Menü bildirimi
Sabah
1 kk beyaz peynir
1 yumurta
1 dilim kasarli yağsız tost
Oglen
1 servs kasigi haşlanmış tuzsuz et
1 kase yoğurt
Aksam
2 servis kaşığı yesil mercimek çorbası
1 kase yoğurt
Salata
Su 2 lt geçer
Bu gün insallah spor yaparim
Arada 1 meyve yiyebilirim
Menü bildirimi
Sabah
1 kk beyaz peynir
1 yumurta
1 dilim kasarli yağsız tost
Oglen
1 servs kasigi haşlanmış tuzsuz et
1 kase yoğurt
Aksam
2 servis kaşığı yesil mercimek çorbası
1 kase yoğurt
Salata
Su 2 lt geçer
Bu gün insallah spor yaparim
Arada 1 meyve yiyebilirim
menün gayet güzel canım helal sana kız sen bu azimle 45 lere bile düşersin
ah canım ah ben de 55 olsam aslında şu 54 ü görsem ne isteriz ki ilkbahara kadar çoktan oluruz gibi geliyor canım...55 olsam daha iyi. :))
ah canım ah ben de 55 olsam aslında şu 54 ü görsem ne isteriz ki ilkbahara kadar çoktan oluruz gibi geliyor canım...
canım merhaba hoşgeldin 5. takımdamı olmaya karar vereceksin yoksa 7.takımdamı
kaptanım forum bilgilerim aşağıda sunulmuştur:
AD: TARZ
BOY: 1.63
KİLO:64.2
HEDEF KİLO:54
KİLO ALMA NEDENLERİ: SAĞLIKSIZ BAESLENME AKŞAM ÇOK GEÇ SAATLERDE YEMEK YEMEK bazen kendimi bıraktığım dönemlerde
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİM: SAĞLIKLI BESLENEREK DÜZGÜN BİR GÖRÜNTÜYE SAHİP OLMAK İÇİN
BEN KİLO ALDIĞIM VE ŞİŞMAN OLDUĞUM ZAMAN KENDİME OLAN ÖZGÜVENİMİ TAMAMEN YİTİRİYORUM bu ruhumda küçük depremlere yol açıyor şişman olmayı kim ister ki ??
KENDİMİ ANLATMA: öğretmenim,işimi seven bir insanımdır bazen saçmaladığım anlar çok olur
hayata pozitif bakmaya çalışırım hırslı bir yapım vardır karar verdikten sonra başarmaya çalışırım ....
şimdilik bu kadar
sayın kaptanım bilgilerinize arz ederim
canım inan bana bu şekilde gidersen daha kısa zamanda göreceksin ama beni de motive etmeyi unutma sakın ha şekerimCanım Şubat sonuna kadar 59 lari görmek istiyorum. Temmuz ayında 55 olmak istiyorum tabi saglikli bir şekilde. ..once saglik.. ;,)
yok canım burdayım ben ilk yazmıştım takımlar yoğunluk varmış burayı arkadaşım tavsiye edince buraya yazıldım burdayım canımcanım merhaba hoşgeldin 5. takımdamı olmaya karar vereceksin yoksa 7.takımdamı
çünkü oradada gördüm seni
tamam o zaman hoşgeldinnnnnyok canım burdayım ben ilk yazmıştım takımlar yoğunluk varmış burayı arkadaşım tavsiye edince buraya yazıldım burdayım canım
bu arada hoş bulduk tatlımcanım merhaba hoşgeldin 5. takımdamı olmaya karar vereceksin yoksa 7.takımdamı
çünkü oradada gördüm seni
Hosgeldin:)bu arada hoş bulduk tatlım
BN merak ediyorum çünkü omur boyu tatil yemeden yapamm56.4 le ayrıldığım iznin sonucundaki kilomu öğrenmek isteyen varmı
varsa kafamı kırabilir dövebilir
56.4 le ayrıldığım iznin sonucundaki kilomu öğrenmek isteyen varmı
varsa kafamı kırabilir dövebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?