilo aliyorum . Birde etle ekmegi beraber yiyince

Hadi bakalim bismillah haftaya :)

günaydın kızlar. bugün kendimi diyet için çook iyi hissediyorum.birinci olacağız inşallah buna inanıyorum.
Melikem tam damlanin istedigi gibi bir uyesin kiz hehe .
Gunaydin ....

Günaydın canlarım kuzularım....uyanmışsınız da gelmişsiniz çok şükür.evet ablam iki yeni üyemizin ikisi de tam benlik,hem motovasyonları yüksek,hem azimliler hem de enerjileri yüksek.Allah bozmasın inşallah.ben de ilkbaşladığımda böyleydim...çok mutluyum çok...kaynana sabahın köründe gelmiş,ben de mecburen kalktım yatağı falan toparladım.şimdi de işlere koyulmam gerek...görüşürü canlarımmm...

Günaydın herkese....bugün ablamla yeni evlenen kuzene gideceğiz inşallah abartmam yemeyi.... :) akşama veririm raporu...şimdiden kaçırırsam afola :)

günaydın güzeller benim oğlan 6:30da kalkıyor ne işi varsa sabahın köründe

kahvaltı yaptık babayı işe gönderdik geldik

dün sabah abartılı olmayan bir pazar kahvaltısının ardından saat 4 gibi gezmeye gittik. düğünü olan bir arkadaş vardı geçen ay evlendiler düğüne gidememiştik. orda kısır, salata, sütlü tatlı, börek yedik

en iyisi evden çıkmamak galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…