Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bu konu da gecmişti canım. Yeniden hoş geldin

Bölünecek etap fazla oldugundan büyük bir rakam çıkmayacaktır. Bu cumaya kadar da verirsin biraz zaten. Ben bu cuma girmeni isterim. Aynur ve diger arkadaslarımız da yazar görüşlerini

Kızın kaç aylık canım?

evımın altı bos ıp bıle atlıyorum

Honeyim öğle aram yok benim
15 dk yemekhanede yer yerine geçersin
zaten canım burnumda ne zammımı verdiler ne senelik iznimi

offf aydasu ya ben ne yapayım ya

Honeyim öğle aram yok benim
15 dk yemekhanede yer yerine geçersin
zaten canım burnumda ne zammımı verdiler ne senelik iznimi
Evetttt okudum ve fikrimi söylüyorum...

Handecim aldığın kilolar yerleşik kilolar değil,en kolay kilolar 2 yıl içinde alınmış olanlardır ki seninki 1 haftacıkkk..eğer stres yaparsan aklına daha çok yemek gelecek...ve bir kısırdöngüye gireceksin...diyetlerde spor yapmak önemlidir ancak spor kilo verdirmesinden çok vücudun toparlanması için gereklidir...hergün yapılan 8 kilometrelik yürüyüş haftada 56 km yapar ve 56 km vücutta 3500 kalori yakar (1 kilo 7000 kalori olduğuna göre bu kadar yürüyüş haftada 500 grama denk gelir Tabiki bu ortalama her vücut farklı tepki veriyor..)

Geleyim sözün özüne spor yapacak durumun yoksa günlük yemediğinden o kadar kalorilik kısmı çıkartırsın..

Hemen toparlanıp geleyim diyorsan çok sevmediğim halde işe yarıyor olduğu için 1 hafta dukan atak yapıp sonra seyir yaparsın bütün aldıklarında gider...

Şimdi derin bir nefes alllll ve şunu de:"BENIM İÇİN BU ÇOCUK OYUNCAĞI" Hadi bakalım :)

Aʋʍ ʏɛ ɢɨɖɨʏօʀʊʍ ҡɨʐʟaʀ tʊtʊċaʍ kendimi
Bʊ ʏaʐɨ tɨքɨ ɖɛ ռɛʀɖɛռ ċɨҡtɨ aռʟaʍaɖɨʍ

Ayyy çok güldümm canım ve kendi eşimi gördüm 2. Madde dışında eşimde aynılarını söylüyor bana bence spor yapma artık karın kasların çıktı diyor

canım hiçbirşey yapmak istemiyor
diyette yapmak istemiyor
motivasyon yok çünkü
ilk geldiğim günki kararlılığım hiç yok
bana istediğinizi söyleyebilirsiniz
beni çekmek zorunda değilsiniz çünkü

dukan bende çok iyi kilo verdirir ancak
son yaptığım dukan beni acillik yapıp ameliyata neden oldu

Canım ilk geldiğim gün kilo vermek için dogru yerdesin herkes destekler demiştin hatırlıyormusun aynı şey senin içinde geçerli insan hayatı inişli çıkışlı herzaman aynı motivasyonla gidemezsin zaten elbet sıkıldıgın zamanlar olucak ama devam etmek için çok sebebin var mesela bugün geriye kalan hayatının ilk günü... Kendini herhalinle sevmelisinki motivasyonun hiç düşmesin amacın kilo vermek değil sağlıklı beslenmek olmalı yoksa diyt kelimesiyle yaşayamazsın gerçekten

dukan bende çok iyi kilo verdirir ancak
son yaptığım dukan beni acillik yapıp ameliyata neden oldu
Handecim sen çok yumurta yediğin için hastanelik oldun onun yerine yoğurtkoyabilirsin yada sadece beyazını yersin...Aaaa hem ne demek beni çekmek zorunda değilsiniz kızarım bak..ne çabuk demoralize oluyorsun...şimdi en başa gidip buraya ilk geldiğinde yazdıklarını eşinin ve kv nin söylediklerini bir oku..ben diyetten kopunca başarı hikayelerine ve before-after fotolarına bakarım...sende bi dene..

hepiniz çok pozitifsiniz
bense hergün yeni bir sıkıntıyla geliyorum aranıza
tüm topiği negatif yapıp gidiyorum
bu şekilde davranma gibi bir lüksü bulmamalıyım kendimde etik değil çünkü

hepiniz çok pozitifsiniz
bense hergün yeni bir sıkıntıyla geliyorum aranıza
tüm topiği negatif yapıp gidiyorum
bu şekilde davranma gibi bir lüksü bulmamalıyım kendimde etik değil çünkü

Geçen hafta 1. Olup yazı yazdın ,peki hiç bu yazıyı okuyup kaç kişinin diyete başladığını ,onlara öncü olduğunu düşündün mü?yani birçok insana pozitiflik kazandırdığını...

Handecim bide bişey soracağım,hiç kitap okuyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…