- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
bende ılk yaptıgım ıkı gun oyleydım yaaErtesi gün yataktan kalkamazsın...ben geçen sene gaza gelip üçünü arka arkaya yaptım ,yere oturup çocuğun ayakkabısını bağlayamamıştım
Jessica smith i araştır biraz..dün Leslie 4 mile fast yapayım dedim bi baktım videoyu kaldırmış hainler...jessicayla cardio falan yapıyordum artık yürüyüşüde onunla yapıcam..bende ılk yaptıgım ıkı gun oyleydım yaaen azından haftasonu bı sabah bı aksam yapsam 30 gunden daha once bıtırırım dıye dusundumm
bı de onu denıyım cok saollJessica smith i araştır biraz..dün Leslie 4 mile fast yapayım dedim bi baktım videoyu kaldırmış hainler...jessicayla cardio falan yapıyordum artık yürüyüşüde onunla yapıcam..
Bide şu alet yok mu sende de varmış hani...jullianin dambıllarla olan hareketlerini onunla yapıyorum.,,işe yaradı valla...
Hadi bugün başla...birbirimizi takip ederiz..
merhaba.. nasılsınmerhaba kızlar
Hande iyimisin biraz daha?merhaba kızlar
Bende yapmak istiyorum ama sıralaması nasıl oluyor pek bilmiyorumKızlar şu Jullian Michaels 30 gün sürüyor uzun bir süre.o yüzden Jullian grubu oluşturup birbirimize hatırlâtıp ,üşenirsek bile yapalım...bildiğim ezgi,zayıfolacam ve ben..3 kişiyiz..başka yapan var mı yada katılmak isteyen?
Ezgi/4.gün
Zayıfolacam/1.gün
Daydream/3. Gün
Pericim 3 aşamalı 10 günlük periyotlarda...internetten Jullian Michaels level 1 yazıp yapabilirsin...başlarsan senide ekleyelim gruba...Bende yapmak istiyorum ama sıralaması nasıl oluyor pek bilmiyorum
Kızlar şu Jullian Michaels 30 gün sürüyor uzun bir süre.o yüzden Jullian grubu oluşturup birbirimize hatırlâtıp ,üşenirsek bile yapalım...bildiğim ezgi,zayıfolacam ve ben..3 kişiyiz..başka yapan var mı yada katılmak isteyen?
Ezgi/4.gün
Zayıfolacam/1.gün
Daydream/3. Gün
supersın tatlım her zamankı gıbııKızlar şu Jullian Michaels 30 gün sürüyor uzun bir süre.o yüzden Jullian grubu oluşturup birbirimize hatırlâtıp ,üşenirsek bile yapalım...bildiğim ezgi,zayıfolacam ve ben..3 kişiyiz..başka yapan var mı yada katılmak isteyen?
Ezgi/4.gün
Zayıfolacam/1.gün
Daydream/3. Gün
hoşgeldınn:)Merhaba fıstıklarım.dün akşam kızımla beraber erkenden uyudum.sabah da misafirliye geldik.hala da buradayım..
Ben ilk başta 30 gün farklı sanmıştım şimdi daha iyi anladımPericim 3 aşamalı 10 günlük periyotlarda...internetten Jullian Michaels level 1 yazıp yapabilirsin...başlarsan senide ekleyelim gruba...
merhaba fatoş abla hosgeldınnmerhaba kizlar ben de takima katilmak istiyorum formumu doldurdum simdi ne yapmam gerekiyor??
ADINIZ: fatoş
YAŞINIZ: 30
BOYUNUZ: 161
KİLONUZ: 67,5
HEDEF KİLONUZ: 59
KİLO ALMA NEDENİNİZ: gece atıştırmalari
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sağlığımı bozuyor ve kendime güvenimi azaltıyor
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: evliyim, çocuğum yok, öğretim gorevlisiyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?