Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım aldiklarini 1 haftada verirsin uzulmene degmez. Hadi diyelim 2 ayda verdin kilolari, buda gayet iyi canim. Zaten az bişi kalmış, birak azar azar gitdin...

arkadaşlarım,
bana dair çok problemlere şahit oldunuz dinlediniz yönlendirdiniz hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
ancak aşamıyorum olmuyor
en azından şu anda kendi başıma aşamayacağımı anlıyorum ve destek almaya karar verdim
öncelikle mutlu olmayı öğrenmem lazım (başaramıyorum)
kilo benim hayatımda çok çok büyük sorunlardan biridir neredeyse tüm hayatıma şekil verebilir
bu takıntımdan ne yaptımsa vazgeçiremedim kendimi
sizlerinde dediği gibi doktorun vereceği bir ilaçla kendime gelebilirim belki diye ümit ediyorum
bana verirsin kilonu diyorsunuz tamam veririm ama şu an parmağımı oynatasım yok benim
motivasyonumda yok
çıkarın beni aranızdan ayrıldı diyin isterseniz ben problemlerimi aştıktan daha doğrusu
tedavi aldıktan sonra geleyim aranıza tekrar
o zaman isterseniz alın beni aranıza yok sen bizi yarı yolda bıraktın dersenizde canınız sağolsun
hepiniz çok değerli insanlarsınız reelde görüşmesekte sanalda arkadaşsınız bana
herkesin her fikrine saygım var

ablacım olurmu ole sey bız yoktuk sen vardın Allah yardımcın olsun ama ben kotuyum ben boleyım dedıkce kendını daha kotu yapıyorsun bence artık kendıne ben ıyıyım demesını ogren dıyet mıyet ıkıncı safha once ruh saglıgın ve ınan kendı kendıne verdıgın guzel telkınler doktorun verdıgı ılactan daha ıyı gelecek ınsaAllah

Sevgili P Penthos_ seninle tanismiyoruz, diger sorunlarini bilmiyorum ama kilo konusunda sana soyleyecegim sey, 61 kilo cok bir kilo degil zamana yayarak rahatlikla verirsin,

Menüm
Sabah
4 tane köfte
Ara
1mandalina
Bi çimdik çikolata ekmek
Aksam
Brokoli
Ara
Bir mandalina
Bir elma
Bitki cayi yeşil cay ip atlama leslie te suya devam

Handecim ya ne diyosun sen ayrılmak da neyin nesi.ama ben seni tanıdıysam eyer sen yarın toparlamış olarak geleceksin.burada senden ne de yazdıklarınnan bıkan yok.lütfen bu tür konuları dile getirme bi daha.listeye girme fikrinse listeye istediyin zaman gire bilirsin.eyer listeye girmeden motive olamıyorsan bu cuma alamayız ama gelecek cuma seni listeye eklerim mutlaka...aslında ben de suç.neden senden rapor istemedimki sanki...

Merhaba yıllardır üyeyim ama bi gruba hiç katılmadım.Ancak beni bi grup kurtarabailir diye düşünüyorum artık. Kararlıyım hedefim 57 kg.
Adım:Özlem Yaş:39 Boy:1.60 Kilo:77 Kilo alma nedenim 3.hamileliktensonra emzirirken üstüne 7 kilo aldım.Nasıl olduğunu anlamadım ama 6 ay içinde bu kiloları vermem lazım.En fazla 70 oldu.Şu an olduğum kilo gerçekten korkunç bir rakam .İLK 7 kilonun hızla gideceğini düşünüyorum.Yani hızla göndereceğim ilk 7 kiloyu.Hayattan soğudum bazen ölmek bile daha kolaydır diye düşünüyorum.Çalışıyorum ve 3 aydır aynı kıyafetler etrafında dolanıyorum.Grubun kuralları hoşuma gitti.Umarım beraber yürürüz bu yolda..

Hosgeldin ablacim yinede iyisini 3 dogumagore

Selammmm,

Menüm

09:00 2 kurabiye,1 bardak süt,1 yumurta

12:30 yulaf ezmeli süt

14:00 yulaf kepekli yoğurt

19:00 haşlanmış brokoli,sarımsaklı Yoğurtlu...

