Aydasum bitanem sen pcdeysen sen bak bi kaçıncı etapda ksç kiloyla ayrılmışsın?ben tel.deyim.bakamazsan.arzum geldiyinde didikler geçmişi.konuşuruz senle.sen de çok disiplinlisin...aynen 7.takıma yakışır bi üyesin...tebrık edıyorum arkadaslar ıkıncılıgınızı...
damla senı de ayrı tebrık edıyorum ben ızne ayrıldıgımda takım bu halde degıldı masallah emek vermıssınız hepınız harıkasınız...
Kılo vermek ıstemezmıyım damlacım tabıkı ıstıyorum ama demıstım ya gıderken herseyden soyutlucam bıse dusunmucem dıye oyle de oldu annem geldı gıttı ozledıgımız ne varsa pısırdık yedık su bu derken bıraktıgım kıloda degılım, bu sekılde gerı donersem takımın yuzdesını dusururum demı yanlıs bılmıyorum
sen bı bak canım zahmet olmazsa benım durumuma yuzdeyı dusurmeyeceksem haftaya cuma geleyım yok dusureceksem eskı kıloma geleyım ole gıreyım takıma tekrar ne dersın
o kadar azımlı arkadaslar var kı basarmamak ımkansız sanırım
aeben ablam gecmısı okudum ama gozden kacırmıs olabılırım nasılsın gorusmeyelı
sosyalfen basınız sagolsun genc olum en zoru, Rabbım aılesıne sabır versın mekanını cennet eylesın...
Şu kaçsın bitanem?damlacım baktım sımdı
385. etapta 85.5 kılo ıle ayrılmısım
suan kı kılom bu degıl yalnız
sen musaıt olunca aydınlat benı
Dur bi hesap kitap yapayımbi bes kilo kadar eklendi ustune damlacim
suan regl donemndeyim net degilim
napayim eski kiloma donup oyle de gelebilirim takimi etkilemesin de
bu kadar guzelken hersey
Öylen çok olmuş canım ya.nasıl hazm ettin o kadar yemeyi...herkese iyi akşamlar, harika bir etabı daha geride bıraktık. Hepimizi tebrik ediyorum.
Bugünki menümüde paylaşayım
Sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmeği
1 kk peynir
4 zeytin
Domates,salatalık,maydanoz
1 şekersiz çay
Öğlen:
1 tane yaprak sarma
Akşam:
Et sote
Salata
yoğurt
17800 adım atmışım 2 lt su içtimyeşil çay içerim birde bu kadarcık :)
Seni burda gördüyüme çok mutluyum...hakikaten tam da 7.takıma yakışır bi üyesin canımmm...yarından aramızdasınnnn...o güzel menülerinle...aynen damlacim yatin basliyorum zatn
liste sorun degil
Hem de çok iyi gelmişdi ama 3mesaj ve buhar oldu gitti...paylaşlma baktın mı?svet super bi şey önerdi.İyi akşamlar Aynur un fıstıkları
Angel canımSerbest olan besinlerde ölçüp biçme güzelim. Ye doyana kadar. 3 kaşık 5 kaşık demene gerek yok
Kuduzfare vardı, 2 gun önce gelmişti. O da yok sanırım.
Hem de çok iyi gelmişdi ama 3mesaj ve buhar oldu gitti...paylaşlma baktın mı?svet super bi şey önerdi.
yok o gayet fit gerçi kendi 3 4 kilo vermek istiyo ama ona o bişe değil istese 10 günde bile verr maşallahh çok azimliO da gelseydi takımaGerci artık yoktur fazla kilosu, 30 verdigine göre. Masallah
Ne oldu sosyalim.nazara mı geldin?kızlar inanın yazmamıı gerektirecek menüm yokk bana 1 2 gün müsade edinn
Nasıl anlamadım? Birsey yemedin mi çok mu kaçırdın?kızlar inanın yazmamıı gerektirecek menüm yokk bana 1 2 gün müsade edinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?