- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
kolay gelsınnn:) kızlar kendımız fotografımızı cekelım 30 gün sonra farkı görme açısından ben oyle yaptım bakalm neler olucak:)Ben ilk başta 30 gün farklı sanmıştım şimdi daha iyi anladım10 gün boyunca level 1i yapacağım. O halde şuan başlıyorum
2 ay karatay yapmıştım canım 2 haftadır da montignac yapıyorum ama düzene giremedim bir turlumerhaba fatoş abla hosgeldınndaha önce diyet yaptın mı
verdın mı hıc kılo:)2 ay karatay yapmıştım canım 2 haftadır da montignac yapıyorum ama düzene giremedim bir turlu
Ezgimm her fotografda ayrı bi kız çıkıyor sanki...çok güzelsin maşallah...verdın mı hıc kılo:)
karatayla 2 kilo vermiştim geri aldim, montignacla 1 kilo verdim canımverdın mı hıc kılo:)
canmm çok tesekkur ederm senın guzellıgın oEzgimm her fotografda ayrı bi kız çıkıyor sanki...çok güzelsin maşallah...
e hadı bakalım dahA COK kılolar verıcez bırlıkte:)karatayla 2 kilo vermiştim geri aldim, montignacla 1 kilo verdim canım
Fatoşcum hoş geldin canım.inşallah zayıflama isteyin solup gitmez devam eder...başarılar kuzummerhaba kizlar ben de takima katilmak istiyorum formumu doldurdum simdi ne yapmam gerekiyor??
ADINIZ: fatoş
YAŞINIZ: 30
BOYUNUZ: 161
KİLONUZ: 67,5
HEDEF KİLONUZ: 59
KİLO ALMA NEDENİNİZ: gece atıştırmalari
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sağlığımı bozuyor ve kendime güvenimi azaltıyor
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: evliyim, çocuğum yok, öğretim gorevlisiyim :)
Neden canımcım?hastamı yoksa?kaç yaşındaydı paşa?kızlarr benim küçük oğlan sbahtan beri hiç susmuyokii menü yazayım.offfffffffffff
Merhaba canım.hoş geldin diyecektim ama bugün uğramamışsın...Merhaba yıllardır üyeyim ama bi gruba hiç katılmadım.Ancak beni bi grup kurtarabailir diye düşünüyorum artık. Kararlıyım hedefim 57 kg.
Adım:Özlem Yaş:39 Boy:1.60 Kilo:77 Kilo alma nedenim 3.hamileliktensonra emzirirken üstüne 7 kilo aldım.Nasıl olduğunu anlamadım ama 6 ay içinde bu kiloları vermem lazım.En fazla 70 oldu.Şu an olduğum kilo gerçekten korkunç bir rakam .İLK 7 kilonun hızla gideceğini düşünüyorum.Yani hızla göndereceğim ilk 7 kiloyu.Hayattan soğudum bazen ölmek bile daha kolaydır diye düşünüyorum.Çalışıyorum ve 3 aydır aynı kıyafetler etrafında dolanıyorum.Grubun kuralları hoşuma gitti.Umarım beraber yürürüz bu yolda..
Hoşgeldin canım.. inşallah hep beraber güzelce kurtulucaz kilolarımızdanmerhaba kizlar ben de takima katilmak istiyorum formumu doldurdum simdi ne yapmam gerekiyor??
ADINIZ: fatoş
YAŞINIZ: 30
BOYUNUZ: 161
KİLONUZ: 67,5
HEDEF KİLONUZ: 59
KİLO ALMA NEDENİNİZ: gece atıştırmalari
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sağlığımı bozuyor ve kendime güvenimi azaltıyor
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: evliyim, çocuğum yok, öğretim gorevlisiyim :)
Kesinliklee doğru söylüyorsun. Hemen yapayım bende bugün :)kolay gelsınnn:) kızlar kendımız fotografımızı cekelım 30 gün sonra farkı görme açısından ben oyle yaptım bakalm neler olucak:)
Fatoşcum hoş geldin canım.inşallah zayıflama isteyin solup gitmez devam eder...başarılar kuzum
e hadı bakalım dahA COK kılolar verıcez bırlıkte:)
her gun bıldırım yapıcaz yedıgımız ıctıgımız yaptıgımız spor
forumda aktıf olmalıyız :) elınden geldıgınce burda ol
Çok teşekkürler canlar kararlıyim kurtulcam kilolarimdan sizinle beraber inş :)Fatoşcum hoş geldin canım.inşallah zayıflama isteyin solup gitmez devam eder...başarılar kuzum
Direk buraya gelen her arkadaşlma soruyorum.neden 7 takım kuzum?Çok teşekkürler canlar kararlıyim kurtulcam kilolarimdan sizinle beraber inş :)
Ben de fena halde gaza gelmiş durumdayım şimdi. Ama pcim bozuk.1 2 güne tamir ettirir kocacık.fakat yılbaşından sonra başlasak iyi olur.tatil günlerinde yapamıycam nasılsa.Hoşgeldin canım.. inşallah hep beraber güzelce kurtulucaz kilolarımızdan
Kesinliklee doğru söylüyorsun. Hemen yapayım bende bugün :)
Yalnız yapmaya başladığımda ilk kez diye herhalde baya zorlandım duraksadım bile yapamadım diyebilirimyemeğimi yedim şimdi 2 saat sonra yine denicem :))
Supersin perimmm...Bugünki menüm
Sabah:
1 yumurta (tavada,tereyağlı)
1 kk peynir (tuzsuz,
4 zeytin
Domates,maydanoz
1 dilim kepek ekmeği
Öğle:
1 kase yoğurt
3 tane eti form limon lifli kepekli bisküvi
Akşam:
3 kalem pirzola
1 kase yoğurt
1 kase salata
2 lt su içtim. 30 dk bisikletle çalıştım. 1 yaseminli yeşil çay içtim. Jillian'a başladım ama tamamlayamadım akşam tekrarlayacağım olmadı böyle :) Ve yine akşam yatmadan evvel yaseminli yeşil çay içeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?