Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sabaheynirli tost,sucuklu yumurta,kırmızıbiber,3 zeytin,şekersiz çay

Ara:şekersiz türk kahvesi,2 parça bitter

Ara:1 muz,10 badem,1 bardak süt

Akşam:tarhana çorbası,kıyma sote,yogurt

Su:2,5 lt

Spor:açık hava yürüyüşü 1 saat
Jillian 8/30
Mari winsor 6/30

bende senın raporuna baktım 5 mıle yapayım dedım 3 mile yaptım alıstı artık vucudum ama

Daha rahat yapmana sevindim canım. 5 mil olanı da tavsiye ederim. Yoruldugun sıkıldıgın milde durabilirsin

Ayyy çok güldümm canım ve kendi eşimi gördüm 2. Madde dışında eşimde aynılarını söylüyor bana bence spor yapma artık karın kasların çıktı diyor

Nasıl basende de fark etti mi canım?

Canın sıkkın, şuan ne desek etkisiz olur. Sakinleşip kendini topladıgında daha rahat konuşuruz güzelim.

Hoş geldin canım

Masallah Allah bagıslasın. Menün de güzel. Hızlı bir baslangıc yaptın

Sabah:5-6siyah zeytin domates salatalik iki lokma nutella
4gibi AVM de biraz patlamis misir yedim
Az önce de meyve yedim ay çok berbat oldu bugün ya..

+1 lt su içtim ve 50 dk bisiklet çalıştım

gayet güzel bir menü tebrik ederim tatlım

dur bir dakika bu hayatta her an yıkılıp kalenin fethedilmesine izin verecek misin anlıyorum sorunlar var ve senin ne hissettiğini en iyi sen bilirsin bizim ne haddimize lakin inan hepimiz sorunlar yaşıyoruz inan beni yakından tanısaydın çocukluktan beri çektiğim sorunlara büyüdükçe omzuma yüklenen ağır yükleri bilseydin bu kadar inancını bırakmazdın şunu düşün bizden daha beter sorunları olan var öncelikle silkilen sen istediğin sürece sana destek olacak her zaman eller olacak ama bir şeylerden koparak mesela buradan vazgeçerek hiçbir sorunun çözülemez tatlım aksine eski mutluluklarından vazgeçersen yarın daha farklı olgulardan vazgeçeceksin ve sorunların daha büyüyecek inan ben bile bu gruba bu siteye yeni geldim ama yazın dikkatimi çekti ve ben bile elimden geleni yaparım yeter ki vazgeçme unutma su akar yolunu bulur ....sen bir doğrul vazgeçme...

canım hayatın zaten stresli sen nasıl birisin bilmiyorum ama ben stresli dönemlerimde birde yememden kesersem resmen hayata küser yataklara düşerim (eşimle arkadaşken 1 gece ayrılma kararı aldık o gece 2 kilo verdim 1 hafta ruh gibi gezdim.)problemlerin bitene yada şöyle diyim sen dayanabilecek hale gelene kadar bence diyet yapma haa abartmada mesela ekmeksiz istediğin yemeği ye tatlıyı 11:00 a kadar ye 1 dlm 2 dlmi geçme

hepiniz çok pozitifsiniz
bense hergün yeni bir sıkıntıyla geliyorum aranıza
tüm topiği negatif yapıp gidiyorum
bu şekilde davranma gibi bir lüksü bulmamalıyım kendimde etik değil çünkü
herkesin derdi var dertsiz insan neeerde Allah evladınla imtihan etmesin halimize şükürler olsunn sende etrafında dertsiz insanlara değil senden çook daha kötü durumda olanlara bak inan bu sana içinde bulunduğun duruma katlanma gücü verecektir rabbim yardımcın olsun imtihanını kolaylaştırsın.

kilo için ölmekk gerçekten iyi bir çözüm olur zira o durumda yağlarını etlerini kabirde böcükler yer sende bizde kurtuluruzAllah seni eyy ede bacımm ne diyon sen ya kilo bu gırtlağı tuttunmu spor yaptınmı gider ama 6 aya ama 1 yıla sonuçta kurtulursun.bidaha bele şeyler deme 3 tane evladın var onlar için senin kiloku yada zayıf oluşun değil mutlu oluşun önemli.burada hepberaberr pozitif bir şekilde zayıflıycazz okeyy

cumartesi menüm sabahı yazmıştm öğle ahaa bunun gibi yamuldum arkadaşımm bir döktürmüştü anlatamm hepsinin tadına baktım (kendimi sofrada tebrik edip durdum zira eski ben tahinli kurabiyeden 3 vişneli browniden 3,anlatılmaz yaşanır tavuk göğsünden sınırsız,cevizli çörekten 2,poğaçadan 2,yiyebilirdim ama yemedimm)afferin bana
akşam yok

Gunaydın iyi pazarlar Yuruyuşten geldim, duşumu aldım. Kahvaltıya gitmeden bir bakayım 7. Takımın gülleri ne yapmış dedim

Anlatılmaz yasanır tavuk gögsünün tarifini alabilir miyim lütfen?

Günaydın
Bugün bende basliycam jilliana gaza geldim...

Ohhh ne güzel Spor yapmayan fıstık kalmasın takımımızda. Hadi güzeller kalkın

Jullian Michaels level 2/gün 2

Jessica smith flat abs walk(40 dakika)

Iyi gecelerrr :)
canım ne güzel spor yapmışsın vücudum çok şekilsiz spora ihtiyacım var michaels level 2 gün 2 sürekli duyuyorum internetten baktım bilgi verir misin 30 günde şekil mi alıyorsun şekerciğim

bu arada kızlar elimde iki tane güzel diyet listesi var ikisi de alanında uzmanlık yapmış ispatlamış kişilerin listesi size yazacağım şekerler biri daha katı diğeri tamamen sağlıklı beslenme üzerine kurulu size detaylı yazarım

hıı bu arada bu listeler internetten alınma değil benim gittiğim tecrübe ettiğim ve zamanında yağ yağlarımdan kat kat verdiğim listeler şimdi gidemiyorum evime yeni eşyalar aldım o nedenle diyetisyene para ayıramıyorum adamların bir seansı 50 tl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…