- 4 Aralık 2014
- 1.285
- 1.440
- 168
- 35
84 du ilk kilomBi de kuzum ilk gün geldiyinde kilon kaçdı?onu da yazarmısın canım.
İlk gün formu doldurduğunda da mı ?84 du ilk kilom
Sosyalim sakın ha.dikkat etmen gerek.biliyosun takımın sonucu %11 senden asılı...onun için baktın dayanamıyosun hemen yukarıda verdiyum adrese yaz...vazgeçiririz seni kızlarla birlikde...sabah 1 dlm ekmek peynir zeytin çatalın ucuyla ayva reçeli yedim ben annemlere gelince sofrayı donatıyolar ailenin en iştahlı üyesi olduğumdan bana yedirmeyi seviyolar:))amaaaann benim işim de zor annemler yedirmeyi seviyo eşim yedirmeyi seviyoo Allah bana yardım etsin bugün arkadaşlarda salatalardan yiycem birde kuru dolma yapacam dedi arkadaş tadına bakarım inşalah acı olurda ben yiyemem::)))oofff asıl imtihann tatlılarla inşallahh sadece tatlarına bakıp bırakıcammm haftaya hedefime ulaşmalıyımm 74
Ewet canim formda da 84 yazıyoİlk gün formu doldurduğunda da mı ?
hoşgeldin canım, en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde hedefine ulaşırsın inşallah
nasıl sevindim bilemezsin, bu sabah tartıya çıktım, tabi pijama vs. olmadan ve sonuç çok mutlu etti beni, en çokta size mahçub olmayacağıma tabiki...
Sosyalim sakın ha.dikkat etmen gerek.biliyosun takımın sonucu %11 senden asılı...onun için baktın dayanamıyosun hemen yukarıda verdiyum adrese yaz...vazgeçiririz seni kızlarla birlikde...
hoş bulduk canımmmmm,canım akşam giremedim bilgilerimi de tam yazacağım senin adına çok sevindim kaç oldun şekercik...
ooooo harikasın bebeğim67.1 kg canım ...bu benim için çok iyi
seni kutluyorum azmin örneği sevgili arkadaşım67.1 kg canım ...bu benim için çok iyi
Seninki de gerekli evet...çok teşekkürler...Merhaba arkadaşlar benimde ilk geldiğim kilo 70.3 kg di
kaptan benim ilk kilom:64.2 idiSeninki de gerekli evet...çok teşekkürler...
evet canım ya mutlaka hatta şuan form da doldurayım bakalımArkadaşlar toplanmışmış
hoş geldin tarzcım...ilk fırsatda formumuzu doldurursun artık...
kaptanım forum bilgilerim aşağıda sunulmuştur:Arkadaşlar toplanmışmış
hoş geldin tarzcım...ilk fırsatda formumuzu doldurursun artık...
bugünkü menüm:
sabah 7:20
2 dilim küçük parça köy peyniri
yarım domates
yarım salatalık
2 dilim tahıllı ekmek
yeşil çay
ara öğün : bir su bardağı ayran
öğlen : sevgili anneciğim dolma yapmıştı
bir adet biber dolması +bir kase yoğurt+ bir dilim ekmek
ara öğün: bir su bardağı yoğurt
akşam : bir adet biber dolması+bir kase yoğurt
dilerim bu menü çok değildir kızlar sabah kahvaltımı ve ara öğünümü yedim şua karnım zil çalıyor eeee diyetin ilk günü zorlanıyor tabii ama başaracağım bunu yemeyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?