ablacım olurmu ole sey bız yoktuk sen vardın Allah yardımcın olsun ama ben kotuyum ben boleyım dedıkce kendını daha kotu yapıyorsun bence artık kendıne ben ıyıyım demesını ogren dıyet mıyet ıkıncı safha once ruh saglıgın ve ınan kendı kendıne verdıgın guzel telkınler doktorun verdıgı ılactan daha ıyı gelecek ınsaAllaharkadaşlarım,
bana dair çok problemlere şahit oldunuz dinlediniz yönlendirdiniz hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
ancak aşamıyorum olmuyor
en azından şu anda kendi başıma aşamayacağımı anlıyorum ve destek almaya karar verdim
öncelikle mutlu olmayı öğrenmem lazım (başaramıyorum)
kilo benim hayatımda çok çok büyük sorunlardan biridir neredeyse tüm hayatıma şekil verebilir
bu takıntımdan ne yaptımsa vazgeçiremedim kendimi
sizlerinde dediği gibi doktorun vereceği bir ilaçla kendime gelebilirim belki diye ümit ediyorum
bana verirsin kilonu diyorsunuz tamam veririm ama şu an parmağımı oynatasım yok benim
motivasyonumda yok
çıkarın beni aranızdan ayrıldı diyin isterseniz ben problemlerimi aştıktan daha doğrusu
tedavi aldıktan sonra geleyim aranıza tekrar
o zaman isterseniz alın beni aranıza yok sen bizi yarı yolda bıraktın dersenizde canınız sağolsun
hepiniz çok değerli insanlarsınız reelde görüşmesekte sanalda arkadaşsınız bana
herkesin her fikrine saygım var
Kizlar aslında brokoli yiyecektim brokolim kotu olmuş bende karnabahar hasladim yogurtladim yedimMenüm
Sabah
4 tane köfte
Ara
1mandalina
Bi çimdik çikolata ekmek
Aksam
Brokoli
Ara
Bir mandalina
Bir elma
Bitki cayi yeşil cay ip atlama leslie te suya devam
suan tıka basa doydum canım karnıbaharı çok yedım
Handecim ya ne diyosun sen ayrılmak da neyin nesi.ama ben seni tanıdıysam eyer sen yarın toparlamış olarak geleceksin.burada senden ne de yazdıklarınnan bıkan yok.lütfen bu tür konuları dile getirme bi daha.listeye girme fikrinse listeye istediyin zaman gire bilirsin.eyer listeye girmeden motive olamıyorsan bu cuma alamayız ama gelecek cuma seni listeye eklerim mutlaka...aslında ben de suç.neden senden rapor istemedimki sanki...arkadaşlarım,
bana dair çok problemlere şahit oldunuz dinlediniz yönlendirdiniz hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
ancak aşamıyorum olmuyor
en azından şu anda kendi başıma aşamayacağımı anlıyorum ve destek almaya karar verdim
öncelikle mutlu olmayı öğrenmem lazım (başaramıyorum)
kilo benim hayatımda çok çok büyük sorunlardan biridir neredeyse tüm hayatıma şekil verebilir
bu takıntımdan ne yaptımsa vazgeçiremedim kendimi
sizlerinde dediği gibi doktorun vereceği bir ilaçla kendime gelebilirim belki diye ümit ediyorum
bana verirsin kilonu diyorsunuz tamam veririm ama şu an parmağımı oynatasım yok benim
motivasyonumda yok
çıkarın beni aranızdan ayrıldı diyin isterseniz ben problemlerimi aştıktan daha doğrusu
tedavi aldıktan sonra geleyim aranıza tekrar
o zaman isterseniz alın beni aranıza yok sen bizi yarı yolda bıraktın dersenizde canınız sağolsun
hepiniz çok değerli insanlarsınız reelde görüşmesekte sanalda arkadaşsınız bana
herkesin her fikrine saygım var
Hosgeldin ablacim yinede iyisini 3 dogumagoreMerhaba yıllardır üyeyim ama bi gruba hiç katılmadım.Ancak beni bi grup kurtarabailir diye düşünüyorum artık. Kararlıyım hedefim 57 kg.