Bugün süt ürünleri günü gibi oldu :)

Nature hoşgeldin... Takımda şuan yarışmacı açığı var mı bilmiyorum,kaptan gelince söyler...1.sayfamızda form var onu doldurur musun?2 hafta deneme süresi var daha sonra listeye giriliyor...hergün menünü,suyunu ve sporunu bildirmen gerek...

Tesekkur ederım honey ball
sıkıntı olmayacaksa ben de ısterım o zaman haftaya cumaya lısteyı gırmeyı

Kızın kaç aylık canım?

Rabbım bagıslarsa 17 aylık canım kızım...

evımın altı bos ıp bıle atlıyorum

oo super hatta bulunmaz nımet

offf aydasu ya ben ne yapayım ya

suankı ruh halınızı anlayabılırım bazen ınsan hıcbırsey yapmak ıstemıyor ama bılıyormusunuz ınsan psıkolojısı oyle garıp kı bugun kendımızı dıbe cokmus hıssederken yarın hıc ummadıgımız bır anda suyun yuzunde bulabılırız, umudunuzu kaybetmeyın olur mu

Gelelım bugunun ozetıne...

Sabah

2 dılım tam bugday ekmegı
5 zeytın
1 haslanmıs yumurta
1 dılım peynır
sekersız cay

Öğle

3 etıform bıskuvı
1 bardak sut

Aksam

1 kase mantar corbası
1 kucuk kase koftelı kerevız yemegı
yogurt
1 dılım tam bugday ekmegı

Spor: Bugun yurumeyecegım butun gun ev temızlıgı yaptım kızım uyuduktan sonra da devam, pazartesıye kadar ıslerı bıtırıp sporu duzene oturtalıyım

Su: 3 lıtre

Harikaa birr sonuçç... İnşallah yılbaşı dönemi de aynı olur ve harika sonuçlar alırız

Bence listen gayeet güzeel

P Penthos_ yapma, böyle söyleme... biz insanlar bu dünyaya sınanmaya geldik ve bir sınav içerisindeyiz. Bazı sınavlarda öyle sorular gelir ki zorlanırsın ama sırf zorlandığın için bırakıp gider mi insan ? Bence buraya gelmek rapor vermek ve devam etmek bile seni motive edecektir. Şuan listede olmadığın için zorunlu gibi hissetmiyorsun.

Bu söylediklerimiz bencede şuan belki çok dikkatini çekmeyecektir. Ama bence muhakkak bu geece uyumadan önce bir düşün söylenen herşeyi. Kendini düşün. Evladını düşün. Onun sana ihtiyacı var ve bence asıl sırf bu yüzden güçlenmelisin güçlü olmalısın. Gerekirse küllerinden yeniden doğmalısın. Ne yaşadın yada neler yaşadın bilmiyorum ama aşılmayacak bir sorun yok. Zorlar, zaman alır ama illaki aşılır yada alışılır.

Bugünki menümü yazayım ama pek hoş değil şimdiden itirazlarınıza açığım

Sabah:
1 dilim kepek ekmeği
1 kk peynir
1 tane tavada yumurta
4 zeytin
Domates, Salatalık, Maydanoz

Öğlen:
2 parça biftek eti
Salata
Yoğurt

Akşam:
Mide bulantısı oldu ve tokluk hissi çok olunca yiyemedim.

15800 adım attım. 2 lt su içtim devamı geliyor. Birde yeşil çay içeceğim. Olurda acıkırsam en fazla yoğurt yerim ama isteyeceğimi sanmıyorum.

Perşembe gününden beri doktora gitmeye çalışıyorum ama bir türlü olmadı. Prş ve Cuma günü doktorun numarası bitmiş. Bugün gittiğimde ise sıramı aldım doktor 5 kişiye baktıktan sonra rahatsızlandı iptal oldu. Yani bu hafta tamamen akupunktursuz vericem bakalım ne olacak :)) Ama farklı olacağını sanmıyorum hallederim ben her şekilde hedefim en az 1 kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…