bende senın raporuna baktım 5 mıle yapayım dedım 3 mile yaptım alıstı artık vucudum ama
Ayyy çok güldümm canım ve kendi eşimi gördüm2. Madde dışında eşimde aynılarını söylüyor bana bence spor yapma artık karın kasların çıktı diyor
canım hiçbirşey yapmak istemiyor
diyette yapmak istemiyor
motivasyon yok çünkü
ilk geldiğim günki kararlılığım hiç yok
bana istediğinizi söyleyebilirsiniz
beni çekmek zorunda değilsiniz çünkü
Merhaba yıllardır üyeyim ama bi gruba hiç katılmadım.Ancak beni bi grup kurtarabailir diye düşünüyorum artık. Kararlıyım hedefim 57 kg.
Adım:Özlem Yaş:39 Boy:1.60 Kilo:77 Kilo alma nedenim 3.hamileliktensonra emzirirken üstüne 7 kilo aldım.Nasıl olduğunu anlamadım ama 6 ay içinde bu kiloları vermem lazım.En fazla 70 oldu.Şu an olduğum kilo gerçekten korkunç bir rakam .İLK 7 kilonun hızla gideceğini düşünüyorum.Yani hızla göndereceğim ilk 7 kiloyu.Hayattan soğudum bazen ölmek bile daha kolaydır diye düşünüyorum.Çalışıyorum ve 3 aydır aynı kıyafetler etrafında dolanıyorum.Grubun kuralları hoşuma gitti.Umarım beraber yürürüz bu yolda..
Tesekkur ederım honey ball
sıkıntı olmayacaksa ben de ısterım o zaman haftaya cumaya lısteyı gırmeyı
Rabbım bagıslarsa 17 aylık canım kızım...
oo super hatta bulunmaz nımet
suankı ruh halınızı anlayabılırım bazen ınsan hıcbırsey yapmak ıstemıyor ama bılıyormusunuz ınsan psıkolojısı oyle garıp kı bugun kendımızı dıbe cokmus hıssederken yarın hıc ummadıgımız bır anda suyun yuzunde bulabılırız, umudunuzu kaybetmeyın olur mu
+1 lt su içtim ve 50 dk bisiklet çalıştımBugünki menümü yazayım ama pek hoş değil şimdiden itirazlarınıza açığım
Sabah:
1 dilim kepek ekmeği
1 kk peynir
1 tane tavada yumurta
4 zeytin
Domates, Salatalık, Maydanoz
Öğlen:
2 parça biftek eti
Salata
Yoğurt
Akşam:
Mide bulantısı oldu ve tokluk hissi çok olunca yiyemedim.
15800 adım attım. 2 lt su içtim devamı geliyor. Birde yeşil çay içeceğim. Olurda acıkırsam en fazla yoğurt yerim ama isteyeceğimi sanmıyorum.
Perşembe gününden beri doktora gitmeye çalışıyorum ama bir türlü olmadı. Prş ve Cuma günü doktorun numarası bitmiş. Bugün gittiğimde ise sıramı aldım doktor 5 kişiye baktıktan sonra rahatsızlandı iptal oldu. Yani bu hafta tamamen akupunktursuz vericem bakalım ne olacak :)) Ama farklı olacağını sanmıyorum hallederim ben her şekilde hedefim en az 1 kilo
gayet güzel bir menü tebrik ederim tatlımGelelım bugunun ozetıne...
