Kac gün gectiki canm ben bekarim anneler varbburada tecrübeli ama su an burdaym diye soriym dedim:)[/QUOTE]Kaç gunOTE="esmaaa06, post: 38434902, member: 204789"]Yoldaslar gunaydin bnm bi derdim var adet olamiyorum hamile olduğumu zannetmiyorum(takdir ALlahin)diyetten olabilir mi test yapmaya da korkuyorum acikcasi yapmaj istemiyorum..
İnanamıyorumm süpermişş :) muhakkak başlamalıyım bende anladım :)Jilliana başlamak için yeterli değil mi arkadaşlar ?:)
Biraz oldu 5 6 gunKac gün gectiki canm ben bekarim anneler varbburada tecrübeli ama su an burdaym diye soriym dedim:)
ve yarım saat yanı çok uzun bı sure degıl kaç dakıka kalmıs dıye bakıyorum 10 dakıka falan kalmıs oluyor cok sıkılmıyorum fotograflar zaten her seyı anlatıyor:)İnanamıyorumm süpermişş :) muhakkak başlamalıyım bende anladım :)
Tarzcım ben sürekli spor yaptığım için level 1 i atladım,sen 1 den başla...30 günlük program..10 ar günlük etaplarda yapıyosun hem kısa 30 dakika sürüyor ama çok etkili...daha önce yaptığım için biliyorum..canım ne güzel spor yapmışsın vücudum çok şekilsiz spora ihtiyacım var michaels level 2 gün 2 sürekli duyuyorum internetten baktım bilgi verir misin 30 günde şekil mi alıyorsun şekerciğim
Hadi bugün başla...birbirimizi takip ederiz..Günaydın
Bugün bende basliycam jilliana gaza geldim...
strestendır hava degısımındendır belkı ama emın olmak için test yap canm oyle bır sey varsa elinde sonunda ogrenceksın için rahatlar hıc degılse hem sımdı acaba hamıle mıyım stresıyle daha da gecıkme yasayabılırsınBiraz oldu 5 6 gun
yaa bısey sorcam hanı gun gun yapıyoruz ya aynı gunde 2 kere yapsam nasıl olurHadi bugün başla...birbirimizi takip ederiz..
Ertesi gün yataktan kalkamazsın...ben geçen sene gaza gelip üçünü arka arkaya yaptım ,yere oturup çocuğun ayakkabısını bağlayamamıştımyaa bısey sorcam hanı gun gun yapıyoruz ya aynı gunde 2 kere yapsam nasıl olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?