Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

gunaydınlar hayırlı pazarlar

honey ball tesekkur ederım saglıklı beslenmeye kaldıgımız yerden devam
bu arada kaptan yardımcısımısınız

masallah sporlar harıka
menuler az geldı bana cok az yıyonuz be

honeyim evde dayanamaz yapar yerim diye inan tarif almadım ama rulo ypmıştı arasında bütün muz vardı üzerinede kakaolu büsküviyi robotta çekmişti o vardı

Yoldaslar gunaydin bnm bi derdim var adet olamiyorum hamile olduğumu zannetmiyorum(takdir ALlahin)diyetten olabilir mi test yapmaya da korkuyorum acikcasi yapmaj istemiyorum..

Canim "tarz33, post: 38434202, member: 646219"]canım ne güzel spor yapmışsın vücudum çok şekilsiz spora ihtiyacım var michaels level 2 gün 2 sürekli duyuyorum internetten baktım bilgi verir misin 30 günde şekil mi alıyorsun şekerciğim[/QUOTE]
Canim jillian30gunluk bi program 1-2-3 levelleri var her level10gun..
Sıkılaşmayi amaç ediniyor ben de level 1in 4.gününü yapicam bugün

Kaç gunOTE="esmaaa06, post: 38434902, member: 204789"]Yoldaslar gunaydin bnm bi derdim var adet olamiyorum hamile olduğumu zannetmiyorum(takdir ALlahin)diyetten olabilir mi test yapmaya da korkuyorum acikcasi yapmaj istemiyorum..[/QUOTE]
Kac gün gectiki canm ben bekarim anneler varbburada tecrübeli ama su an burdaym diye soriym dedim:)

Sabah
Peynir
zeytin
Yarim yumurta
2 dilim ekmek
Turp

Öğlen
Hamsi izgara
Salata

Aksam
Yesil mercimek çorbası
Yogurt
Havuç

Bugün bahçede piknik yapicaz hava güzel. Aslinda usenmeyip kalkip jillian shared 1 den baslasam ne güzel olur. Hazır evde kimse yokken ve bebiste uyuyorken

Kaç gunOTE="esmaaa06, post: 38434902, member: 204789"]Yoldaslar gunaydin bnm bi derdim var adet olamiyorum hamile olduğumu zannetmiyorum(takdir ALlahin)diyetten olabilir mi test yapmaya da korkuyorum acikcasi yapmaj istemiyorum..
Kac gün gectiki canm ben bekarim anneler varbburada tecrübeli ama su an burdaym diye soriym dedim:)[/QUOTE]
Biraz oldu 5 6 gun

Kac gün gectiki canm ben bekarim anneler varbburada tecrübeli ama su an burdaym diye soriym dedim:)
Biraz oldu 5 6 gun [/QUOTE]
strestendır hava degısımındendır belkı ama emın olmak için test yap canm oyle bır sey varsa elinde sonunda ogrenceksın için rahatlar hıc degılse hem sımdı acaba hamıle mıyım stresıyle daha da gecıkme yasayabılırsın
ben bıle evlı olmadıgm halde streslıyken 6-7 gun gecıkme yasıyorum ve hala duzene oturmadım

canım ne güzel spor yapmışsın vücudum çok şekilsiz spora ihtiyacım var michaels level 2 gün 2 sürekli duyuyorum internetten baktım bilgi verir misin 30 günde şekil mi alıyorsun şekerciğim
Tarzcım ben sürekli spor yaptığım için level 1 i atladım,sen 1 den başla...30 günlük program..10 ar günlük etaplarda yapıyosun hem kısa 30 dakika sürüyor ama çok etkili...daha önce yaptığım için biliyorum..

Biraz oldu 5 6 gun
strestendır hava degısımındendır belkı ama emın olmak için test yap canm oyle bır sey varsa elinde sonunda ogrenceksın için rahatlar hıc degılse hem sımdı acaba hamıle mıyım stresıyle daha da gecıkme yasayabılırsın
ben bıle evlı olmadıgm halde streslıyken 6-7 gun gecıkme yasıyorum ve hala duzene oturmadım[/QUOTE]
Kızzzz Ezgi şu alıntıyla yazarken yanlış olmuş yine sanki Esma bekarda hamilelik şüphesi var gibi olmuş..bende Allah Allah Esmanın 2 bebeği vardı ne bekarı diyorum kendi kendime..Allah senin müstakını versin emiiii :)

yaa bısey sorcam hanı gun gun yapıyoruz ya aynı gunde 2 kere yapsam nasıl olur
Ertesi gün yataktan kalkamazsın...ben geçen sene gaza gelip üçünü arka arkaya yaptım ,yere oturup çocuğun ayakkabısını bağlayamamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…