Sabah
2 dılım tam bugday ekmegı
5 zeytın
1 haslanmıs yumurta
1 dılım peynır
sekersız cay
Öğle
3 etıform bıskuvı
1 bardak sut
Aksam
1 kase mantar corbası
1 kucuk kase koftelı kerevız yemegı
yogurt
1 dılım tam bugday ekmegı
Spor: Bugun yurumeyecegım butun gun ev temızlıgı yaptım kızım uyuduktan sonra da devam, pazartesıye kadar ıslerı bıtırıp sporu duzene oturtalıyım
Su: 3 lıtre
arkadaşlarım,
bana dair çok problemlere şahit oldunuz dinlediniz yönlendirdiniz hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
ancak aşamıyorum olmuyor
en azından şu anda kendi başıma aşamayacağımı anlıyorum ve destek almaya karar verdim
öncelikle mutlu olmayı öğrenmem lazım (başaramıyorum)
kilo benim hayatımda çok çok büyük sorunlardan biridir neredeyse tüm hayatıma şekil verebilir
bu takıntımdan ne yaptımsa vazgeçiremedim kendimi
sizlerinde dediği gibi doktorun vereceği bir ilaçla kendime gelebilirim belki diye ümit ediyorum
bana verirsin kilonu diyorsunuz tamam veririm ama şu an parmağımı oynatasım yok benim
motivasyonumda yok
çıkarın beni aranızdan ayrıldı diyin isterseniz ben problemlerimi aştıktan daha doğrusu
tedavi aldıktan sonra geleyim aranıza tekrar
o zaman isterseniz alın beni aranıza yok sen bizi yarı yolda bıraktın dersenizde canınız sağolsun
hepiniz çok değerli insanlarsınız reelde görüşmesekte sanalda arkadaşsınız bana
herkesin her fikrine saygım var
canım hayatın zaten stresli sen nasıl birisin bilmiyorum ama ben stresli dönemlerimde birde yememden kesersem resmen hayata küser yataklara düşerim (eşimle arkadaşken 1 gece ayrılma kararı aldık o gece 2 kilo verdim 1 hafta ruh gibi gezdim.)problemlerin bitene yada şöyle diyim sen dayanabilecek hale gelene kadar bence diyet yapma haa abartmada mesela ekmeksiz istediğin yemeği ye tatlıyı 11:00 a kadar ye 1 dlm 2 dlmi geçmecanım hiçbirşey yapmak istemiyor
diyette yapmak istemiyor
motivasyon yok çünkü
ilk geldiğim günki kararlılığım hiç yok
bana istediğinizi söyleyebilirsiniz
beni çekmek zorunda değilsiniz çünkü
herkesin derdi var dertsiz insan neeerde Allah evladınla imtihan etmesin halimize şükürler olsunn sende etrafında dertsiz insanlara değil senden çook daha kötü durumda olanlara bak inan bu sana içinde bulunduğun duruma katlanma gücü verecektir rabbim yardımcın olsun imtihanını kolaylaştırsın.hepiniz çok pozitifsiniz
bense hergün yeni bir sıkıntıyla geliyorum aranıza
tüm topiği negatif yapıp gidiyorum
bu şekilde davranma gibi bir lüksü bulmamalıyım kendimde etik değil çünkü
kilo için ölmekk gerçekten iyi bir çözüm olur zira o durumda yağlarını etlerini kabirde böcükler yer sende bizde kurtuluruzMerhaba yıllardır üyeyim ama bi gruba hiç katılmadım.Ancak beni bi grup kurtarabailir diye düşünüyorum artık. Kararlıyım hedefim 57 kg.
Adım:Özlem Yaş:39 Boy:1.60 Kilo:77 Kilo alma nedenim 3.hamileliktensonra emzirirken üstüne 7 kilo aldım.Nasıl olduğunu anlamadım ama 6 ay içinde bu kiloları vermem lazım.En fazla 70 oldu.Şu an olduğum kilo gerçekten korkunç bir rakam .İLK 7 kilonun hızla gideceğini düşünüyorum.Yani hızla göndereceğim ilk 7 kiloyu.Hayattan soğudum bazen ölmek bile daha kolaydır diye düşünüyorum.Çalışıyorum ve 3 aydır aynı kıyafetler etrafında dolanıyorum.Grubun kuralları hoşuma gitti.Umarım beraber yürürüz bu yolda..
Jullian Michaels level 2/gün 2
Jessica smith flat abs walk(40 dakika)
Iyi gecelerrr :)
cumartesi menüm sabahı yazmıştm öğleahaa bunun gibi yamuldum arkadaşımm bir döktürmüştü anlatamm hepsinin tadına baktım (kendimi sofrada tebrik edip durdum zira eski ben tahinli kurabiyeden 3 vişneli browniden 3,anlatılmaz yaşanır tavuk göğsünden sınırsız,cevizli çörekten 2,poğaçadan 2,yiyebilirdim ama yemedimm)afferin bana
akşam yok
Günaydın
Bugün bende basliycam jilliana gaza geldim...
canım ne güzel spor yapmışsın vücudum çok şekilsiz spora ihtiyacım var michaels level 2 gün 2 sürekli duyuyorum internetten baktım bilgi verir misin 30 günde şekil mi alıyorsun şekerciğimJullian Michaels level 2/gün 2
Jessica smith flat abs walk(40 dakika)
Iyi gecelerrr :)
kuzum harikalar yaratmışsın....Raporum
Sabah
Salata (yumurtalı) ve sut
Ögleden sonra
2 dilim ananas, 3 ceviz ve yulaf kepekli yogurt (gec geldim dısarıdan)
Aksam
Balık ve salata.
Avm de 2 saat yürüdüm, leslie 5 mil yaptım. 4 litre su içtim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?