- 25 Ekim 2014
- 2.391
- 2.220
- 163
Bugün çok israr ettiler bu kadar gelmişken dönmem dedim yolumdan
Değiştiremem miKIZLAR UNUTTUNUZ GALİBA BU HAFTAKI HEFEFLER ZATEN HAZIRDI. ..AYBAŞINDA YAPMIŞTIK YA...
Maaaalesef esmammmm....Değiştiremem mi
KIZLAR UNUTTUNUZ GALİBA BU HAFTAKI HEFEFLER ZATEN HAZIRDI. ..AYBAŞINDA YAPMIŞTIK YA...
Benimki cahil cesareti 58Ben 60 demişim daha önce. 1.7 vermem lazım. Zor
Benimki cahil cesareti 58
haklısın sen gene basarırsında ben ımkansızBiz şimdiden cezamıza razı olalım canım
Uyumaaaa...Ben uyuyayım. Tatlı ruyalar güzeller
E sen de vere bileceyin en iyi kiloyu ver güzelim...haklısın sen gene basarırsında ben ımkansız
honeyimm ne diyimm gözümsünnn resmen kadınlar kıskançlıktann öyle şeyler diyolar ben hamilelik dışında kolay kolay kilo almam mesala hemde canavar gibi bir yemeyle veriyim kilolarımı inşallah 3. gebeliğe kadar fit gezicemmm ayyy aşka geldim yineeeCanım sen o arkadasları dinleme. Herkesin bunyesi farklı. Bir de kadınlar arasında cekememezlik/kıskanclık çok oluyor. Kendileri basaramadıgı için seni de vazgecirmeye calışıyorlar.
Sen ac kalmıyorsun, yediklerine dikkat ediyorsun. Daha da önemlisi artık spor yapıyorsun. Hayatındaki bu degişiklikleri korudugun surece almazsın
Aksam yaptıgın "kaçamakları da" yedikçe yaz buraya:)
Demek ki doğru yoldasın :)bu arada size eşimin 3 kilo verdikten sonraki tepkilerini söyleyimde gülün.
1.canım çok zayıfladın bence bu halin ideal
2.bebeğimiz sütsüz kalacak zaten kansızsın al şu sulandırılmış bir bardak pekmezide iç
3.ağzın oruçken bile kokmazdı şimdi kokuyo demekki sen aç geziyosunn bakk sinirleniyorumm
bakalım 5 kilo daha vereyim o zaman ne diyecek yazıcam buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?