Sweetin verdiyi öneri nasıl?Nasıl anlamadım? Birsey yemedin mi çok mu kaçırdın?
Şimdi gördüm canım.çok iyi ifade etmişsin...Aynur okudum canım. Güzel çözüm bulmuş. Ben de görüşümü yazdım.
Gerçek hayatta nasıl biri olduğunu merak ediyorum senin...Aynı anda yazmışız
Şimdi gördüm canım.çok iyi ifade etmişsin...
Ahhhhh keşke kahvaltı yapsaydın...Sabah yine bir sey yiyemedin
Oglen et doner salata ve ayran
4 gibi yarim greyfurt ve bir bardak sut
Aksam da bir tane mercimekli kofte ve tursu ayran
4km yurudum jillian yapicam bi de
Gerçek hayatta nasıl biri olduğunu merak ediyorum senin...
Yapamadim ya oglene kadar su ictim ancaAhhhhh keşke kahvaltı yapsaydın...
Sabah yine bir sey yiyemedin
Oglen et doner salata ve ayran
4 gibi yarim greyfurt ve bir bardak sut
Aksam da bir tane mercimekli kofte ve tursu ayran
4km yurudum jillian yapicam bi de
Evvet dibine kadar haklısın.o hiç benim aklıma gelmemişdi...tabi ya bireysel sıralamayı da etkiler...Kili terazide 80 görünce, kilosu 80 diyorlar. Ama ilk hafta verdigi 3 kiloya, o yag degil odemdir sayılmaz diyorlar
Şimdiye kadar bireysel sıralama listesi hep böyle hazırlanmış. E bundan sonra o listede asagı sırada kalacak arkadaşlara haksızlık degil mi...
Yine doktora gidicem diye yemedim aslında. Öğrenciler bir sürü pasta börek çörek yapmışlardı. Çok ısrar ettikleri için en masumunu yedim mecburen.Öylen çok olmuş canım ya.nasıl hazm ettin o kadar yemeyi...
Kizlar birşey soracagim bugün komsular boşuna veriyorsun hemen geri bütün kilolari geri alacaksin diyorlar buradaki bazi konuşmalardan dolayida soruyum vermeye cabaladigimiz kilolar hemen gelecek mi
Birde menüyü paylastiktan sonra bazen birşeyler atistiriyorum mesala 2 kofte 2 mandalina yedim bunun gibi yalan soyluyormusum gibi geldi yazmak istedim
So
Bence hiç dikkate bile alma. Kendini tutmasını bildiğin sürece neden alasın ki ? Banada akupunktura gidiyorum diye iki katını geri alacaksın diyolar ama duymuyorum bileKizlar birşey soracagim bugün komsular boşuna veriyorsun hemen geri bütün kilolari geri alacaksin diyorlar buradaki bazi konuşmalardan dolayida soruyum vermeye cabaladigimiz kilolar hemen gelecek mi
Birde menüyü paylastiktan sonra bazen birşeyler atistiriyorum mesala 2 kofte 2 mandalina yedim bunun gibi yalan soyluyormusum gibi geldi yazmak istedim
So
Atıştırdırdıklarını da yaz kuzum...ben 5aydır koruyorum canım.o söyleninenleri takma...Kizlar birşey soracagim bugün komsular boşuna veriyorsun hemen geri bütün kilolari geri alacaksin diyorlar buradaki bazi konuşmalardan dolayida soruyum vermeye cabaladigimiz kilolar hemen gelecek mi
So
Evvet dibine kadar haklısın.o hiç benim aklıma gelmemişdi...tabi ya bireysel sıralamayı da etkiler...
diğer konuda da görmüyomusun hiç yorum yapmadım orda da...kilo vermek önemli deyip duruyorlar,ne demek istediyimi anlamıyorlar...ama çok şükür sweet anladı ve hakketen iyi çözüm buldu...
Bugün çok israr ettiler bu kadar gelmişken dönmem dedim yolumdanCanım sen o arkadasları dinleme. Herkesin bunyesi farklı. Bir de kadınlar arasında cekememezlik/kıskanclık çok oluyor. Kendileri basaramadıgı için seni de vazgecirmeye calışıyorlar.
Sen ac kalmıyorsun, yediklerine dikkat ediyorsun. Daha da önemlisi artık spor yapıyorsun. Hayatındaki bu degişiklikleri korudugun surece almazsın
Aksam yaptıgın "kaçamakları da" yedikçe yaz buraya:)
Banada 10 kilo birden alacaksin dediBence hiç dikkate bile alma. Kendini tutmasını bildiğin sürece neden alasın ki ? Banada akupunktura gidiyorum diye iki katını geri alacaksın diyolar ama duymuyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?