Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Pumpulum ayol menu hani ?
Bir kase yulaf bir kase yogurt tum menun. cikk olmamis . Senin menuler ya cok yada cok az . Ortasini bul bu isin :)
Bu dönemde benim iştahım kapanır 2-3 gün...sadece tatlı yemek isterim..kuru üzüm o yüzden...20 yılı bilfiil diyet yapmış ve çoğu seferinde başarmış biri olarak (hamilelikte 110 kilo oldum ,hamilelik diyabeti çıktığı için ve doğumdan 1,5 yıl sonra 59 olmuştum.)belli bir listeye bağlı olmak beni diyetten soğutuyor sabah kalktığımda bugün şunu yerim şunları yemem derim ve uygularım...bugün canım hiçbirşey yemek istemedi bende zorlamadım..yarın dengelerim aebenim... :)

Konuyu bilmedigimden rahatsız sandım canım. Allah tahmet eylesin nur içinde yatsın, sızlere de sabır versin canım.

Raporum

Sabah
2 yumurta ile yulaf kepekli&peynirli omlet, salata (domates, salatalık, sogan, marul, dere otu, maydonoz, nane, sarmısak&zeytin) ve ayran.

Ögleden sonra

Balık ve salata (sogan).

Aksam

Cacık (salatalık, marul, dereotu, haslanmış tavuk gögsü)

Gün içinde 2 ceviz ve 2 hurma, birer porsiyon elma, armut ve mandalina. 4 litre su içtim, 30 dk koşu bandında yurudum.

Ne yaptigini bilen birine ancak afiyet olsun derim pumpulum :)
Kafana koydunsa bitmistir okadar :)

Menun cok guzel olmus honey tek nazarim meyven biraz fazla olus

eşim ve ben akrebiz

Amannn Allahımmm akrepler sarmış burayıııı.herkes akrepmişşş...yok mu burada bir teraziiii?

Bizle kardes ol istersen püsküütede yaz onaylat
Ok bitanem.yazarım hemen..
Damlam kiz swet duymasim bizim kardes takimimiz 6. Takimya :)Yinede yanlislik olmasin bir bak bakim takim eslesmasi vardi topigin birinde .
yok canım benim.olurmu hoç,hem 6.takımla hem de 4.takımla kardeş olalım.yoksa swetim benim ilk kardeş kaptanım...

hayır güzelim o sana öyle gelmişdir.sen vakit buldukca gel.bak arada bana da yol gösteriyorsun,biliyorsun cahilim bu konu da yardımına ihtiyacım olur :) :) :)
Menü super güzelim inşallah yarın kilon iner de rahatlarsın...

Supersin güzelim.hem de süt veriyorsun.demekki bizden bir tık öndesin.hadi bakalım arzummm gitsin kilolarrr...

Aydasumu gördüm aşağıda amma kaçtı gitti.ne yapıyor ne ediyorsun güzelim.

Supersin güzelim.hem de süt veriyorsun.demekki bizden bir tık öndesin.hadi bakalım arzummm gitsin kilolarrr...

Guzel gecti gunum. Bekledigim kadar halsiz kalmadım. Gerci arkadasların menülerini görünce benimki oldukça kalabalık duruyor ama saglıklı oldugunu düşünüyorum. Bu arada dana ve tavuk kıymadan köfte yapıp buzdolabına koydum. Özellikle öglenleri yemek işi böylece pratik oluyor.

Sana da masallah. Yogun bir günün ardından hala buraya vakit ve enerjin var

Hayır canım hiç kalabalık deyil.gayet sağlıklı menün.meyven de 3porsiyon yani limiti aşmamışsın bana göre.zamanla azaltırsın.daha ilk başdan öyle herşeyi azaltmak herşeyden kısmak yok.
evet güzelim.kızlar geldiyi sürece ben de burda olmaya çalışırım.

Kızlar kardeş takım listesine bakarken ne görsem iyidir?bu hafta sonuç hazırlama sırası bizdeymişşşşş...nasıl olucak bu iş?ilk defa yapıcam çok heycanlıyım...

Arkadasların cogu hedef kilosuna ulastı ya da yakın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…