Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sabah yine bir sey yiyemedin
Oglen et doner salata ve ayran
4 gibi yarim greyfurt ve bir bardak sut
Aksam da bir tane mercimekli kofte ve tursu ayran
4km yurudum jillian yapicam bi de

Şimdi gördüm canım.çok iyi ifade etmişsin...

Kişi terazide 80 görünce, kilosu 80 diyorlar. Ama ilk hafta verdigi 3 kiloya, o yag degil odemdir sayılmaz diyorlar

Şimdiye kadar bireysel sıralama listesi hep böyle hazırlanmış. E bundan sonra o listede asagı sırada kalacak arkadaşlara haksızlık degil mi...

Kizlar birşey soracagim bugün komsular boşuna veriyorsun hemen geri bütün kilolari geri alacaksin diyorlar buradaki bazi konuşmalardan dolayida soruyum vermeye cabaladigimiz kilolar hemen gelecek mi

Birde menüyü paylastiktan sonra bazen birşeyler atistiriyorum mesala 2 kofte 2 mandalina yedim bunun gibi yalan soyluyormusum gibi geldi yazmak istedim
So

Evvet dibine kadar haklısın.o hiç benim aklıma gelmemişdi...tabi ya bireysel sıralamayı da etkiler...
diğer konuda da görmüyomusun hiç yorum yapmadım orda da...kilo vermek önemli deyip duruyorlar,ne demek istediyimi anlamıyorlar...ama çok şükür sweet anladı ve hakketen iyi çözüm buldu...

Canım sen o arkadasları dinleme. Herkesin bunyesi farklı. Bir de kadınlar arasında cekememezlik/kıskanclık çok oluyor. Kendileri basaramadıgı için seni de vazgecirmeye calışıyorlar.

Sen ac kalmıyorsun, yediklerine dikkat ediyorsun. Daha da önemlisi artık spor yapıyorsun. Hayatındaki bu degişiklikleri korudugun surece almazsın

Aksam yaptıgın "kaçamakları da" yedikçe yaz buraya:)

Bence hiç dikkate bile alma. Kendini tutmasını bildiğin sürece neden alasın ki ? Banada akupunktura gidiyorum diye iki katını geri alacaksın diyolar ama duymuyorum bile

Atıştırdırdıklarını da yaz kuzum...ben 5aydır koruyorum canım.o söyleninenleri takma...

Yazdım canım işte ben bireysel sıralama olayını

Bugün çok israr ettiler bu kadar gelmişken dönmem dedim yolumdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…