Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Arzum paylaşımdakı oylamaya olumlu bakıyorsun galiba.ben sevmedim hiç ve doğru bulmuyorum...bildirim yapmak herzaman üyeyi motive eder.şimdi üyeye sen dur 2.cumanda bildirim yaparsın demek iyi deyil,motivasyon düşürür...ben hayır demeyi düşünüyorum.şimdiki yöntem çok iyi...

Korumak için neler yapacagiz bu kilolari böle yemeye devam mi edeceğiz

Yinede çok değil gider inş..yaglar yerleşmeden yerlerini begenmeden diyete devam bayram etmiş zaten
esmam canım sakın beni örnek alma
bendeki psikoloji çok farklıydı o zaman
hem hırs vardı hemde can sıkıntısı
ama sen yavaş yavaş sağlıklı yap bana uyma sakın
ben bu kadar aceleci olduğum için aç kaldım verdim şimdi hoppp geri geldi

Aynur dan kaçtın ama bana yakalandın

Hande can Neden benîm mesaja yorum yapmıyorsun? Sana duzenli spor yaparsan yedigini dengelersin demiştim. Sevmiyor musun?
evet fena yakalandım
seni sevmez olurmuyum heleki sorun çözümlerindeki tavrına hayran ediyosun beni

Yardımcıyı falan boşver. Biz arkadasız kuzum aynı takımdayız

Amac çözüm üretmek, bir çıkar yol bulmak. Sen kendin biliyorsun zaten sıkıntını. Şimdiye kadar hep aynı çözümü denemişsin hep basarısız olmuş. Yeni birsey denemek lazım

aynurummm
ne olacak şimdi ben takımada giremem heralde

çok çok çok haklısın
izinde olduğum için çok pişmanım
beni ipleyen bişey yok dedim bak ne oldu

Canım bu haftaki kargasayı gördün. Takımlarda kim ne gün geldi, kaça bölünecekti vs diye bir aksam ugrasıldı.

Bizim ilk kilo önerimiz mantıklıydı ve kabul edildi, oylama bile yapılmadı. Bu yeni öneride, üye için degilen tek şey son hafta verdigi kilo ile listeye girmesi. Listeye girdigi hafta aynı, degişmiyor. Başlangıc kilosu ve verdigi tüm kilo karnesinde de aylık listede de görülecek. Hak da yenmiyor. Çok pratik ve güzel bir öneri.

Tekrar bir düşün derim.

Sen bi yeni üyenin gözüynen bakarmısın duruma...bence onlar için iyi deyil...ama bi yandan da patlama sonuçları önlenir...bilemedim...

honeyimm vermeden gelmem

Ya bakarız. Aydasu arkadasımız da izinliymiş mesela. Aldıgınız kilo ayrı oldugunuz etaplara bölünecek. 3 haftaysa 3 e mesela. Çok büyük bir rakam olmayabilir o zaman. Listeye girmek de motivasyon kaynagı çünkü. Ama sen bugunden basla dikkat etmeye. Yayma tamam mı canım

paylaşımda yazmışlardı ya hani
ödemdir o ödem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…