Arzum paylaşımdakı oylamaya olumlu bakıyorsun galiba.ben sevmedim hiç ve doğru bulmuyorum...bildirim yapmak herzaman üyeyi motive eder.şimdi üyeye sen dur 2.cumanda bildirim yaparsın demek iyi deyil,motivasyon düşürür...ben hayır demeyi düşünüyorum.şimdiki yöntem çok iyi...İstedigin kiloya gelince "tamam ben oldum" artık deyip bırakmayacaksın gülüm. Cok kaçırdıgın günün ertesi günü biraz dikkat edeceksin. Ve herseyden önemlisi haftada 3-4 gun mutlaka sevdigin bir spora devam edeceksin.
Daydream ve naz arkadaslarımız da yazıyor ara ara. Bir süre düzenli spor yapınca zaten vucut istiyor. Sen bırakamıyorsun
esmam canım sakın beni örnek almaKorumak için neler yapacagiz bu kilolari böle yemeye devam mi edeceğiz
Yinede çok değil gider inş..yaglar yerleşmeden yerlerini begenmeden diyete devam bayram etmiş zaten
tamam veririm ben canımmmm kızmayın yada kızın ya hakettimTatosum ben sana demistim
dünyayı yedimHandeeee ne yaptın ne yedin bacııııım,1 haftada 4,5 kilo
evet fena yakalandımAynur dan kaçtın ama bana yakalandın
Hande canNeden benîm mesaja yorum yapmıyorsun? Sana duzenli spor yaparsan yedigini dengelersin demiştim. Sevmiyor musun?
aynurummmTatooooosss kafanı kırıcam senin bu ne?zaten esmamın bi korkusu vardı bu da tuz biber olmuş.sen bu kiloları veriyorsun ve takıma geliyorsun.hergün düzenli mena verip saçma sapan diyetlerden uzak duruyorsun...burdamısın hala?
İlahi kız sporu sevdiyini soruyorevet fena yakalandım
seni sevmez olurmuyum heleki sorun çözümlerindeki tavrına hayran ediyosun beni
yılbaşından sonraki hafta girmek isterimEvvvet çok haklısın mutlaka her zaman dikkat etmeliyiz,yoksa hemen alırız...1 2 kiloyu anlarız da 5kilo nedir ya,çok sinirlendim gerçekten
Hemen o kiloları veriyorsun oturmadan.gire bilirsin tabi ama sen düşün -2.56 lar falan listeyi ne hala sokar.aynurummm
ne olacak şimdi ben takımada giremem heralde
Zaten o hafta gire bilirsin...2haftan var...yılbaşından sonraki hafta girmek isterim
eğer gittiğim kiloyla gelmezsem almayın beni
çok çok çok haklısınArzum paylaşımdakı oylamaya olumlu bakıyorsun galiba.ben sevmedim hiç ve doğru bulmuyorum...bildirim yapmak herzaman üyeyi motive eder.şimdi üyeye sen dur 2.cumanda bildirim yaparsın demek iyi deyil,motivasyon düşürür...ben hayır demeyi düşünüyorum.şimdiki yöntem çok iyi...
asla gelmemHemen o kiloları veriyorsun oturmadan.gire bilirsin tabi ama sen düşün -2.56 lar falan listeyi ne hala sokar.
ablukaya aldınız beni vurunda vurunİlahi kız sporu sevdiyini soruyor
Arzum paylaşımdakı oylamaya olumlu bakıyorsun galiba.ben sevmedim hiç ve doğru bulmuyorum...bildirim yapmak herzaman üyeyi motive eder.şimdi üyeye sen dur 2.cumanda bildirim yaparsın demek iyi deyil,motivasyon düşürür...ben hayır demeyi düşünüyorum.şimdiki yöntem çok iyi...
aynurummm
ne olacak şimdi ben takımada giremem heralde
honeyimm vermeden gelmemSen yeni üye degilsin ki tatlım. İznin bitînce normal dönersin.
Sen bi yeni üyenin gözüynen bakarmısın duruma...bence onlar için iyi deyil...ama bi yandan da patlama sonuçları önlenir...bilemedim...Canım bu haftaki kargasayı gördün. Takımlarda kim ne gün geldi, kaça bölünecekti vs diye bir aksam ugrasıldı.
Bizim ilk kilo önerimiz mantıklıydı ve kabul edildi, oylama bile yapılmadı. Bu yeni öneride, üye için degilen tek şey son hafta verdigi kilo ile listeye girmesi. Listeye girdigi hafta aynı, degişmiyor. Başlangıc kilosu ve verdigi tüm kilo karnesinde de aylık listede de görülecek. Hak da yenmiyor. Çok pratik ve güzel bir öneri.
Tekrar bir düşün derim.
honeyimm vermeden gelmem
paylaşımda yazmışlardı ya haniYa bakarız. Aydasu arkadasımız da izinliymiş mesela. Aldıgınız kilo ayrı oldugunuz etaplara bölünecek. 3 haftaysa 3 e mesela. Çok büyük bir rakam olmayabilir o zaman. Listeye girmek de motivasyon kaynagı çünkü. Ama sen bugunden basla dikkat etmeye. Yayma tamam mı canım
Bu kiloları nasıl verirsin bilmem handem.ama takıma geldikden sonra hergün rapor verip düzenli besleneceksin...honeyimm vermeden gelmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?