Bu dönemde benim iştahım kapanır 2-3 gün...sadece tatlı yemek isterim..kuru üzüm o yüzden...20 yılı bilfiil diyet yapmış ve çoğu seferinde başarmış biri olarak (hamilelikte 110 kilo oldum ,hamilelik diyabeti çıktığı için ve doğumdan 1,5 yıl sonra 59 olmuştum.)belli bir listeye bağlı olmak beni diyetten soğutuyor sabah kalktığımda bugün şunu yerim şunları yemem derim ve uygularım...bugün canım hiçbirşey yemek istemedi bende zorlamadım..yarın dengelerim aebenim... :)Pumpulum ayol menu hani ?
Bir kase yulaf bir kase yogurt tum menun. cikk olmamis . Senin menuler ya cok yada cok az . Ortasini bul bu isin :)
Bende akrebim üstelik yükselenimde akrep :)Evet pumpulum ,yoksam sendemi ?
çok teşekür ederiz... eşim hasta değil honeycim, annesini kaybetti malesef
saol aebenim şimdi eşyaları napıcaz derdine düştük o da üzüntüye üzüntü katıyor.. ne yapalım dünya böyle..
ben burçları pek bilmem sadece kendi burcumu biraz, bir de balıklar duygusaldır diye bilirim o kadar. o yüzden öyle demiştim. akrep nasıldır biliyorsan anlatsana biraz :)
haftaya ne gün yaz da es geçmeyelim aebenim..
bilmem bana öyle geldi. kendi kendime yazıp çiziyormuşum gibi. neyse damlacım teşekkürler.. istesem de giremem artık listeye zaten 5 ay falan gecmesi lazım. liste bahane kilo verelim yeter
Ne yaptigini bilen birine ancak afiyet olsun derim pumpulum :)Bu dönemde benim iştahım kapanır 2-3 gün...sadece tatlı yemek isterim..kuru üzüm o yüzden...20 yılı bilfiil diyet yapmış ve çoğu seferinde başarmış biri olarak (hamilelikte 110 kilo oldum ,hamilelik diyabeti çıktığı için ve doğumdan 1,5 yıl sonra 59 olmuştum.)belli bir listeye bağlı olmak beni diyetten soğutuyor sabah
kalktığımda bugün şunu yerim şunları yemem derim ve uygularım...bugün canım hiçbirşey yemek istemedi bende zorlamadım..yarın dengelerim aebenim... :)
Cifte kavrulmussun yani , hehe .Bende akrebim üstelik yükselenimde akrep :)
Menun cok guzel olmus honey tek nazarim meyven biraz fazla olusRaporum
Sabah
2 yumurta ile yulaf kepekli&peynirli omlet, salata (domates, salatalık, sogan, marul, dere otu, maydonoz, nane, sarmısak&zeytin) ve ayran.
Ögleden sonra
Balık ve salata (sogan).
Aksam
Cacık (salatalık, marul, dereotu, haslanmış tavuk gögsü)
Gün içinde 2 ceviz ve 2 hurma, birer porsiyon elma, armut ve
mandalina. 4 litre su içtim, 30
dk koşu bandında yurudum.
Menun cok guzel olmus honey tek nazarim meyven biraz fazla olus
eşim ve ben akrebizBijom cok zor anliyorum o esyalarda hep hatirasi vardir yakinlarintek ilac zaman .
Akreplere gelince , kadinla erkekde farkli diye biliyirum . Benimde tasidigim ve tasimadigim yonleri var burcumun .
İlk olarak
Ozelikle erkeklerinin cok kiskanc olduklari . Birde 6. Hisleri cok kuvvetlidir .karsindaki kisiligi
cozmeleri cok kolaydir . Girdikleri ortamlarda zamanla lider konumuna cikarlar istemeselerde. Elleri yeteneklidir . .Birde burclar icinde cinselligi temsil eder ... Bakislari cok delicidir icini okur . Ha birde akrepler icin soylenen bisi vardir kraldan cok Kralci olurlar . Bu bana uyuyor .bazan bir arkadasimin sorunu olsa o takibi birakir ama ben hala onun sorununu cozmeye calisirim ...
Birde su vardir, akrepler canini sana verecek kadar iyi bir dost , ama dusmanin olurasada yandin demektir .
