- 24 Nisan 2010
- 4.196
- 5.765
- 733
banada gozlerın altı morarmıs sararmıs solmussun dıyolar yılmak yok yola devam yarın yedıklerının sana verecegı lezzetı sadece ıkı dakka uzuntusu ıse daha uzun surecek bunu aklından cıkarma ole gıtevettt mutluyumda ya elhemdulillah kendimi şu an 75 olarak kabul edersem 3 kilo vermişimmm 1 kilo daha vericem inş ay sonuna kadar ayda 4 kilo olacak bence çok iyi maşalllaahh deyin kızlarr
Oglan gece sık uyanıyor canım. Gece de uyuyamıyorum. Mecburen uyudumUyumaaaa...
kaçırdım ben üzüntülüyken sıkıntılıyken daha çok yerim sanki yemekten hıncımı alırım ne biliyim bende ayrı bir manyağımm
bu arada benimm yılbaşı hedefimde 74 anaaaammmm ne demişim ben ele yarın kahvaltımda ekmek olmayacakkk inşallahh ama öğlen lise arkadaşlarımla günüm var ne yapsammmiçimdeki canavara nasılll mani olsammm yapıcaaaaaaaammmm yapmalıyımmmm yarında inşallah yaptım diye size msj atarım
Günaydın herkese....dünkü ikincilik için hepinizi kutluyorum tek tek...öpüyorum...kolay deyil haftalarca derecede olmak ama biz onu başarıyoruz...size ve azminize hayranım...hepinizin yeri bende bi ayrı,özelsiniz,güzelsiniz canım arkadaşlarım...
Sana iyi eylenceler canımm ...Ben sut götürüp oradan da avm geceyim. Hem alışveriş hem spor bir arada cıksın bugun
Oooh missssbugünkü menümüde yazayım hemen
sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
domates
salatalık
1 adet közlenmiş yeşil biber
öğlen
et sote
yoğurt
ara
1 adet elma
akşam
tavuk şiş
salata
ayran
Çok guzelbugünkü menümüde yazayım hemen
sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
domates
salatalık
1 adet közlenmiş yeşil biber
öğlen
et sote
yoğurt
ara
1 adet elma
akşam
tavuk şiş
salata
ayran
Canım akşam o tavuğu 1parça deyil bir az fazla ye ya...gerisi iyiDün iştahsızlık vardı nerdeyse hiç bişey yiyemedim o yüzden dünkü menümü yazmıyorum
Bugunku menüm
Sabah
Klasik karatay kahvaltısı
2 kaşık çikolata
Öğlen
Biraz bulgur
Salata
Yoğurt
Akşam
1 parça fırında tavuk
Salata ve yoğurt
Aralarda kahve ve soda olabilir
Spor olarak yürüyüş yapcam
Hani büyük butlardan var ya ondan olduğu için bir parça yemeyi düşünmüştümCanım akşam o tavuğu 1parça deyil bir az fazla ye ya...gerisi iyi
peki suyu ne kadar içe biliyorsun?
Bi de kuzum ilk gün geldiyinde kilon kaçdı?onu da yazarmısın canım.Dün iştahsızlık vardı nerdeyse hiç bişey yiyemedim o yüzden dünkü menümü yazmıyorum
Bugunku menüm
Sabah
Klasik karatay kahvaltısı
2 kaşık çikolata
Öğlen
Biraz bulgur
Salata
Yoğurt
Akşam
1 parça fırında tavuk
Salata ve yoğurt
Aralarda kahve ve soda olabilir
Spor olarak yürüyüş yapcam
Doymuyorsan 2sini de yiye bilirsin kuzum...suyu da iyi iç...2.5 3 litre içmeye çalışHani büyük butlardan var ya ondan olduğu için bir parça yemeyi düşünmüştüm
1.5 2.5 lt arası içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?