Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sen bi yeni üyenin gözüynen bakarmısın duruma...bence onlar için iyi deyil...ama bi yandan da patlama sonuçları önlenir...bilemedim...

Canım ilk hafta kilosu listeye girmedigi için zaten öyle yüksek yüzde olmuyor. 2 haftanın ortalamasını alıyoruz şuan. Bu yeni sistem onaylanırsa, son hafta olacak bölme yok. Aynı hesap yani.

Ben paylaşımda olayı özetledim. Kendi fikrim olumlu ama takım adına son söz senin canım

Aydasu da hafta sayı çok olduğu için az olur.ama handede -2.65 yapıyor...böyle durumda liste fena olur...en iyisi kilosuni versin.2haftası var...

Bakalım diyer kızlar ne diyecek...her halukarda ilk hafta ilk kilosu falan yine sweet tarafından araşdırılacak.bu yöntem de tek iyilik hani öyle uçuk yüzdeler olmayacak...

Aynur a katılıyorum. Hande bak ac kalmak yok. Düzgün beslenmeni ve duzenli spor yapmanı istiyor ve destekliyoruz. Dedigim gibi bir de böyle dene canım.
ama ben aç kaldığım için bu kadar fazla verdim
eğer dediğiniz gibi beslenirsem her hafta gram gram gider benden ve aylarca giremem takıma
kendimi biliyorum çünkü

Son düzenleme:
Tabiki bırakmasın...düşünsene yedikce kilo alacak ve kilo verme süreci uzayacak.handecim hemen kendine geliyorsun.o kv ve kocayı haklı çıkardın ya sana diyecek sözüm yok....
kaptancıgım sen varken kım korksun bu kılolardan ama sıkıntı gercekten yemek ıstetıyor bugunler benım ıcınde zor gecıyor ama sabredıyorum kendıme soz verdım tutacagım..

eğer dediğiniz gibi beslenirsem her hafta gram gram gider benden ve aylarca giremem takıma
kendimi biliyorum çünkü
kendimi biliyorum çünkü
önce sok dıyet uygulu 2 kılo yolla sonra saglıklı bır dıyete basla hemen pes etmekte ne oluyor senın gıbı bır kadına yakısıyormu

kendimi biliyorum çünkü

Hande bırakıp gitmek en kolayı. Buradayım&yapacagım demek zor.

Kaçtır yazıyorum cevap vermiyorsun. Egzersiz&spor eklemen lazım rutinine canım. Bizler nasıl kilo veriyoruz?

Hande bırakıp gitmek en kolayı. Buradayım&yapacagım demek zor.

Kaçtır yazıyorum cevap vermiyorsun. Egzersiz&spor eklemen lazım rutinine canım. Bizler nasıl kilo veriyoruz?
honey egzersize vaktimmi var benim
sabah 8 akşam 8 çalışıyorum eve gidiyorum 10,30 a kadar kızla uğraşıyorum yemeğiydi oyunuydu
o saatten sonra ne yapayım sen söyle

şok diyet çok fena işte
ben niye 1 haftada geri aldım sanıyosun
örnek alma dedim ama dinletemedim galiba
hayır ılk bır kac gun uygula sonra normal saglıklı dıyetıne gec hem tartıda uzulmessın hemde saglıklı beslenmeye kendını alıstırırsın bır dıyet var adını unuttum ıkı gun boyunca sadece meyve suyu ıcılıyor odem atmak ıcın onun gıbı bırsey

sabah 8 akşam 8 çalışıyorum eve gidiyorum 10,30 a kadar kızla uğraşıyorum yemeğiydi oyunuydu

Vakit sıkıntın var evet. Evde de rahat edemedigin gercegi var. İş yerinde daha hareketli olma gibi bir sansın var mı? Yemek aran 1 saat mesela (diye umuyorum). İş yerine yürüme mesafesinde bir yer secip orada yesen, ögle arasını spor zamanına cevirebilirsin. Dışarıda yemiyorum evden getiriyorum diyorsan, yemegini yeyip cıkıp kalan 30 dakikanda avm vs dolaşabilirsin.

ben 2 de yapıyorum ınanırmısın gece 2 de sen sabah erken kalkacagın ıcın kızını uyuttuktan sonra yapabılırsın 40 dk..daha dınc oluyor ınsan

selamlar
masallah cenenıze
ay ne kadar degısmıs 7. takımın cehresı masallah

damlacım honey bal ne onerırsınız sımdı bana
ıstersenız aldıgım kıloları verıp oyle gıreyım lısteye fakat paylasımda bulunmaya devam edeyım
ama soyleyım 1 ayımı alır o kıloları vermek

onerılerınıze acıgım
yemek menumu aksama paylasacagım ınsallah

esma masllah gece 2 de spor mu yapıyorsun
kesın bu azımle ıstedıgın kıloya ulasırsın

benım evde kosu bandım var kızım bazen 10 da uyuyor evı topla et saat 11 oluyor
alt komsuya gurultu gıtmesın dıye galıba kosu bandı mınderı alacagım
o zaman ne bıleyım gece de yaparım sabah namazdan sonra da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…