Benim yukselende aslan sanirim yari akrep yari aslanim . Senin oglanin yukselenine bak o etkiloyor olabilir . Cocuklarin burc etkileri daha farli sanirim . Netden daha ayrinti bulabilirsin .
benimde akrep yükselenim oğlakBende akrebim üstelik yükselenimde akrep :)
Ok bitanem.yazarım hemen..Bizle kardes ol istersen püsküütede yaz onaylat
yok canım benim.olurmu hoç,hem 6.takımla hem de 4.takımla kardeş olalım.yoksa swetim benim ilk kardeş kaptanım...Damlam kiz swet duymasim bizim kardes takimimiz 6. Takimya :)Yinede yanlislik olmasin bir bak bakim takim eslesmasi vardi topigin birinde .
hayır güzelim o sana öyle gelmişdir.sen vakit buldukca gel.bak arada bana da yol gösteriyorsun,biliyorsun cahilim bu konu da yardımına ihtiyacım olur :) :) :)çok teşekür ederiz... eşim hasta değil honeycim, annesini kaybetti malesef
saol aebenim şimdi eşyaları napıcaz derdine düştük o da üzüntüye üzüntü katıyor.. ne yapalım dünya böyle..
ben burçları pek bilmem sadece kendi burcumu biraz, bir de balıklar duygusaldır diye bilirim o kadar. o yüzden öyle demiştim. akrep nasıldır biliyorsan anlatsana biraz :)
haftaya ne gün yaz da es geçmeyelim aebenim..
bilmem bana öyle geldi. kendi kendime yazıp çiziyormuşum gibi. neyse damlacım teşekkürler.. istesem de giremem artık listeye zaten 5 ay falan gecmesi lazım. liste bahane kilo verelim yeter
Menü super güzelim inşallah yarın kilon iner de rahatlarsın...gelmişken menü yazim..
hafiften duraklamaya girdim 1 haftadır falan. reglden mi yoksa gercek duraklama mı bilmiyorum ama bugün daha bir dikkat ettim.
saf protein günümdü
sabah: 2 yumurtalı omlet, peynir, karışık bitki çayı kendim demledim (hibiskus, tane karabiber, yeşil çay, cubuk tarcın)
öğlen: yagsız ızgara tavuk gogsu, yogurt
akşam: yogurt+tarcın+kepek+tatlandırıcı karışımı
3 litreye yakın da su
bakalım yarın tartı ne diyecek..
bu arada bu haftaki sonuclarınız cok güzeldi. tebrik ediyorum aynen devamını diliyorum...
Supersin güzelim.hem de süt veriyorsun.demekki bizden bir tık öndesin.hadi bakalım arzummm gitsin kilolarrr...Raporum
Sabah
2 yumurta ile yulaf kepekli&peynirli omlet, salata (domates, salatalık, sogan, marul, dere otu, maydonoz, nane, sarmısak&zeytin) ve ayran.
Ögleden sonra
Balık ve salata (sogan).
Aksam
Cacık (salatalık, marul, dereotu, haslanmış tavuk gögsü)
Gün içinde 2 ceviz ve 2 hurma, birer porsiyon elma, armut ve mandalina. 4 litre su içtim, 30 dk koşu bandında yurudum.
Melikemmmm rapoe vermeyi unutma güzelim..benimde akrep yükselenim oğlak
Supersin güzelim.hem de süt veriyorsun.demekki bizden bir tık öndesin.hadi bakalım arzummm gitsin kilolarrr...
Hayır canım hiç kalabalık deyil.gayet sağlıklı menün.meyven de 3porsiyon yani limiti aşmamışsın bana göre.zamanla azaltırsın.daha ilk başdan öyle herşeyi azaltmak herşeyden kısmak yok.Guzel gecti gunum. Bekledigim kadar halsiz kalmadım. Gerci arkadasların menülerini görünce benimki oldukça kalabalık duruyor ama saglıklı oldugunu düşünüyorum. Bu arada dana ve tavuk kıymadan köfte yapıp buzdolabına koydum. Özellikle öglenleri yemek işi böylece pratik oluyor.
Sana da masallah. Yogun bir günün ardından hala buraya vakit ve enerjin var
Hayır canım hiç kalabalık deyil.gayet sağlıklı menün.meyven de 3porsiyon yani limiti aşmamışsın bana göre.zamanla azaltırsın.daha ilk başdan öyle herşeyi azaltmak herşeyden kısmak yok.
evet güzelim.kızlar geldiyi sürece ben de burda olmaya çalışırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?