Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ertesi gün yataktan kalkamazsın...ben geçen sene gaza gelip üçünü arka arkaya yaptım ,yere oturup çocuğun ayakkabısını bağlayamamıştım
bende ılk yaptıgım ıkı gun oyleydım yaa en azından haftasonu bı sabah bı aksam yapsam 30 gunden daha once bıtırırım dıye dusundumm

bende ılk yaptıgım ıkı gun oyleydım yaa en azından haftasonu bı sabah bı aksam yapsam 30 gunden daha once bıtırırım dıye dusundumm
Jessica smith i araştır biraz..dün Leslie 4 mile fast yapayım dedim bi baktım videoyu kaldırmış hainler...jessicayla cardio falan yapıyordum artık yürüyüşüde onunla yapıcam..

Bide şu alet yok mu sende de varmış hani...jullianin dambıllarla olan hareketlerini onunla yapıyorum.,,işe yaradı valla...

bı de onu denıyım cok saoll

Hadi bugün başla...birbirimizi takip ederiz..

Jillian shared 1/1 bitti
Daha once yaptim 2 defa, hatta 2. Sini 2 ay gibi bir sure once yaptim ama level 3 e baslayamadim bir turlu.. simdi gene başladım, inşallah iyi sonuç aliriz. Aksam olculerimide alayim bittikten sonra burda paylasirim inşallah : D

Kızlar şu Jullian Michaels 30 gün sürüyor uzun bir süre.o yüzden Jullian grubu oluşturup birbirimize hatırlâtıp ,üşenirsek bile yapalım...bildiğim ezgi,zayıfolacam ve ben..3 kişiyiz..başka yapan var mı yada katılmak isteyen?

Ezgi/4.gün
Zayıfolacam/1.gün
Daydream/3. Gün

Bende yapmak istiyorum ama sıralaması nasıl oluyor pek bilmiyorum

Bide Angell var bugün 9. Günü...

supersın tatlım her zamankı gıbıı

kızlar bugunkı menum
  • 11 .30 gibi 5 sıyah zeytın yagda yumurta bır dılım ekmek
  • 3.40 gibi bir muz bir bardak süt
  • aksam da et ızgara ve salata ekmeksiz
  • sporum jillian olcak aksam yazarm yapınca:)

merhaba kizlar ben de takima katilmak istiyorum formumu doldurdum simdi ne yapmam gerekiyor??

ADINIZ: fatoş

YAŞINIZ: 30

BOYUNUZ: 161

KİLONUZ: 67,5

HEDEF KİLONUZ: 59

KİLO ALMA NEDENİNİZ: gece atıştırmalari

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sağlığımı bozuyor ve kendime güvenimi azaltıyor

BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: evliyim, çocuğum yok, öğretim gorevlisiyim :)

merhaba fatoş abla hosgeldınn daha önce diyet yaptın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…