Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sabah 1 dlm ekmek peynir zeytin çatalın ucuyla ayva reçeli yedim ben annemlere gelince sofrayı donatıyolar ailenin en iştahlı üyesi olduğumdan bana yedirmeyi seviyolar:))amaaaann benim işim de zor annemler yedirmeyi seviyo eşim yedirmeyi seviyoo Allah bana yardım etsin bugün arkadaşlarda salatalardan yiycem birde kuru dolma yapacam dedi arkadaş tadına bakarım inşalah acı olurda ben yiyemem::)))oofff asıl imtihann tatlılarla inşallahh sadece tatlarına bakıp bırakıcammm haftaya hedefime ulaşmalıyımm 74

Sosyalim sakın ha.dikkat etmen gerek.biliyosun takımın sonucu %11 senden asılı...onun için baktın dayanamıyosun hemen yukarıda verdiyum adrese yaz...vazgeçiririz seni kızlarla birlikde...

hoş bulduk canımmmmm,canım akşam giremedim bilgilerimi de tam yazacağım senin adına çok sevindim kaç oldun şekercik...

Sosyalim sakın ha.dikkat etmen gerek.biliyosun takımın sonucu %11 senden asılı...onun için baktın dayanamıyosun hemen yukarıda verdiyum adrese yaz...vazgeçiririz seni kızlarla birlikde...

kaptanaım akşam bilgileri genişletip yazamadım şuan kurstaki boşluğumda yazıyorum en kısa zamanda bilgileri sunacağım

Arkadaşlar toplanmışmış
hoş geldin tarzcım...ilk fırsatda formumuzu doldurursun artık...

Arkadaşlar toplanmışmış
hoş geldin tarzcım...ilk fırsatda formumuzu doldurursun artık...
kaptanım forum bilgilerim aşağıda sunulmuştur:
AD: TARZ
BOY: 1.63
KİLO:64.2
HEDEF KİLO:54
KİLO ALMA NEDENLERİ: SAĞLIKSIZ BAESLENME AKŞAM ÇOK GEÇ SAATLERDE YEMEK YEMEK bazen kendimi bıraktığım dönemlerde
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİM: SAĞLIKLI BESLENEREK DÜZGÜN BİR GÖRÜNTÜYE SAHİP OLMAK İÇİN
BEN KİLO ALDIĞIM VE ŞİŞMAN OLDUĞUM ZAMAN KENDİME OLAN ÖZGÜVENİMİ TAMAMEN YİTİRİYORUM bu ruhumda küçük depremlere yol açıyor şişman olmayı kim ister ki ??
KENDİMİ ANLATMA: öğretmenim,işimi seven bir insanımdır bazen saçmaladığım anlar çok olur
hayata pozitif bakmaya çalışırım hırslı bir yapım vardır karar verdikten sonra başarmaya çalışırım ....
şimdilik bu kadar

sayın kaptanım bilgilerinize arz ederim

bugünkü menüm:
sabah 7:20
2 dilim küçük parça köy peyniri
yarım domates
yarım salatalık
2 dilim tahıllı ekmek
yeşil çay

ara öğün : bir su bardağı ayran

öğlen : sevgili anneciğim dolma yapmıştı
bir adet biber dolması +bir kase yoğurt+ bir dilim ekmek

ara öğün: bir su bardağı yoğurt

akşam : bir adet biber dolması+bir kase yoğurt

dilerim bu menü çok değildir kızlar sabah kahvaltımı ve ara öğünümü yedim şua karnım zil çalıyor eeee diyetin ilk günü zorlanıyor tabii ama başaracağım bunu yemeyeceğim

Bence gayet iyi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…