Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

evettt mutluyumda ya elhemdulillah kendimi şu an 75 olarak kabul edersem 3 kilo vermişimmm 1 kilo daha vericem inş ay sonuna kadar ayda 4 kilo olacak bence çok iyi maşalllaahh deyin kızlarr
banada gozlerın altı morarmıs sararmıs solmussun dıyolar yılmak yok yola devam yarın yedıklerının sana verecegı lezzetı sadece ıkı dakka uzuntusu ıse daha uzun surecek bunu aklından cıkarma ole gıt

Gunaydın

Oglan gece sık uyanıyor canım. Gece de uyuyamıyorum. Mecburen uyudum

kaçırdım ben üzüntülüyken sıkıntılıyken daha çok yerim sanki yemekten hıncımı alırım ne biliyim bende ayrı bir manyağımm

Cogunda var guzelim o. Yasadıgın kolay degil. Ama sen de emzirdigin için kolay telafi edersin.

Masum birseyler olur mutlaka, onlardan ye gülüm

dün spor olarak 30 dk bisiklet çevirme 1 saat aerobic step . dün çok trafik vardı spor salonuna geç gittiğimden bütün koşu bantları doluydu yürüyemedim malesef

Benim de vücudum da bi olaylar dönüyor ama anlamadım ne...iki gündür dikkat etmeme rağmen kilo allmışım 61i yine,ama zaten hiss ediyorum ben vücudumdan.karnımın içi şiş gibi,ağrıda var.üşütmüşüm her halde yoksa iki gündür cıss olsarak bitek çikolata yiyordum ama kill almışım aksine...

Angeeeelll canım nereye kayb oldun.sanki az geliyorsun...ya son günlerde takımımıza ne kadar yeni üye geldi ve kayb oldu ya...hem de hepsi hevesle gelmişdi...

bugünkü menümüde yazayım hemen

sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
domates
salatalık
1 adet közlenmiş yeşil biber

öğlen
et sote
yoğurt

ara
1 adet elma

akşam
tavuk şiş
salata
ayran

Dün iştahsızlık vardı nerdeyse hiç bişey yiyemedim o yüzden dünkü menümü yazmıyorum

Bugunku menüm
Sabah
Klasik karatay kahvaltısı
2 kaşık çikolata
Öğlen
Biraz bulgur
Salata
Yoğurt

Akşam
1 parça fırında tavuk
Salata ve yoğurt

Aralarda kahve ve soda olabilir
Spor olarak yürüyüş yapcam

Canım akşam o tavuğu 1parça deyil bir az fazla ye ya...gerisi iyi
peki suyu ne kadar içe biliyorsun?

Bi de kuzum ilk gün geldiyinde kilon kaçdı?onu da yazarmısın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…