Adım:Özlem Yaş:39 Boy:1.60 Kilo:77 Kilo alma nedenim 3.hamileliktensonra emzirirken üstüne 7 kilo aldım.Nasıl olduğunu anlamadım ama 6 ay içinde bu kiloları vermem lazım.En fazla 70 oldu.Şu an olduğum kilo gerçekten korkunç bir rakam .İLK 7 kilonun hızla gideceğini düşünüyorum.Yani hızla göndereceğim ilk 7 kiloyu.Hayattan soğudum bazen ölmek bile daha kolaydır diye düşünüyorum.Çalışıyorum ve 3 aydır aynı kıyafetler etrafında dolanıyorum.Grubun kuralları hoşuma gitti.Umarım beraber yürürüz bu yolda..
Deneme süresi 2 hafta galiba sağlık sorunu olmadıkça 57'ye kadar devam.Sen ne zamandır burdasın kaç kilo verdinHosgeldin ablacim yinede iyisini 3 dogumagore
Merhaba yıllardır üyeyim ama bi gruba hiç katılmadım.Ancak beni bi grup kurtarabailir diye düşünüyorum artık. Kararlıyım hedefim 57 kg.
Adım:Özlem Yaş:39 Boy:1.60 Kilo:77 Kilo alma nedenim 3.hamileliktensonra emzirirken üstüne 7 kilo aldım.Nasıl olduğunu anlamadım ama 6 ay içinde bu kiloları vermem lazım.En fazla 70 oldu.Şu an olduğum kilo gerçekten korkunç bir rakam .İLK 7 kilonun hızla gideceğini düşünüyorum.Yani hızla göndereceğim ilk 7 kiloyu.Hayattan soğudum bazen ölmek bile daha kolaydır diye düşünüyorum.Çalışıyorum ve 3 aydır aynı kıyafetler etrafında dolanıyorum.Grubun kuralları hoşuma gitti.Umarım beraber yürürüz bu yolda..
Bu konu da gecmişti canım. Yeniden hoş geldin
Bölünecek etap fazla oldugundan büyük bir rakam çıkmayacaktır. Bu cumaya kadar da verirsin biraz zaten. Ben bu cuma girmeni isterim. Aynur ve diger arkadaslarımız da yazar görüşlerini
Kızın kaç aylık canım?
evımın altı bos ıp bıle atlıyorum
offf aydasu ya ben ne yapayım ya
2 hafta bitti 2.5 kilo inşallah ama öncesinde var 3 kilo önce vermistimDeneme süresi 2 hafta galiba sağlık sorunu olmadıkça 57'ye kadar devam.Sen ne zamandır burdasın kaç kilo verdin
Harikaa birr sonuçç... İnşallah yılbaşı dönemi de aynı olur ve harika sonuçlar alırızGünaydın herkese....dünkü ikincilik için hepinizi kutluyorum tek tek...öpüyorum...kolay deyil haftalarca derecede olmak ama biz onu başarıyoruz...size ve azminize hayranım...hepinizin yeri bende bi ayrı,özelsiniz,güzelsiniz canım arkadaşlarım...
Bence listen gayeet güzeelbugünkü menüm:
sabah 7:20
2 dilim küçük parça köy peyniri
yarım domates
yarım salatalık
2 dilim tahıllı ekmek
yeşil çay
ara öğün : bir su bardağı ayran
öğlen : sevgili anneciğim dolma yapmıştı
bir adet biber dolması +bir kase yoğurt+ bir dilim ekmek
ara öğün: bir su bardağı yoğurt
akşam : bir adet biber dolması+bir kase yoğurt
dilerim bu menü çok değildir kızlar sabah kahvaltımı ve ara öğünümü yedim şua karnım zil çalıyor eeee diyetin ilk günü zorlanıyor tabii ama başaracağım bunu yemeyeceğim
canım hiçbirşey yapmak istemiyor
diyette yapmak istemiyor
motivasyon yok çünkü
ilk geldiğim günki kararlılığım hiç yok
bana istediğinizi söyleyebilirsiniz
beni çekmek zorunda değilsiniz çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?