Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hoş geldin canımcım...senden de en az zayıfolcam kadar iyi bir performans bekliyoruz...

canım
boy: 1.63
başlangıç kilom: 64.2
hdef kilom: 54

bu şekilde doldurdum başka ne yapmam gerek

Yeniden hoş geldin canım. Katıldıgın gün çok ideal oldu. Bu kilonu baslangıc alacagız.

Takımda mumkün oldugunca paylaşım yapmak, her aksam (olmazsa ertesi sabah) gun içinde ne yeyip içtigimizi hangi sporu ne kadar yaptıgımızı yazmak ve cuma günü öglen 12 ye kadar kilo bildirimi yapmak önemli kurallarımız arasında.

Birbirimizin menülerine de yorum yapar, elden geldigince yardımcı olmaya calışırız

Ama bie çözüm önerisiyle gitmek lazım. Bu olmuyor ama bakın sunu yapabiliriz demek lazım. Var mı bir fikri olan?
Benim var zaten.böyle yapalım.evet 2hafta olsun mutlaka deneme süresi,tamam cumartesi geldi diyelim 3hafta sonra listeye girsin,ama ilk kilo olarak takıma geldiyi günki kilo baz alınmalı...ilk cuma bildirimi deyil

Benim var zaten.böyle yapalım.evet 2hafta olsun mutlaka deneme süresi,tamam cumartesi geldi diyelim 3hafta sonra listeye girsin,ama ilk kilo olarak takıma geldiyi günki kilo baz alınmalı...ilk cuma bildirimi deyil

Tamam da canım bu cuma gününun ilk kilo olarak belirlenmesinin nedeni üyenin kilosunun kaça bölünecegi konusundaki ayrımı ortadan kaldırmaktı.

Şimdi yarın takıma gelenin de haftaya persembe gelenin de ilk kilosu 3 e bölünecek bu durumda. Yani problem aynen devam ediyor...

Kızzzz ne alınıyon...zaten kafam şiş karpuz gibu...arada unutmuşum cevaplamayı...bi de başka takımları eleştirmeyelim lütfen...problem yaşanır sonra...bu da benim ennnnn son istediyim şey...
eleştirmedim aynurum şaşırdım
çünkü 5.takım gözde bir takım olunca şaşırttı beni sadece

Bak canım yanlış anlamışsın sen olayı.yeni kurallara göre bu çarşanba gelenin ilk kilosu olarak ilk cuma listeye girmeden bildirdiyi kilo olacak.ve ondan 2etap sonrakı etapda listeye girecek.ve sonuç ikiye bölünecek.ben de diyorum ki deneme haftası yine iki olsun ama ilk kilosu olarak çarşanba günü geldiyi kiloyu baz alalım.ve listeye yine 2etap sonra girsin ama ilk kilosu ilk geldiyi günki kilosu olsun...anlata bildimmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…