Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

tebrık edıyorum arkadaslar ıkıncılıgınızı...

damla senı de ayrı tebrık edıyorum ben ızne ayrıldıgımda takım bu halde degıldı masallah emek vermıssınız hepınız harıkasınız...
Kılo vermek ıstemezmıyım damlacım tabıkı ıstıyorum ama demıstım ya gıderken herseyden soyutlucam bıse dusunmucem dıye oyle de oldu annem geldı gıttı ozledıgımız ne varsa pısırdık yedık su bu derken bıraktıgım kıloda degılım, bu sekılde gerı donersem takımın yuzdesını dusururum demı yanlıs bılmıyorum
sen bı bak canım zahmet olmazsa benım durumuma yuzdeyı dusurmeyeceksem haftaya cuma geleyım yok dusureceksem eskı kıloma geleyım ole gıreyım takıma tekrar ne dersın

o kadar azımlı arkadaslar var kı basarmamak ımkansız sanırım

aeben ablam gecmısı okudum ama gozden kacırmıs olabılırım nasılsın gorusmeyelı

sosyalfen basınız sagolsun genc olum en zoru, Rabbım aılesıne sabır versın mekanını cennet eylesın...

Aydasum bitanem sen pcdeysen sen bak bi kaçıncı etapda ksç kiloyla ayrılmışsın?ben tel.deyim.bakamazsan.arzum geldiyinde didikler geçmişi.konuşuruz senle.sen de çok disiplinlisin...aynen 7.takıma yakışır bi üyesin...

damlacım baktım sımdı
385. etapta 85.5 kılo ıle ayrılmısım
suan kı kılom bu degıl yalnız
sen musaıt olunca aydınlat benı

bi bes kilo kadar eklendi ustune damlacim
suan regl donemndeyim net degilim
napayim eski kiloma donup oyle de gelebilirim takimi etkilemesin de
bu kadar guzelken hersey

Yaklaşık -0.64 gibi bir şey çıkıyor canım.sen yarından başla bi güzel diyetino yapmaya...duruma göre ilk fırsatda listeye ekleriz.

herkese iyi akşamlar, harika bir etabı daha geride bıraktık. Hepimizi tebrik ediyorum.

Bugünki menümüde paylaşayım

Sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmeği
1 kk peynir
4 zeytin
Domates,salatalık,maydanoz
1 şekersiz çay

Öğlen:
1 tane yaprak sarma

Akşam:
Et sote
Salata
yoğurt

17800 adım atmışım 2 lt su içtim yeşil çay içerim birde bu kadarcık :)

Öylen çok olmuş canım ya.nasıl hazm ettin o kadar yemeyi...

İyi akşamlar Aynur un fıstıkları

Angel canım Serbest olan besinlerde ölçüp biçme güzelim. Ye doyana kadar. 3 kaşık 5 kaşık demene gerek yok

Kuduzfare vardı, 2 gun önce gelmişti. O da yok sanırım.

Hem de çok iyi gelmişdi ama 3mesaj ve buhar oldu gitti...paylaşlma baktın mı?svet super bi şey önerdi.

Raporum
Sabah
Salata (yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık, biber, marul, yeşil sogan, kuru sogan, dereotu ve maydanoz) ve sut.

Ogleden sonra (kaçırdım ögünü bugun)
Sut, 2 kuru incir ve 3 ceviz

Aksam
Adana kebap, salatalar (sogan, domates ve köz sogan) ve ayran (dısarıdan söyledim, ekmeksiz)

30 dk yürüdüm, leslie 5 mil yaptım ve 4 litre su içtim.

Raporum.

12.00 2dilim ekmek,peynir.salata,1dilim salam,yeşil çay

Yeşil çay

18.00 buharda tavuklu patatesli yemek,salata,pul bib.li,naneli ayran,2dilim ekmek

yeşil çay 3hurma

1.5 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…