Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Estağfurullah ablm olur o kadar dun BN biraz kacirmisim normal da 400 gram veriyorum günde 40 dk spor yapmama rağmen 200 gram gitmiş zor gidiyorlar cabuk geliyolar

ben ben merak ettim çok iyi bir sonuçla ayrılmışsınız
evet 65.8 le başladım 56.4 le izindeydim ve çok kısa sürede verdim
ancakkkk
o kadar kısa sürede sağlıksız beslenmemim sonucu 1 haftada 61 olarak geri döndü
öldürün beni
ama artıyla gelmiycem

ancakkkk
öldürün beni
ama artıyla gelmiycem
Ovvv bebeggmm
Artiyla gelme kiz aynur topa tutar haha

ancakkkk
öldürün beni
ama artıyla gelmiycem
ya çok mu az yemiştin canım bahsetsene ben de aynı hataları yapmayayım

canım inan bana bu şekilde gidersen daha kısa zamanda göreceksin ama beni de motive etmeyi unutma sakın ha şekerim

Sende beni motiveee et olur mu?

ancakkkk
öldürün beni
ama artıyla gelmiycem

Canım ne yaptın

ancakkkk
öldürün beni
ama artıyla gelmiycem
Handeeee ne yaptın ne yedin bacııııım,1 haftada 4,5 kilo

Aynur dan kaçtın ama bana yakalandın

Hande can Neden benîm mesaja yorum yapmıyorsun? Sana duzenli spor yaparsan yedigini dengelersin demiştim. Sevmiyor musun?

Korumak için neler yapacagiz bu kilolari böle yemeye devam mi edeceğiz

Yinede çok değil gider inş..yaglar yerleşmeden yerlerini begenmeden diyete devam bayram etmiş zaten

İstedigin kiloya gelince "tamam ben oldum" artık deyip bırakmayacaksın gülüm. Cok kaçırdıgın günün ertesi günü biraz dikkat edeceksin. Ve herseyden önemlisi haftada 3-4 gun mutlaka sevdigin bir spora devam edeceksin.

Daydream ve naz arkadaslarımız da yazıyor ara ara. Bir süre düzenli spor yapınca zaten vucut istiyor. Sen bırakamıyorsun

yok canım artıyla gelmem ben merak etme
aynur gelmeden kaçsammı napsam
amannnn aynur seni çok kıskandım hadi deim bende sana eşlik edip 61 olayım dedim
Tatooooosss kafanı kırıcam senin bu ne?zaten esmamın bi korkusu vardı bu da tuz biber olmuş.sen bu kiloları veriyorsun ve takıma geliyorsun.hergün düzenli mena verip saçma sapan diyetlerden uzak duruyorsun...burdamısın hala?

Evvvet çok haklısın mutlaka her zaman dikkat etmeliyiz,yoksa hemen alırız...1 2 kiloyu anlarız da 5kilo nedir ya,çok sinirlendim gerçekten

Korumak için neler yapacagiz bu kilolari böle yemeye devam mi edeceğiz

Yinede çok değil gider inş..yaglar yerleşmeden yerlerini begenmeden diyete devam bayram etmiş zaten
Canım benim ben sağlıklı şekilde 19kilo verdim.4 5 aya sadece 3kilo falan aldım.onu da sıkarsam 3haftaya veririm.korkma sadece sağlıklı zayıflamaya bak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…