Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben ilk başta 30 gün farklı sanmıştım şimdi daha iyi anladım 10 gün boyunca level 1i yapacağım. O halde şuan başlıyorum
kolay gelsınnn:) kızlar kendımız fotografımızı cekelım 30 gün sonra farkı görme açısından ben oyle yaptım bakalm neler olucak:)

Ayyy kızlarrr ben de bi başlasam juliana çok iyi olacak ya.i kadar ihtiyacı var ki vücudumun sıkılaşmaya.. nooolur beni de bekleyiiiin...birlikde yapalım...hülyacım ne grupumuynuş?geçmişe hızla göz attım.kaçırmış ola bilirim.

Fatoşcum hoş geldin canım.inşallah zayıflama isteyin solup gitmez devam eder...başarılar kuzum

Merhaba canım.hoş geldin diyecektim ama bugün uğramamışsın...

Hoşgeldin canım.. inşallah hep beraber güzelce kurtulucaz kilolarımızdan

kolay gelsınnn:) kızlar kendımız fotografımızı cekelım 30 gün sonra farkı görme açısından ben oyle yaptım bakalm neler olucak:)
Kesinliklee doğru söylüyorsun. Hemen yapayım bende bugün :)
Yalnız yapmaya başladığımda ilk kez diye herhalde baya zorlandım duraksadım bile yapamadım diyebilirim yemeğimi yedim şimdi 2 saat sonra yine denicem :))

Fatoşcum hoş geldin canım.inşallah zayıflama isteyin solup gitmez devam eder...başarılar kuzum
e hadı bakalım dahA COK kılolar verıcez bırlıkte:)
her gun bıldırım yapıcaz yedıgımız ıctıgımız yaptıgımız spor
forumda aktıf olmalıyız :) elınden geldıgınce burda ol

Çok teşekkürler canlar kararlıyim kurtulcam kilolarimdan sizinle beraber inş :)

Ben de fena halde gaza gelmiş durumdayım şimdi. Ama pcim bozuk.1 2 güne tamir ettirir kocacık.fakat yılbaşından sonra başlasak iyi olur.tatil günlerinde yapamıycam nasılsa.

Ayyy kızlaaar şu çok yemek ne fenaymış yahuuuu....kendimi iyrenç hiss ediyorum...miydem bulanıyor...ıııyyyy

7 aylık galiba diş çıkarıyo yarın evime gidicem inşallah bu annemlerde diyet miyet olmuyo yaa resmen sapıtıyorumm.yarından itibaren sıkıyorum kendimi

Bugünki menüm

Sabah:
1 yumurta (tavada,tereyağlı)
1 kk peynir (tuzsuz,
4 zeytin
Domates,maydanoz
1 dilim kepek ekmeği

Öğle:
1 kase yoğurt
3 tane eti form limon lifli kepekli bisküvi

Akşam:
3 kalem pirzola
1 kase yoğurt
1 kase salata

2 lt su içtim. 30 dk bisikletle çalıştım. 1 yaseminli yeşil çay içtim. Jillian'a başladım ama tamamlayamadım akşam tekrarlayacağım olmadı böyle :) Ve yine akşam yatmadan evvel yaseminli yeşil çay içeceğim.

Supersin perimmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…