Kızlar yüzdeyi kontrol edin..
Hoş geldin canım
İlk sayfada formumuz var. Doldur, seni daha yakından tanıyalım
Hoş geldin canım
İlk sayfada formumuz var. Doldur, seni daha yakından tanıyalım
Hoş geldin canımcım...senden de en az zayıfolcam kadar iyi bir performans bekliyoruz...merhaba kaptanım ben de bu gruba dahil olmak istiyorum zayıfolucam arkadaş burada sizin yardımcı olacağını bu gruptaki arkadaşların çok destek olacağını söyledi ben de yeni üye oldum desteğinizi bekliyorum kaptanım
Bahardan beklenen cevap geldi.o da sweete bırakmış...
Orda farklı sorularımız da var.cevaplarsan memnun oluruz...canım
boy: 1.63
başlangıç kilom: 64.2
hdef kilom: 54
bu şekilde doldurdum başka ne yapmam gerek
Getireceyim mutlaka...kesin deyişiklik olmalı,böyle haksızlık olmuş oluyor...Tamam son halini paylaştık o zaman canım. Sen bu ilk kilo olayını bir dile getirsen. Bakalım bir degişiklige gidilebilir mi...
tamam şuan derse girmem gerek akşam boşluğumda cevaplayayım kaptan öpüldünüz...Orda farklı sorularımız da var.cevaplarsan memnun oluruz...
Tamam canım...tamam şuan derse girmem gerek akşam boşluğumda cevaplayayım kaptan öpüldünüz...
canım
boy: 1.63
başlangıç kilom: 64.2
hdef kilom: 54
bu şekilde doldurdum başka ne yapmam gerek
Getireceyim mutlaka...kesin deyişiklik olmalı,böyle haksızlık olmuş oluyor...
aaaaa bana cevapta vermiyorlar
Kızzzz ne alınıyon...zaten kafam şiş karpuz gibu...arada unutmuşum cevaplamayı...bi de başka takımları eleştirmeyelim lütfen...problem yaşanır sonra...bu da benim ennnnn son istediyim şey...aaaaa bana cevapta vermiyorlar
Benim var zaten.böyle yapalım.evet 2hafta olsun mutlaka deneme süresi,tamam cumartesi geldi diyelim 3hafta sonra listeye girsin,ama ilk kilo olarak takıma geldiyi günki kilo baz alınmalı...ilk cuma bildirimi deyilAma bie çözüm önerisiyle gitmek lazım. Bu olmuyor ama bakın sunu yapabiliriz demek lazım. Var mı bir fikri olan?
Benim var zaten.böyle yapalım.evet 2hafta olsun mutlaka deneme süresi,tamam cumartesi geldi diyelim 3hafta sonra listeye girsin,ama ilk kilo olarak takıma geldiyi günki kilo baz alınmalı...ilk cuma bildirimi deyil
eleştirmedim aynurum şaşırdımKızzzz ne alınıyon...zaten kafam şiş karpuz gibu...arada unutmuşum cevaplamayı...bi de başka takımları eleştirmeyelim lütfen...problem yaşanır sonra...bu da benim ennnnn son istediyim şey...
Bak canım yanlış anlamışsın sen olayı.yeni kurallara göre bu çarşanba gelenin ilk kilosu olarak ilk cuma listeye girmeden bildirdiyi kilo olacak.ve ondan 2etap sonrakı etapda listeye girecek.ve sonuç ikiye bölünecek.ben de diyorum ki deneme haftası yine iki olsun ama ilk kilosu olarak çarşanba günü geldiyi kiloyu baz alalım.ve listeye yine 2etap sonra girsin ama ilk kilosu ilk geldiyi günki kilosu olsun...anlata bildimmi?Tamam da canım bu cuma gününun ilk kilo olarak belirlenmesinin nedeni üyenin kilosunun kaça bölünecegi konusundaki ayrımı ortadan kaldırmaktı.
Şimdi yarın takıma gelenin de haftaya persembe gelenin de ilk kilosu 3 e bölünecek bu durumda. Yani problem aynen devam ediyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?