Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bugün çok israr ettiler bu kadar gelmişken dönmem dedim yolumdan

Kendileri yiyor, sen yemeyince kendilerini suçlu hissediyorlar. Sana da yedirip vicdanlarını rahatlayacaklar. İyi yapmışsın geri cevirmekle

Aynı komşular gelip bir spor salonuna yazılalım arkadaslar hep beraber daha zevkli olur demiyor ama

kaçırdım ben üzüntülüyken sıkıntılıyken daha çok yerim sanki yemekten hıncımı alırım ne biliyim bende ayrı bir manyağımm

honeyimm ne diyimm gözümsünnn resmen kadınlar kıskançlıktann öyle şeyler diyolar ben hamilelik dışında kolay kolay kilo almam mesala hemde canavar gibi bir yemeyle veriyim kilolarımı inşallah 3. gebeliğe kadar fit gezicemmm ayyy aşka geldim yineee

bu arada benimm yılbaşı hedefimde 74 anaaaammmm ne demişim ben ele yarın kahvaltımda ekmek olmayacakkk inşallahh ama öğlen lise arkadaşlarımla günüm var ne yapsammmiçimdeki canavara nasılll mani olsammm yapıcaaaaaaaammmm yapmalıyımmmm yarında inşallah yaptım diye size msj atarım

Jullian Michaels Level 2 yaptım (gün 1)
Iyi geceler :)

bu arada size eşimin 3 kilo verdikten sonraki tepkilerini söyleyimde gülün.
1.canım çok zayıfladın bence bu halin ideal
2.bebeğimiz sütsüz kalacak zaten kansızsın al şu sulandırılmış bir bardak pekmezide iç
3.ağzın oruçken bile kokmazdı şimdi kokuyo demekki sen aç geziyosunn bakk sinirleniyorumm
bakalım 5 kilo daha vereyim o zaman ne diyecek yazıcam buraya

Demek ki doğru yoldasın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…