Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ya da şöyle bi şey ola bilir ilk cumaya kadar yeni arkadaş rapor falan vermez,sadece bizi izler,konuşuruz ve cuma kilosunu bildirerek başlar...ama o da olmaz.çünki takıma gelen motivasyonlu biri hemen diyete başlamak ister...

Tamam anlıyorum seni. Ama adil olmuyor yine. Sen şu ornek üzerinde yanıtla soruyu. O zaman adaletsiz oldugunu anlayacaksın bu önerinin de.
Diyelim bizim takıma 2 üye girdi. Biri cumartesi digeri persembe girdi. İkisi de 2 hafta sonra listeye girecek. Bunların ilk kilosunu geldikleri gün alırsan, listede kaça böleceksin yüzdelerini?

2 ye bölsen persembe gelen için tamam olabilir ama cumartesi gelen neredeyse 3 haftadır yarısıyor. Adil olmaz. 3 e bölsen persembe gelen 2 haftadır yarısıyor, yine adil olmaz.

Canım sen istiyorsan bu konuyu paylaşıma tası. Biz bir çözüm bulamadık ama bu da adil olmuyor. Hep beraber bir çözüm bulalım diye.

Biz takım olarak iyiyiz şuan. Yeni üyemiz de bugun geldi. Sıkıntı olmayacak. Bundan sonra da cumaya dogru davet etmeye calışalım...

Ama düşünsene şimdi de öyle.benim dediyim yöntemle en azından ilk hafta verilen kilo kayb olmayacak arada...

Bir de swet esnayı listeye eklemek için onay verdi.ama onu zora sokmamak için düşündüm ki öyle kalsın liste.lakin esmam da sağolsun olgun karşıladı.sence doğru mu yaptım?

Canım yardımcım hemen esma konusunda fikrini paylaş.6ya az kaldı.swet bize birakti karari

Paylaşımdakı o sorun boşuna çıkmış zaten güzelim.sadece listeyi yapan arkadaş şimdi ki kuralı anlamamış...bizim sorun tamamen farklıydı...

bugun menum
ara
2bardak ılık lımonlu su
sabah
kıymalı yumurta yarım dılım ekmek
öglen mısafırlık
komsumun ısrarlarına dayanamadım bır kasık pılav
haslanmıs tavuk
salata
aksam
hafıf gecıstırecegım
su tamamlanacak ıkı bardak yesıl cay ıcecegım ıp atlama mekık leslıe abla yuruyus

Bi iki kaşık pilavla bi şey olmaz kuzum.yanlış yönlendirmek istemem ama ben pilav da yedim makarna da ama 3 5 kaşık..yine de zayıfladım...sen de super gidiyorsun.e sizin gibi bu işi ciddiye alan üyeler olunca biz kaptanlara da böyle ciddi olmak düşüyor hayatım...

canım
boy: 1.63
başlangıç kilom: 64.2
hdef kilom: 54

bu şekilde doldurdum başka ne yapmam gerek

hoşgeldin canım, en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde hedefine ulaşırsın inşallah

Hoş geldin canımcım...senden de en az zayıfolcam kadar iyi bir performans bekliyoruz...

nasıl sevindim bilemezsin , bu sabah tartıya çıktım, tabi pijama vs. olmadan ve sonuç çok mutlu etti beni, en çokta size mahçub olmayacağıma tabiki...

Menüm

Sabah:zencefil,zerdeçal ve tarçınlı yoğurt

Ara:2 küçük kurabiye

Öğle:elma,1 kase tarhana çorbası

Ara:1 bardak kefir

Akşam:1 tabak Yoğurtlu ıspanak,yeşil salata

Hepinizi tebrik ediyorum verdiğiniz kilolardan ötürü

Sabah:1haşlanmış yumurta,1 dilim hellim peyniri,5 zeytin,2 etimek,bitki çayı

Ara:1 muz,1 bardak süt

Ara:1 avuç leblebi,5 badem

Akşam: 1 kase tarhana çorbası,8 kaşık zeytinyağlı yeşil fasülye,3 kaşık yoğurt,salata

Ara:yeşilçay

Su:3 ltye tamamlanacak

Spor:40 dk yürüyüş
Jillian 7/30
Mari winsor 5/30

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…